Jeg må begynne med å si at jeg er lei for dårlige mobilbilder. Det ble sånn i dag. I dag hadde jeg og min kjære planer om å gå en runde på fjellet, en som skulle være 4km lang. Når vi kom på toppen hadde vi gått nesten 2 km. Vel fornøyde og skrev oss inn i boken som var der. Super fint oppover der. Er du i Lillehammer må du gå Balbergkampen. Super fin tur.

Vi fikk anbefalt å gå en annen sti ned, enn den vi gikk opp. Så vi prøvde. Vi gikk og vi gikk. Kom aldri tilbake til bilen. Vi gikk 1,4 mil i dag. 17,5 tusen skritt, over 2000 kalorier og kjempe slitne. Vi kom ved Fåberg, sikker på at ingen har gått der vi gikk i dag i skogen. 3 timer brukte vi på denne fantastiske turen som skulle være 4 km lang. Vi havnet langt borti gokk forbi høgskolen i Lillehammer, gikk mot byen, gikk tilbake og opp der vi hadde parkert bilen. Jeg har aldri vært så glad for å se en bil, noen gang.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Planen er lagt sånn ca fra mandag til fredag. Denne jenta skal ned i vekt. Det har gått for langt. Så nå har vi bestemt oss for å bli sunnere og prøve å gå ned i vekt begge to. Kom gjerne med tips og triks, oppskrifter tas i mot med glede. Jeg har prøvd å søke litt rundt og fant noen gode oppskrifter.

​Dette blir et spennede prosjekt og dere skal selvfølgelig få følge meg (oss) på veien. Bilder er allerede oppe å går på instagram. @madelenbeck heter jeg der, så det er bare å følge om du ønsker det. Legg gjerne igjen en inspirerende konto om du vet om noen. Det er det beste jeg vet med instagram. 

Likes

Comments

I går var det fredag og jeg fikk lyst til å bake. Jeg fant en oppskrift jeg likte og prøvde meg frem. Det endte opp med noen knall gode kanelboller. De var virkelig fantastisk!

Det du trenger er: 1. 25 gram gjær 2. 300 gram skyr/gresk yoghurt med vanilje smak 3. 2 dl lunken eplejuice 4. 1 ts kardemomme 5. 1 knipe salt 6. 150 gram Fibramel 7. 150 gram hvetemel/siktet speltmel + litt ekstra til justering.

Slik gjør du:
1. Rør ut gjær i eplejuicen. Bland inn skyr/gresk yoghurt, krydder og salt
2.
Tilslutt rører du inn melet.
3.
Rør/elt deigen godt i 10 minutter.
4.
Settes til heving i minst 1 time.
5. Kjevle ut deigen, smør på smør, ha på ønsket mengde med kanel og sukker.
6. Rull sammen deigen og kutt opp i biter, la de etterheve på stekebrettet i 15 minutter før steking.
7. Pensle med egg og stekes på 200 grader i 12-15 minutter

Likes

Comments

Når var sist du kjørte ambulanse ?
Noen ganger så føler jeg at det bare er meg, men jeg har aldri vært i en abulanse før. Det er ingen rundt meg som har skadet seg så jeg måtte ha vært med. Broren min tok med seg mamma, forstålig nok.

Hvilke idretter har du vært innom?
Jeg har ikke vært innom så mange, men turn og dans. Så har jeg vært innom en time her og der. Håndball, fotball. Det var det egentlig.

Hvilken årstid liker du best?
Helt klart sommeren! Selv om julen og nyttår er på vinteren, det samme med bursdagen min. Sommeren er bare min favoritt.

Dette bilde er faktisk FIRE(?!!?) år gammelt. Shortsen passer enda da. Heh.

Hvilke uvaner har du?
Når jeg skal se på klokken på mobilen, ser jeg på den. Får aldri med meg klokka første gang. Så må alltid se to ganger.

Hva hører du på nå?
Jeg har øreproppene i, men hører ikke på noe.

Hva er ditt siste innkjøp ?
Mitt aller siste kjøp var en burger på maccern, ellers tre kjoler på H&M. De skal jeg vise dere senere.

Hva står på dagens meny ?
I dag står de to siste radene på sjokoladen på menyen.

