Livet är just nu något helt nytt för mig.
Det är en helt ny omställning att ha en liten trots att hon idag är 6 veckor.
Men skolan har börjat för Haley, miley har börjat nytt dagis, J har börjat jobba och jag ska nu lära mig att leva med en liten själv. Det är något nytt alltihopa. Och jag tycker inte riktigt om förändringar.

Att vakna mitt på natten och amma, för att sedan stiga upp tidigt är liksom en kamp för sig. Sen ska man hinna med hushållssysslor, matlagning, hämtning och matlagning liksom. Hur hinner man med? jag försöker dock att lära mig.
idag vaknade jag när j stack. Min morbror ringde från Thailand och snacka med mig och barnen en stund. sen har vi tagit de lugnt, nu sitter vi på BVC, innan dess städade jag och mata bebis. ska efter detta möta Angelica för att gå till ÖB med henne för att sedan storhandla. jag och j brukar göra det ihop, men jag tog de idag i med han kommer vara trött efter jobb. Inte nog så är det alla dessa hormoner som spökar. ena stunden skit lycklig, andra stunden jätte nere.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja rubriken säger allt.
Mileys inskolning gick bra idag också. Imorgon ska hon vara där hela dagen själv. Det vill hon så gärna så det blir nog inga problem. Haley har stannat hemma från skolan idag. Hon är dunder förkyld, det börjar redan en vecka efter skolstart!
Vi försöker hålla det lågt så inte grodan blir sjuk. Så idag åt vi fondue, jag har länge velat det, och idag blev det. Så jäkla skönt och slippa laga mat. Det är ju socialt att äta det, man sitter och gör sin mat och snackar under tiden man väntar.
Bjöd även upp Angelica. Så vi fick en bra kväll. Gjorde även nya naglar på hennes syster nu ikväll. Det går än, med hjälp trots att man har en liten.
Nu lite serie tittande innan läggdags.

Likes

Comments

Idag började den nyblivne fyra åringen nytt dagis. Ett fantastiskt dagis faktiskt. Riktigt nöjd är jag.
Hon flöt in i gänget, många som skolades in idag så det var skönt. Hon lekte med grabbarna och bara körde. Och blev ledsen när vi skulle gå. Tur hon ska dit imorgon igen då, så kör vi en stund till där. Men de tror att hon inte behöver mig där speciellt länge för hon verkade sköta det bra.
jag är så stolt över henne.

Likes

Comments

massa fina presenter av nära och kära. Massa käk som miley själv fick bestämma, och en massa kärlek.
jag är propp mätt, barnen i säng, miley är nöjd, och jag är stolt och tacksam.
Imorgon börjar en ny vecka. miley börjar nytt dagis.

Likes

Comments

första bilden är hon 6 timmar gammal och träffar sin stora syster för allra första gången. Andra bilden är hon 5 månader.

Idag blir mitt lilla hjärta fyra hela år. För fyra år sedan kom hon och tog oss alla med storm.
detta barn har verkligen en speciell personlighet. Hon är sådär överdrivet charmig, gör sin grej, leker gärna själv, gosar och hittar på så enormt mycket skit som bara hon kan. Jag har dock aldrig sen hon kom till världen haft en lugn minut. För hon kan göra skit även om hon gärna skyller ifrån sig. Men alltid är hon glad.
Jag älskar dig mitt barn. och imorgon börjar du på nytt dagis, jag är så stolt över dig. Jag är stolt över vad vi tillsammans åstadkommit. Vi älskar dig!

Likes

Comments

Idag hade vi bokat in nova. Haley skulle ha gympa skor. Och jag skulle handla sista presenten till Miley som imorgon blir 4 år. Helt galet, när blev hon så stor?
Blev även lunch på nova, och lite annat än bara gympaskor och present.
Älskar att alla de där vanliga klädeskedjorna nu mera säljer träningskläder också, både för stora och små. Så slipper man lägga ner en massa hundra lappar på träningskläder främst till barn som växer ur sådär snabbt att man knappt hinner med det.
en toppen dag idag helt enkelt.

