Header

​Just nu har mitt humör varit i vågor. Är ganska trött och irriterad nu under dagarna pga olika anledningar, och en utav dom ska jag skriva ut här ikväll. Detta drar ner mig och har gjort att jag inte orkat lägga energi på bloggen.

Jag är ganska trött på att få höra massa negativt om mitt val. Jag är alltså en tjej på 19 vintrar, om ungefär 4 månader fyller jag 20. Jag har båda fötterna på jorden, jag står på mina egna ben and so on. Men ändå är det så många som ska bry sig om vad man väljer här i livet, varför? Det är väl ändå upp till mig? Självklart får alla ha en åsikt, man behöver inte tycka eller tänka som mig. Men ibland kanske man ska hålla inne det man tycker och tänker när en människa gör ett val. Om jag frågar " vad tycker du om detta ". Ja varsågod, då har du en chans att mala på vad man tycker och tänker då jag gett er den chansen. Men annars, varför helt random komma och säga "Nej jag tycker inte om den personen. Den kommer göra si eller så." Ibland vill man inte höra det, ibland vill man istället ha stöd för det valet man tar, för riskerna man väljer. Man behöver inte alltid gilla det men så länge valet inte skadar en varför då vara så negativ? Om valet är något som gör mig lycklig och glad, varför då förstöra det? 

Därför jag skriver om just detta är för att jag nyligen tog ett val som inte många tycker om. Men det är fortfarande mitt val. Jag vill inte höra era åsikter om detta, för jag går efter min egna känsla, mina egna tankar. Ibland måste man våga ta en risk, även fast det kanske inte alltid funkar. Men varför inte ta en risk och få svar på allt än att kanske kasta bort något fint? Det funkar inte så. Jag är för tillfället glad, jag är för tillfället lycklig. Kan folk istället då vara glad för min skull än att sitta och smutskasta och vara negativa för att just ni inte gillar det här? Jag är trött på att höra allt negativt och känner att såna människor behövs inte i mitt liv som inte kan acceptera hur läget är. Kanske dags att börja radera såna människor? Leva det livet som jag vill, med vem jag vill oavsett vad någon säger. 

Det enda jag vill säga är att det räcker nu med era negativa kommentarer och eran smutskastning. Jag kommer inte lyssna på era åsikter, går endast efter min egna för det är jag som ser allt med mina egna ögon. Och ni har inte rätt att säga ett ord om detta då det inte handlar om er. Så håll eran åsikt, och eran svartsjuka inom er. För jag är lycklig som fan, och kommer fortsätta vara det utan erat stöd.

Tack för mig, ha en bra kväll. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Känner att jag verkligen har turen på min sida. Har känt lite under helgen att jag varit hängig, och det blev värre igår så tog en alvedon. Men idag mådde jag inte alls bra, fick vända hem när jag var påväg till tåget haha. Så både jag och mitt hjärta är hemma och sjuka. Så dagen har bestått av att kika kläder, möbler till hemmet och kollat Sons tillsammans. Tog mig ut förut för att handla hem något och äta och sedan gick jag in på apoteket en snabbis. Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt medans hjärtis spelar. Senare blir det att kolla mer av sons och sedan sova tidigt så jag kan friskna till! Ha en fin kväll finisar. Puss

Likes

Comments

Nu har det varit superkass uppdatering från min sida. Ber om ursäkt för det. Men har haft fullt upp med skola, jobb och att hinna umgås med mina hjärtan. Har även haft fullt upp denna vecka med att besöka vårdcentralen, akuten och allt sånt. Underbaraste Bella har stöttat mig mycket denna vecka så det är jag väldigt tacksam över. Så kan säga att det har varit fullt upp, men det har inte varit något allvarligt.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Blir nog en typisk söndag. Bara ta't lugnt och lite sånt. Ska iväg senare och handla hem mat iallafall. Det är det jag har planerat idag! Men nu ska jag försöka uppdatera så gott jag kan. Ha en bra dag, puss

Smälter när jag ser denna bild haha!

Likes

Comments

Godkväll finisar! Nu har det varit dålig uppdatering igen ber om ursäkt för det. Dessa dagar har jag som vanligt umgåtts med väldigt bra människor. Igår så var det lite festligheter också vi började dricka lite hemma hos mig och sedan drog vi ut på krogen. Hade en riktigt bra och trevlig kväll som slutade med att jag tvärdäck när jag kom hem. Idag har jag mest legat och kollat serier, varit och käkat på Enellys och sedan hem igen. Min kväll kommer bestå av mer serier då jag är otroligt trött idag. Så bloggar mer imorgon, godnatt. Puss

// Träffade Carl Déman och Lucas Simonsson igår på strömpis också. //

Likes

Comments

​En bild från igår då jag och Bella åt tillsammans på God smak. Har haft väldigt bra dagar nu då jag umgåtts med väldigt bra människor. Och idag var jag hem till mammis en stund där min mormor och morbror också var. Passade då på att klippa min morbror innan min andrahalva Elin hämtade upp mig och körde hem mig. Det får bli en snabb uppdatering då jag tänkt att mysa lite med Tequilas framför några avsnitt av Glee. Ha en fin kväll allesammans, puss.

Likes

Comments

Hej på er! Jag hoppas att ni haft en bra helg och att ni fick en bra start på veckan.

Min fredag blev inte så lugn som jag trodde, men det gjorde inte mig något för den var väldigt bra. Jag och Bella drog in till Örebro då hon skulle hämta sin kille och hans kompisar där så vi passade på att träffa lite folk innan de skulle hämtas. Kom hem vid ungefär halv 3 och tvärdäcka. Alarmet ringde klockan 5 men snoozade ett tag innan jag klev upp och fixade mig inför jobb. Tur att det var en kort jobb dag, 07-13.00. Efter jobbet så träffade jag Pontus. Han åkte hem vid 9 och då gick jag och la mig och somnade framför ett avsnitt av Glee. Igår var det jobb igen fram till 13.00. Sedan tog jag det lugnt innan jag gick hem till Amanda en stund där Bella också var. Vi satt och prata lite innan jag gick hem och gjorde mig i ordning för att sedan åka hem till mammsen en stund. Kom hem efter 1 inatt och tvärdäcka nästan direkt när jag la mig.

Idag har jag hunnit med att handla på dollarstore, och sedan handlat hem lite. Nu håller jag på med maten och sedan ska jag lägga mig en stund. Denna vecka består av skola tills på torsdag, och eventuellt jobb. På fredag är jag ledig, så skönt! Får se vad som händer då. Ha en bra kväll, Puss

Likes

Comments