Just nu i skrivande stund är jag ledsen. Ledsen för att världen är så jävla orättvist, när jag bläddrar förbi flödet på Instagram och ser mammor skriva om sina änglabarn. Varför är det så ens.. Varför rycks det värdefullaste man har bort? Varför tror någon sig ha rätten att ta ett barn från sina föräldrar. Varför finns cancer?
Jag blir så illa berörd när jag ser och läser om saknaden. Jag mår illa. Jag kan inte föreställa mig deras liv. Deras känsla. Att inte kunna göra något.

Här sitter man och gnäller på att man haft en sömnlös natt, medan andra önskade att dem fick den där sömnlösa natten bara en enda gång. Här sitter man och gnäller för att barnen bråkar med varandra, medan vissa aldrig ens fick uppleva det för att en jävla sjukdom tog deras allt. Varför ska jag sitta och sura för en sömnlös natt? Varför ska jag gnälla för att barnen bråkar? låt dom för fan. Det är inte så att dem inte slutar. Tänk att ändra föräldrar sitter där och önskade att deras barn kunde få uppleva det, att dem fick uppleva det. om det så bara vore för en gång. nej livet är orättvist.
Här får jag chansen att sitta med mina tre töser. Men jag gnäller för lite sömn eller för att dagen varit jobbig. Jaha men de andra då? de andra som aldrig fick det eller får det då? nej may, knip igen och uppskatta dagen som den är. Klart man kan tycka att det är jobbigt, men låt det inte vara för länge. Livet och vardagen är fin som den är.

här ser ni två sidor av vår groda. Ena bilden mer känslor än andra.

de absolut finaste jag har. och har gjort.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

denna helgen har varit en helg med känslor. Igår gick min bror sin första match i thaiboxning, som han längtat. Vi körde alla till Halmstad arena. Han fick en svår motståndare. eller kanske rättare sagt en motståndare med mer i bagaget.
Och han gjorde en så bra match för att möta en mma pro. Min rädsla över att han skulle bli skadad var stor, men min stolthet över att se honom uppe i ringen var enorm. fy fasiken så stolt jag är över hans jobb, hans väg hit och allt han kämpar för. Det var en uppvärmning igår, om 2 veckor är det dags igen och då tar han det. Han förlorade, men en stolt sådan, och för oss så var han bara en sann krigare som höll ut och krigade tillbaka även när det var som jobbigast. Och alltid en vinnare för oss. För oss vann han igår, jag tvekar inte en sekund på att han hade vunnit om han hade fått en motståndare i samma klass. Men detta blev en lärdom.

aldrig har jag varit så stolt så mitt hjärta svämmat över någonsin. Att se honom där, magiskt.

såklart hade vi heja klacken med❤

igår avslutade vi den långa dagen med 15 bitars sushi. och idag började vi dagen med en lussebulle. åhhh min mun älskade det.

Likes

Comments

helgen över. det går så fort som vanligt. Men nu när vår vardag är i full gång så tar vi till vara på varenda sekund. Idag åkte vi till center syd. Åt lunch sen köpte vi en present, för att sedan hämta hem barnen i Bjärred som var där med mormor och morfar.
Hem så städade vi bilen och tvättade den. Använder man den, så får man också fixa i ordning den.
Sen hem och började förbereda maten. Blev spaghetti köttfärssås idag. Mycket stark sådan.
Sen gjorde jag naglar på Nora. Vi skulle egentligen göra det i veckan men vi tog de idag istället. Nu innebär detta att helgen är slut, ny vecka väntar och skola hela veckan. på torsdag har vi till och med besök i lund. Vi ska gå där en timme på rundvandring. Ska bli skoj. Men nu ska jag sova.

Min fina♡

Likes

Comments

Fredag.. 
innebar skola för mig och Haley.
J vabbade med grodan igår och även idag. Han fick Miley på köpet. Hon är väldigt förkyld, nätterna är ett besvär, hon gråter hela tiden och jag vet inte varför. Febern var på ingång i tisdags på förskolan. Ja, allt är problem och vi har inte hittat boven till det ännu. Och att vabba första veckan när jag precis påbörjat kursen kändes inte som ett alternativ.
men första veckan är nu avklarad. och jag är nöjd. det känns bra. lugn vecka dock. det blir nog mer tempo sen. Men skönt och mjukstarta. Fixat två böcker idag. det kändes bra. var i Höör snabbt och köpte en bok. sen lämna barnen hos mamma, sen lund och sen köpte vi indisk mat idag. Jag beställde sushi till grodan, hon älskar nämligen ris. Hon äter helst bara ris. Nu ligger jag i soffan ganska trött och är redo för sängen egentligen men lovade J att vi skulle titta på empire. Så det ska jag göra innan sängen kallar på mig. blir väl en ganska vaken natt inatt igen antar jag.

häromdagen var vi med mamma/mormor när hon skulle få massage. på ett ställe som väckte otroligt mycket minnen. Ett ställe som jag förälskade mig i redan första gången jag satte min fot där. Och idag ger det mig bara en bra bild över stället. Jag är kär i plats. en fin sådan.

Likes

Comments

Just i skrivande stund sitter jag i soffan, med godis påsar, glasögon och tittar på barncancergalan.
Jag la grodan när det började och missade nog precis Alexander Falks inslag som jag så gärna ville se. Men programmet har nog aldrig berört mig så mycket som det gör nu. Jag har fått en helt annan inblick i det. Och jag har fått lära mig att det inte bara tar folk vi älskar ifrån oss, utan även sätter djupa spår i de som överlever. Synd jag är smart nu och inte varit det hela tiden då.

Hur som helst, idag började min utbildning. Jag är taggad på att plugga till nästa december och då blir jag klar. inga lov, inga studiedagar, bara arbeten och arbeten. 1000 poäng ska denna mamman kötta denna terminen. Kommer bli långa dagar och kvällar. I början på 2018 innebär det även 4 veckors praktik för mig.
Men jag ska fixa det. jag ska klara det. Oavsett om det innebär sena kvällar och helger.

Och just nu så tänker jag inte blogga mer, mitt hjärta blöder. Såg precis ett inslag om en liten flicka som förlorade kampen mot cancer. Och jag kan inte låta bli att gråta. Varför är livet så äckligt och orättvist.

Likes

Comments

på måndag börjar vår vardag ordentligt. Jag börjar plugga full tid då jag kom in på undersköterskeutbildningen. Jag är klar nästa vinter. Jag är så jäkla taggad. Detta innebär att barnen nu mera ska vara på skola och förskola varje dag. Inga fler hemma dagar, det är både roligt och sorligt. Jag kommer lära mig en hel del nytt. Samt att jag vill så gärna detta. Samtidigt så känns det som att jag sviker framförallt zoey. Att behöva lämna henne ifrån mig så många timmar, varje dag i veckan tar lite extra. De stora tjejerna älskar att vara på skolan/förskolan, så för de oroar jag mig inte alls lika mycket.
Men som sagt, jag ska nå mina mål, för att få en framtid som kan ge mina barn enbart det bästa.

men på tal om något annat. Idag åkte vi till Skånes största godis butik som öppnade nyligen i Ängelholm. Godiskristallen hette stället. Ja, det var ju en del godis. Stället var inte speciellt stort egentligen, men stort sortiment av godis måste jag säga. och billigt. Samt att det är sjukt fräscht godis. Jag älskar.
Min bror hängde också på, en mysig lite roadtrip typ.. Väl hemma så lekte jag med zoey en stund. de andra tjejerna skulle iväg med mormor och morfar och plocka svamp idag. Ja, de två är alltid på äventyr. nu sover zoey så nu ska jag gotta mig med godis🙈

Likes

Comments

Bloggen ligger än under all prioritering.
Jag trodde att efter körkortet skulle livet vara lite enklare. Det har det varit också, men lika fullt upp här jag haft nästan. Jag älskar att det är mycket att göra. Men det är en sån enorm press när jag har ett stort prov och jag verkligen inte förstår någonting. Sen att jag börjar en ny kurs mitt i terminen. Jag ska ju läsa klart till undersköterska och jag kom in i kursen som startar nu den 2a oktober. Men det är helt galet att en kurs drar igång och så blir det helt fel med studiebidrag och skit och de ämnen jag läser just nu. Så jag har faktiskt haft hjälp av skolan för att förstå mig på det och få det fixat på bästa sätt. Vi får se vad csn säger. och till råga på allt detta så har jag helt plötsligt blivit sjukt förkyld. Jag kan varken känna lukt eller smaka något. så jag kan nästan äta exakt vad som helst just nu för det påverkar inte mig. Hatar att vara förkyld det förstör så jäkla mycket och tar en sån onödig energi ifrån mig.
Jag försöker dock trotsa det i den mån jag kan. Men det går knappt.
Imorgon är det jag och grodan hemma själva. Vi ska nog(hoppas jag) gå en runda på marknaden här i Eslöv om vädret tillåter och om jag inte blir sämre. idag är värre än igår. Men någon gång ska det väl vända? eller?

och i onsdags hade jag haft körkort i en vecka. Ni förstår inte att lyckan fortfarande lever i mig va? Jag började gråta häromdagen när jag såg på wahlgrens värld när Benjamin var sådär lycklig och klarade uppkörningen. Jag kände känslan om och om igen i min kropp. en utav de bästa dagarna i mitt liv.

Likes

Comments

zoey fick denna pyjamasen i födelsedags present. Och hon kan nu ha den på sig och jag älskar den. Jag älskar newbie i sig, men detta mönstret är jag kär i. Så himla sött.

Likes

Comments

idag gjorde jag det. Jag fick mitt körkort.
igår skrev jag upp och idag körde jag upp. Jag är så stolt över mig själv. över vad jag åstadkommit detta år. Jag är så glad. ni förstår inte min lycka. Jag var så nervös i morse så jag nästa kräktes men det gick hem. kortet är mitt.

Likes

Comments

igår ställde jag mig och gjorde tikka massala, asså det blev faktiskt väldigt gott. Köpte även nan bröd som man kan köpa på Ica. Precis som det finns i taco bröd.
Jag var trött efter helgens bravader men jag stod och gjorde allt möjligt. gött blev det iallafall. i lördags hade jag och grodan mys dag/kväll ensamma. stora tjejerna var hos mormor och morfar. Vi lyxade till det.

Idag har varit en rullande dag. mamma och Erik har varit här hela dagen och hjälpt mig med barnen efter att jag hämtade hem dem från förskolan.

Jag vill bara säga en sak till er som läser & följt min blogg sen långt tillbaka..
Jag delar inte med mig utav allt på bloggen, hela mitt liv skrivs inte ner här. inte heller allt ni ser är kanske så som ni uppfattar det. Jag delar med mig utav de delar jag vill och det jag vet att läsare vill läsa och se. Jag skriver kanske 1/4 utav mitt liv och vardag här. Och allt behöver inte betyda på att det är exakt så som ni ser och läser. Ni ser och läser det som ni vill, min mening kanske är en helt annan. Jag har uppfattat att vissa människor hänger här och tror att mitt liv är precis som det står i bloggen. riktigt så är det inte och kommer inte att vara.

Med det sagt så säger jag nu godnatt för en hektisk dag imorgon.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw