Header
View tracker

Ursäkta röran men jag bygger om (läs:har barn).
Idag vaknade vi upp till ett vitt väder. Lilleman är förkyld, låter som en liten gris. Näsdroppar till honom var ett måste!

Älskar mina nya leggings/tights som jag köpte igår! Ska ha på mig dom förevigt, haha! Köpta på BikBok!

Nu ska vi ta tag i dagen❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 19 readers

Likes

Comments

View tracker

Vi var på BVC idag med lilleman och nu följer han sin kurva jättebra med vikten. 5090 gram idag, woho! Han låg på 4500 sist så rapsolja i maten har gjort succé för den lille sparven. Nöjd mamma!

Idag blir det en rätt lugn dag! Fixa lite hemma och sen kanske dra ut på en promenad.

  • 103 readers

Likes

Comments

View tracker

Då är det första advent och snön ligger fint på marken, eller nej..blåsten slår så fint i det gröna gräset..
Vi har varit vakna sen 6 typ då lilleman var hungrig o jag supertrött,haha!

Helgen har varit lugn och skön. Precis lagom.
Fick tag i en Biljett till Håkan Hellström i Juli. SuupergIad❤️ I veckan som kommer har jag en del saker att fixa. Dels med bland annat medicinstudier och sen har jag ju en Silas att ta hand om ❤️

Nu sover han, så jag ska passa på att blunda en liten stund jag med.

  • 133 readers

Likes

Comments

Vaknade imorse med huvudvärk deluxe. Det har fortfarande inte släppt så det är ju lite sugigt. Men är ändå på bra humör trots det och idag måste jag inhandla lite adventsfint. Hittat en ljusstake här hemma..var är de andra? Iiiinte en aning. Lilleman ligger o sover i vagnen och jag har fixat ordning mig. Så dags att ta tag i dagen.

  • 154 readers

Likes

Comments

Gårdagen spenderades hemma hos syster med familj. Mosters prinsessa Nellie drog Silas vagn och var superstolt❤ gullunge! Hon var så duktig och uppmärksam. "Man måste kolla fram så man inte kör på någon"!

Kom hem runt åtta på kvällen och hamnade i tele med Beccis i cirka 3 timmar! Sen råkade jag och Silas somna i soffan..Och nu har lilleman ätit och badat, så nu ligger han o sover gott nerbäddad i soffan❤

Ikväll fortsätter jag med del 2 av min förlossningsberättelse..

Likes

Comments

Hade en minst sagt omtumlande graviditet med en separation och ett minst sagt rörigt hormonpsyke. I början var det tufft men sen lärde jag mig acceptera läget, plus att jag hade underbara människor omkring mig ❤ Jag växte enormt mycket som människa under tiden jag bar min son, och tanken på att få träffa honom gjorde mig helt varm inombords, samtidigt som jag var livrädd. Hur skulle JAG kunna vara en bra mamma? hur gör man och tänk om jag inte klarar det? Sen så kunde jag bli stark och tänka att jag kommer fixa det galant! Jag klarar mig själv! Nemas problemas.

Efter 9 månader var jag så fruktansvärt trött på att vara gravid (som de flesta är då). Jag började ge upp tron om att det skulle komma en bebis. Jag tänkte att det aldrig skulle ske, att allt var en bluff, haha! Jag var 3 dagar över tiden. Förutom extrem ryggvärk, ischias och förvärkar mådde jag ändå bra. Jag hade ju en väldigt bra graviditet fysiskt sett. Jag var rörlig, gick inte upp "onödiga" kilon och kunde ändå både jobba och vara ute o röra mig.

Men så äntligen kom den dagen. 9 oktober! Jag hade köpt snickerifärg dagen innan. Jag skulle måla en spegel. Eftersom jag då bodde nere i föräldrarnas hus så åkte jag hem till mig tidigt på förmiddagen för att påbörja spegelprojektet.
Jag satt och målade när jag kände en väldigt konstig värk i magen. Där och då kände jag att det var annorlunda smärta och att det kanske var på G. Jag la mig på soffan och började klocka samtidigt som jag försökte andas mig igenom värkarna på bästa sätt. Ja, jag hade en värk ungefär var femte/sjätte minut. Jag skrev ett sms till mamma "kan du hämta mig vid halv 2?" . Det var allt jag skrev. Värkarna blev värre och värre. Mamma kom och vi åkte ner till dom...på vägen till huset sa jag att nu händer det nåt. Jag la mig i sängen och ringde förlossningen. De bad mig ringa igen när värkarna blivit lite tätare, vilket inte tog allt för lång tid. Min syster kom och jag kände att nu är det på riktigt. BB-väskan var packad sen långt innan, jag var lugn och sansad och ville bara ha det lugnt omkring mig. Vi åkte in till US i Linköping, och jag var helt säker på att jag skulle få åka hem igen som många förstföderskor får göra då man inte vet hur det ska kännas. Så i ren panik så tyckte jag det var onödigt att där och då ta med BB-väskan in. Jag skulle bli undersökt och hänvisad hem för att spendera kvällen med att kolla på Johan Falk. Det var jag helt säker på!

Väl inne på förlossningen så satte dom CTG på magen och där såg dom att värkarna var täta och en barnmorska sa " det kommer bli bebis, så du får stanna kvar" ... Jag blev både lättad, spänd, rädd och glad..Jag skulle bli mamma!

Likes

Comments

Köpt lite nytt från Ldetails. Gå in på deras sida och klicka hem.

Likes

Comments

Ligger i soffan med lilleman. Har hunnit städa och tvätta lite. Ätit frukost och om ett tag blir det lite mammaträning. Köpt ett (totalt 3) program av den fantastiska inspiratören  Fitnessmom. 

Den här träningen innebär att man ska hitta kontakten med sina magmuskler igen efter en förlossning och återhämta sin kropp på ett sunt sätt i en lagom fart. Så en stor eloge till Malin som utformat detta program. Välgjort, informativt och inspirerande. Så hennes program kan jag varmt rekommendera!

Nu ska jag ta och köra igång medans lilleman sover.

Likes

Comments

Haft en helt okej natt när lillen och jag väl somnade..Men vakna dock tröttare än tröttast. Kan helt klart bero på Noccon jag drack igår med smak av skumtomte. Men gud så god den var! Blir att köpa hem ett antal. Den får 4 av 5.
(Nej, lillen drack inte Nocco, han ville bara inte sova) Jag tror det kan bero på lite magknip av ersättningen som gör att han har svårare att slappna av. Kör dock med magdroppar och hoppas att det underlättar lite för honom iaf.

Idag blir det att storhandla, och hemmaträning. Inga ursäkter här inte! ;)

Likes

Comments

Har beställt hem tapeter nu. Mörkgrå som den på bilden. Ska tapetsera en vägg i detta i vardagsrummet. Nu är det bara vitt..vitt är fint såklart men kan lätt bli kallt. Så en fondvägg kommer nog göra susen. Mysigare stämning!

Har även beställt en massa bilder som ska framkallas, så man kan sätta upp tavlor på Silas.

Älskar förövrigt fenomenet när bebis kan sova djupt, men så fort man ska äta..ja då ska det vaknas. Dagens frukost slutade med Silas på mig och en väldigt ansträngande grötstund. Man vill ju inte tappa gröt på hans huvud, så man får balansera med skeden lite snyggt, haha!

Likes

Comments