Jeg vet ikke om det er noe jeg har glemt, men her er noen av mine tradisjoner.

♥ Kjøpe inn til advent. Tenne lys hver søndag frem til advent
♥ Pynte til jul 1. desember
♥ Finne frem julepysj og tøfluser
♥ Julegate åpning både i Lillestrøm og Lillehammer

♥ Syv baks til jul (hjemme hos mamma og pappa)
♥ Pakke inn alle julegavene med mamma
♥ Jakten etter julekjolen. Det er ikke å unngå.
♥ Åpne en luke på kalenderen hver dag frem til 24. desember

♥ Sende julekort
♥ Se på alt av julefilmer
♥ Se på kalender på tv (jul i blåfjell, jul på månetoppen, jul i svingen osv.)
♥ Reise hjem til jul

♥ Besøke familie
♥ Besøke de som har forlatt oss. Bloster og lykter blir plassert på graver.
♥ Barnegudstjeneste på julaften med mamma
♥ Tre nøtter til askepott på morgenen på julaften

♥ Mens jeg ser på tre nøtter til askepott spiser jeg godteri jeg får i julestrømpa til frokost.
♥ Går i pysj helt til jeg MÅ pynte meg
♥ Spise julemiddag klokken 17, gjør vi alltid
♥ Åpne pakker på kvelden sammen med julekaker og kose oss.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg bestilte denne pysjen for noen uker siden. I går kom den i posten. For en glede. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde bestilt den. Den er fantastisk god. Anbefales til gutter og jenter. Jeg er 1.65 høy og buksen rekker meg til over navelen. Så veldig lang i livet. Genseren er litt stor, men jeg liker det sånn. Jeg har den i XL, fordi pysjen kommer fra Kina. Jeg skulle bestilt en til min kjære også!

Endelig julekalerne på plass og!

Likes

Comments

FOR EN DAG! Dagen i dag startet tidlig. Etter en dårlig natt med søvn, var det hardt å stå opp. Du vet når det svir i øyelokka? Vel, møtet skulle starte klokken ni. Jeg og ei venninne skulle gå, så vi gikk. Kaldt! Etter mye om og men begynte møtet, vips så var det ferdig. Etter litt trasking i byen og titting i butikker var det mat for tur. Vi ville ha pizza, men endte opp med baguetter fra Mix. Jeg klipte meg faktisk i dag. Det kostet jo ingenting. Vi dro hjem til Aurora, så på en julefilm og fant frem klær til kvelden.

Jeg hadde på meg en flis tights, en flisgenser, flisjakke, en genser og en ullgenser uten på der, en boblebukse, skjerf, lue og votter. Da var jeg klar for mange timer ute i kuldegrader. Vi var et team på tre stykker som fikk i oppgave i male alle barna som nisser før juletoget skulle gå. Røde kinn og fregner ble tegnet på en hel haug med barn. Koselig. Juletoget var langt med to korps. MASSE mennesker, nisseluer, nisseansikt, fakler og god steming. Etterpå gikk vi å så på snowshow. Kjente og ukjente som hoppet og trikset på twintip og sowboard! Har du mulighet til å være med så heng på. Ikke gå glipp av KULTURNATT i Lillehammer! :)

Likes

Comments

Disse rundstykke spiste jeg til lunjs i dag, de er så gode! Dette er en base - oppskrift. Det vil si at du kan tilsette hvilken smak du ønsker. For eksempel gulerøtter. Jeg synes de er gode som de er og.

Super enkle rundstykker på 16 minutter 💎

🌸 100 gram havregryn
🌸 1 egg
🌸 1 ts bakepulver og en klype salt
🌸 1/5 ts kanel
🌸 100 gram cottage cheese

Kjør alt med stavmikser og form til rundstykker med hendene. Stek på 225 grader i 15-20 minutter. Av denne oppskriften får du 3 små rundstykker. Gjerne tilsett ønsket med smak. Lar du de stå litt før du setter de ovnen vokser de litt ekstra.

Likes

Comments

Men slik er det ikke for alle..

På søndag var det første søndag i advent. Jeg fikk ikke tenkt noe adventslys, ikke har jeg fått kjøpt det inn heller. Litt av årsaken er at jeg og A reiser hjem til våre 16. desember. Litt av grunnen er at vi ikke har penger til det. Ikke denne måneden hvert fall.

På torsdag er det 1. desember. De fleste vil begynne på pakkekalenderen sin, mens resten begynner med sjokoladekalenderen sin. I alle år til og med de to årene jeg har bodd borte fra familien min har jeg alltid fått kalender av mamma og pappa, sjokoladekalender. Vi har ikke vært en av de rike. Allikevel har jeg blitt kjempe glad når jeg har fått min sjokoladekalender, julesokken på dagen og alle gavene jeg har fått lov til å gi og de jeg har fått.

