Header

Då var söndagen här igen! Denna dag består mest utav ångest för de flesta med tanke på att imorgon börjar verkligheten, haha. De flesta kanske ligger bakis idag med? 😉

Just därför tänkte jag tipsa om en superbra film jag såg i veckan! The age of Adaline. Kan erkänna att jag kollat om denna filmer ett x antal gånger, så bra tyckte jag att den var! Så vill ni ha en bra film att titta på denna söndag då är denna film det rätta valet!

Likes

Comments

Har kärat ner mig så mycket i Nellys suede kollektion. Så fina kläder! Men dessa tre klänningar skulle jag inte tacka nej till att ha i garderoben. Samma klänning, men olika färger, och alla tre är galet snygga! Nån utav dessa klänningar och sedan ett par overknee's stövlar, hur snyggt!?1. Här / 2. Här / 3. Här

Likes

Comments

Hej på er! Idag började skolan igen. Som tur var hade jag sovmorgon idag så det var inte så jobbigt att gå upp, blir jobbigare imorgon haha.

Vi hade endast en lektion idag så det rullade på väldigt bra. När jag kom hem tog jag det lugnt framför The O.C innan jag satte igång med maten. Sedan kom Löken förbi och vi fika och prata lite innan vi drog iväg med Adam och Jossi till donken. Så jag kom hem för en stund sen och nu har jag lagt mig i sängen med Tequilas.

Ska fortsätta kolla O.C och sedan sova. Så ni får sova så gott, blog u tomorrow. Puss

Likes

Comments