Introduktionen har ju som sagt dragit igång. I fredags var min grupp hemma hos mig på förfest innan förfesten. Vi hade det riktigt kul, vi är ett riktigt skönt gäng måste jag säga. Vi är blandade sjuksköterskestudenter och läkarstudenter.

Det vart lite mycket alkohol för min del samt dåligt med mat i magen. Hade på riktigt ätit en skål med yoghurt den morgonen. Dåligt av mig. Tackar gudarna för Filip alltså. Han är en ängel!

Dagen efter (på lördagen) mådde jag förjävligt. Alltså förjävligt...! Fortfarande tom i magen, som bara gjorde saken värre. Så det var sängen och soffan som gällde för mig. Jag missade tyvärr lördagens fest pga mitt tillstånd.

Men idag mår jag bra och är så glad för det. Ikväll ska vi baka tårta tillsammans och hänga. Det lär bli kul.

Imorgon börjar skolan också. Så nu är man nervös och förväntansfull igen.

Likes

Comments

Det är mycket nu! Kommer ha fullt sjå ända till mars... eller ända till sommaren kanske? Jag vet ju inte hur det här går till. Studentlivet alltså.

En månads nollning (eller introduktion... ursäkta mig!) drar igång nu på fredag och en massa annat samtidigt. Skolan börjar ju på måndag också. Den dagen kanske jag ska lägga på minnet.

Jag har börjat föra kalender . Eller "notiser" på vad jag har att göra varje dag. Så jag inte glömmer. Lilla minsta lunch eller middag med vänner, träning, jobb och allt sånt åker med. Bara för att. Jag är lite sån, tycker om att skriva och planera oså.

Men ett fullspäckat schema är alltid kul! Jag har så mycket att se fram emot, så mycket nya intryck och så mycket nytt folk att träffa. I love it!

Nu ska jag fortsätta med kvällsmaten! Det blir pasta bolognese. Oui oui

Likes

Comments


Börjar trappa ner på arbetsdagarna nu. Den här veckan var den sista arbetsveckan på länge. Jobbar även tisdag, sedan ska jag vara lite ledig innan nollningen drar igång. Måste ju spara på krafterna!

Igår var det tre-rätters som stod på menyn hemma hos oss. Skrapade ihop lite alkohol (Systembolaget var ju dessvärre stängt). Så det vart liiite amaretto sour, vin, cava och lite vodka. Vaknade ändå lite bakfull imorse. Så jag låg mest i sängen tidigare idag.

Återigen. Snapchat. Men vad gör det?


Nu ikväll blir det hemmagjord pizza hemma hos Kalle och Viktoria. Ha det gott!

Likes

Comments

Filip skulle döda mig om jag sa det här högt. Jag vill göra om sovrummet igen. Är så sugen. Är så sugen på grått! Typ såhär...



Hittat dessa godbitar på Pinterest. Men jag ska nog lugna mig. Jag kanske får nöja mig med ett par gråa gardiner, det ska jag satsa på tills vidare

Likes

Comments

Taggad och oroad går jag in i 2017. Första gången jag lägger dom siffrorna på tungan. Det känns tungt.

Framtiden ger mig ångest. Ibland.
Framtiden gör mig rädd. Rädd om ovissheten. Rädd för att man aldrig kan bestämma om ett nytt år kommer bli bra eller dålig, om det kommer vara fyllt med kärlek eller hat? Glädje eller sorg?

Världen är upp och ner och ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Mest står man och tittar på. Känner sig tacksam att man vunnit livets lotteri.

Det här inlägget började mycket längre, mycket mer! Men jag vill inte vara en kliché (SKAAAAAAAM!) och repetera kloka citat och ordspråk. Det finns gott om sånt. Jag vill bara ha fred på jorden, vara lycklig och frisk (inkl. Människorna omkring mig) PRECIS som alla andra!


Vi ses i 2017 hörrni!



Likes

Comments

Min mobil verkar inte var 2017-kompatibel. Idag har den inte gjort som jag vill. Den kanske bara är lite bakis.

IGÅR. Åt vi nyårsmiddag hemma hos Pontus och Anna. Så trevligt! Och så gott! Åt mig riktigt proppmätt och fick nästan vagga mig hemåt.

Eftersom jag jobbar idag (nyårsdagen) så fick vi dra oss hemåt lite "tidigare". Va hemma stax efter kl 01 och jag skulle börja jobba kl 07.

Tack till mig själv som köpte energidryck i förväg till just denna dag!


Bjuder på två bilder från gårdagen. Ni för nöja er med snapchatkvalle.

Huvudrätten, som jag stod för såg ut sådär. Wow säger jag bara. Om man får säga så. Bland det godaste jag gjort.

Det är: jordärtskockspuré med tryffel, lammfilé, ugnsrostade betor, rödvinssky samt getostcrème. Dör. Inte sista gången jag lagar den rätten.

Likes

Comments

Jag vill ha 2017 nu! Jag är redo att släppa taget om 2016. Ett bra och dåligt år på många vis, men så är det ju alltid. Eller hur?

Jag har mycket att se fram emot år 2017 och jag känner mig klar. Kanske för att jag ska spendera dessa sista dagar i 2016 med att jobba.

Men detta år har bestått av resor, nytt jobb, massa roliga helger tillsammans med vänner, skratt, gråt och nya härliga minnen. Exakt så klyschigt.

Som sagt så är jag mer än redo för 2017, året då jag ska bli student. Ett helt nytt äventyr väntar.

Likes

Comments

Nu är vi hemma! Efter fyra härliga dagar i London, har vi tre väskor att packa upp samt städning utav lägenhet. Men jag är så trött så det kommer inte hända så mycket mer idag.

Likes

Comments

Igår var det sådär härligt mycket folk i mitt kök igen. Tillsammans lagade vi köttbullar med potatismos <3

Det var jag, Filip, Kalle,Viktoria,Lina, Mikaela och Oskar. Det blev trångt, varmt, trevligt och jäkligt gott! I min nästa lya vill jag ha ett större bord/fler stolar!

Kolla rosorna jag fick igår!!

Likes

Comments

Jag är så glad inombords hörni. Jag vet inte vart jag ska börja. Har väntat i flera månader och igår fick jag äntligen mitt svar!

Jag ska börja plugga i vår!! Kom in på sjuksköterskeprogrammet (långt ord!) här i Örebro. Och jag säger bara äntligen! Äntligen är det min tur. Jag har stått stilla ett tag nu, men det känns som att man är påväg... nånstans. 

Vi får se. Jag är sjukt förväntansfull, nervös, pirrig, rädd, glad osv. men mest förväntansfull och glad faktiskt.

jag firar detta i London om ett par dagar, med mat och shopping (i mängder!) 


Fort. Följer 

Likes

Comments