Happy Christmas

Jeg vet det er mange ensomme der ute, veldig mange av de som ikke har penger og får ting til å gå rundt. Jeg vil så veldig gjerne hjelpe, men jeg vet ikke hvordan. Nå tenker jeg ikke på barna i afrika. Jeg tenker på nordmenn, de som har en gruvull og vanskelig jul. Jeg selv som student merker veldig på det kjøpspresset og julegavene. Derfor blir det noen som får litt hjemmelagde julegaver av meg i år.

Jeg selv merker det godt som student. Jeg får det så vidt til å gå rundt nå i denne kose måneden. Jeg elsker å gå rundt i butikker å kjøpe ting jeg kan gi bort. Dessverre blir det ikke helt slik i år. Kontoen viser allerede under 1000kr og det er ikke desember enda en gang. Nytt stipend kommer 15. desember, men alle er ikke så heldig som meg der. Tenk på de som ikke har noe. Kjenner du noen eller vet om noen som kjenner noen? Vær så snill nå i denne vanskelige tiden, hjelp til så godt det lar seg gjøre.

Likes

Comments

Dagen i dag har gått overraskende bra. Jeg har hatt en lang dag, jeg har først kommet inn døra nå for en halvtimes tid siden og slått meg til ro. Hektisk dag med andre ord. Når jeg kom hjem kuttet jeg opp noen gulrøtter og koser meg med de nå. Mye bedre enn sjokolade (for helsa). I morgen gleder jeg meg skikkelig til kyllingburger!

Likes

Comments

I dag begynte jeg på en reise jeg håper kommer til å vare lenge. C9 er bare starten, jeg trenger et spark i rumpa. C9 håper jeg kommer til å være kickstarten på en gladere og sunnere meg. Jeg har lagt på meg en del (mange) kjærestekilo. Jeg har laget min egen lille dayplanner for disse 9 dagene under C9. Jeg synes det blir litt morsommere da, så håper det varer. Jeg fikk skikkelig motivasjon av å sitte å lage denne i går kveld.

Lunsjen bestod av Aloe vera Gel, en shake, forever fiber, en lean og et glass med vann.

Jeg synes faktisk ikke noe av det smaker noe ille. Hvis jeg ønsker blander jeg gjerne ut aloe veraen med argi+ eller fiber og argi. Smaker ekstra godt og argi er et høygir på boks.

Hvordan dagen i dag har gått: Jeg var veldig sulten når jeg våknet i dag. Etter frokost var jeg ikke sulten lenger. Så gikk det faktisk mange timer før jeg kjente litt på sulten igjen. Jeg har spist en klementin i tillegg til alt jeg skal ha i meg. Kanskje det blir et eple eller en pære litt senere i kveld. Alt med måte. Man skal ikke sulte seg, så det er viktig å spise hvis man er sulten.

Likes

Comments

Det gjør absolutt ingenting å jobbe sent når man elsker det man driver med. Jeg bestemmer helt selv mine arbeidstider og oppgaver. Så i dag har jeg hatt litt team oppfølging, innpakking av kundebestillinger og ordnet i arkivet. Det er lurt å ha orden i sysakene er det noe som heter. Jeg får helt fnatt om alt ikke ligger der det skal. Så nå har jeg nesten pakket inn alle bestillingene til kundene mine. Tillegg til dette fikk jeg inn noen nye bestillinger. DETTE ER SÅ GØY! 😁😁

Hvis du ikke vet hva du skal gi til den som har alt så er det bare å ta kontakt. Jeg hjelper deg mer enn gjerne :)

Likes

Comments

Vi var en hel gjeng som dro til Fredrikstad i regi av Amandus festivalen som er i Mars. Hit dro vi for å få litt inntykk og erfaring om hvordan en annen filmfestival var kan være. Vi var på Fredrikstad Animasjonsfestival.

Vi gikk rundt som noen skikkelig pakkesler hele gjengen, uten om ei hun hadde koffert. Det var nok lurt i og med at vi gikk så langt med tunge bager. Vi sov på Fredrikstad hytte og camping i gamlebyen og festivalen var i "nye" byen. Vi tok en liten ferge for å komme oss over. Jeg fant fort ut av at animasjon ikke var noe for meg.

Har dessverre ingen bilder fra selve festivalen. Vi var på noe seminarer på fredagen. Intervju av filmskapere osv. På lørdagen så vi på animasjonsfilmer hele dagen, nesten. Søndag gjorde vi ingenting omtrent. Vi spiste på Peppes fredag, lørdag og søndag noe som gjorde meg litt (les: veldig) frustrert..

Likes

Comments

I treningsbagen min finner du...
  1. Joggesko
  2. Treningstights, sportsbh og en topp
  3. Drikkeflaske
  4. Innlåsningsbånd
  5. Deodurant
  6. Heat lotion
  7. Propoliskrem
  8. Parfyme
  9. Reisekittet
  10. Håndkle (hvis jeg dusjer på treningssenteret)

Likes

Comments