Varför ska det vara så svårt att få godkänd tentan.
Vilka kriterier som läraren ha satt för mitt förståelse, är inte uppfyllda?
Jag är en avvikare mot de som är godkända, det tar jag däremot inte som en nederlag och jag är inte bitter:-( not:-(
Däremot vill jag nämna några saker som kan vara viktiga, om det nu finns något av den kalibern.

För det första:
snart ska professorer och doktorander på Mälardalens högskola prisas för sitt hårda slit under många år av studier under ledning av (de som kan allt) de som redan hade hattarna, grattas och välkomnas in i klubben för att göra MITT och DIT samhälle till ja! "Något bättre" genom att så klart hålla tal först...
För det andra:
Som du märker verkar inte jag hålla måttet för vad det innebär att föra en vettigt resonemang om "någonting". Så därför är det ingen idé ens att jag försöker mig på studier av den kalibern (jag kommer inte att hamna i klubben med hattarna)
För det tredje:
Men det är lugnt, så länge lärarna som jobbar på Mdh rättar slipsen i smyg och kliar sig i R. Och säger till studenten att eftersom Bourdieu ha sagt att om du inte ha rätt "habitus" ha du inget här att göra. Kommer det att ordna sig, ska du se...
För det fjärde:
Betyg måste avskaffas. Det är min klara uppfattning och min levda erfarenhet att om du ger betyg till ett gäng som på ytan verkar har fattat vad (han med hatten) ha påstått är samhället dömt till att ha ett gäng som verkar efter (han med hatten) att verkställa järnburen.
För det åttonde:
Det må vara att det inte finns en verklighet, men vad som är sann är de handlingar som vi begår mot varandra och meningen skapas i ett kontext som vi förmedlar med språket. Oj nu kom jag på mig själv att det inte verkar vettigt det jag säger;-)
men,men det är ungefär så det låter hos (hen med Hatten).
För det Sjätte
Ja!ja!
Jag är medveten om att jag börja sabba täckningen men skit i det, för nu kommer det riktig tunga grejen moab el. Foab el. Allt vad det nu heter som kommer att fördärva och riskera en fortsatt fred är kontentan av de universitets studenter och högskolor som köper allt skit som (hen med hatten) säljer till de med hattarna som håller tal.
För det sista:
Du behöver inte hänga med jag har resumerat under många år, och jag kan detta utoin sa en lärare en gång till oss vid en föreläsning. Men kom ihåg referera inte till mig. Läs böckerna inom Existentialismen och försök fatta sa han. Sen gör ni en Tenta och ni får en åtta sidor gånger två om tre frågor som ska handla om hur man Avviker. blir nån underkänd gör jag likadan för då är det ingen idé att ni fortsätter för det saknas rätt "habitus".


Likes

Comments