Hallå där!

Nu tappade jag bort bloggen totalt men kommer framöver att uppdatera mycket mer. Så jag är alltså back on track så att säga.

Idag har jag en ledig dag från jobbet då jag jobbar hela helgen denna vecka. Riktig jävla nice sovmorgon och sen upp och fixa en öggmacka och kaffe. Bra början. Har gjort en "to do list" som jag alltid måste göra för att få saker och ting gjort. Dock gör jag dem alltid för långa som är helt omöjliga att hinna med, vilket gör att jag blir stressad över det. Struggle.

Inga roliga saker stod på listan direkt, som att betala räkningar, maila, samtal osv meeen I had to. OCH att komma igång med bloggen igen såklart, yeey.

Ska städa lägenheten nu och sedan åka och sätta i min smileypiercing igen då jag tog ut den för att jag skulle på en casting i Norge men behöver ha den i igen då jag ska till Skövde igen nästa vecka och fortsätta med filminspelningen jag gör.

Ska även förbi mamsen idag och rensa mitt gamla rum på lite grejer då jag flyttat!

Har ni förslag på något ämne ni vill att jag tar upp? Kommentera gärna and I'll fix.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Det hör inte till vanligheterna att jag vill ta en promenad frivilligt då jag tycker det är skittråkigt, men har nog mest bara ställt in mig på att det är det. Så idag tog jag med mamma och vovven ut på en prommis i det fina höstvädret. Kommer göra det frivilligt framöver, garanterat.


Likes

Comments

Ja, 

När man är kär gör man vad som helst för personen och man blir sårbar och känsligare än någonsin. För att man är rädd, rädd för att förlora den man älskar eller att bli sårad. För det gör så fruktansvärt ont. Det känns som hjärtat slits ur kroppen. Man känner frustration för att man låtit personen komma innanför sina murar, om han/hon ändå vill ut igen.

Att vara sårbar och känslig i ett förhållande är normalt, men till en viss gräns. Man ska inte behöva gå och må dåligt över det. Man känner ofta att man blir känslig och sårbar för att personen inte visar uppskattning, eller ger en uppmärksamhet vilket leder till att man börjar tvivla, vill han/hon verkligen ha mig? Betyder jag något? 

Man vill så gärna, man börjar testa olika sidor hos sig själv för att se vad den andra gillar. Hör ni hur sjukt det låter? Man tjänar ingenting på det. När kärleken bara kommer från sitt eget håll till slut så vågar man inte visa kärlek, på grund av rädslan att inte få det tillbaka. Ingen vill känna sig "dissad". Man vill skydda sig själv från att bli sårad. 

Att gå och känna att vad man än gör blir fel, vad man än säger så blir det fel. Till slut skiter man i att säga vad man tycker och tänker för att man tror att det ändå blir fel. Du trycker till slut ner dig själv och känner att du inte duger och du känner dig värdelös. Det är inte du som har gjort fel.  

Men ändå vill du ha personen och känner behov av personens uppmärksamhet. Du vill ha bekräftelse, en bekträfelse på att du duger. Att tvinga fram kärlek från den andra funkar ej. Det är inte riktigt kärlek, man förtjänar bättre än så. 

Men vet du vad? Du behöver ingen bekräftelse från någon som inte bryr sig om dig. Du duger som du är, ändra inte på dig för någon annans skull. Låt ingen få dig att känna så! Släpp det. Tänk på hur du själv mår och inte bara hur din partner mår. Alla är unika, du är unik, det finns någon som skulle göra allt för dig. 

Var dig själv och gör det du tycker känns bra, skiter det sig så gör det det…so be it.

Olycklig kärlek suger.


(obs detta är en generell text, vilket innebär att det INTE behöver handla om mig!) 

Likes

Comments