Tog och blev sjuk igen.... Typ väldigt sjuk. Är så otroligt känslig och blir oftast väldigt dålig av en liten förkylning! Precis vad jag behövde :-))

På något sätt måste jag kravla mig till stallet så Colle får röra lite på sig haha, visst att planen var en lugnare vecka men det här blir tredje vilodagen den här veckan..... Vill heller inte att någon ska göra jobbet på honom, ni vet, rädd att något ska förstöras haha.
Har ju helt glömt bort att berätta att jag köpt en ny sadel!! En equipe som är DRÖM, så otroligt skön, snygg och jag sitter riktigt bra i den. Materiell lycka!!

Och när vi ändå är inne på shoppingspåret beställde vi en ny peak för några veckor sedan, det blev en snart och tunnare modellen än den jag redan har. Så fin är den!

Nu ska jag försöka käka något och kolla på favorit greys!! I helgen ska jag testa på något nytt jag aldrig gjort, ska bli riktigt kul även fast jag inte riktigt tror det är min grej ;-) På återseende!!

Fina bäbis som inte riktigt har koll på alla benen! Jonna Larsson har fotat :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!! Länge sen vi hördes och försöker mest hinna med allt och lite till hehe.

Hunnit hängt med mina favoriter, käkat gott och myst.

Arthur stod hos mig förra veckan för lite tillridning innan försäljning, åkte hem i helgen och är nu tillbaka i veckan för lite trimning!
Colle trimmas på som vanligt och utvecklas i raketfart, min fina! Annars rider jag så många hästar om dagen jag bara hinner.
Juste! Nästa vecka kommer det en till häst till!

På fredag är det lov och det ska bli så skönt. Ska rida, umgås med mina finisar och bara njuta<3 Natti!
/Moa

Likes

Comments

Hej hopp!! Det blev en bra helg trots det där dumma horoskopet som tydligen stämde ibland genom veckan....!!

Har iallfall hunnit med att fira OU(som vanligt bjöd hon på världens bästa brunch), ridit(nähä???), haft en efterlängtad kväll med bästis och lite annat mysigt<3

Colle har gått två GRYMMA PASS i helgen. Hur är det ens möjligt!! Det är MYCKET kvar men har verkligen lärt mig att uppskatta små saker.

Har lite nya projekt på G! Nya planer och mål. Ska bli kul, känner verkligen för att bli vassare som ryttare och kunna använda mina kunskaper. Fila smådetaljer och bli skicklig. Jag rannsakar mig dock varje varje dag och har otroligt svårt att känna mig tillräcklig i det jag gör, men det är svårt att hela tiden överträffa sig själv..... But thats who i am!

Likes

Comments

Ojojoj vilken frånvaro! But i'm alive. Tror det var bra med en blogg paus då det hänt en hel del. Det blir därför här-och-nu update!

Haft en otroligt bra helg! Framförallt är jag så otroligt glad över Colle. Han är en stjärna! Han satte sin 4de nolla på raken och var så fin att vi skippade andra klassen! Nästa tävling är det debut för honom i 1 m :-D

Just nu är jag hemma hos bästis och har käkat god middag! Vi ska kolla på Johan Falk och tagga för en ny vecka... Eftersom vi är lite halvtöntiga läser vi horoskop och det är sjukt hur bra förre veckans stämde, hoppas inte kommande gör det för det stod nämligen inte jätte roliga saker haha....

Hoppas ni får en bra vecka så får det helt enkelt bli lite bilder. Har blivit riktigt dålig att ta bilder så detta är dem enda visningsbara??? Sry for that, måste bli bättre!!

Likes

Comments

Tänk att denna bild passade ju in alldeles ypperligt ;-)
SORRY för min totalt usla uppdatering.
Mycket som händer hela tiden, jag hänger inte riktigt med och motivationen har inte varit på topp.
Men men, nu blir det nya tag!!

Är precis hemkommen från en helg i Stockholm med fina brudar, jag har sett på ingen mindre än Justin Bieber(!!!)
Ahh vilken kväll.
Finns inte ens ord att beskriva, ryser av bara tanken, känslan.
Han är fan oslagbar!

Vi har även hunnit med en hel del shopping och annat skoj, så jäkla välbehövligt att komma bort ert tag.

Tack till världens bästa Stina för att jag fick följa med!!

Nu blir det åter Måndag och vardagen igen, skola och allt som hör till.
Det har hänt en hel del under tiden jag varit borta så jag slänger in lite av en bimdbomb så länge så hörs vi mer.

Kram

/Alicia

Likes

Comments