Vi sitter runt bordet, alla fyra. Det händer sällan, men så sitter vi där. Vi skrattar och mitt i allt kommer jag på mig själv att tänka att vi inte kommer att finnas för alltid. Två stolar kommer att vara tomma, sen en till, vem blir kvar sist? Jag är inte redo, kommer nog aldrig vara.

På en plats fullt med folk, i ett rum fullt av folk. Varför ser du mig inte, varför kollar du inte, VARFÖR STIRRAR DU INTE. Är det bara jag som inte kan sluta titta på dig? Snurrar runt, går ett varva, leta utan att veta vad. Allting snurrar och alltid känner jag mig ensammast i världen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 24 readers

Likes

Comments

Sover i stora sängen bredvid mamma, precis som när jag var liten. Läser böcker om kärlek jag aldrig upplevt, inte på riktigt. Lyssnar på låtar utan att riktigt känna och det känns både bra och tråkigt. Hör helst inte av mig men ibland hoppas jag, men oftast inte. Jag mår ändå bra och så får oktober vara. Har ju ändå alltid livets människor med mig.

  • 52 readers

Likes

Comments

Måndag, förkyld men ändå helt okej. Det känns ändå som att denna vecka kommer vara överlevnadsbar och jag är taggad på helgen. Oktober känns bra, har mycket planer den här månaden, bland annat då Stockholm som kommer bli supernajs och sen lov.

Dagens planer är nog att efter jag slutat åka hem och plugga. Skriva klart lite i förväg, men vi får se hur det blir med det. Är bra på att skjuta upp sånna saker.

  • 175 readers

Likes

Comments

På bussen påväg hem nu. Är inte så mycket för att skriva längre men det här är ju som min dagbok och vissa saker vill jag komma ihåg.

Hur som, påväg hem från Vilhelmina. Spenderat helgen med min moster och hon bor i det bästa huset jag vet, även om jag tror att det spökar där. Myst med tacos och suttit vid brasan, tänt ljus vid minneslunden för morfar och sen hälsat på mormor. Fick med mig ett par stickade strumpor därifrån och hon är värdens sötaste. Fikat på stenmans, ätit godaste frukostarna och spelat sällskapsspel. En mysig och bra helg borta från Östersund, precis vad jag behövde. Puss!

  • 184 readers

Likes

Comments

Är urbalans efter den här bilden, nykär. Waaow

Är också urbalans på grund av att Justin är i Stockholm och jag inte är där. Dumma jag, och jag är ännu mer dum för att jag har fått tillbaka dumma känslor. Det går i perioder och just nu skyller jag på att det är gamla höstkänslor som spökar. Mår ändå helt okej, tar det lite som det kommer antar jag.

Sitter just nu på bussen påväg bort och det känns bra. Mycket egen tid, en ny spellista, sista HP och tänker på saker jag måste tänka på. Kände dig för länge sen.

  • 206 readers

Likes

Comments

En ledsen söndag. Det har känts i hela kroppen idag, hela veckan faktiskt. Tre år sedan och det känns fortfarande jättekonstigt att du inte finns längre, finaste morfar.

Läst Harry Potter, gråtit, badat och kollat på OB idag. Försökte skriva referat ett tag också men gav upp. Har nog också bestämt att jag ska åka till Vilhelmina till helgen. Inte göra något speciellt egentligen men vill åka bort, vill åka dit. Bo hos moster, gå promenader, fika på stenmans, sitta vid minneslunden, hälsa på mormor osv. Som en tripp till mitt andra hem. Måste nog faktiskt dit, mår inte jättebra just nu.

  • 251 readers

Likes

Comments

The 1975 (2)
Melissa Horn (3)
5 Seconds Of Summer
Daniel Adams Ray
Zara Larsson

Mumford & Sons
Lukas Graham
Miike Snow
Bastille
Macklemore & Rayan Lewis
Wiz Khalifa
Lorentz

Icona Pop
Den Svenska Björnstammen
Veronica Maggio
Miriam Bryant
Hov1
Sabina Ddumba
Troye Sivan

  • 284 readers

Likes

Comments