Hej allihopa. Nu är det en hel sportlovsvecka och det känns ju helt fantastiskt kul. Har varit dålig på att blogga som vanligt. Kommer lite inlägg då och då. Hoppas det är bra med er alla och att ni alla njuter av lovet ungdomar. Mitt lov har börjat bra och hoppas hela veckan att detta fina väder håller som idag.
Idag red vi ut i stor grupp på en skritt tur med härliga Söderby gänget och det var super trevligt. Jag är också super glad. Jag och ridlektioner brukar inte hända .

Men kolla vad hände redan 3. Lektioner bokade

Äntlligen.
3 träningar bokade😊
Ska bli så kul med Gelmonta.

Tömkörnings träning
Onsdag 22 februari klockan 17.
För molle

Fredag 24 februari klockan 15.
För molle
Dressyr lektion

2 mars hoppträning 19.00
För Veronica Nilsson som jag saknat så. Alltid så glad och trevlig !

Nu så Montan !😊

Idag har Jennifer varit här också och vi alla har umgåtts i soffan och pratat och hittat tv så mysigt. Denna lördag var härlig med fint väder och härliga människor. Kramisar !❤

She is Mine. Mine Mine Mine wobderful girl!❤

//Mathilda

  • 8 readers

Likes

Comments

Tack storasyster, storebror, Linn och Nicole för att ni ägnade en fin kväll med mig på bio. Jag hade längtat så mycket efter denna dag. Och jag har haft en jätte skön lväll med bio med er.
Tack ni!!😘❤
Idg fick vi inte bara lära oss om galet sex. Utan vi fick också lära oss om älska haha. Nu väntar vi bara på kvinnorna och männen i våra liv. Den dagen kommer. Man Behlvde inte stressa. Man har hela livet framför sig !😊

//Mathilda

  • 15 readers

Likes

Comments

Omg! Thats sommer clothes. This so winderful. We be amazing with the plag. 2017 summer waiting!😘✨🌟🔥☀️

//Mathilda

  • 22 readers

Likes

Comments

Hej allihopa!
Hur tycker ni jag ska göra?
Jag funderar på om jag ska göra om bloggen till att jag bara bloggar om mina hästar. Uppdatera och lägga upp mycket bilder på dom som är intresserade av oss hehe.
Vad tycker ni andra?
Jag är så dålig på att blogga. Jag bloggar ju bara då och då.. men det är för att jag inte vet om jag ska blogga om allt möjligt. Texterna jag skriver ibland, vardagen, hästarna eller om jag helt enkelt ska bara göra om den till en hel blogg om hästar eller skaffa en helt ny. Jag vet inte riktigt. Vad tycker ni?
Kommentera gärna om vad ni läsare tycker ? Jah tycker de är kul att blogga. Men ni ska vilja läsa och tycka att det är kul att följa min blogg också 😊😊 så kommentera och säg fullt ut om vad ni tycker.

//Mathilda

  • 38 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det Lill lördag kallas de. Men det betyder inte att man är ledig. Det betyder att det är mitten på veckan och 2 dagar till sen för helg. Blä för skola och jobb.. Jobb får man iallafall en massa pengar rullande. Men de är tufft och det gäller att gå dit varje dag och komma i tid. Skolan är därför enklare för dom som bog är tröttare och har svårt Atkins upp på morgonen hehe. För jobbet skiter i om man är trött på morgonen annars blir det sparken.
Jag orkar inte skolan men är nu Påväg. Efter skolan träffar jag mitt lycko piller syrran och kommer hem till pappa och lillebror. Det är lyckan för mig och energierna kommer och kommer med dessa personer i mitt liv. Nu börjar skol dagen och dags att bli av med lite energier... skolan tar mycket energier för att de är så svårt. Men jag får nya energier av min familj när jag kommer hem! Man skapar nya och gör också av med energier. Det är på så sett vi låste tänka på oss själva och var noga med mat och dryck. Och tänka på våra liv.

