Felipe aka Filip, Fille eller Fillevippen! Kärt barn har många namn. e: Dee goede ree metall. Vilken tur jag har att få sitta på sådana fina hästar. Han är en riktig stjärna! Det tog ett tag för mig att bli övertalad.... Men bakom den långa pälsen fanns en talang, snygg är han också!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll! Hoppas allt är bra med er! Efter en period med ASmycket börjar det lätta. Har några ynka saker kvar i skolan sedan är jag DONE med tvåan :D Jag har hunnit tagit körkort också, det var bland det häftigaste.....

Om en vecka tar flera av mina bästisar studenten. Glad, stolt men också lite.... konstigt? Någon ska bli sambo, någon ska plugga och någon ska ut i vida världen. Antar att livet börjar tar fart? COOLT.

Imorgon är jag ledig. Ska proppa i hörlurarna och trimma några fyrbenta vänner. Det bästa som finns! Är otroligt motiverad att utvecklas. Det gick så himla fort förra året då jag fick lära mig massor. Har därför stått och trampat lite i år men nu är det dags att ta sig i kragen och göra något åt det!

Likes

Comments