Hej hopp!! Det blev en bra helg trots det där dumma horoskopet som tydligen stämde ibland genom veckan....!!

Har iallfall hunnit med att fira OU(som vanligt bjöd hon på världens bästa brunch), ridit(nähä???), haft en efterlängtad kväll med bästis och lite annat mysigt<3

Colle har gått två GRYMMA PASS i helgen. Hur är det ens möjligt!! Det är MYCKET kvar men har verkligen lärt mig att uppskatta små saker.

Har lite nya projekt på G! Nya planer och mål. Ska bli kul, känner verkligen för att bli vassare som ryttare och kunna använda mina kunskaper. Fila smådetaljer och bli skicklig. Jag rannsakar mig dock varje varje dag och har otroligt svårt att känna mig tillräcklig i det jag gör, men det är svårt att hela tiden överträffa sig själv..... But thats who i am!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ojojoj vilken frånvaro! But i'm alive. Tror det var bra med en blogg paus då det hänt en hel del. Det blir därför här-och-nu update!

Haft en otroligt bra helg! Framförallt är jag så otroligt glad över Colle. Han är en stjärna! Han satte sin 4de nolla på raken och var så fin att vi skippade andra klassen! Nästa tävling är det debut för honom i 1 m :-D

Just nu är jag hemma hos bästis och har käkat god middag! Vi ska kolla på Johan Falk och tagga för en ny vecka... Eftersom vi är lite halvtöntiga läser vi horoskop och det är sjukt hur bra förre veckans stämde, hoppas inte kommande gör det för det stod nämligen inte jätte roliga saker haha....

Hoppas ni får en bra vecka så får det helt enkelt bli lite bilder. Har blivit riktigt dålig att ta bilder så detta är dem enda visningsbara??? Sry for that, måste bli bättre!!

Likes

Comments

Tänk att denna bild passade ju in alldeles ypperligt ;-)
SORRY för min totalt usla uppdatering.
Mycket som händer hela tiden, jag hänger inte riktigt med och motivationen har inte varit på topp.
Men men, nu blir det nya tag!!

Är precis hemkommen från en helg i Stockholm med fina brudar, jag har sett på ingen mindre än Justin Bieber(!!!)
Ahh vilken kväll.
Finns inte ens ord att beskriva, ryser av bara tanken, känslan.
Han är fan oslagbar!

Vi har även hunnit med en hel del shopping och annat skoj, så jäkla välbehövligt att komma bort ert tag.

Tack till världens bästa Stina för att jag fick följa med!!

Nu blir det åter Måndag och vardagen igen, skola och allt som hör till.
Det har hänt en hel del under tiden jag varit borta så jag slänger in lite av en bimdbomb så länge så hörs vi mer.

Kram

/Alicia

Likes

Comments

September är snart slut slut och jag försöker bli frisk då min kropp verkar ha gett upp. Vill ju leva life med mina favvosar haha<3
Just nu är mitt liv Ipren, Greys och sängen....

Tre av mina blonda favoriter.

Elin hade byggt en riktigt bra bana igår på hoppningen. Får påminna mig om att jag bara sitter på en 5åring som knappt gjort något i sitt hela liv, så duktig. Jag tror verkligen på honom när pusselbitarna fallit på plats!

Lite nytt snyggt som landade i min postlåda här om dagen.

Likes

Comments

Kanske dags att skriva någon rad, var en hel vecka sen vi hördes!!

Veckan har varit dryyyg, blev sjuk i helgen, hemma i måndags, krigade igenom två dagar på skolan men blev hemma idag igen då jag blev dålig.

Colle var och tävlade i helgen! Han nollade. Väldigt spänd men tror jag börjar komma underfund med hur jag ska hantera det. Ska bara sätta det i verk varje gång hehe. Varje träning och tävling blir det bättre!

Ikväll har jag ätit massvis med gott, naturgodis, godis och avslutade med att pappa fixat Ben and Jerrys glass framför idol<3 Jag kommer rulla fram!! Hade ju som kommit igång med träningen riktigt bra.... Nu känner jag mig mest som en snoring, klumpig elefant :-))) Men pappa sa att man får tröstäta när man är sjuk och pappa har alltid rätt!!

Godnatt på er.
/Moa

Likes

Comments

Såhär har jag vandrat igår och idag. Köpte ett par AS najs blåa typ kostymbyxor, dem till vänster även fast färg ej syns haha. Idag kände jag mig däremot svart och tråkig :-)

Imorgon har jag bara företagsekonomi innan jag tar helg<3

Colle i sitt nya fina träns idag! I helgen ska han tävla, debut i LC, haha plutten! Han utvecklas fantastiskt och verkar vara otroligt tillfreds med sina rutiner och ridningen. Det kliar i fingrarna att rida mer och mer och rida högre klasser, men då får jag ta ett djupt andetag och gott vänta tills nästa år... Som idag då det var ganska frestande att trimma lite i kvällssolen i den ny harvade paddocken, men jag höll mig och skogsmullade i skogen såklart... Näääeeee nu börjar jag allt sakna försäljningsponnysarna!!
/Moa

Likes

Comments

Vilken dag!! Vi gick ungefär 12-15 km varav ungefär 6 km RAKT UPP TILL BERGEN haha! Kan ha varit bland det jobbigaste jag gjort. Men det var ändå så kul och är glad att vi kämpade oss uppåt. Det var dessutom 10102 grader varmt och jag fick faktiskt en liten bränna!! Otroligt harmoniskt och miljön är helt fantastisk. Alldeles tyst, skönt att bryta av med detta i vardagen en helt vanlig tisdag!

Himla tur att få uppleva det med världens bästa människor!!

/Moa

Likes

Comments

Well well båda två haft lite halvkass uppdatering, händer mycket i våra liv just nu och tror vi båda försöker hinna med i svängarna så gott det går hehe.

Idag har det varit en bra måndag. Seg men ändå, bra. Handlade när jag kom hem, käkade, sprang till stallet(två flugor i en smäll!!), gick en prommis med Colle på 20 min, spontan red lite halvt motvilligt den nya hästen som jag sedan fick ta tillbaka då den visade mer kunskap än häromdagen. Roligt att klubben fått nya, mer välridna hästar!

Imorgon väntar fjällvandring med klassen, ca 1 mil ska vi traska och fikaväskan är tung, men det är det värt!!! Natti

/moa

Likes

Comments

Tänkte skriva om min dag. Men bara insåg hur jävla viktigt det är med perspektiv i livet.

Det är lätt att fötterna lättar från jorden där dem egentligen ska vara, inte är det så konstigt med all press och stress vi alla utsätts för varje dag.

Därför är jag helt genuint lycklig att ha några människor som verkligen satt spår i mig, som tar ner mig på jorden och får mig inse att det finns så himla mycket annat att lägga energin på. Jag kan vara otroligt iskall men är det något som får mig svag är det människor livsberättelser. Alla har vi ärr som aldrig riktigt läker!

Vill bara tacka och buga dessa fantastiska människorna, ni är mina stora idoler. Visst är det asballt med en ny jacka, men det är ÄNNU ballare med ni som faktiskt har fått kämpa och rest sig efter varje varje smäll.

Kram
/Moa

Likes

Comments