En ledsen söndag. Det har känts i hela kroppen idag, hela veckan faktiskt. Tre år sedan och det känns fortfarande jättekonstigt att du inte finns längre, finaste morfar.

Läst Harry Potter, gråtit, badat och kollat på OB idag. Försökte skriva referat ett tag också men gav upp. Har nog också bestämt att jag ska åka till Vilhelmina till helgen. Inte göra något speciellt egentligen men vill åka bort, vill åka dit. Bo hos moster, gå promenader, fika på stenmans, sitta vid minneslunden, hälsa på mormor osv. Som en tripp till mitt andra hem. Måste nog faktiskt dit, mår inte jättebra just nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 48 readers

Likes

Comments

The 1975 (2)
Melissa Horn (3)
5 Seconds Of Summer
Daniel Adams Ray
Zara Larsson

Mumford & Sons
Lukas Graham
Miike Snow
Bastille
Macklemore & Rayan Lewis
Wiz Khalifa
Lorentz

Icona Pop
Den Svenska Björnstammen
Veronica Maggio
Miriam Bryant
Hov1
Sabina Ddumba
Troye Sivan

  • 81 readers

Likes

Comments

Saknar lite hur jag tänkte under hösten för något år sedan. När jag vågade lite mer, när jag längtade till kvällen för då kändes allt som mest. Efter midnatt, kvällstankar och nattprat. Var nog säkrare då, då hade ingenting hänt än.

Har inga förväntningar på hösten, den blir ändå alltid mörkt till slut. Men vet ändå att jag vill hålla hand och prata tills klockan blir för mycket.

  • 170 readers

Likes

Comments

Vaknat i tid, bytt sängkläder, läst, lyssnat på Melissa, ätit avokado och kesomackor och börjat kolla ikapp Greys. En bra start på en lördag, vill inte behöva göra något mer ansträngande än så. Men är också så jävla bra på att tänka sönder saker när jag är själv.

Vill bli inspirerad och kreativ, saknar motivation men vet inte vart jag ska börja. Saknar någon att skriva med och saknar någon att skriva om. Vill skaffa ett jobb för att dämpa min pengaångest men vet att det aldrig kommer hända. Vill sluta ljuga och vill sluta låtsas.

Ska komma på något vettigt och sen kanske göra något av det.

  • 171 readers

Likes

Comments

Har haft en ganska kass vecka faktiskt. Skjutit upp saker jag borde gjort och varit allmänt trött och less hela tiden. Prov och redovisningar har inte gått som jag tänkt och det mesta har varit jobbigt. Stressad och haft en ångest jag inte känner igen, en jag är ovan med.

Har bestämt att nästa ska bli bättre. Ska skriva listor för varje dag, planera bättre och på riktigt börja använda min kalender. Ha snyggdagar varje dag, ha en bättre inställning och framför allt plugga bättre. Nästa vecka får bli en pluggvecka, vill visa att jag kan bättre.

  • 199 readers

Likes

Comments

Just nu, sitter på balkongen och lyssnar på Troye och läser även HP. Planen är att läsa ut den idag. Sovit sen jag kom hem fram till nu, fick huvudvärk under förmiddagen som blev värre, som tur slutade vi tidigt idag. Känns bättre nu, men inte stabilt.

Planen är väll att ta det ganska lugnt ikväll, läsa och sånt men måste även skriva klart filosofin för det är redovisning imorrn. Annars, kanske ta en promenad, eller borde nog göra det. Kommer nog må bättre efter det. Ta vara på det fina med hösten och framför allt solen och värmen medan den fortfarande är här. Ni få ha det fint friendos!

Ska bli bättre på att skriva igen också, sluta skriva tråkigt och fult. Men tar tag i det någon annan dag.

  • 199 readers

Likes

Comments

Tisdag, halvtråkig går men går att överleva. Onsdagar däremot, helvetes dag. Vill att morgondagen ska vara över så att jag kan andas igen.

Äter blåbärsmuffins som jag bakade för någon timme sedan och dricker mjölk. Kollar på greys och har tänt ljus. Tappat läsandet lite men bestämt mig för att i alla fall läsa ett kapitel om dagen.

Känt mig lite ur balans senaste dagarna, inte riktigt som mig själv. Sur, trött och eländig, borta i mina tankar istället för att vara närvarande. Och egentligen tänker jag inte på något för jag har inget att tänka på. Kanske det som är problemet.

Ska kolla klart på greys och sen FÖRSÖKA sova. Godnatt!

  • 226 readers

Likes

Comments