View tracker

Ett stort välkommmen till stallet 21/1-2017 till Söderby stallet. Gud va vi fixat och donat haha.. Nu får Cigaro och Knut bekanta sig med varandra sen blir de en första lång ritt tillsammans. Vi ser fram ännu mer för då kommer en till söt häst och då får vi hälsa Tina, Nathalie och Pia välkomna. Välkommen Tina och Knut. Detta kommer att bli ett härligt gäng !😁

//Mathilda

  • 4 readers

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit i stallet enda sen morgonen. Gelmonta gick super fint i traven idag. Riktigt nöjd. Jag och lillebror gick över till mormor och åt lite mat. Jag hoppas att mamma och Daniel har det varmt och skönt i Thailand. Min lillebror va inte super pigg och hade varit lite orolig i magen och syrran mår illa och ligger på sitt rum stackars min syster sjukling!❤❤❤ Lillebror hjälpte mig att släppa in hästarna ikväll och han var så duktig att leda dom. Nu ska jag snart bli hämtad av kompisar och vara med på lite chill krök. Vi får se vad kvällen erbjuder! Kram på er alla och ha en fin Lördag. Tina kom riktigt snygg och stilig till stallet och här är jag med min fina häst som var så duktig idag!

  • 4 readers

Likes

Comments

Hej! Idag vaknade jag upp av att se mina hästar ute i hagen och hämtade Gelmonta för att göra henne redo för lastning. Och Gud så stressad hon var. Hon trampade mig så jag har nog fått en stukning i foten men den får lida. Tack snälla Pierre, utan dig hade de inte gått. Och tack snälla Björne som ställde upp att köra. Jag är grymt tacksam av folk som hjälper mig och är så snälla ! Gelmonta var rätt trilskig idag. Jag frågade vad hovslagaren tyckte om att sko henne. Och det var bara att hon var lite svårt i bak, men att de gäller att ta den tid hon behöver. Och att hon var väldigt spänd. Hon slappnade inte av. Vid 14 tiden åkte jag in till stan och träffade på en gammal vän som de va länge sen jag såg så de va kul. Jag och syrran träffades på mys på hennes rast. Vi tog lunch på Waynes och en fika. Vårat återförenade ställe. Det är ju så himla gott. Sen har det varit lite tjafs och bråk som stressat mig och så idag. Men att vakna upp och fått Gelmonta iordning nu. Skodd och klar är jag super nöjd över och att jag åkte in till stan och slappnade av med syrran. Nu står hästarna inne och fick kvällsmat av matte. Dom var nöjda dom med. Mina fina hästar. Idag fick Cigaro vara ledig. Och Imorgon sätter jag igång Gelmonta igen och får se hur pigg hon är imorgon hehe. Men känns skönt att hon fått skor och vi kan börja rida och sammarbeta !😁❤ Det ser jag fram emot.
Nu ska jag kolla om jag får sno broschans dator och lite läsk och mysa ner mig med syrran som kommer hem när som helst. Ha en trevlig kväll allihopa och hoppas ni har haft en bra dag.
Här har ni stiliga bilder på min flicka och mitt och syrrans mat och fika 😉👌 Kramis allihopa!

//Mathilda

  • 11 readers

Likes

Comments

Hej allihopa!!
Jag har haft det lite tufft och varit mycket orkeslös. Men nu har jag kommit upp på mina ben igen och helgen började med en lunch med Manija på Subway i fredags efter skolan. Sen blev de ett lyckat ridpass på Cigaro. galopp och lugn fin skritt.
Sov super bra fredag natt och vaknade glatt och pigg idag. Hade besök och sen red jag Cigaro och han koncentrerade sig så himla bra idag. Skrittade i form men idag tyckte han dock att de va ännu roligare att hoppa i luften istället för att galoppera hehe. Men riktigt fin trav och tölt hade han. Nyss duschat och myser ner mig i min mysiga morgonrock och tofflor 😘😁👍🏻

