Idag tar jag studenten!!! ska försöka sova några timmar nu för idag är den stora dagen! Har så blandade känslor, ska bli så sjukt kul men samtidigt så tråkigt och ledsamt.. Vill ju fortsätta gå i skolan..

Igår hade vi iallafall studentlunch vilket var super kul, och i söndags var det vår skolas studentskiva. Så jag tänkte bjuda på lite bilder från dom här dagarna!  🎉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ett råd till alla som är yngre än mig. Skjut inte upp saker i skolan. Jag håller på att stressa sönder. Känner mig sjuk för att jag är så stressad just nu, och jag får skylla mig själv. jag har varit lat och skjutit upp saker till sista sekunden. Jag kan inte sova, jag har hjärtklappning och skakar hela tiden. Vill aldrig mer utsätta mig för att hamna i den här situationen igen.

Likes

Comments

Alltså det är helt sjukt, det är bara 18 dagar kvar till studenten! Jag kan inte fatta det! Provade min "outfit" igår och det var så fint, är så nöjd med allt. Men klänningen, med skorna, mössan, ja allt!

Likes

Comments

Har snart varit vaken i ett dygn.. Vaknade vid 03.30 igår natt av mardrömmar och har varit vaken sen dess. Har gått hela dagen och längtat efter att få sova, så går jag och lägger mig och så börjar jag snabbt känna mig jätte förkyld och nu sitter jag här och kan inte sova. Mår så dåligt. Hade tänk att jag skulle gymma imorgon på min sovmorgon, nu kommer jag aldrig orka det. Jag behöver sömn.

Det är så frustrerande när man sitter och knappt kan hålla ögonen öppna och verkligen är jätte trött men ändå inte kan sova för att man är så slemmig i halsen. Måste försöka få det att försvinna nu och hoppas på att somna. Godnatt.

Likes

Comments

Har varit ledig från skolan ett par dagar nu och det har känts som en början på ett sommarlov, kommer bli så konstigt att gå till skolan idag. Men det är bara 24 dagar kvar till studenten!!! Alltså det är sjukt, tyckte nyss jag började min nedräkning från 100. Just nu önskar jag att jag hade sparat pengar varje månad så jag efter studenten kunde ha rest, vill åka på en lång resa, åka runt i olika länder, se och upptäcka massa nya grejer. Men får väl börja spara nu istället då så kanske jag kan göra en sån resa om något år.

Hur som helst så glad att dagen snart är här. Känns som att jag fått ny energi dom här dagarna jag varit ledig, energi till att fortsätta kämpa på dom här sista veckorna i skolan.

Tänk vilken påverkan vädret har på hur vi mår, hade det regnat dom här lediga dagarna hade jag inte varit så energifylld som jag är nu. Så hoppas det håller i sig ett bra tag. Det jag önskar allra mest är sol på min student, det borde väl inte vara helt omöjligt?

En liten bildbomb från dom här lediga dagarna, bu är det sommar!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN har jag införskaffat nya träningsskor, har fått så ont i knäna av mina gamla skor så det var så välbehövligt. Invigde dom på gymmet i morse, har inte tränat där på flera veckor så körde ett mördarpass för benen, skakade rejält efteråt.

Likes

Comments

Har inte skrivit på ett tag nu. Jag är stressad, överstressad. Skolan tar över mitt liv och jag har varit sjuk. Har kommit in i det här när man har så mycket att göra så man inte vet vart man ska börja och istället sitter och gör ingenting. Mår dåligt inombords för jag har så mycket att göra. Bara 42 dagar till studenten. Jag längtar så mycket men vill samtidigt ha mer tid på mig att göra klart allt jag måste i skolan.

Likes

Comments

Fick hem min nya klocka idag, så fin!

Likes

Comments

Var tvungen att få det här på bild då det i princip aldrig har hänt förut. Så gärna med sånt, bästa myset på länge ❤️

Likes

Comments

Gick till Ica i strålande solsken, var där inne ca 10 minuter. Kommer ut och möts av spöregn och hagel. Sminket rann håret droppade och kläderna var genomblöta när jag kom hem. Jag är inte ett stort fan av det här vädret må jag säga.

Likes

Comments