Idag är det 50 dagar kvar till studenten. AK och Hanna har varit här några timmar. Vi har legat i min säng, tittat igenom bilder från länge sedan, konstaterat att vi förändrats, kollat på Liza och Davids vloggar, pratat om saker som gör att jag blir bubblig i kroppen och jag har pillat Hanna i håret.

Just nu har jag ont i magen, det rycker i benen och jag vrider och vänder på mig hela tiden. Kan inte sitta still. Mitt hjärta slår hårt och jag skakar nog lite. Skriver med Matilda som är på väg till Åre just nu för att se Movits och jag känner så mycket FOMO just nu så att det känns som om jag kommer gå sönder. Och jag kan inte riktigt förstå varför. Kanske för att det är så många där som jag vill träffa, Frida, Elin, Moa, Matilda (...) För att jag vill känna mig fin, snurrig, med bubbligt skratt och sluddriga ord, säga något som kanske stämmer, kanske inte, står nära, sova någon annanstans. Vara någon annanstans Fan vad som helst. Känner mig instängd. Vill inte känna så.

Det är inte du, det är inte du. Det kan inte vara du. Varför känner jag såhär?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

"Tyst är han. Tyst som om han är rädd för att förstöra något med sin röst."

"Vi kramas inte."

"Skyller allt på att det är april. Cigaretter, alkohol, för lite sömn. April tillåter allt, april berättigar nästintill alla sorters missbruk."

"Kinderna är högröda och ögonen tårfyllda. Vi strålar."

"Han gillar mig. Visst gillar han mig?"

"Trots att vi har skrivit till varandra flera kvällar i sträck vet jag inte vad jag ska säga till honom nu när han står framför mig."

"Erkänn att lite gin gör solnedgången ännu färggladare?"

"Återigen har han skickat ett sms. Bett om ursäkt. Velat ses. Och återigen har jag kommit till honom."

Likes

Comments

Soliga dagar, kall luft och tunna jackor. Pannkakor, nyponsoppa och bär. Solglasögon, våriga låtar och bekväma skor. Mår bättre och lov känns så jävla bra just nu.

Igår träffade jag Hanna i några timmar. Vi poddade, åt glass och ostbollar, lämnade och lånade böcker på bibblan, gick till thoméegränd och stirrade in i fönstren på gamla lägenheten, skrattade och kände oss som 16 igen, letade vita byxor till Hanna utan att lyckas. Pratade också om viktigt och oviktigt och skildes åt vid sextiden. Hon är ju himla bra.

Imorse vaknade jag med ont i halsen, drack varm nyponsoppa och det hjälpte lite. Jag och Noah gick till maxi och sen vi kom hem igen har jag duschat och kollat på film. Har börjat läsa om Stanna så tänker koka te och läsa i den.

Tänker på sommar, värme, nya städer och färgglada hus. Se nytt, glada färger (orange,röd gul) och gröna träd. Flygbiljetter, tågbiljetter, blåa kvällar. Tänker glittrigt, tänker på någon, drömmer om någon. Glitter,glitter,glitter.

Likes

Comments

I mörkret långt ifrån varann - Melissa Horn / Oblivion - Bastille / Perth - Bon Iver / Something just like this - The Chainsmokers / Mess is mine - Vance Joy / Sign of the times - Harry Styles / It was love - LANY /

Imorse vaknade jag vid 06:00, solen lyste in genom pensionerna och mitt rum var varmt. Det kändes som sommar. Somnade om och vaknade vid tolv igen.

Åkte in till stan och mötte upp Vilma. Vi gick runt en stund, pratade och skrattade och fikade sen på Törnes. I väntan på bussen hem satt vi i solen, det var varmt och snart är det fan maj och studenttider på riktigt!

Har duschat och lagat middag sen jag kom hem och kollar just nu på repriser av Kockarnas Kamp i brist på annat.
(För den som har lite för sig är ni välkomna hem till mig)

(Du har kvar spellistan vi gjorde tillsammans. Låten vi lyssnade på hela den natten finns där. Tänker du på mig när du hör den? Tänker du på mig när du ser listan?)

Likes

Comments

Städat båda toaletterna, tvättat och gjort en ny spellista. Sovit dåligt inatt och är inte jättebra på att vara själv. Sjunger högt, tänker ut konversationer som aldrig kommer hända och gör något man inte får göra. Ljuger för mycket också (måste sluta med det.)

Jag vill göra något nytt och jag vill känna något annat. Jag vill försöka och inte gå sönder om ingenting blir ingenting. Jag vill sluta titta ner i golvet, vänd om, låtsas att inte se. Jag vill kunna rycka på axlarna när de inte vill ha mig.

Jag vill inte må såhär längre.

Likes

Comments

2015-07-07
Jag vill dö när jag tänker på alla saker jag skrivit om dig. Du och jag är inget lyckligt slut.
-
För du är bra. Bara det.

Ibland glömmer jag bort att vi inte pratar längre.

Jag saknar förväntningar och hjärtklappning (det handlar inte om att sakna personer)

2015-12-06
Jag behöver inte dig längre.
-
Fan, nu tänker jag på dig och tänk om du inte tänker på mig.

Yr och mitt huvud gör ont,
varmt vatten i duschen, sitter där i timmar.
Tänker på någon jag aldrig kysst, hittar blåmärken, tänker på vad jag kunnat gjort annorlunda. Jag borde ha stannat och pratat. Hur ska jag få dig att förstå? Jag är varm och min hud är röd.
Äter frukost och mår illa.
Hur gör man när man hör av sig?
Sover på soffan.
Jag vill inte bry mig, vara okej oavsett. Våga göra det jag vill. Inte känna mig tvingad. Kyssa någon jag aldrig kysst.
Somnar om.

Likes

Comments

Var full igår tillsammans med ett härligt tjejgäng. Vi förfestade hemma hos Sofia som bor i en asfin lägenhet. Lekte lekar, pussades och kramades med varandra, skrattade, tog bilder, sjöng och dansade. Vid halv elva gick vi vidare till Oscars.

Oscars var halvbra. Härlig och fint till en början men blev ledsen och nedstämd över en del grejer under kvällen och fick mycket ångest. Fick svårt att andas och stod ute med AK ett tag. Hon höll om mig och tröstade. Tacksam för henne!

Gick in för att dansa efteråt men det var svårt att ha kul när jag mest kände för att gå hem.

Men hade en bra kväll förutom det. Träffade och var med människor jag tycker om hela kvällen
Idag mår jag bättre, är dessutom knappt bakis! Har chips och ska kolla på Greys hela kvällen. Hoppas ni har en fin helg vänner!

Likes

Comments