//Mathilda

  • 40 readers

Likes

Comments

Hej, idag blev det en tidig morgon i stallet för utsläpp och många timmar. Jag var ute mellan 7.40 - 15.00 idag och har nu tagit kväller för Tina är så snäll som ska släppa in hästarna ikväll. Det blev en morgon ritt runt kyrkan med Cigaro och Knut och det gick super bra för doms första ritt. Sen åkte vi och hämtade en till häst till stallet. Varmt välkommen fina varmblod Pia. Sen åkte jag med Emilia till ridhuset och hoppade Casper och Gelmonta och det kändes skönt att äntligen få hoppa igen.
Jag och Gelmonta tog en fin selfie i spegeln som ni ska få se hihi knäppa vi.

Nu har jag fixat mig i ordning och ska på fin resturang med min andra halva och hennes kompisar och det ska bli super trevligt. Känner mig riktigt nöjd med dagen och nu börjar kvällen ännu bättre med fint sällskap och resturang en fin lördags dag.

Ha en fin Lördag allihopa och var försiktiga om er!❤😘

//Mathilda

  • 42 readers

Likes

Comments

Godmorgon ! Det är sjukt att de kan vara så mörkt 06.30 på morgonen när jag släppte ut hästarna imorse och sen vid 8.00 är det lixom ljust. Sen är det ljust och efter dom som går lång dag i skolan eller jobbar så är de mörkt igen. Usch va tråkigt haha. Det tråkiga tycker jag är att det är så halt och bara en massa is hos oss nu. Det har varit is länge och jag tycker den borde smälta bort någon gång. Snällla låt sommaren komma!😊
//Mathilda

  • 46 readers

Likes

Comments

När syrrorna kör igång kan de både bli helt fel elller klart bara bäst bäst, så vi säger chingeling och sätter på en snutt låt och sjunger av glädje för att de går så bra.
Det kan också se ut från jätte glada till ilska och slängande saker haha. Men i stallet samarbetar vi alltid bra tillsammans. Men vi är inte lika duktiga på att diska och tvätta tillsammans. Vi tror då att vi är smartare än vad vi är. Men med dethär i stallet där kan vi gå och babbla och göra de vi ska. Vi mockade och fixade och allting gick så bra. Sen gick vi till grannen och gav Aladdin ask och tackat för hjälp vi har fått av dom. Pappa gjorde i ordning kyckling och potatis klyftor i ugn så åt vi en sen god middag och semla till efterrätt. Idag blev de några Andra avenyn avsnitt för mig och syrran med. Syrrans och mina dagar.

Vi sa att tillsammans när vi bor skulle allting gå så bra och vi skulle ha kul, men även ha våra utbrott tillsammans. Och vi sa också att grannarna skulle både älska oss för vi skulle vara så gulliga men samtidigt hata oss när vi väl skriker och dampar och kastar saker. Folk skulle tro vi va helt störda i huvudet men de är vi ju också Hahahahhaha...

Godnatt på er nu ska jag sova. Det blir en ny dag nu. Sova lite för om några timmar efter sömn är det ut släpp och trevliga hästar som väntar på mig där ute.
Godnatt sov gott allihopa.

//Mathilda

  • 50 readers

Likes

Comments

Jag är så oerhört stolt över Gelmonta. Jag är glad att jag tagit den tid för henne. Både igår och idag har hon varit toppen att rida. Hon har varit så lugn och lyssnat på alla hjälper. Duktig häst. Knapparna kanske börjar fungera. Stolt matte och hoppas att jag har en lika stolt häst. Så här ska vi fortsätta min Mollis. För en dag lovar jag dig att vi ska komma och visa oss på en tävlings bana. Matte måste bara få upp självförtroendet lite och våga! Mollis du är så duktig och ska få uppleva detta min charmiga fina flicka! 💜

//Mathilda

  • 50 readers

Likes

Comments

Ett stort välkommmen till stallet 21/1-2017 till Söderby stallet. Gud va vi fixat och donat haha.. Nu får Cigaro och Knut bekanta sig med varandra sen blir de en första lång ritt tillsammans. Vi ser fram ännu mer för då kommer en till söt häst och då får vi hälsa Tina, Nathalie och Pia välkomna. Välkommen Tina och Knut. Detta kommer att bli ett härligt gäng !😁

//Mathilda

  • 54 readers

Likes

Comments