Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello!

Det var ett bra tag sen jag skrev här. Anledningen är att jag har haft fullt upp, som vanligt. Under den här tiden har jag jobbat, tränat och spenderat mycket tid med Amanda och Bo. Haft fruktansvärt roligt, men det har verkligen tagit på krafterna! Här får ni några bilder:

Likes

Comments

Sitter på bussen nu. Haft en sjukt stressig dag. Jobb, möte med samarbetsrådet och därefter gym. Var hemma i någon timme mellan jobbet och mötet, då hann jag äta och läsa i Veckorevyn som jag fick hem igår!

Blev benpass på gymmet, S fick vara min coach idag. Han höll i hela mitt benpass eftersom han ändå väntade på D. När jag kommer hem ska jag skriva min spanska uppsats som är till imorgon... Dagen har varit en aning intensiv kan man säga. Ingen vila haha

Likes

Comments

Idag var det vilodag från träningen! Så dagen bestod av jobb och sedan miniracing i Åtvid, så himla kul! Jag och bästis var ju för grymma hehe

Likes

Comments

På söndagen vaknade jag och Emma hos Amanda och startade dagen med sen frukost. Sen tog vi det bara lugnt i några timmar. När jag kom hem somnade jag och runt 20-tiden drog jag mig mot gymmet. Blev 30 min cardio och sedan körde D slut på mig med ABS-övningar.

Likes

Comments

Dagen började med att jag var och hjälpte till i kyrkan från 13-18! Det var nämligen barnkonsert med barn från olika städer. Barnen var sammanlagt 100 (!!) stycken. Fokuset var african Madonna, jättebra konsert verkligen!

Därefter tog jag en promenad med mamma, chillade lite för att sedan åka in till stan med Amanda, Andrina, Emma och Tina (inte kusin) och ta några drinkar. Slutade med att vi sov hos Amanda! Perfekt kväll med världens bästa tjejer.

Tog tydligen inga bilder på kvällen?? Aja, ett tecken på att man hade roligt!

Likes

Comments

Fredagen bestod av jobb, första besök på systemet med Amanda och slutligen Vickis 20-års fest! Det var superkul och det är något speciellt med att alla fina kompisar är samlade och firar någon som de tycker om. Det var nog en sak som man tog för givet förut när man umgicks oftare! Nu när man inte träffar alla lika ofta blir det mer speciellt när alla väl är samlade.

Likes

Comments

Haft en jättehärlig dag! Hunnit med rätt mycket så skriver en lista:
- promenad
- jobb 09-15.30
- springtur
- duscha
- gymma, blev ett tricepspass
- hängde en stund med Amanda och D. Vi skjutsade hem honom och sedan kom vi till Amanda för mys. Nu ska jag sova här! Pusss

Bättre bild med bättre människa!

Likes

Comments

Likes

Comments