Hva er din favoritt smak på iskrem?
VANILJE

Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden akkurat NÅ hvor ville du dratt?
Jorden rundt!

Hvilket språk kunne du tenkt deg å lære ?
Vanskelig spørsmål. Tror jeg ville lært engelsk litt bedre. Veldig norsk-engelsk her i gården altså.


Hva er din favoritt frukt ?
MELON, vannmelon som nr 1 og honningmelon som en god nr 2.

Nevn noe du ser frem til?
Ferdig med eksamen, slutte på jobb, sommerferie, bryllup, Hellas! For å nevne noe.

Hvor mange ganger trykker du på slumreknappen før du står opp?
Pleier som regel å stå opp etter første ring. Jeg trykker aldri slumre (med vilje), men hender jeg skrur den av. DA forsover jeg meg. Heldigvis er det bare i helgene.

Hva er det du bare MÅ se på tv?
HOME AND AWAY!! Elsker den programmet. La det aldri slutte.

Hva bruker du mest penger på?
Helt klart mat. Jeg er skikkelig matmonster. Jeg bruker egentlig veldig lite penger på noe annet.

Hva var drømmeyrket da du vokste opp?
Kan du gjette hva det var? Tror nok det var som alle andres småpikers drøm, frisør. Det var det jeg ville bli, klippe og flette andres hår. Det gjorde vi mye, dessverre. Det endte med pannelugg som var helt grusom!


Nevn tre ting du frykter?
Miste familien min, småkryp som er på meg og være alene på kvelden.


Hvilken side sover du på i sengen?
Andreas var den siste som fikk meg til å le. Jeg husker ikke hvorfor akkurat nå. Det er typisk, ikke sant. Det kommer litt an på. Akkurat nå er det venstre side, fordi den siden er inntil veggen.

Hva var det siste som fikk deg til å le?
Andreas var den siste som fikk meg til å le. Jeg husker ikke hvorfor akkurat nå.

Hva var det siste som fikk deg til å gråte?

Jeg husker ikke når jeg gråt sist faktisk. Det må være veldig lenge siden.

Likes

Comments

Hei dere! I dag begynte det for alvor. Trening og kosthold skal gjøres om. Jeg har altså ikke trent på to måneder og har ikke spist så bra. I dag gikk vi noe som heter Ungdomsbirken løp og etter det gikk vi hoppbakken. Det var så ille at jeg ville snu etter første trappen. Det kjennes på kroppen at vi har vært aktive i dag. 2 timer og 15 minutter var vi ute å gikk.

Jeg elsker virkelig å gå ute i sko og mark, fremfør mølla. Det kan bli ganske kjedelig. Når man er ute å går eller jogger tenker man ikke så mye på klokka. Hvert fall ikke i dag. Plutselig hadde det gått to timer. Jeg sier meg fornøyd etter dagens innstats. 

Likes

Comments

I dag dro vi hjemmefra 14:20. Det tok oss nesten tre timer fra Rælingen til Lillehammer. Altså, vi bruker til vanlig litt over to timer. Det-tok-så-lang-tid i dag. Veien føltes så uendelig mye lenger. Så var det mye biler som kjørte under fartsgrensen i dag. Det er så kjedelig at de skal ligge 10/20 under.

Bilen var rimelig fullstappet. Jeg hadde nemlig en søppelsekk med klær, en koffert, en blomst + potte, noen poser, en mini grill og en kjøkkenmaskin. Bilen var full før jeg ble plukket opp. Akkurat nå har jeg det fantastisk deilig. Rumpa er plantet på sofaen, alt er ryddet vekk, kjøleskapet er fylt opp og middagen er inntatt for noen timer siden. 

Likes

Comments

Nå er alt pakket ned. Det som hadde plass i kofferten og i søplesekken. Vel, jeg har mye (les! veldig mye) klær. Jeg har stappet en XL søplesekk med klær som er brukt bare i sommer. Skapet mitt i Lillehammer er nesten fult, uten alle disse. Så det kan bli spennede.

På bildene under ser dere litt av skapet mitt hjemme hos mamma og pappa. Så og si alt skal være med til Lillehammer. Kun den øverste hyllen som ikke er tatt med eller skal taes med noe sted.

