Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Femtonde maj, 19:44. Halva maj har gått, det är 25 dagar till studenten, om en vecka är det bal, den 12 juni ska vi se the 1975. 25 dagar till STUDENTEN. Vart tog tiden vägen?

I torsdags var det mösspåtagningsbal och jag hade fan askul. Satt med Tove, Mårte, Andrea och Linnea (vilket gäng) och drack vin utan att kräkas. Folk hade bra tal och fina uppträdande, jag tog bilder, dansade och snubblade runt bland alla härliga 98:or. Efterfest och fastnade i en hiss (överlevde och kom ut), sprang runt på stan och krogen efter det. Sen efterfest igen (!) och borde åkt hem när skjuts erbjöds vid tretiden men stannade kvar och kom hem halv nio istället. Så kan det bli.

I Lördags invigde jag, Hanna, Tove, AK och Vilma Pinchos. Åt åt och åt, drack drinkar och shotade och vid halv tio gick vi till Österäng. Spelade kubb och brännboll, frös och var lite full. Kom hem vid tre och somnade med ångest, vaknade i vargtimman och den har inte riktigt släppt än. Jag vet inte vad det är men något känns och det försvinner inte.

Likes

Comments

Drömmer verkligt och när jag vaknar vet jag inte om det hänt på riktigt eller inte. Det är nästa läskigt. Någon är alltid med.

Igårkväll var vi hos Frida. Natur pluggade och jag, Ella, Simon och Samuel bastade. Sov sedan på golvet, lyssnade på Frida som försökte förklara biologi, körde yoga och sen var klockan sent.

Helgen har varit lång och intensiv, rolig men socialtkrävande och jag har inte pluggat som jag skulle. Men helgen har varit väldigt bra(!) och veckan kommer också bli bra. På torsdag är det mösspåtagningsbal och jag har en bra känsla i kroppen (känns mjuk och lugn) och plugget LÖSER SIG!

Likes

Comments

Det är sent, mörkt och jag fryser. Vi delar på flera filtar och sitter nära. Vi ser norrsken och ni pratar om något jag inte var med på. Kan inte tänka riktigt, vet inte vart jag ska titta. Så fortsätter att stirra upp på norrskenet, på stjärnorna, på månen. Hör mummel och har glömt bort att jag här, men känner blickarna på mig. (kan inte möta dem)

Vi fryser och åker hem. Ni följer inte med. Sitter längst ut på soffan, dricker te och har ingen känsel på näsan. De sitter nära och du är inte här. Kan inte tänka riktigt, skrattar med dem och de är så snälla men jag fryser och de sitter nära. Och du är inte här.

Likes

Comments

Äter pannkakor, bränner mig i solen även fast det bara är 12 grader, äter ute fast än att jag inte har råd, pluggar inte, doppar sötpotatispommed i guacamole, åker bil sent på nätterna och mår ganska bra. Hej och välkommen till maj!

I fredags firade vi Vilma. Jag, Tove, Hanna, Matilda, AK, Moa och Vilma åt först middag på Max innan vi gick in till stan för att föra. Lekte lekar, dippade popcorn, sjöng för Vilma, deeptalkade på toan, blev full och vinglade ner till Marite vid elva. Kvällen var bra, dansade, kramades och skrattade mycket!! (och grattis i förskott igen bästa Vilma!)

Igår var jag knappt bakis så följde med Hanna på presentjakt i stan. Vi hittade det som skulle hittas samtidigt som vi kunde prata om sånt som behövs att prata om. Så himla härligt att ha henne!! Vi poddade också och åt rotfruktschips i bilen påväg hem!

Åt middag med mamma på chaow praya river och vid åtta kom Ella och hämtade mig med bilen. Hon, jag och Frida åkte sen till Krokom. Var först hos Simon ett tag innan vi åkte och grillade. Har ingen aning om vart vi var. Rödön? Vi åt i alla fall chips och det kom och åkte folk hela tiden.

Åkte hem till Simon igen vid tolv, drack te och frös ute på hans altan. Tog en sista tur till McDonalds, såg två harar, åt pommes och var hemma igen vid tre.

Maj är fint, och maj kommer bli bra. Hejsvejs!

Likes

Comments

Idag är det 50 dagar kvar till studenten. AK och Hanna har varit här några timmar. Vi har legat i min säng, tittat igenom bilder från länge sedan, konstaterat att vi förändrats, kollat på Liza och Davids vloggar, pratat om saker som gör att jag blir bubblig i kroppen och jag har pillat Hanna i håret.

Just nu har jag ont i magen, det rycker i benen och jag vrider och vänder på mig hela tiden. Kan inte sitta still. Mitt hjärta slår hårt och jag skakar nog lite. Skriver med Matilda som är på väg till Åre just nu för att se Movits och jag känner så mycket FOMO just nu så att det känns som om jag kommer gå sönder. Och jag kan inte riktigt förstå varför. Kanske för att det är så många där som jag vill träffa, Frida, Elin, Moa, Matilda (...) För att jag vill känna mig fin, snurrig, med bubbligt skratt och sluddriga ord, säga något som kanske stämmer, kanske inte, står nära, sova någon annanstans. Vara någon annanstans Fan vad som helst. Känner mig instängd. Vill inte känna så.

Det är inte du, det är inte du. Det kan inte vara du. Varför känner jag såhär?


Likes

Comments

"Tyst är han. Tyst som om han är rädd för att förstöra något med sin röst."

"Vi kramas inte."

"Skyller allt på att det är april. Cigaretter, alkohol, för lite sömn. April tillåter allt, april berättigar nästintill alla sorters missbruk."

"Kinderna är högröda och ögonen tårfyllda. Vi strålar."

"Han gillar mig. Visst gillar han mig?"

"Trots att vi har skrivit till varandra flera kvällar i sträck vet jag inte vad jag ska säga till honom nu när han står framför mig."

"Erkänn att lite gin gör solnedgången ännu färggladare?"

"Återigen har han skickat ett sms. Bett om ursäkt. Velat ses. Och återigen har jag kommit till honom."

Likes

Comments