Hej, idag vaknade jag med ett "återfall" så jag stannar hemma från skolan idag. Men jag vet att denna attacken kom för att försöka skrämma mig tillbaka in i fängelset. Jag börjar få kontroll över mig själv igen, det går bra i skolan, jag är glad och kan njuta av tillvaron. Jag är nöjd med mig själv, mörkret förlorar.

Xoxo MV

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej. Jag tog en paus, jag har behövt bygga upp allt. Men jag känner att jag vill börja igen. Mest bara för att visa alla Att saker ordnar sig. Jag trodde inte på det innan. Och kom igen, jag var sjuk. Men jag mår så mycket bättre, jag har underbara vänner och familj. Jag har varit clean i över 100 dagar. Jag har klarat att gå helt i skolan. Jag är inte helt frisk, men nu tror jag på det. Detta är min återhämtning.

Xoxo MV

Likes

Comments

Hej igen. Som ni märkt så har jag tagit en paus och nu vet jag inte vart jag ska börja.  Jag känner mig helt förstörd.  Jag kan inte hantera denna situationen.​ Även om man kan tro att livet borde kännas lättare nu när jag ska flytta osv så har min ångest blivit starkare och jag fattar inte varför jag bara inte kan må bra. Dock börjar jag vänja mig av med skärandet, Är 56 dagar ren. Jag tänker de mörkaste tankar och ligger kvar i hålet. jag har börjat ställa mig upp men genom det kan jag inte titta upp mot himlen som jag kunde när jag låg ner.  Jag är rädd för att träffa folk. Rädd för att gå ut genom dörren. Jag tycker ingenting är roligt jag bara säger att jag gör det. Jag antar att jag försöker lura mig själv. Jag har förlorat så mycket på detta och vill väl inte förlora mer så jag låtsas. Hela mitt liv är ett jävla skådespel. Jag saknar Maja, jag saknar Tilda som fan.   Jag faller och det stannar inte. Jag har inte träffat bottnen än. Medicinerna hjälper inte men jag kan inte klara mig utan dem. Jag vet inte vad jag ska göra.


Xoxo MV

Likes

Comments

Ja jag har varit lite off denna veckan men det är pga allt är så rörigt. Min ångest är hög, konfa läsningen stressar mig så mycket och tankarna på lägret får mig att må så dåligt. Jag försöker ta mig vidare och glömma allt som hänt för att sedan starta ett nytt liv och bli frisk i Hässleholm. Jag kan bara inte lägga mina gamla vänner bakom mig. Det är så svårt att släppa taget om människor man älskar. Men jag vet att jag måste.

Xoxo MV

Likes

Comments

Hej! Nu har jag också fått sommarlov. Jag gick på skolavslutningen ändå. Det har verkligen varit varmt! Dessutom sitter jag här och har tråkigt eftersom jag pendlar mellan Hässleholm och Älmhult. För veckan som kommer är jag i Älmhult. Sedan på midsommar i Hässleholm. Jag vet inte om denna sommaren kommer bli bra eller inte. Men jag tänker göra den bra.


På måndag börjar konfirmationens läsning. Jag ser faktiskt fram emot det, tror det blir kul. Dock är jag osäker på resan vi kommer göra eftersom vi då ska va iväg och det vet jag inte om jag klarar men vi får se. Jag håller mina tummar.


Xoxo MV

Likes

Comments

Vill även berätta att vi har fått huset i Hässleholm!!! Är jätte glad över det. Den 3 Augusti flyttar vi in och jag längtar otroligt mycket. Det känns verkligen som att komma hem.

Xoxo MV

Likes

Comments

Idag var jag och Mimi i kristianstad och shoppade. Köpte en klänning på BikBok. Vi hade så roligt och hon är verkligen en behövd saknad vän. Kristianstad har även öppnat en ny galleria som är som ett "mini emporia" men vi hade väldigt roligt där. Tycker det är jätte kul att yogiboost finns där. Imorgon ska jag åka tillbaka till skolan för att tömma mitt skåp och lämna in böcker samt nyckel. På fredag kommer jag dessutom att gå på skolavslutningen så vi får se hur det går.

Xoxo MV

Likes

Comments

Dagarna går segt fram nu när jag inte går i skolan. Jag ligger mest hemma, sover, simmar och kollar på drag race. Idag och i måndags träffade jag Mimi och har shoppat lite. Dessa dagarna har jag varit arg, ledsen och uppåt. Jag har velat dö. Velat härifrån. Husjakten går dock bättre och vi kanske får ett hus på stattena vilket jag verkligen gillar. Man får väl hoppas. Jag har förlorat respekt för många människor men när jag besökte västerskolan återfick jag respekt för nya personer. Jag trivdes där och hoppas att det till hösten blir bra. Jag vill inte detta mer.


Xoxo MV

Likes

Comments

Det är nu bestämt att vi inte ska bo kvar i Älmhult längre. Jag, min mamma och min syster packar våra väskor och letar hus i Hässleholm. Just nu bor vi hos mormor och morfar. Samt är jag sjukskriven från skolan resten av terminen. Jag nämner inte den största anledningen till varför vi flyttar men det är inget kvar i älmhult för oss. Jag kommer börja i skolan här nere då jag känner att jag inte vill gå i älmhult. Många anledningar. Jag vill tacka er som funnits där för mig under min tid i Älmhult och mina vänner som jag har fått. Jag vill verkligen behålla kontakten med er. Verkligen verkligen för jag behöver er. Ni som jag har kvar idag har varit sanna vänner som stått ut med mig i vått och tort. Jag kan helt klart säga att jag älskar er. Jag vet inte var den här världen tar mig. Men det känns som om jag kommer må bättre i hässleholm med alla mina vänner där eftersom jag även får en chans att börja på nytt och vara den jag är. Jag längtar till vi flyttar hit till ett eget hus och tills jag börjar på västerskolan med mina vänner Anton och Mimi. Jag ser ärligt talat fram emot det.


Xoxo MV

Likes

Comments

Jag snurrar runt i denna värld där jag hör till, Jag faller långsamt från golvet. Ordet nere betyder inget när inget upp finns. Världen kraschar men jag vänder mig om ändå. Ordet brutet betyder inget när inget helt finns. Jag stannar till slutet. Två ögon mörka som natten men vita som den fallande snön. Inget existerar men allt finns till. Inget är här men jag krossas. Varför? Mitt liv är här men jag lever inte ännu. Det kommer det kommer. Röster i mitt huvud skriker. Skrikandet är så tyst men så högt. Jag är döv för allt. Släpp mig. Släpp mig.

Likes

Comments