View tracker

Hejsan ligger nu i sängen redan 22.00 ikväll för att jag är så trött och nu har jag bra ont i magen av allt gottis ätande.

Igår hade jag en myskväll med puffen Amanda och de kommer bild!
riktigt mysigt med film och godis.

Idag blev de McDonalds till lunch med Amanda och sen en fika på Åhrummet med Manija och massa prat om känslor och vad vi känner. vi fick fram en del saker vi tycker är jobbiga och tänker på mycket. När jag kom hem red jag o va ute i stallet såklart och sen kommer mamma och säger att de blir voffla med Nutella,  grädde och sylt och då högg jag ju in direkt igen för att de kunde man ju inte säga nej till. Och så var jag och mamma in till mormor och åt marängtårta och kvällsmörgås med julskinka. Det var min första bit och med mormors nybakta bröd mmh.. Det var smaskigt. Men frågan är ju, Hur får jag i mig allt? Jag äter aldrig för att jag behöver äta som många. Jag äter för att de är gott och de är ganska ofta jag tycker saker är gott och kan inte säga nej !😅😉 Mat, fika.

Det va en vän till mig som  jag träffa som inte hade träffat mig på flera år och han sa Jadu Mathilda ditt liv består av Familj, mat, fika och hästarna. haha och de stämmer !
Det är de jag mår utmärkt bra av och jag njuter av att va med med min familj och hästar och bara äta gott hihi 😎

//Mathilda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Måndag:
Hade en sån dålig dag och mådde inte alls bra.

Tisdag:
Va hemma från skolan men vaknade upp till en bra morgon och släppte ut mina hästar, red Cigaro och tog sen 1,5 timmes promenad med båda hundarna tillsammans.
sen tog jag en snabb dusch och åkte och träffade min kontaktperson och tog en bacon/kycklingmacka med såklart chai latte  och cheeskake till efterätt på Starbucks i Gränby. sen var det 3 timmar samtal med Amanda och sällskap av Sabban i stallet på kvällen. sen tog jag och mamma en promenad och tog in hästarna för kväller.

Onsdag: skola, rida mina horses och sen ta 19 bussen med Amanda och köpa lite småttigott och äta god kyckling hos Mandis på kvällen sen. sova där och ta morgon bussen tillsammans till school torsdag morgon.

Torsdag:
skola, slutar 12.00 så tänkte ta mig en hel dag I stallet för mig själv. skönt!

Fredag-  Lördag - Söndag:
Anna kommer och vi ska rida tillsammans lördag och Söndag. Gå ut och äta fredag eller lördag och fira bästavän dagen som egentligen är idag så firar vi den I helgen. uppdaterar säkert något kul under helgen om vad vi hittar på för kul. Om Amanda och Katja kan ska vi träffa dom någon av dagarna men de får vi se. Men vi ska planera lite så att jag och Anna får en helg tillsammans som vi saknat. alla dessa gånger vi sågs i sommar var ju så underbara!😍

Fullt denna vecka! Men de kommer fler veckor och vi kommer bara närmre julen!😆

//Mathilda

Likes

Comments

View tracker

Här i världen tror många att allting handlar om pengar. Men allting handlar inte bara om pengar hät i världen. Visst behövs det pengar till nästan allt här i världen, men det är viktgt att inte glömma oss själva och kärleken med. För det är intte bara pengar som gör någon glad. Även om någon har massa pengar så är man bara lycklig för stunden. Pengar ger ingen kärlek, men det kan ge en person utnytjing. och känn dig inte älskad då.. Jag är glad att jag har mina föräldrar för dom köper inte mig glad, utan dom visar mig också vad kärlek och behandla andra hanldar om och hur man ska bete sig. För vem vill vara med någon som har en massa pengar men ingen bra personlighet, äcklig eller en ren idiot. Hus, mat och mycket andra saker vi behöver här i världen kostar, men vi måste också tänka på saker som ger oss något tillbaka. Till exmepel om man har djur. Djur kostar massor men man får och ger kärlek till dom, så man får alltid något tillbaka av djur. Jag pratade en gång med en kompis som hade mycket pengar men ingen familj eller kärlek. Pengarna gjorde en lyckkig då och då men han hade hellre valt kärlek och familj. Man måste jobba sig fram för sina pengar och då ska man också unna sig själv och inte bara betala allt man måste betala. För det man tjänar ska man också ut och göra något kul för. Men det jag vill komma fram till är att pengar gör inte någon lycklig utan kärlek.Och pengar gör inte någon mer hel.

//Mathilda❤

Likes

Comments

Horse show var självklart kul att gå på och på slutet väckte det verkligen upp jul känslan i sig själv. Jag har haft en kanon dag och kan bara säga att detta var verkligen värt. Detta var helt fantastiskt. Jag älskar hästar och det är något jag alltid kommer att göra! Min och Amandas kväll kunde inte slutat bättre idag!
Ananda fick sin atograf. Han är ju grym med sina hästar. Tänk om man kunde detta!

