Godmorgon alla söndagsmysiga filurer! Här har vi söndagshäng i sängen och bara njuter av tillvaron. Igår var vi iväg på middag och sedan blev det lite tv innan sängen kallade.

Nu när jag är blond saknar jag mitt mörka hår som vanligt, haha! Orkar inte!

Hoppas alla får en fin söndag med en massa kärlek! Imorgon är en ny vecka med nya bestyr!

Likes

Comments

Ja, alltså livet förändras markant när man blir mamma har jag märkt.

1. Man prioriterar inte sig själv på samma sätt. Tacka f*n för att man är så klok iaf!
2. Att få ta en långdusch är som att vinna på lotto
3. När man går och lägger sig är det dirtytalk...ja alltså, man diskuteras bajsblöjor och fisar.
4. Man nynnar barnsånger i huvudet när man lagar mat.. (en elefant balanserade på en liten liten spindetråååååd)
5. Man tänker att man ska göra så mycket. Men helt plötsligt är klockan kväll.
6. Man letar inte upp snygga outfits för utekvällar, mer bodys till lilleman och eventuellt mysoutfits till en själv.
7. Har aldrig shoppat så mycket på nätet
8. Har insett att jag har starka ben, efter allt gå i backar
Med barnvagn + bebis + paket som hämtats ut...på is/snögata.
9. En filmkväll? Haa..när då? Ne, sängen blir bra, tack!
10. Har lärt mig göra mat i sömnen och är en jävel på att leta nappar i sängen.

Okej, nu kanske ni tänker "jaha, men...kul"

Ohja, det är det bästa som finns i hela världen! Finns inget bättre än att vara mamma till vår underbara son! Alla stunder har sin charm! Livet har fått en helt annan mening❤

Likes

Comments

Hörni, Jag förstår inte.

Jag fick nyligen till mig att saker jag berättat i förtroende till en annan har spridit sig vidare fast har slängts om och dramatiserats för den personens skull. Fick veta detta av en tjej som sa " förlåt My, men jag har nog en helt skev bild av dig". Där satt jag som ett frågetecken, och blev samtidigt sårad. Jag var inte alls beredd på det. Jag gör mitt bästa varje dag för att va en bra mamma, vän och allt annat. Men när jag får höra sånt här så blir jag ledsen. Det är inte okej att sitta och svartmåla människor för att framställa sig själv. Inte påhittade saker. Sen kan man tala illa om någon annan men ha sagt detta till personen det gäller, för att man har känslor. Och att det just var en tjej som sa det gjorde det ännu värre. Från en tjej till en annan gör alltid ondare!

Så...maybe you're just not my kind of person om du inte kan hålla käft och vara lojal!


Sprid lite kärlek istället

Likes

Comments

Godmorgon och glad alla hjärtans dag på er!

Vi ligger i sängen och har en mysmorgon såhär på kärlekens dag. Lilleman har precis somnat om efter morgonbus med sång och magträning.

Jag var uppe och fixade lite i köket, och tänkte då hur många gånger man säger eller tänker "jag gör det sen". Som att plocka ur diskmaskinen, städa, ta tag i det där samtalet/mejlet eller att få iväg det brevet. Människan har en förmåga att skjuta upp saker, absolut inte alla, men många. Istället för att göra just den saken så tänker man att "imorgon tar jag tag i det" vilket istället leder till att allt blir ett "måstetvång" och man går och tänker på det tills nästkommande dag. Onödig tankeverksamhet! Bättre att göra saker och ting på direkten! Det var dagens tanke det! Skjut inte upp saker. Det känns mycket bättre att göra saker direkt! Var en doer!

Puss på er på alla ❤ dag

Likes

Comments

Lilleman är frisk, jag är däremot dålig! Halsen och feber! Hoppas det är en sån endagars! Imorse trodde jag det var halsfluss men nu så verkar det lite bättre, så då är det nog inte det! Skönt!

Vi ligger i sängen, lillen har ätit gröt, men vi stannar här inne ett tag! Jag underhåller lilleman med babblarna och magträning!

Likes

Comments

Hur gör ni med "sovmönster" för era bebisar? Nu menar jag inför natten. Jag/vi har ju den turen att Silas är väldigt lugn (peppar peppar).

Vi tar på pyjamas vid 18-19..sedan släcker vi ner här hemma och använder inte samma ljudnivå. Vi är alltså
Inte knäpptysta, men ropar inte efter varandra som man kan göra på dagarna. På dagarna kan han sova som en stock med massa ljud omkring. Men sen på kvällarna kräver han att det är lite lugnare. Eller han är mer lättväckt än under dagtid. Nu har han ju börjat sova mer i sin säng också, och då drar jag på en spellista på Spotify "Baby blue". Då kommer han till ro och somnar utan att jag måste sitta o hålla honom i handen. Ja, han älskar att hålla handen när han ska sova!

Nu ligger han iaf i sin säng och sover och jag ligger i soffan med ett vakande öra, haha.

Idag har vi varit ute på promenix, o sedan gick vi hem till mamma o hennes man. Silas hade störtkul. Satt o skratta mest av tiden. Haha!
Innan läggdags blev det ett bad med extremt mycket olja (för hans hud). Men tur att hans badkar står i själva duschen nu. Sist hade vi honom i hans badkar på golvet. Olja över hela golvet och Bambi på hal is blev resultatet, haha.

Likes

Comments

Gick in på 1177 igår och läste mitt resultat från röntgen. Har tydligen vänsterkonvex skolios, en trasig ryggkota och för lite svank. Ja, inte konstigt att man har ont. Jag antar att det blir rehab och kanske operation om jag har otur. Men skönt att veta vad det är i alla fall!

Det här med att få svar på 1177 innan diskussion med läkare. Bra eller dåligt?

Likes

Comments

4 månader idag! Det firades med öppna förskolan med E&A, äta banan för första gången och sitta i gåstolen! Mys!

Nu ska denna mamman snart ta en dusch o sen åka o handla lite mer gröt o mat till lilleman.

Likes

Comments

Mysdag med pojken efter röntgen. Han ligger o sussar sött & jag ligger och läser på om aktieköp! Produktivt.

Imorgon är det öppna förskolan som gäller med E&A. Ska bli kul att se vad Silas tycker om det! Men blir nog inget babysim för oss trots allt med tanke på hans hud! Har hört mig för och många barn med atopiskt eksem kan ha det extremt torrt efter ett sånt bad! Då är det verkligen ingenting jag vill utsätta honom för. Bättre och bada hemma då med en massa olja!

Likes

Comments