Blogg

Forrige uke var jeg hos frisøren, et veldig etterlengtet frisørbesøk. Der fikk jeg også vite at håret mitt er fortsatt veldig sterkt. Jeg var redd for at håret mitt var brutt ned etter eks antall runder med hjemmefarging. Heldigvis var ikke det tilfelle. Jeg tok balajage fra etterveksten min og ned. Klippet faktisk håret mitt ganske mye. Det ble så deilig!

Altså sjekk den forskjellen!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Inger Lise Nyrud
Celina Karine
Amalie Olsen
Hanna Oberg
Romy Felicia
Desiree Andersen
Hanna Martine
Karoline 'karoe'
SandrathBeauty
Kristin og Dennis
Agnetesh

Sophie&Joakim
Carli Bybel
Agnes Lovise
Jaclyn Hill
Sami Bossert
Anette Marie Antonsen
Sanne Skar

Likes

Comments

I dag skulle jeg og A på shopping. Vi skulle kjøpe oss noen fine klær. Først innom Jack & Jones for A. Vi var innom H&M, bikbok, vero moda, ginatricot og fant ingenting. Jeg gikk tenkte kun "hva er det som kan passe den tjukke kroppen min?". Jeg har lagt på meg i det siste. Jeg føler ikke at jeg har klær som passer lenger. Jeg ryddet ut av skapet mitt i går, en halv søppelsekk med klær som ikke passer lenger eller ikke blir brukt. Jeg gikk innom siste butikken i stad, jeg tok en kjapp titt og nærmere løp ut. Jeg hadde lyst til å begynne å gråte.

Jeg hadde med meg A så her var det bare å skjerpe seg og komme seg på trening. Etter trening i dag var det som ingenting hadde skjedd. Jeg var i topp humør. Treningen i dag tror jeg gjorde dagen min.

Likes

Comments

Jeg trenger litt hjelp fra deg. Jeg har nettopp bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Jeg trenger derfor litt hjelp med blogg ideer. Har du noen tips på lur så gjerne kom med de. Er det noe du har lyst til å lese om på min blogg ? 

Likes

Comments

Hverdag

Det klør i fingrene etter å skrive, det er virkelig etterlengtet. Jeg skriver igjen.

Jeg har en plan på gang for høsten 2017. Jeg gleder meg og er litt skeptisk samtidig. Går det sånn jeg vil blir det kjempe bra. Går det i mot meg går det bra, men håper mest det går sånn jeg vil at det skal. Dette gir ikke noe mening for deg, men det vil etter hvert. Jeg kommer til å fortelle hva det er, men ikke enda. Det er kun noen få som vet. Det skal forbli sånn en lite stund til.

Han her og jeg skal nok på nye eventyr snart. Det blir spennende å se hvordan ting ender.

Likes

Comments

Hverdag, Blogg

Jeg studerer ved høgskolen i Lillehammer og stor trives. Jeg går kulturprosjektledelse (KPL). Vi er en gjeng på litt over 40 stykker. Når jeg skriver at vi er en gjeng så er det fordi det er det vi har blitt. Det er ikke bare klassekameratene mine, dette er gjengen min. Når du går KPL så er du med å arrangere tre festivalen i løpet av skoleåret; Jazzincutabor, Kulturnatt og Amandus.

Jazzincubator er en jazzfestival som du er med å bygger opp helt fra bunnen. Man må booke band som skal spille, man må sette opp festivalen osv. Dette er en utrolig spennende og lærerik prosess. Det jeg liker så godt med dette studiet er at man er ute i praksis fra første året.

Kulturnatt er en festival som foregår på vinteren. Det er mye koselig som skjer under denne festivalen, blant annet julegate åpning, worldcup og mye mye mer. Vi fikk gratis inngang til worldcup, noe som er utrolig kult. Regner med at alle vet hva worldcup er ? Hvis ikke gå inn på denne linken å les mer om det.