//Mathilda

  • 15 readers

Likes

Comments

Helgen kommer bli helt fantastisk! Jag är redo för att kliva upp tidigt imorgon och träffa Amanda och ha en hel dag med henne och på kvällen se horse show på French Arena.

Lördag ska jag ta en uteritt med Amanda på mina pärlor. Sen träffa Anna, Dennis och Dejan och ha en trevlig kväll.

Söndag får jag se om jag ska åka in och kolla något i stan med mina syskon och mamma eller on de blir en hel dag i stallet. Söndagen är lite oplanerad så jag får se. Min helg kommer att bli så grym och bloggen kommer såklart att uppdateras i helgen. Det kan ni vara säkra på!😃

//Mathilda

  • 17 readers

Likes

Comments

Hej alla mina läsare!
Idag är det bara en månad kvar till Julafton som vi alla firar och hoppas att vi får snö på marken till jul igen. Granen och kulorna med alla fina jul stjärnor. På Söndag är det första advent och det betyder att alla Söndagar fram till jul kommer att vara så mysiga med med massa fika. Lussebullar, nötter, pepparkakor och julmust. Mmm så gott!😃🎅🏻 jag känner en jul känsla men vill få snö och börja söndagskvällarna!

//Mathilda

  • 18 readers

Likes

Comments

Hej hej, idag har jag kommit i gång med skolan igen känner jag, men matten vill inte riktigt fastna. Mamma hämtade mig när jag slutade så åkte vi och hälsade på Zazoo och Lena.
Nu har vi äntligen fått upp lite jul gardiner och får fortsätta med pyssel imorgon kväll.

Min morgon dag ser ut att vara fullt upp under dagen iallafall och kvällen om jag städar.

Ska ta ett lugnt pass med både Cigaro och Gelmonta imorgon då dom vaccinerades igår och fick vara lediga idag. Så kör vi på som vanligt på Fredag igen.

9.00 rida Gelmonta eller Cigaro.
Sen släppa ut vid 10 och ge mat i hagen. Sen ska jag själv in och äta frukost.
Sen ut och rida Cigaro/ Gelmonta beroende vem jag red på morgonen.
Fixa lite i stallet.
Sen ska jag och mamma ta en runda med hundarna!
Klockan 16 kommer Hovslagaren.
Sen är Min dag lugn!😊
Sen är de ny dag på Fredag!😊
Sköööönt med helg och då ska jag nog faktist träffa min efterlängtade vän Anna Fredag- Lördag.
På Söndag åker jag och Hanna med Spirou och Gelmonta och hoppar i Agersta!😊
Måndag utvecklingssamtal och pappa vecka då man äntligen hörde att han var mycket bättre och piggare!!😃😃

Kram allihopa så ser min morgondag till Måndag ut! Imorgon blir de nog en hel dag i stallet för mig! Det känns underbart. Man blir mycket piggare av att vara ute och ha kul med sina favoriter.
Puss på er och önskar er en trevlig vecka.
Nu ska jag försöka sova och längtar att få vakna och få gå upp i stallet till mina hästar.

//Mathilda

  • 33 readers

Likes

Comments

Det handlar inte om att folk ska behöva låtsas att le när man mår dåligt. Vissa tror att den personen mår super bra. Men det behöver inte vara så. Den med ett stort leende på läpparna kan gå runt och låtsas. Det kallas stark. Men också svag. Det är bättre att försöka lösa det man tycker är jobbigt och mår dåligt över än att gå och ha ont. Det är viktigt att visa hur man mår för andra och vara ärlig med vad man tycker och inte tycker. Le inte om leendet är svårt att få fram. Le hur mycket du vill så länge det är äkta. Gråt hur mycket du vill om du behöver det, men ha också någon där som du kan krama om och känna dig trygg hos.

Lek inte några andra. Var alltid dig själv och personer som inte accepterar er för den ni är, vet inte själv vem dom är så skit i dom och gå till personer som förtjänar dig och som får dig att må bra.

Jag vill se äkta leende på alla människor. Jag vill inte se några fejkade ansiktsuttryck som låtsas något dom inte är. Utan var dig själv. Via är alla olika och kommer alltid att hata och älska !
Le och visa alla vilka ni är här på jorden och försök nå era drömmar utan stress och plågande. Utan kämpa i eran egna takt!

//Mathilda

  • 36 readers

Likes

Comments

//Mathilda

  • 35 readers

Likes

Comments

God kväll allihopa! Idag har jag och Gelmonta blivit fotograferade av Hanna. Tack så himla mycket för fina bilder. Det har blivit att man har varit i stallet hela dagen sen man vakna och det är ju underbart, speciellt med sina egna och gör det så kul med massa mys. På kvällen släppte jag och storebror Sabban, så han fick springa och busa av sig lite hehe. Jag har haft en trevlig lördag och hoppas ni andra också har det!😃 Här får ni bilder på mig och Gelmonta!

//Mathilda

  • 38 readers

Likes

Comments