På bildet til venstre kan dere se hvor stappet det skapet egentlig er. Etter ferier, pakking og frem og tilbake orket jeg rett og slett ikke legge det pent i skapet. Bare dyttet det inn der det fikk plass. Det skulle jo pakkes igjen snart uansett. På bildet til høyre ser dere hvor mange stabler med klær det ble. Alt er ikke med på bildet en gang..

Hva skal jeg si? Jeg har mye ting og greier. Studie tiden begynner igjen og jeg skal begynne å studere! Det skal jeg fortelle dere mer om senere. Det blir spennede altså. 

Likes

Comments

ETTER DEG
CALENDAR GIRL

Disse bøkene har jeg lest i sommer. Jeg anbefaler de virkelig til alle enten dere leser eller ikke. Før hadde jeg aldri lest en hel bok. Da vi hadde særemne på skolen for to år siden hadde jeg aldri sett for meg at jeg skulle lese to bøker. Jeg leste "Et helt halvt år" og "Den ene pluss en". Skal du lese "Etter deg" må du lese "Et helt halvt år" først, ellers gir den ingen mening.

Denne boken handler om Lou Clark, etter Will. Livet hennes endrer seg drastisk fra "Et helt halvt år" til "Etter deg". Den er virkelig gripende og veldig spennede. Jeg elsker hvordan boken er bygget opp på og hvordan spenningen utarter seg. En roman som alle burde få med seg. Hun får seg en stor overraskelse i denne boken som sjokkerte meg mer enn jeg trodde selv.

Denne boken handler om Mia som trenger penger, og det veldig raskt. Hun har ett år på å betale tilbake spillegjelden til han som banket opp faren hennes. Hun trenger en million dollar, måten hun gjør det på er å være eskortepike i tolv måneder. Klientene leier henne for en måned av gangen, hun betaler da gjelden underveis. Planen er å ta jobben, stenge alle følelser ute, tjene pengene og så vende tilbake til sitt gamle liv. Men ting går ikke helt som planlagt for Mia.

Skulle jeg anbefalt en, ville det vært denne!

Likes

Comments

BERGEN

Bergen har vært en plan ganske lenge. Bestevenninna mi har bodd i Bergen og skulle flytte hjem igjen. Jeg har hele tiden sagt at jeg skulle komme på besøk. Da måtte det skje med en gang. Jeg dro nemlig fra Bergen to dager før hun flyttet tilbake. Super gøy å besøke en Norsk storby, jeg stor koste meg i selskapet hennes. Jeg lager gjerne eget innlegg om Bergen, om dere ønsker det.

BRYLLUP

Bryllupet til Susanne og Karl - Martin var super fint. Herlighet så nydelige de er. De er som skapt for hverandre. Susanne så helt nydelig ut, det samme med begge barna og mannen. Dette er altså store søsteren til kjæresten. Jeg tok masse bilder for de i bryllupet, som dere kan se over.

HELLAS - KRETA

Turen til Hellas var med mamma, små søskene og tanten til min kjære. Turen var for en uke, helt fantastisk. Det var faktisk min første tur til syden. Hotellet, varmen, stedet, fantastisk! Vi stor koste oss. Stedet var bare fantastisk. Synd det var store bølger på stranden.

THAILAND - PHUKET

Jeg dro på venninnetur til Thailand for to uker. Vi bodde på et fantastisk hotel. Servicen var absolutt ingenting å klage på. Varmen var ganske så varm selv om det er vinter i Thailand nå. De to ukene gikk så alt for fort. De hvite strendene, det klare blå havet. Helt amazing!

Likes

Comments

Jeg var på utdrikningslag for en liten tid tilbake. Der vi filmet bruden, da hun svarte på noen spørsmål. Selvfølgelig tok jeg på meg oppdraget om å filme dette. Nå har jeg drevet på noen timer. Jeg hadde en som var ferdig redigert i stad, men det skjedde en feil underveis. Siden det skjedde en feil, måtte jeg begynne helt på nytt. Tidligere i dag tok det litt over en time å expotere den. Det tar nok minst like lang tid nå..

Det står 21 minutter, men det er før den begynner å hoppe opp og ned, frem og tilbake. Det blir nok bra til slutt. Det tar bare litt tid.

Likes

Comments