September är snart slut slut och jag försöker bli frisk då min kropp verkar ha gett upp. Vill ju leva life med mina favvosar haha<3
Just nu är mitt liv Ipren, Greys och sängen....

Tre av mina blonda favoriter.

Elin hade byggt en riktigt bra bana igår på hoppningen. Får påminna mig om att jag bara sitter på en 5åring som knappt gjort något i sitt hela liv, så duktig. Jag tror verkligen på honom när pusselbitarna fallit på plats!

Lite nytt snyggt som landade i min postlåda här om dagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kanske dags att skriva någon rad, var en hel vecka sen vi hördes!!

Veckan har varit dryyyg, blev sjuk i helgen, hemma i måndags, krigade igenom två dagar på skolan men blev hemma idag igen då jag blev dålig.

Colle var och tävlade i helgen! Han nollade. Väldigt spänd men tror jag börjar komma underfund med hur jag ska hantera det. Ska bara sätta det i verk varje gång hehe. Varje träning och tävling blir det bättre!

Ikväll har jag ätit massvis med gott, naturgodis, godis och avslutade med att pappa fixat Ben and Jerrys glass framför idol<3 Jag kommer rulla fram!! Hade ju som kommit igång med träningen riktigt bra.... Nu känner jag mig mest som en snoring, klumpig elefant :-))) Men pappa sa att man får tröstäta när man är sjuk och pappa har alltid rätt!!

Godnatt på er.
/Moa

Likes

Comments

Såhär har jag vandrat igår och idag. Köpte ett par AS najs blåa typ kostymbyxor, dem till vänster även fast färg ej syns haha. Idag kände jag mig däremot svart och tråkig :-)

Imorgon har jag bara företagsekonomi innan jag tar helg<3

Colle i sitt nya fina träns idag! I helgen ska han tävla, debut i LC, haha plutten! Han utvecklas fantastiskt och verkar vara otroligt tillfreds med sina rutiner och ridningen. Det kliar i fingrarna att rida mer och mer och rida högre klasser, men då får jag ta ett djupt andetag och gott vänta tills nästa år... Som idag då det var ganska frestande att trimma lite i kvällssolen i den ny harvade paddocken, men jag höll mig och skogsmullade i skogen såklart... Näääeeee nu börjar jag allt sakna försäljningsponnysarna!!
/Moa

Likes

Comments

Vilken dag!! Vi gick ungefär 12-15 km varav ungefär 6 km RAKT UPP TILL BERGEN haha! Kan ha varit bland det jobbigaste jag gjort. Men det var ändå så kul och är glad att vi kämpade oss uppåt. Det var dessutom 10102 grader varmt och jag fick faktiskt en liten bränna!! Otroligt harmoniskt och miljön är helt fantastisk. Alldeles tyst, skönt att bryta av med detta i vardagen en helt vanlig tisdag!

Himla tur att få uppleva det med världens bästa människor!!

/Moa

Likes

Comments

Well well båda två haft lite halvkass uppdatering, händer mycket i våra liv just nu och tror vi båda försöker hinna med i svängarna så gott det går hehe.

Idag har det varit en bra måndag. Seg men ändå, bra. Handlade när jag kom hem, käkade, sprang till stallet(två flugor i en smäll!!), gick en prommis med Colle på 20 min, spontan red lite halvt motvilligt den nya hästen som jag sedan fick ta tillbaka då den visade mer kunskap än häromdagen. Roligt att klubben fått nya, mer välridna hästar!

Imorgon väntar fjällvandring med klassen, ca 1 mil ska vi traska och fikaväskan är tung, men det är det värt!!! Natti

/moa

Likes

Comments

Tänkte skriva om min dag. Men bara insåg hur jävla viktigt det är med perspektiv i livet.

Det är lätt att fötterna lättar från jorden där dem egentligen ska vara, inte är det så konstigt med all press och stress vi alla utsätts för varje dag.

Därför är jag helt genuint lycklig att ha några människor som verkligen satt spår i mig, som tar ner mig på jorden och får mig inse att det finns så himla mycket annat att lägga energin på. Jag kan vara otroligt iskall men är det något som får mig svag är det människor livsberättelser. Alla har vi ärr som aldrig riktigt läker!

Vill bara tacka och buga dessa fantastiska människorna, ni är mina stora idoler. Visst är det asballt med en ny jacka, men det är ÄNNU ballare med ni som faktiskt har fått kämpa och rest sig efter varje varje smäll.

Kram
/Moa

Likes

Comments

Sitter i skrivande stund på tåget rullandes mot Bräcke, hem och få i mig lite mat och ska försöka ta mig lite tid att läsa(för en gångs skull)!

Överlevde terminens första måndag även om den var lite väl seg i min smak, hade däremot en väldigt mysig och efterlängtad kväll med Ellen, Ronja och Wilma.
Vi lagade mat, pratade ikapp allt och avslutade det hela med en sleepover hos Ellen, de va på tiden!!

Imorgon ska jag
äntligen på hoppträning!! Wiho som jag längtar, det blir skönt.
Välbehövt att få lite häst!

/Alicia

Likes

Comments