Nu blir det nog allt en tur ut innan det mörknar för idag. Solen kikar fram och själen behöver få lite ro... Vad mer kan man önska en fredag som idag!? Ja i och för sig, att man får vara frisk och att lilla mamman hade en egen cross som killarna nu har. Självklart mest för att slippa tjuvåka minstingens PW80 bara för att få gasa lite cross ;)...inte alls för att det är så sjukt, underbart roligt att få köra ute på crossbanan själv.. :) Nej nu dags för mc-kläder på!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsÄntligen!! Imorgon bär det äntligen av ut på vägarna... Då ska vi hämta hem nytillskottet, sonens nyinköpta YZ85/LW. Tror vi alla är lika glada och nyfikna. En cross måste man ju få starta, få gasa med..höra ljudet från och känna lukten av, det är då det är verkligt. Hittills har det bara varit en bild på nätet.

Likes

CommentsDet var någon som skrattade åt blandningen...ja, allt från motorcross, mc-tidningar...till tidning om virkning.. Själv kan jag bara säga, härligt!! Det är jag det.

Likes

CommentsKillarnas prova på åk, PW50 för minstingen och TT-R 110 för storingen. Det här var bara början, för nu har det handlats cross till dom båda. Och den hojåkande mamman är överlycklig.

Likes

CommentsEn härlig prova på dag tidigare i höst hos Nynäshamns MCK på Eneby motorstadion.

Likes

Comments