I dag bestemte jeg meg plutselig for å ta en løpetur. Det ble også mer enn hva jeg tenkte når jeg gikk ut døra. Jeg jogget bort til en skole som ligger i nærheten her. Løp noen drag på fotballbanen og gikk løypa opp til hoppbakken. Gud så tungt det var.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Prosjekt: meg selv

I dag bestemte vi oss for å dra en tur på fotballbanen. Siden jeg allerede hadde klar lunsj i kjøleskapet var det bare å koke egg, kutte opp skike og putte oppi sammen med tomatsuppen. Pakke sammen litt nøtter og frukt. Der var jeg good to go. Det er viktig å ha med seg nok mat når man er ute å farter. Plutselig slår sulten inn, kanskje man handler på impuls og søtsuger angriper. Da går som regel planen om sunne valg i vasken.

Likes

Comments

Prosjekt: meg selv

Som dere ser på tittelen på denne bloggposten så ser dere at jeg har startet et nytt prosjekt. Det er for min egen del og helse. Denne sommeren har vært alt annet enn sunn. Jeg har spist noe usunt hver dag, det har gått en del brus og alkohol. Det er det slutt på nå, hvertfall hver dag. Det skal være lov å kose seg innimellom. Så nå på lørdag bestemte jeg meg. Jeg trasket ned på butikken med handlelappen på telefonen. Gikk inn i butikken og kjøpte ikke noe annet enn hva som stod på lappen min.

Det har gått kjempe bra. Jeg har pakket med meg min egen mat, faktisk til A. Denne gangen skal jeg lykkes, og vet du hvorfor ? Fordi jeg deler det med dere. Man må begynne i det små.

Jeg tenker kanskje ha å en fast post med ukens handel, eller noe lignende. En post hver søndag kanskje om hvordan uken har gått osv. Hva tenker dere om det ?

Likes

Comments

Hverdag

I går kjedet jeg meg hele dagen, helt til mamma og pappa kom hjem fra jobb. De hadde nemmelig planer om å grille i hagen. Da var det ut med alle putene til stoler og benker, på med duken, ut med lys og alt som hørte til. Vi begynte vel å grille rundt klokken seks på kvelden. Heldigvis har vi partytelt med myggnetting på, så man slipper all myggen som har kommet de siste dagene, Vi spiste deilig grillmat og satt å hygget oss til sene kvelden. Vi inviterte alle naboene og onkel.

Likes

Comments

I går ble det byen på meg. Jeg kan ikke huske sist jeg var på byen i Lillestrøm, ikke på en fredag hvert fall. Jeg var på byen med noen venninner og møtte en kompis på byen. Det var bare skikkelig koselig i går og jeg ble kjent med nye mennesker. Ingenting er bedre enn å bli kjent med nye mennesker. Herrefred som jeg koset meg i går!

Beklager dårlige mobilbilder. Jeg rakk dessverre ikke å ta bilder før jeg måtte dra i går..

Likes

Comments

Hverdag, Tips

Dette innlegget skulle egentlig kommet ut i går, men jeg rakk det rett og slett ikke. Så her kommer det.

Jeg skriver dette av egen vilje, ingenting som er sponset så vet dere det. Dette er min ærlige mening om produktet. Denne shampooen og balsamen skal ta bort gultoner i håret. Jeg naturlig har litt gul-oransje toner i håret. Det skinner gjennom gjerne i sola. Derfor er denne shampooen perfekt for meg og andre med litt gulskjær i håret.

Tubene inneholder mye produkt og er utrolig drøy i bruk. Man skal ha i shampoo i håndkletørt hår og den skal sitte i fem minutter. Jeg leste ikke så nøye på hvordan man skulle bruke den først så jeg dusjet og brukte shampoo og balsam som vanlig.

FØR

Jeg fikk litt panikk i dusjen fordi det så ut som håret mitt hadde blitt grått. Det var heldigvis ikke tilfellet denne gangen. Jeg hadde ikke i shampooen i fem minutter, men jeg ser tydelig forskjell på før og etter bildene. Jeg har kjøpt de på Blivakker.

Bilde til venstre er fra før og bilde til høyre er etter.

Likes

Comments

Hverdag, Personlig

1. Har du et mellomnavn?
Ja, jeg har to etternavn. Kongshaug blir mellomnavnet mitt.

2. Hva er favoritt sangen din akkurat nå?
I'm the One - Justin Bieber, uten tvil!! Den spilles på repeat ganske ofte.

3. Hva vil du at barna dine skal hete?
Blir det gutt blir det enten Alexander eller Lucas. Blir det jente har jeg noen navn i tankene, men det får dere vite den dagen det blir noen barn.

4. Har du drevet med noen sport?
Om jeg har, ja! Jeg har vært med på mye forskjellig. Blant annert har jeg testet ut håndball, volleyball, turn, hiphop og freestyle. Ingen av sportene drev jeg med særlig lenge.

5. Hvilken parfyme bruker du?
Escada Fiesta Carioca edt, den lukter heeelt fantastisk.

6. Favoritt høytid?
Oi, denne er vanskelig. Jeg elsker julen og nyttårsaften. Samtidig digger jeg sommeren. Jeg tror faktisk sommeren kanskje overvinner julen. Nei, dette er vanskelig.

7. Er du ferdig utdannet?
Nei, det er jeg ikke. Jeg gikk ett år på høgskolen i Lillehammer, men er ferdig der nå. Den linjen jeg gikk var ikke noe for meg. Jeg begynner på nytt studie til høsten. Personlig trener. Jeg gleder meg!

8. Har du vært i et annet land?
Jeg har vært i syv land. Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, England, Hellas og Thailand.

9. Har du søsken?
Jeg har to store søstre og en store bror. Jeg er yngst i flokken.

10. Hvilken mobil har du?
Jeg har en sølv Iphone 6Plus som jeg har hatt i snart 1,5 år!

Beklager bildene. Minnekortet mitt døde etter jeg hadde tatt mange bilder i stad så jeg må kjøpe meg nytt..

Likes

Comments

Hverdag

Akkurat nå sitter jeg å venter på at klokken skal tikke. Jeg har sittet inne på kontoret på jobben i nesten en time nå. Sånn er busslivet. Hadde vært lettere med lappen (note to self). Begynner å nærme seg jobbtid nå, jeg ville bare titte innom. Håper dere har en super dag og koser dere masse!

Og vips så er det bare minutter til jeg begynner. Jeg får forte meg å skifte.

Likes

Comments

Hverdag

Denne helgen har vært deilig. På fredag nøt jeg kvelden med min kjære, det samme med lørdagen. A og jeg kjørte mamma og pappa til Oslo for de skulle på danskebåten, vi hentet de i dag. I går koste vi oss i hverandres selskap, spiste pizza og godis. Forresten, hvor god ser ikke denne pizzaen ut dere?

Likes

Comments

Forrige uke var jeg hos frisøren, et veldig etterlengtet frisørbesøk. Der fikk jeg også vite at håret mitt er fortsatt veldig sterkt. Jeg var redd for at håret mitt var brutt ned etter eks antall runder med hjemmefarging. Heldigvis var ikke det tilfelle. Jeg tok balajage fra etterveksten min og ned. Klippet faktisk håret mitt ganske mye. Det ble så deilig!

Altså sjekk den forskjellen!

Likes

Comments