Presentation picture
maysumaleehawbring
May, 21 år, Eslöv
21 år & ensamstående tvåbarnsmamma till mina fina döttrar, Haley 100807 & Miley 120821<3 Bor i en liten stad i Skåne tillsammans med mina flickor! Utbildad nagelteknolog. Pluggar just nu, för att i framtiden kunna jobba med det jag vill! Här skriver jag om vår vardag och allt annat som dyker upp i mitt huvud! Hoppas ni hänger med på vår resa(: /kärlek. Kontakt: mayhaw93@hotmail.com
Instagram: mrsmaysukdee

 

21a apil 2015

Att vakna av ett telefonsamtal som vände upp och ner på hela min värld var något av det jobbigaste jag varit med om på otroligt länge. Att en stor del av mig försvann för resten av mitt liv.
Tanken av att jag inte ens fick träffa dig och krama dig för sista gången gör ont. Mitt hjärta värker. Du har alltid varit en stor del av mig, och sen jag kan minnas så har du varit en stor del av allt. Jag har sett dig full, jag har sett dig gråta, jag har sett dig arg och jag har sett dig glad, men framförallt jag har sett min otroligt vackra mormor. Jag har många gånger tyckt att du varit jobbig, som jämt snackade om allt sånt trams, jag var i en ålder som varken ville lyssna på dig eller på någon annan. Men mormor, all tid och alla minnena med dig stannar. Det har betytt otroligt mycket. Och det kommer det alltid att göra. Jag ville så gärna krama om dig igen, och visa upp min andra varelse, den enda du sett är Haley. Men det är jag otroligt tacksam över. Mormor, jag hoppas att du vilar i frid, om det är någon som förtjänar det så är det du. Hoppas du vakar över oss, hoppas du hälsar morfar från oss. Jag kommer alltid att älska dig & morfar.
Tack mormor för allt du gett mig. Tack för alla kloka ord du sagt. Tack för att du var min mormor & alltid kommer att vara. Tack för att du gav mig min mamma, utan er hade jag aldrig haft mitt liv och mina barn.
Jag kommer alltid att minnas dig som den där lotteritokiga mormorn. Hur jag sprang in och bytte lotter till dig när jag var mindre i Skurup. Hur jag alltid skrattade för att du var rent vit i ansiktet pga pudret. Hur jag ibland vaknade upp i thailand och du var rent ruffsig i håret och ledde din cykel. mormor, jag älskar dig föralltid.
Ta vara på allt ni har, för en dag försvinner det & ni kanske aldrig mer kan få tillbaka det! 

-how could we not talk about family when family´s all that we got?

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

.

Dö aldrig för någon som inte skulle göra detsamma för dig.

 

Likes

Comments

FRIDAY

Kvällen har varit bra! Mat & massa snack & bus!
Familjen handlar inte alltid om äkta blodsband, eller samma kött o blod.
Även om dagen varit bra så saknar jag någon att spendera en kväll med. Jag saknar att bara sitta framför soffan och inte göra någonting. Någon att krypa intill, någon att bara sitta och göra ingenting med! Även om ensamtid är respekt så kan jag sakna den där halvan ibland.
Men jag ska inte gråta. Jag har helt underbara syskon, familj och vänner!

Kärlek suger inte! Otrohet, bråk, tjafs, brutna förtroenden och lögner, det suger! Men inte kärlek.

 

Likes

Comments

Fredag

Fredag och jag är fortfarande krasslig..
Barnen ska till mormor och morfar i helgen ska lämna dem i Lund kl 14. Jag ska sedan göra lite nytta.
Igår var de en bra dag, pizza mys, snack och umgänge. Lekplatsen för barnen på dagen sen fortsatte de leka hemma!

Vet ni vad jag kom att tänka på inatt? Efter 6-7 år av sällskap i sängen så trodde jag aldrig i min vildaste fantasi att det skulle gå så snabbt och vänja sig. När de tog slut sov jag 3-4 h per natt. Jag trodde jag mådde bra och klarade mig på så lite sömn. Men så fel jag hade. Idag mår jag bra. Jag trivs faktiskt och sova själv. Men ibland kan de spöka att jag vill sova bredvid någon. Det jag saknar är nog närheten och tryggheten. Eller kanske bara höra "jag saknar dig" eller "jag älskar dig". Att fått höra de dagligen i 6-7 år sen inget alls gör stor skillnad. Men tror jag kommer vänja mig av det snart. Tur jag har vänner som säger de till mig så jag vet om det och får höra deras kärlek. Att få pussa någon är också en saknad, eller att få krypa ner i någons famn efter en jobbig dag är de som kanske saknas allra mest.
Kan ni tänka er, vi är ungefär 7 miljarder människor på jorden, 7 miljarder själar, 7 miljarder vandrande individer, 7 miljarder hjärtan, men ibland är det enda vi behöver bara EN.
Så märkligt det där.
Och så djup jag är. Nej jag ska nog gå och fixa och packa lite nu!:*

 

Likes

Comments

Every second counts

Man tänker ofta på det man inte har.. Men varför tänker man aldrig på det man har?
Ibland är jag en sån människa som bara tar förgivet, stänger in mig själv för saker. Bygger murar.
Man lär sig efter saker som sårat en, vilket inte är mer än rätt. Men varför ska man stänga ute allt för det?
Det finns faktiskt människor som bryr sig, som vill en väl. Jag har alltid varit rädd för att släppa in människor i mitt liv. För människor som jag släpper in sticker alltid. Så fort de fått vad de behöver så behövs inte jag mer. Det är de jag är så jävla rädd för. Att känna något för någon.
Problemet är när jag är med någon så kan jag verkligen bete mig som ett svin. Bokstavligt.
Men döm mig inte, för när jag älskar någon så gör jag de med hela mitt hjärta, men jag försöker så mycket att de blir rent åt helvete. Att tappa greppet om en människa som betyder så otroligt mycket för mig.

Jag kan ge mitt hjärta till en människa jag älskar, & det är allt jag kan ge. Och räcker inte det så räcker inte jag till heller..

Jag kan göra mitt bästa. Men felet hänger på att jag försöker för mycket att de inte blir bra! Jag kan ha haft ren otur i kärlek. Men vem fan bryr sig? Livet går vidare. Och just nu är jag så rädd för att känna något. Jag försöker stänga ute allt. Men jag är rädd att jag börjat känna något.. Och det vill jag inte!
Alla säger att gammal kärlek aldrig rostar, jag är så förbannat rädd att det är sant! Jag vill inte behöva någon. Jag vill inte älska någon. Jag vill inte få mitt hjärta krossat. Jag vill inte bygga upp något med någon för att sedan tappa allt igen.. Denna känslan. Att vara kär ska ju vara något fint. Men det är mer rädsla än fint nu! Men varje sekund räknas, o varje stund betyder något. Jag måste ta vara på tid, jag måste chansa. Att stänga ute alla för att man fått sitt hjärta krossat är att döma andra!

Ta vara på allt ni har, för en dag finns det inte där längre!

 

Likes

Comments

EYEBROWN

Äntligen kan jag vakna upp med ögonbryn varje dag!
Gjorde dem igår. Bild ett är när jag själv ritat i dom. Har inga ögonbryn alls. Och bild två är efter jag har tatuerat dem. Metod 6D. Inte gjort med maskin. Kommer visa en bild när de är läkt också. Jag är så himla nöjd!

Hon finns i Lomma & jag kommer att länka hennes Facebook här! En grymt duktig tjej!

 

Likes

Comments

TRUE

låter bilden tala för sig själv.. för de är exakt så det är!

 

Likes

Comments

ATT BRY SIG

Jag hatar missbruk. Droger. Sprit.
Jag hatar att se folk hamna i det. Hatar att veta att det är så jävla svårt och ta sig ur sen.
Hatar att förlora människor pga det.
Människor jag bryr mig om och alltid gjort. Människor som för mig betyder något.
Jag hatar att se människor försvinna in i skiten..

Man kan inte hjälpa någon om dom inte vill ha ens hjälp. Man kan inte räcka till om drogerna talar. Man kan inte göra ett skit. Och jag hatar det så jävla mycket.
Men jag hoppas att en dag fattar personen rätt beslut. Tar hjälp och tar tag i sitt liv. Det finns människor som aldrig kommer att släppa din hand, o det finns människor som kommer att bry otroligt mycket om dig!

 

Likes

Comments

SÖNDAG

Barnen skulle kommit idag. Men blev tydligen inte så.
Hade en bra dag igår. Kvällen slutade iallafall bra! Och trött var jag. Och idag har jag varit död.

Tänkte dra upp en sak som kan störa mig.. När människor säger sig att de inte vill bli inblandade men ändå så lägger de sig i. Jag skiter fullständigt i om dom tar bort mig på fb, men när man skickar ett sms och frågar om man gjort dem något så får man inget svar. Är det bara ren feghet? Och människan i detta laget borde nog vara jävligt försiktig.
Jag har också en attityd, ett temperament och en mun.. Och vill jag gå igång för att människan blandar sig i så har jag nog jävligt mycket. Bara trött på att människor lägger sina små näsor i blöt när dem vet att deras tuffa sida inte kommer någonstans!
Men vet ni vad, jag lärde mig att man får stå för sina konsekvenser själv och att om man är med i leken får man leken tåla.. ;)

Nu ska jag vila sen kör jag en sista kväll & natt innan jag får hem barnen!

 

Likes

Comments

FAST & FURIOUS 7

Såg filmen ikväll. Faaack så bra den var!
Kanske den bästa jag sett.. & att Paul Walkers bror spelade märkes inte av. Jag visste knappt av de förens jag la märke till ögonen.. Jag hade kunnat betala för att se den igen! Kan varmt rekommendera er att titta på den. Värt vartenda krona.

Sen att slutet var extra fint och känsligt när Vin Diesel hyllade sin vän var bara vackert. Jag trodde att jag skulle klara av att kolla utan att gråta.. Det gick inte när Vin diesel kom med ett vackert tal, och en otroligt fin låt spelades.. Jag grät. Sen att de kanske var pinsamt. Spela roll!
Jag är människa. Och sen måste jag säga att Paul Walker antagligen varit den finaste skådespelaren i världen! Hans ögon, sättet, hans utseende.
Synd att fina människor alltid försvinner först. Livet är inte rättvist.

Tack för en otroligt bra film & för fint sällskap!
Nu kan jag somna med ett leende. Och invänta en härlig vecka.

No matter where you are, whether it's a quarter mile or half way across the world, you'll always be with me and always be my BROTHER - Dominic Toretto. #ForPaul

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw