Presentation picture
maysumaleehawbring
May, 22 år, Eslöv
21 år & ensamstående tvåbarnsmamma till mina fina döttrar, Haley 100807 & Miley 120821<3 Bor i en liten stad i Skåne tillsammans med mina flickor! Utbildad nagelteknolog. Pluggar just nu, för att i framtiden kunna jobba med det jag vill! Här skriver jag om vår vardag och allt annat som dyker upp i mitt huvud! Hoppas ni hänger med på vår resa(: /kärlek. Kontakt: mayhaw93@hotmail.com
Instagram @mrsmaysukdee

 

03.07.15

Om en dag är det dags för oss och åka hemåt. Till Sverige. En månad av massa god mat och shopping. Värme och sol. Men framförallt kärlek & roligheter.
Jag vill hem samtidigt som jag nu knappt längtar hem. Att komma hem till något som jag längtat efter men som nu inte är där gör att jag gärna stannar kvar. Men jag kan inte fly från verkligheten. Oavsett hur det blir och är så tänker jag göra det bästa av hela situationen.

Hur som helst precis kommit hem till min morbror igen, åkte till Kambodja igår och stanna tills idag. Det blev shopping på bästa stället när vi kom över till gränsen igen. Blev en massa barnkläder till barnen den här gången och ett par nya skor. Och plånbok.
Väska köpte jag ju sist. Så med andra ord två nya väskor är inköpta denna gången. Jag är nöjd men i klädes väg är det dåligt. Knappt köpt något. Lite besviken men så är det!
Nu sova, imorgon är en ny dag min sista dag. Vår sista dag...
Blandade känslor.

 

Likes

Comments

KÄNSLAN

Känslan av att vakna upp och höra miley snacka och sen dyker ett känt namn upp och hon låtsas prata i telefon med honom gör att jag halvt går i sönder. Det har ju gått så bra, det har ju varit ganska tyst.. Men är det nu saknaden börjar igen?
Är det nu tjatet ska gå igång? Jag hatar när barnen blir lidande. Jag hatar att de minns allt så bra och att de blir drabbade för något dom inte har med att göra.
Och när jag får frågan vart "denne" personen är så blir jag tom på ord. Hur svarar man? Jag vet ju inte. Men jag vet att personen finns och antagligen gör det personen ska. Men hur förklarar man för en nästan 3 åring om allt? Utan att göra barnet ledsen eller besviken?
Och sen att jag trodde att saker och ting skulle bli bra och längtat hem sen jag landade i Thailand är bara tragiskt nu...
Nu hade jag inte brytt mig på om jag hade varit kvar i Thailand eller åkt till Sverige igen. För jag längtar inte till något mer. Att få träffa en person var liksom en stor längtan, men nu spelar det mindre roll typ..
Besviken, ledsen och arg kan jag nog säga just nu.

 

Likes

Comments

WORD

 

Likes

Comments

27.06.15

Snart är det dags för oss att återvända hem igen. Till kalla och trista Sverige. Men jag längtar ändå tillbaka till vardagen som vi har där. Och till mina hjärtan.
Även om jag gärna hade stannat här för evigt.
Idag ska vi sticka iväg och shoppa lite. Smått irriterad är jag allt. Hur svårt kan det vara att bara kunna göra något normalt och sköta saker själv?
Jag bad och göra rätt för mig. Men om det inte accepteras så är det inte mina problem heller.

Men vi får väl se om de går att lösa sig eller om jag bara ska pissa på allt helt och hållet. För nu har jag åtminstone försökt!

 

Likes

Comments

Thailand

 

Likes

Comments

SHOPPING

Idag körde jag lite spontanshopping när vi åkte över till Thailand igen. Dem har den största marknaden med bara märkesväskor. Som jag älskar!
Köpte med mig en väska, plånbok och en necessär.
Denna gången har jag inge köpt mer än en tröja. Sen har resten varit till barnen. Dem har blivit bra bortskämda med klänningar och skor!
Nöjda barn med andra ord!
Och nu är de daga för sängen sen imorgon ska vi på nya äventyr.

Väskan på bilden är inte den nya jag köpte idag.
Den nya har jag inte tagit bild på ännu! Det kommer, så fin! Även den i MK.

 

Likes

Comments

21.06.15

Vi har det super bra i Kambodja!
Igår blev det lite spel för barnen, miley vann spel när hon spelade vid en maskin! Smarta unge som tar ut sina pengar och nu ska köpa sig en klänning har hon sagt:)!
Haley spelade mindre bra till sig själv men hjälpte min morbror att vinna.
På kvällen blev det god mat vid vattnet, live band och så en massa snack. Barnen blev bra bortskämda så fort de kom hit, 2 klänningar var, vars en ballong. Men Haleys flög precis iväg och hon ska köpa en ny säger hon. Hello kitty ballongen var lite tråkig för den ville tillbaka säger hon haha.
Jag njuter maximalt här. Dessa människor tycker jag om, och helt ärligt de enda vuxna människor som aldrig svikit mig under hela min uppväxt. Min morbror och hans fru har alltid funnits för mig och älskat mig för exakt den jag är. Och nu är de exakt likadana mot mina tjejer. Det gör mig lycklig att se.
Idag åker vi tillbaka, och har några händelserika dagar där tillsammans med min morbrors fru som är ledig från jobb!
2 veckor har vi varit här och 2 veckor kvar tills vi åker till Sverige. Livet kunde varit mer komplicerat men nu känns det som att allting verkligen börjat hamnat på sin plats. Jag är inte ledsen eller sårad längre, jag börjar se på de på ett annat sätt och det börjar göra mig glad. Allting har sin mening, det händer för en anledning. Och jag skulle aldrig fått denna prövning om jag inte hade klarat av den! Man blir så mycket klokare med tiden. Även om den sista tiden inneburit många tårar så har dessa tårar lett mig till att vara lycklig igen. En sak jag hunnit lära mig är att inte försöka för mycket för då blir de bara fel. Nu tar jag det i min takt. För ingen strävar nog efter att vara ensam. Det bara händer ibland att förhållanden inte håller man kan inte direkt förutspå det.
Man lär sig något av alla förhållanden. På ett eller annat vis. Detta förhållandet fick mig att lära mig att svartsjuka förstör och drar fram de allra sämsta sidorna. Att ha navelsträngen kvar är så sjukt avtändande och att man aldrig ska tro att en människa man känt sålänge är den människan när man väl är tillsammans. Jag har lärt mig att förhållanden som den jag hade sist inte är ett förhållande. Utan mer kontroll och ett tidsfördriv. Helt ärligt vi kanske hade det bra i mellanåt, jag var "lycklig" men mesta dels var jag nog de för att barnen togs med storm. Men i slutet såhär, så kan jag säga att sämre avslut har jag icke varit med om. Sämre relation har jag nog aldrig haft med någon. Att vara lycklig är en sak, men att spela lycklig är en helt annan sak!

Kommer såklart alltid minnas allt bra och dåligt. Men idag kan jag säga att jag är glad att det hände.
Nytt kapitel, nya tag. Thailand semestern behövdes. När jag kommer hem blir det nya tag. Man förlorar en, och vinner en annan!

 

Likes

Comments

ORD

Jag kommer alltid att vara tacksam för allt de har hjälpt mig med, att de tog mina barn med storm. Alltid.
Men det var förr.
Hur mycket jag än kommer att se tillbaka till det och tänka "utan dem hade de varit svårt". Egentligen inte, men de hjälpte oss mycket utan att ljuga.

Men allt som hänt och alla ord jag tagit imot idag av hela familjen, från höger och vänster. Alla som lagt sig i och verkligen inte gjort ett skit bättre. Allt de kommer jag aldrig någonsin att förlåta. Heller aldrig att glömma.
Alla ord jag fått höra och all påhopp har skapat så mycket hat inom mig. Jag lever på så mycket hat mot dessa människor som jag en gång i tiden älskade så jävla mycket! Dom känner att de hade fel om mig, jag känner att jag hade så jävla mycket fel av vuxna människor.
Under hela mitt liv har vuxen världen svikit mig & än fortsätter det! De får gärna göra det för mig, men jag kommer att skydda mina barn från dessa parasiter som tror sig vara bättre än alla andra!
Det som gör allra mest ont är att man en gång älskade dessa människorna, och verkligen släppte in dem och trodde det allra bästa om dem. Men så fort något tar slut lägger alla näsan i blöt vilket jag aldrig trodde om dessa människor men jag kunde ju redan anat de från första stund.
Som sagt kvittar vad dessa gjort för mig förut, idag är dem bara några okända. Inga jag vill ha någon kontakt med eller ens se i ögonen igen! Allt som sagts har varit löjligt och patetiskt för att vara "vuxna människor". Jag kommer inte ta en ursäkt och sen glömma. För mig är dem bortglömda redan.

Poängen med inlägget är faktiskt att jag ville få fram hur fel man kan ha om människor, speciellt vuxna. & hur ont de egentligen kan göra när man en gång bara sett allt de bra hos personerna och älskat dem för just dem.

 

Likes

Comments

BANGKOK

Framme i Bangkok igen, hittade hem hela vägen helt själv. Applåder till mig.
Packat om och barnen har fått deras nya klänningar på sig. Nu är vi redo för att ta oss vidare till platsen som gör mig allra lyckligast.
Som jag längtat!
Resan blev genast mycket bättre!<3

 

Likes

Comments

18.06.15

Jag trivs här. HUA hin har vi landat i sen igår. Vilken stad. Älskar det!
Imorgon åker jag till Bangkok och plockar upp mina barn för att sedan åka till den enda riktiga mannen i mitt liv sen jag vart liten. Min Thailands resa skulle inte varit något utan honom.
Varit barnledig nu 2 dagar.
Byggt på mina naglar idag. Och nu äter vi på resturang. Strax blir det nattmarknad och shoppa loss.
Jag saknar mina två där hemma och min bror o diza.
Att veta att jag får träffa dem när jag kommer hem gör att jag längtar.
Att sakna någon kan vara den bästa och sämsta känslan någonsin egentligen!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw