Jag viskade något i ditt öra. Du tittade upp och log och sedan sträckte du upp dina händer i luften. Och jag vet inte om jag inbillade det som hände sen eller om det faktiskt hände för sen exploderade luften i färg. Sen skildes vi åt.

Senare såg jag dig stå själv. Du såg mig och vi skrattade även fast ingen av oss sagt någonting. Jag sträckte ut en hand mot dig så att du skulle kunna komma närmare oss och två sekunder senare stod du precis framför mig. Jag hann tänka att det skulle vara så lätt att kyssa dig där du stod så nära. Men tänk om du vänder bort, tänk om du går, tänk om du har någon annan. Kan inte, vill inte se dig gå. Kan inte kyssa dig.

Ibland när jag minns grejer är det som om jag minns det som bilder. Det är som att min hjärna tar fotografier som ingen kan se förutom jag. Som ifrån den natten med glitter, lampor som snurrar och med minnesluckor. Ändå försvinner inte bilderna av färger, dina läppar eller när du höll hennes hand.
Och det är som om jag har kollat på era sammanflätade händer i flera timmar för bilden är så tydlig. Ändå gjorde det inte ont. Kanske var det för att luften runt omkring oss redan exploderat och jag såg att du var glad. Era händer passade och någonstans här insåg jag att jag inte behöver hela dig. Jag behöver bara små små delar av dig. Små delar som ser mig, skrattar med mig och kramar mig ibland. Bara en stund, bara ett tag.

Likes

Comments

Hade svenska som vanligt på morgonen. Läste bloggar och kollade Instagram istället för att skriva på mitt PM som vanligt. Jag, Hanna och Andrea träffades efteråt för att jobba med att sammanställa våra intervjuer inför ett arbete. Satt i gradäng och jobbade och vi kom ganska långt även fast vi tappar tråden och skrattar åt allting istället.

Åt lunch, poddade med Hanna (vi pratar bland annat om 100-dagars och självförtroende i avsnitt 65 som kommer ut på onsdag) och sen följde jag med henne en snabbis på HM.

Sen mötte jag upp dessa två fina tjejer från Lund för att äta på BBQ. Salma, min favorit person som flyttade till Lund för snart tre år sedan och hennes kompis Hilda. Vi varvade vårrullar och catch up och kände att jag ville följa med dem ner till Lund.

Åkte till Maxi, kollade på Salmas gamla hus och frös i väntan på bussen. Sen skildes vi åt i några timmar!

Vid sjutiden rullade jag in hos Blomqvist där 11/11 av kgg redan befann sig för att äta tacos. Massa härligt skratt, fanta och rosé, härma dialekter, dricklekar och pratpratprat innan vi åkte in till Oscars!!

Dansade, kramades, träffade människor jag tycker om och bara må så himla bra. Var med Hilda och Salma större delen av kvällen och de är så fina så att jag blir mosig i hjärtat.

Hade en toppen kväll och ville verkligen inte hem!!
Puss!

Likes

Comments

Lyssnat igenom I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it (och man måste skriva ut hela titeln på albumet för det är en jävligt fin titel) medan jag skalat potatis. Har varit själv nu på eftermiddagen och kunde därför sjunga med högt i låtarna och dansa i vardagsrummet. Fyfan vad befriande det är.

Tänk också att om allting hade varit som det var för två månader sen så skulle vi se dom nästa måndag. Menmen, det får bli i juni istället och om bara vädret är med oss så tror jag grönan kommer bli asfint.

Annars, så har även resten av dagen varit bra. Vaknade tidigt jämför med hur sent jag somnade inatt och gick nästa direkt ut på en promenad. Gick mot Byskogen och tillbaka och pratade med Hanna samtidigt. Ashärligt och bra start på en lördag.

Åt frukost när jag kom hem, läste några få sidor ur boken jag läser, skrollade igenom lite gamla inlägg från Floras blogg och tog sen ett bad.

Nu är planen att äta av kladdkakan som jag bakade igår, kanske kolla på sista säsongen av TVD och sen kolla på mello om jag kommer ihåg det.
Puss!

Likes

Comments

Tänkte på en natt i somras. Det var varmt, solen gick aldrig ner och jag satt i min säng i lägenheten i stan. Stirrade upp i taket och kunde inte sova för jag hade hört av mig och väntade på ett svar som aldrig kom. Skrev till en vän för att jag behövde hjälp att få bort det svarta som börjat växa inom mig. Och det jag fick tillbaka var så jävla fint:

"Låt inte en person definiera vem du är...När den viktigaste personen i ditt liv inte ser dig är det inte så konstigt att du känner dig värdelös...Kärlek är helt oförståeligt och du ska inte bry dig om varför du känner som du känner."

Det ligger något fint över att ha någon att skriva till sent, sent på natten. Till någon som kanske inte alltid förstår men alltid försöker förstå.
God natt!

Likes

Comments

En onsdag mitt i februari. Har inte varit livets dag om man säger som så. Ingen dag jag som jag tänker komma ihåg om 10 år i alla fall. Här är några anledningar varför:
- Kvart över åtta imorrse var tydligen än jättebra tid för mina grannar att börja borra, tråkigt för mig som hade sovmorgon till klockan elva.
- Det var gröt till lunch, TOMTEGRÖT. Nejnejnej, det funkar bara i december!
- Hade seminarium, kändes bra tills jag fick lock för öronen och hörde inte vad jag sa. Skit läskigt också!
- Direkt efter seminarium hade jag kemiprov. Atomer och sånt.. Inte min grej.
- Bussen hem var 40 minuter sen!!?! Vad hände där?
- Pappa åt sista biten av min blåbärspaj!

(Här tänkte jag dra någon koppling med kemi och nått med positivt och negativt, men jag kan för lite om det så det skulle säkert bara bli fel)
Här kommer i alla fall en lista på saker som är bra och som gör det lättare att överleva dagar som denna:
- Jag kommer aldrig behöva leva om den här onsdagen
- På lördag kommer Salma upp!! Har inte träffat henne sen oktober 2015! Fyfan vad härligt det ska bli!
- Jag har antagligen (sommar)jobb direkt efter studenten
- Och hallå konsert då också ju, 12 juni!
- Ska ha Harry Potterkväll med Matilda på söndag
- (Antagligen) Förhoppningsvis förförfest med tjejerna i klassen innan 100-dagars och sen förfest hela klassen. Tagg!
- Snart fredag, snart lov. Det går att överleva!

Likes

Comments

Blir varm i kroppen i duschen och blir röd på huden. Satt på huk under vattenstrålar i en halvtimme kanske, grät kanske också. Jag vet inte säkert. Tänkt ihjäl mig i alla fall.

Jag tror jag tar människors utseenden men att jag sen hittar på en egen personlighet till den. Kanske är det därför det blir så svårt att släppa taget? För jag skapar någon som jag klarar av och någon som också gillar mig tillbaka.

Likes

Comments

Läst igenom Vilmas blogg (som tyvärr inte uppdateras längre) nu sen jag kom hem. Blir varm och mosig i kroppen av att läsa och se bilder från Stockholmsresor, Bråvalla, sleepovers och annat sånt som vi har gjort tillsammans. Samma sak när jag går igenom gamla inlägg från Tove och Hannas bloggar. Det är en av mina bästa grejer att göra när jag har ångest, att läsa deras ord och se deras bilder. Då är det nästan som att dom är bredvid mig.

(Bilderna är Vilmas)
Hur som, började tänka på när jag och Vilma satt på en filt på någon gräsplätt mitt inne i stan i slutet av juli och pratade om att vi ville bort från Östersund ett tag. Att Troye spelade på grönan i september kom på tal och direkt efter det bestämde vi att vi skulle dit. Det är mitt i februari nu och jag saknar den friheten så mycket just nu. Skulle göra vad som helst för sommar, värme och möjligheter! Februari kan helst bara försvinna!

Likes

Comments