View tracker

Min fina 19åring, tvilling, kompanjon och bästa vän!

Tequila shots, obligatoriskt och Moa är med! (Matilda höll på att dö efter detta)

Bästa ryggleken, en personlig favorit också!

Kvart i elva var hela fulla gänget påväg upp till bussen. Halkade och såg bara stjärnor i mörkret. Jag och Matilda skreksjöng Tokio Hotel hela vägen och allt var härligt!

Åkte buss med en stel busschaufför, var glad när vi var framme och kunde hoppa av bussen. Kissade utanför bibliotek påväg till Oscar och kom före i kön FÖR ATT VI VAR PÅ LISTAN. Dansade, ljög för grabbar om vem jag var och varit jag kom ifrån, träffade människor jag inte träffat på länge, musiken var bra, hånglade, tröstade, kramades och åkte sen hem med halv-tre bussen.

Livetskväll, den där fredagen! Tack alla fina ni för den! Puss!

  • 19 readers

Likes

Comments

Fredag 20 Januari 2017
Dextrade, vaknade vid nio-tiden och var glad och utvilad. Gjorde frukost och kollade på How to get away with murder och väntade på att Hanna skulle höra av sig. Vid elva-tiden så gjorde hon det, och strax efter det så kom hon och hämtade mig och vi åkte upp till maxi. Där köpte vi chips, dipp, godis, frukt, vitlöksbröd, dricka, majs och annat gott.

Åkte till sandnäset, bakade snickerskakor, Hanna duschade och jag kollade på serier, sen kollade vi ikapp mästerkock tillsammans. Pratade om förväntningar på kvällen, åt frysmat till middag, kollade på mer mästerkock och även fast vi hade haft all tid i värden på oss så fick vi ändå stressfixa oss och maten innan 8 andra härliga tjejer rullade in vid sju-tiden. (Tur för oss att vi alla fall hunnit pyntat fint)

Vi satte oss vid bordet med en massa mat och chips, vi pratade om det ena och det andra, jag och Hanna fick öppna en massa fina presenter. Och alltså wow, är så glad för allt jag fick och för alla fina personer som var där.

Fick bland annat dessa superfina cocktailglas av gänget och en teckning/bild/målning(????) av Hanna. DET VAR SÅ JÄVLA FINT!!

Ska rama in den och ta med mig den överallt!

Fick Flykten också, vilket var precis det min lilla bokhylla behövde och dessa assköna & assöta strumporna av Cilla och Jessica.

Fick även två celsius(<33), te av Matilda, lösögonfransar och hudkräm av andra Matilda och en shot av Moa. Och som sagt, wow och TACKTACKTACK för alla fina presenter och har fortfarande inte riktigt kommit över att jag och Hanna har världens finaste vänner.

Efter presentöppningen så satte vi igång med lekar. Jag och Hanna hade gjort ett quiz om oss själva som vi körde. Sen blev det, dansstop, dricklekar (rhodosleken/militärspelet/kortleksleken)(kalla det de ni vill) och ryggmotrygg-leken såklart.

Fullfnitter, glitter, komplimanger, fuldans, snurriga och glada!

Som sagt glitter. En massa glitter

Likes

Comments

Bytte till vita sängkläder igår, idag har jag spillt avokado och halva min celsius över dem. Härligt. Vaknade hur som helst runt halv elva idag, drack nyponsoppa och sen gick jag ut och gick.

Blev kall om benen, lyssnade på ledsen musik men det var skönt enda tills det att jag blev hungrig.

Nu har jag ätit och spillt och kollar på mockingjay part 1. Ska kolla klart på den och sen ska jag städa, skriva engelska och någonstans mellan de också äta lunch.

De är söndag, jag fryser om händerna, känner mig smutsig men har ingen söndagsångest än. Vill helst bara att dagarna framöver ska gå fort så att jag kan se Sherlock imorgon och ha födelsedags"fest" med Hanna och andra härliga människor på fredag.

  • 40 readers

Likes

Comments

Lördag, helg. Andas. Har bläddrat genom A Work In Progress, Connors bok, lättsam och fina bilder. Lyssnat på Melissa Horn och tänkt på känslor jag inte känt på länge men kanske saknar. Saknar ibland, oftare nu, men inte hela tiden. Känns ändå meningslöst att börja på något.

Ätit avocadomakor, druckit blåbärssoppa, experimenterar med fler vegetariskarätter, inte skrivit något på engelskan men har kollat på första hunger games filmen. Har hunnit med att bada också förstås, men det är självklart.

En lugn lördag, en lördag som ska fortsätta att vara lugn. Jag pluggar imorgon istället.

  • 41 readers

Likes

Comments

• Han är fortfarande den som jag tänker på när jag känner mig ensam. Han som känner mig, fast han KÄNNER mig inte. Äsch det var så längesen ändå. Tänker du fortfarande på mig? (När slutade jag göra saker även fast än jag vill?)

• Känns som om jag snubblar efter människor som jag förut gick sida vid sida med. Och det handlar egentligen inte om vem som kommer fram först, men just nu ser jag bara ryggarna som försvinner längre och längre bort, och allt jag vill är att kunna springa ikapp. Jag MÅSTE börja ta mig härifrån. (Jag är inte ensam!)

• Skriv då. Hör av dig då, snälla (Mira)!

• Jag önskar verkligen att jag kunde läsa honom. Kanske då, skulle jag våga skriva igen.

• Dom vet inte så mycket om mitt liv egentligen. Vi pratar med varandra men går aldrig in på djupet, vill inte blotta mig för dem, inte på de sättet. Men så tittade hon upp på mig idag och frågade hur det var med killen jag sov hos för länge länge sen, och jag svarade att jag inte minns vem han var.

  • 75 readers

Likes

Comments