//Mathilda

  • 16 readers

Likes

Comments

Idag är det Fredag den 13onde Januari. Bi får se vad dagen vill ge oss. Men 3 timmar i skolan blir det. Sen firar jag och Manija Fredag med n lyckad Fredag på Subway med en hel varsin subway meny.😍 Det kan inte bli bättre haha. Om inget kommer i vägen för det är ju allt oturs dagen som den då kallar sig. Det kommer nog komma upp Facebook statusar med massa dåliga nyheter för många. Men för mångfalt det också en helt vanlig dag. Jag brukar vara lite extra spänd men hehe. Men att luncha subway med en saknad och toppen bra vän är ska bli sp kul, och sen fortsätta Fredagen med god liddag hemma tillsammans med familj och mys och rida Cigaro😁😍

//Mathilda

  • 14 readers

Likes

Comments

View tracker

Ett stort grattis och hipp hipp hurra hurra hurra hurra för dig syrran som idag blir 21 år och funnits i mitt liv enda sen jag föddes. Vi var 2 små modeller men också jäkliga och busiga, men alltid skötsamma. Vi växte upp och ville testa båda nytt och var inte alltid så tajta men vi visste att vi har varandra och vi gör vårat lixom.
Du höll på att byta hårfärg från svart, till svart/blond. Sen rött och sen blev du ljus brun hårig kall färg. Och älskar att sköta om och pyssla med smink och hår. Du är tjejen som tar dina egna beslut och inte låter någon annan lära dig för att du vill få allt på ditt sätt och känna att du lär dig själv. Du är smart och vuxen i dig själv syster. Jag är så himla avundsjuk på dig. För vi är båda lika och jag älskar när många könner igen att vi är syskon och jag är säker på att vi är så lika, Men du är också en sån mycket bättre verasion. Du är så mycket bättre. Du kan mycket saker i livet och du har en personlighet som alla skulle vilja ta energi av för att du är så snäll. Du växer för varje år och jag är glad att vi hållt ihop och kom och klistrades ihop som 2 klisterlim som inte går att sära på. Vi lyssnar alltid på varandra och accepterar. Du har hjälpt mig så mycket i livet syster. Jag önskade att alla fick uppleva ett liv med en systrar som dig som gör allt hon kan. Jag är glad att du är min andra halva för den halvan är jag mån och rädd om. Medan min andra halva är lite knäppare hahha...😂 med dina ord så skapar jag alltid intresse av att lyssna. Du får mig alltid att tänka positivt och vara mig själv. Du får mig alltid att känna mig så lyckad och bra på saker. Du är min syster yster, min andra halva. All of me loves all of you. Together forever never apart maybe in discanse but never in heart.
Stor grattis. Jag må halleva jag må halleva du må halleva ut i hundrade år. Ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ut i hundrade år. Ett fyrfaldigt leve för syrran hurra hurra hurra hurra!🎉❤❤❤