Amandus internasjonale studentfilmfestival er den største og siste festivalen ila. skoleåret. Den forgår i Mars. Vi er en stor gjeng som bygger opp festivalen. Jeg er i gruppen markedsføring og har en hel haug med ting å gjøre. Dette krever god planlegging og godt samarbeid. Jeg gleder meg! Vi har fått en t-skjorte fra Jazzincubator, en genser fra kulturnatt, t-skjorter fra Amandus og en "veske". Tror vi får noe nytt fra Amandus og, siden disse har en gammel logo. Du ser den nye logoen på nederste bilde til høyre over her.

Forelesningene har vært topp til nå. Vi hadde tre eksamner før jul. Markedsføring (4 timers), prosjektledelse (4 timers) og organisasjonsteori som var en gruppeeksamen. Alle disse tre eksamene var ikke så vanskelige, men man må lese. Nå har vi begynt med regnskap/økonomi og kulturpolitikk/historie. Må si at politikk/historie er litt kjedelig, men helt klart overkommelig. Vurderer du et fri år, gå heller kulturprosjektledelse. Det som er så fint med det er at du kan gå årsstudium eller bachler. Dette er nok en veldig enkel bachler å ta.

Likes

Comments

Trening

I dag dro jeg med meg ei venninne på treningsstudioet Gym+ her i Lillehammer. Vi skulle teste en challenge jeg fikk av A. Vi gjorde det litt feil, men man lærer av sine feil. Vi tok en liten pause mellom hvert sett, men fullførte alle 10 settene. Det er altså meningen at du skal kjøre denne runden 10 ganger uten å legge fra deg stanga.

5 x markløft
5 x stående roing
5 × frontbøy
5 x push press
5 x knebøy
Kjør 10 runder uten å legge stanga i bakken. Lover både syrefest og skyhøy puls! Det er forresten helt ok å kun bruke stanga...det holder i massevis.

Likes

Comments

Mat

Disse rundstykke spiste jeg til lunjs i dag, de er så gode! Dette er en base - oppskrift. Det vil si at du kan tilsette hvilken smak du ønsker. For eksempel gulerøtter. Jeg synes de er gode som de er og.

Super enkle rundstykker på 16 minutter 💎

🌸 100 gram havregryn
🌸 1 egg
🌸 1 ts bakepulver og en klype salt
🌸 1/5 ts kanel
🌸 100 gram cottage cheese

Kjør alt med stavmikser og form til rundstykker med hendene. Stek på 225 grader i 15-20 minutter. Av denne oppskriften får du 3 små rundstykker. Gjerne tilsett ønsket med smak. Lar du de stå litt før du setter de ovnen vokser de litt ekstra.

Likes

Comments

Hverdag

I dag har vi ikke gjort mye her hjemme. Vi dro på date som jeg egentlig skulle vise dere bilder fra. Jeg tok til og med med kameraet. Jeg følte ikke det passet helt å dra det opp, derfor blir det ikke noen bilder fra daten, dessverre. Nå har jeg hoppet inn i verdens beste og mykeste kosedress fra Cubus og skal bare kose meg resten av kvelden.

Likes

Comments

Mat

Ja, de er sunne nok til frokost! Med en smoothie eller yoghurt ved siden av er dette en perfekt frokost. Enkle å lage og super gode. Dette er faktisk oppskriften til Desiree Andersen.

Til 12 store cookies trenger du: 1. 2 dl valgfritt, grov mel. 2. 2 dl lettkokte havregryn 3. 0,5 dl kokosmasse 4. 1/4 ts salt 5. 1 ts bakepulver 6. 2 egg 7. 4 ss smaksnøytral olje. 8. 1 dl fibersirup 9. 200 g kikerter på boks 10. 2 Atkins barer med karamell, peanøtt og sjokolade

Slik gjør du:

  1. Ha havregryn og kokosmasse i en blender eller stavmikser. Blend til grovt mel.
  2. Rør sammen alt det tørre.
  3. Ha så kikkerter, egg, olje og fibersirup i blenderen og blend til en glatt masse.
  4. Hakk opp barene å rør det inn i det våte
  5. Rør så det tørre og det våte sammen
  6. Sett deigen i kjøleskapet i 10-15 minutter
  7. Sett ovnen på 170 grader – varmluft.
  8. Form deigen til cookies og stekes i 20 minutter (ikke så alt for tykke)
  9. Avkjøl og nyt!

Likes

Comments