20:11 tisdag 20 juni och jag som trodde att det var onsdag idag. Ikväll kommer det hinna bli mörkt, jag kommer se ett avsnitt av en halvbra serie, skriva med någon, lyssna på låtar som passar under sena kvällar i ett varmt rum och sen kommer det ljusna igen. Jag kommer somna sent, vakna tidigt av bullret av grävmaskinen utanför, kommer hinna tänka att jag drömt om någon igen innan jag somnar om. Kommer vakna av buller igen, byta rum för då har mamma och pappa åkt till jobbet. Och sen kommer jag sova en stund till. Precis som alla dagar innan.

Jag läser Det handlar om dig och första gången jag läste den var i slutet av förra sommaren. Då tänkte jag på en brunhårig typ. Det gör jag inte nu.

Dagarna är långa och jag väntar mest på värme och en molnfri dag. Väntar kanske på något mer också. Väntarväntarväntar, det är allt jag gör. Borde sluta upp med det egentligen. Borde också sluta tänka på någon som inte tänker på mig. Tänkertänkertänker, det är ALLT jag gör. ("Jag borde gå hem men jag följer med ändå. Jag skrattar högt och låtsas vara intressantroligspännandefantastisk.")("Du andas oregelbundet och jag har svårt att andas överhuvudtaget.") (En tisdagsnatt skrev jag om händer som höll mina, natten därpå, 03:34,skrev jag att jag ville dö.)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Köpt en röd tröja som jag gillar (rött ska verkligen bli min nya grej), badat i mörkblått och glittrigt vatten, kollat på serier med mosiga kärleksscener och lånat en bok som handlar om ännu mosigare kärlek. Lyssnar på låtar som passar måendet och måendet är nog ändå ganska bra (lite mosig, lite dum av dig, lite somrigt och väldigt skrattig.)

Sen sist då? Studentid med österänghäng, utekvällar varav en jag inte minns. Och tog då studenten för en vecka sen, men det känns som om det hände i ett annat liv. Det var en bra dag i alla fall, inte fantastisk och inte bästa dagen i livet, men bra och flaket var nog det roligaste.

I söndags åkte jag, Tove, AK och Mårte ner till Stockholm. Alla slitna efter studenten så trippen blev ganska lugn. Jag träffade min moster och kusin i några timmar vilket var mysigt. På måndagen kom Vima ner och dagen spenderades på Grönan. Såg The 1975 och jag ledsnar fan aldrig, skrika och sjunga (trots att ingen röst fanns.), hålla hand, hålla om, gråta, hoppa och dansa. Attacklycka som Tove skrev. Mår så jävla bra av det där.

​Börjar jobba den 26 juni och ska bara göra sånt som gör mig glad fram till dess. (grilla, roadtrip, fika, kramas, filmkväll, osv osv.) (Kanske också, eller kanske inte)

Likes

Comments

Femtonde maj, 19:44. Halva maj har gått, det är 25 dagar till studenten, om en vecka är det bal, den 12 juni ska vi se the 1975. 25 dagar till STUDENTEN. Vart tog tiden vägen?

I torsdags var det mösspåtagningsbal och jag hade fan askul. Satt med Tove, Mårte, Andrea och Linnea (vilket gäng) och drack vin utan att kräkas. Folk hade bra tal och fina uppträdande, jag tog bilder, dansade och snubblade runt bland alla härliga 98:or. Efterfest och fastnade i en hiss (överlevde och kom ut), sprang runt på stan och krogen efter det. Sen efterfest igen (!) och borde åkt hem när skjuts erbjöds vid tretiden men stannade kvar och kom hem halv nio istället. Så kan det bli.

I Lördags invigde jag, Hanna, Tove, AK och Vilma Pinchos. Åt åt och åt, drack drinkar och shotade och vid halv tio gick vi till Österäng. Spelade kubb och brännboll, frös och var lite full. Kom hem vid tre och somnade med ångest, vaknade i vargtimman och den har inte riktigt släppt än. Jag vet inte vad det är men något känns och det försvinner inte.

Likes

Comments

Drömmer verkligt och när jag vaknar vet jag inte om det hänt på riktigt eller inte. Det är nästa läskigt. Någon är alltid med.

Igårkväll var vi hos Frida. Natur pluggade och jag, Ella, Simon och Samuel bastade. Sov sedan på golvet, lyssnade på Frida som försökte förklara biologi, körde yoga och sen var klockan sent.

Helgen har varit lång och intensiv, rolig men socialtkrävande och jag har inte pluggat som jag skulle. Men helgen har varit väldigt bra(!) och veckan kommer också bli bra. På torsdag är det mösspåtagningsbal och jag har en bra känsla i kroppen (känns mjuk och lugn) och plugget LÖSER SIG!

Likes

Comments

Det är sent, mörkt och jag fryser. Vi delar på flera filtar och sitter nära. Vi ser norrsken och ni pratar om något jag inte var med på. Kan inte tänka riktigt, vet inte vart jag ska titta. Så fortsätter att stirra upp på norrskenet, på stjärnorna, på månen. Hör mummel och har glömt bort att jag här, men känner blickarna på mig. (kan inte möta dem)

Vi fryser och åker hem. Ni följer inte med. Sitter längst ut på soffan, dricker te och har ingen känsel på näsan. De sitter nära och du är inte här. Kan inte tänka riktigt, skrattar med dem och de är så snälla men jag fryser och de sitter nära. Och du är inte här.

Likes

Comments

Äter pannkakor, bränner mig i solen även fast det bara är 12 grader, äter ute fast än att jag inte har råd, pluggar inte, doppar sötpotatispommed i guacamole, åker bil sent på nätterna och mår ganska bra. Hej och välkommen till maj!

I fredags firade vi Vilma. Jag, Tove, Hanna, Matilda, AK, Moa och Vilma åt först middag på Max innan vi gick in till stan för att föra. Lekte lekar, dippade popcorn, sjöng för Vilma, deeptalkade på toan, blev full och vinglade ner till Marite vid elva. Kvällen var bra, dansade, kramades och skrattade mycket!! (och grattis i förskott igen bästa Vilma!)

Igår var jag knappt bakis så följde med Hanna på presentjakt i stan. Vi hittade det som skulle hittas samtidigt som vi kunde prata om sånt som behövs att prata om. Så himla härligt att ha henne!! Vi poddade också och åt rotfruktschips i bilen påväg hem!

Åt middag med mamma på chaow praya river och vid åtta kom Ella och hämtade mig med bilen. Hon, jag och Frida åkte sen till Krokom. Var först hos Simon ett tag innan vi åkte och grillade. Har ingen aning om vart vi var. Rödön? Vi åt i alla fall chips och det kom och åkte folk hela tiden.

Åkte hem till Simon igen vid tolv, drack te och frös ute på hans altan. Tog en sista tur till McDonalds, såg två harar, åt pommes och var hemma igen vid tre.

Maj är fint, och maj kommer bli bra. Hejsvejs!

Likes

Comments