//Mathilda

  • 23 readers

Likes

Comments

Kärlek är en drog. Kärlek visar vad folk betyder för oss. Man kan uppskatta och bli superglad av bara ett "Godmorgon ha en bra dag!". Familj och kärlek är de viktigaste och underbaraste man kan ha i sitt liv. Att känna sig så älskad och omtyckt av sin familj, de kan inte kännas bättre i kroppen. För familjen är den som får en hel när inga andra finns där. Familjen är viktig. Min familj stoppar mig för vissa saker för att dom är rädda om mig och vet hur fel saker kan bli. Jag älskar att lyssna på dom och vara doms lilla ängel. Men jag är inte alltid en ängel, jag kan rent utsagt vara en jävel också. Jag går inte alltid och gör precis som mina föräldrar vill. Jag har också gjort dumma saker och mycket jag ångrar. Men jag har sagt det mästa till mina föräldrar och jag ljuger dom inte rätt upp i ansiktet som många andra ungdomar gör. Jag är hellre ärlig. För att ljuga funkar inte och det är de värsta jag vet. Så för de första är de alltid bäst att berätta hela sanningen på en gång.
Mamma och pappa har lärt mig mycket hur jag ska vara mot andra och hur jag ska bete mig. Och visa vad kärlek är. Jag får så mycket kärlek så jag kan sprida den vidare.
Men jag växte upp med en tuff uppväxt endå. Många tycker vi är en underbar familj osv. Och jag älskar den. Men de kan gå snett för alla oss ibland också.
Vi har persligheten och ärligheten i vår familj. Vi är alla tajta.
Men mina föräldrar har inte haft de enkelt endå. Vi kräver mycket och de är mycket dom gör som vi egentligen borde hjälpa till med.
Jag har svårt i skolan och då menar jag verkligen svårt, allting går sakta och jag har så svårt, men där har jag ju min familj som stöttar mig medans alla andra har de enkelt med skola, läxor, jobb, körkort allt detdär som tar så lång tid för mig, hjärtproblem/marfan syndrom, har opererat ögonen 3 gånger så jag har egentligen glasögon, astma,
Mitt humör dom måste stå ut med som ingen annan vet.
Därför dom är så rädda om mig är för att jag har lätt att hamna i fel situationer och därför är dom så oroliga och alltid vill ha mig hemma och nära dom. Och jag är så viktig och speciell i deras ögon så om något skulle hända så skulle min familj gå under. Jag skulle göra de om jag inte levde som idag.
Mina svårigheter gör mig ledsen och arg. Men jag har min familj och sporten jag älskar och mina ängla hästar jag älskar och det är det som är de viktigaste för mig att orka och veta att jag är älskad i världen. Jag kommer alltid att se upp till er min familj. Utan er hade inte min upp växt varit så bra som idag! Jag hade inte heller känt mig så älskad som jag känner mig idag om de inte var ni.
För mamma du ordnade hästarna som jag kan lägga min energi på och fokusera på i livet.
För pappa du proppar i mig godis och fika varje dag som du vet att jag får energi av och blir glad av.
För att storebror du alltid är så glad och alltid kommer bry sig om mig och dina känslor ger en leende och du kommer alltid att förstå mig.
För att syster som ställer upp i alla lägen och skapar tid för mig även om du inte har tid så så skapar du och ger mig den tid jag behöver med dig. För att lillebror du alltid ser när jag är ledsen och är på dåligt humör och kommer och masserar mig och gör mig lugn.
För att Daniel som jag alltid kan skriva och be om hjälp om de är något jag behöver eller tänker på.
Ni kämpar alltid för mig och gör alltid så gott ni kan för att jag ska vara jag! De är tufft men ni är så grymma och jag är så glad som har er i mitt liv. Jag kunde inte tänka mig något bättre!
Jag älskar er och ni bryr er alltid om mig fastän jag kan vara e stort idiot ibland så älskar ni mig.
Och jag älskar er av hela mitt hjärta och jag är superglad att få spendera mina dagar med er även om vi inte gör något speciellt ibland älskar jag att bara sitta i soffan och kolla på er och veta att ni är mig nära
Hjärtan för Mamma
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤hjärtan för Pappa
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤hjärtan för Storebror
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤hjärtan för storasyster
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤hjärtan för lillebror
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
hjärtan för Daniel Styvpappa
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

// eran Mathilda
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  • 39 readers

Likes

Comments

Hello!😁
Idag blev de en selfie och ännu en selfie när jag testade Nyårsklänningen jag blev mycket nöjd över!! Idag är det annan dag jul och det känns bra. Njut av alla dagar ni lever i livet, för man vet aldrig vad som händer. Se upp till varje dag och valna alltid med leende på läpparna mina vänner och alla fina personer som finns !❤

//Mathilda

  • 39 readers

Likes

Comments

Jag vill börja inlägget med att önska er alla en god jul. Jag hoppas ni har haft en härlig julaftonsdag med era nära och kära. Julafton är dagen 24 december då alla längtar till julklappar och jul mys tillsammans med familj, nära och kära. Julen är en viktig tradition för alla oss. Julen handlar inte bara om pengar, utan den handlar om omtanke och kärlek och såklart några julklappar. Men tanken är viktigast!
Jag har haft en jätte mysig jul med min familj och många fina julklappar har jag fått. Tack så mycket! Julen är en gång om året och jul stämning är det härligaste som finns. Vakna på morgonen till jul skinka, knäck, pepparkakor, lussebullar och julmust är så gott!
God jul allihopa❤

//Mathilda

  • 42 readers

Likes

Comments

Grattis Manija! jag vill önska dig en tippen födelsedag. Det kändes skönt att få fira dig igår med lunch och fika. Det var super mysigt min vän. Du är alltid så snäll och ärlig. Du är alltid glad och en tippen tjej. Det är såna vänner man behöver i livet. Jag hade super trevligt igår och hopas jag gjorde din dag bra. Kram på dig Manija!❤ ha en fin fortsatt dag idag på din födelsedag!❤

//Mathilda

  • 45 readers

Likes

Comments