View tracker

Vaknade runt åtta imorse och tvingade mig upp för att koka te. Åt banan, macka och drack te medan jag kollade på Greys och sminkade mig. På bussen in till stan pratade jag och Hanna om våra helger och sånt man pratar om en trött måndagsmorgon.

Fick en hårsnoddar av Tove innan första lektionen och mitt liv är i balans igen. Kämpade mig igenom en naturkunskapslektion, skrev nästan klart min uppsatts/redovisning om alzheimers och åt korv stroganoff till lunch.

Hem igen, drack mer te och åt blåbärspaj. Mitt paket från Nelly hade också kommit och allt förutom playsuiten passade. Så om någon vill köpa en vit playsuit är det bara att höra av sig.

Kollat på mer Greys, tvättat håret och bokade gymmet men missade tiden för jag somnade till säsongsavslutningen av creepypodden.

Är skolless och har svårt för att plugga så gör annat istället. Är arg och irriterad ibland, oftast på personer ibland utan anledning, ibland med. Men mår bra, oftast.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

 • 28 readers

Likes

Comments

View tracker

 • Den där kvällen i somras, det var varmt ute och det var sent. Vi skrev som vanlig, jag var med en vän och det var i den nya lägenhet. Den längst upp, mitt i stan och nära till allt. Varma färger och jag visste att ingenting spelade någon roll för allt jag ville var. Pulsen som gick upp och ingen visste om det. Det spelade ingen roll att det var sent för allt jag ville var. Hon gick hem och jag väntade och väntade. Inget svar. Hörde av mig till en vän när allt var sent men ingenting blev bättre, allt jag ville var det som inte blev av.


 • Den kvällen ville han att jag skulle följa med honom hem, men jag gick snabbt där ifrån. För jag var rädd för vad som skulle hända sen


 • För vi tar varandras händer, håller hårt och tittar på varandra och säger "jag skulle aldrig skada dig". Men ändå går jag ensam hem tidigare en svart kväll för det är precis det du har gjort.


 • Under de månaderna jag inte hade dig, men jag visste att du fanns där. Under sena kvällar och slutet på fredagskvällar, då visste jag att du fanns där. När alla andra sov, fanns du.
 • Det klär inte dig att ljuga och låtsas som om det aldrig hände.

Likes

Comments

View tracker

Slut på lov, har yrsel och är en arg och jävlig person i hemlighet. Är trött också, JÄTTETRÖTT. Har börjat med mitt årliga Greys-tittande och är atm på säsong två. Har ett okontrollerat stort hat mot Gunilla Persson och Serena Van Der Woodsen. Slutat dricka celsius (iaf för ett tag, kan börja igen imorgon, ingen vet) och får ett ohälsosamt pirr i kroppen av att handla saker på nelly och lagerhaus, kommer bli pank snart. Väntar på min glossybox, ett annat paket från madlady och måste komma på något till mitt gymnasiearbete. That's it friendos, en kort life update. Ses imorgon eller om en månad, ingen vet det heller.

 • 75 readers

Likes

Comments

Vi sitter runt bordet, alla fyra. Det händer sällan, men så sitter vi där. Vi skrattar och mitt i allt kommer jag på mig själv att tänka att vi inte kommer att finnas för alltid. Två stolar kommer att vara tomma, sen en till, vem blir kvar sist? Jag är inte redo, kommer nog aldrig vara.

På en plats fullt med folk, i ett rum fullt av folk. Varför ser du mig inte, varför kollar du inte, VARFÖR STIRRAR DU INTE. Är det bara jag som inte kan sluta titta på dig? Snurrar runt, går ett varva, leta utan att veta vad. Allting snurrar och alltid känner jag mig ensammast i världen.

 • 123 readers

Likes

Comments

Sover i stora sängen bredvid mamma, precis som när jag var liten. Läser böcker om kärlek jag aldrig upplevt, inte på riktigt. Lyssnar på låtar utan att riktigt känna och det känns både bra och tråkigt. Hör helst inte av mig men ibland hoppas jag, men oftast inte. Jag mår ändå bra och så får oktober vara. Har ju ändå alltid livets människor med mig.

 • 151 readers

Likes

Comments

Måndag, förkyld men ändå helt okej. Det känns ändå som att denna vecka kommer vara överlevnadsbar och jag är taggad på helgen. Oktober känns bra, har mycket planer den här månaden, bland annat då Stockholm som kommer bli supernajs och sen lov.

Dagens planer är nog att efter jag slutat åka hem och plugga. Skriva klart lite i förväg, men vi får se hur det blir med det. Är bra på att skjuta upp sånna saker.

 • 274 readers

Likes

Comments

På bussen påväg hem nu. Är inte så mycket för att skriva längre men det här är ju som min dagbok och vissa saker vill jag komma ihåg.

Hur som, påväg hem från Vilhelmina. Spenderat helgen med min moster och hon bor i det bästa huset jag vet, även om jag tror att det spökar där. Myst med tacos och suttit vid brasan, tänt ljus vid minneslunden för morfar och sen hälsat på mormor. Fick med mig ett par stickade strumpor därifrån och hon är värdens sötaste. Fikat på stenmans, ätit godaste frukostarna och spelat sällskapsspel. En mysig och bra helg borta från Östersund, precis vad jag behövde. Puss!

 • 283 readers

Likes

Comments