Likes

Comments

Imorse slog lilla grodan till med ett leende ögonblicket hon slog upp sina små ögon. Hon var sådär glad och nöjd när hon slog upp sina bruna ögon imorse.
Om jag inte har berättat för er så kan jag göra det nu, hon började le för någon dag sedan. men ni anar inte hur svårt det är att fånga på bild. I samband med att hon ler så sprattlar hon sådär mycket att varenda bild blir suddig. Imorse hade jag dock kameran redo. Även igår kväll innan hon somnade. lyckades ta halvdana bilder. Men ni ska veta att mitt hjärta smälter varje gång hon ler. Att man kan bli så lycklig av ett leende.

Likes

Comments

Jag är ingen morgon människa som många vet, men jag älskar att nu gå upp på morgonen med Haley helt själv, äta frukost och ta på oss tillsammans och sätta upp hennes hår. Det är mysigt på något sätt bara hon och jag. Sen att gå upp dit och prata på vägen om allt.
Dock fick jag en enorm ångest när jag hade pussat henne hejdå, när hon står och tittar och vinkar på mig med ett leende ända tills jag försvinner ur hennes syn. Jag vet att hon älskar sin skola just nu, men jag har aldrig behövt lämna henne dagligen till någon annan. Jag lämnar allt jag har i någon annans händer, jag vet att det är deras jobb och ha hand om dem och jag vet att dem tar hand om henne men jag får ändå ångest. Detta är alldels nytt för oss båda. En stund ville jag gråta, men varför när jag vet att hon vill dit. antaligen bara jag som är töntig, och har lite separationsångest.

Likes

Comments

​Fått en del frågor sedan förlossningen som jag nu tänkte svara på. 

​Hur många timmar tog förlossningen från det att du fick regelbundna värkar till att du födde?/felizia
- det tog nästan 3h och 20 minuter hela förlossningen. 

​grattis till er tös. hur känns det nu att vara tre barnsmamma? För & nackdelar? kram 
- tack så mycket! det känns faktiskt väldigt bra, jag var lite rädd först över hur det skulle gå. Som sagt förändringar är inte min specialitet. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för fördel och nackdel, fördelen är att nu kommer de tre att ha varandra livet ut, och att jag får äran att vara mamma till 3 underbara döttrar.
Nackdel är väl att jag inte hinner ge de stora lika mycket tid, det är faktiskt tuffare än vad man kan tro att hitta en tid till alla. Men vi kämpar på, vi har trots allt precis landat i detta. 
​​

​hur reagerade Miley när ni kom hem med lillasyster? väntar nämligen en tredje och är så nervös över vad mellanbarnet ska säga och reagera.. -jannika
- miley har tagit det över förväntan bra faktiskt. Klart att jag märker på henne att hon är surare mot mig, ibland har hon en otroligt hemsk attityd mot mig, och ibland bara gråter hon för att hon inte får som hon vill. Men hon har aldrig varit taskig mot lillasyster någonsin. Utan där är det underbart om man säger så, hon är stolt. Men mot mig är det lite annat, man märker de stunder hon får ha mig för sig själv, då är hon sådär mammig och kelig. Och jag förstår henne, hon har varit minst i 4 år, varit min 'bebis' hela tiden, och nu kommer där en liten knodd till liksom. Men det är sånt man får arbeta sig fram med. Jag tror det kommer vara lika lugnt för din del, dem vänjer sig. kram

​har något förändrats mellan dig och din pojkvän nu sen ni fick barn ihop? bråk, tjafs, kommit närmre osv osv? 
- Klart mycket har förändrats sen vi fick barn ihop, vi visste ju det i 9 månader men inte förens samma dag som vi fick se henne förstod vi nog på riktigt att vi nu livet ut alltid kommer att ha en koppling. 
Den första veckan är alltid tuff, en stor förändring, en ny familjemedlem som tar all uppmärksamhet, tid och energi. Sömnlösa nätter, och mina amnings hormoner som heter duga. Första veckan kände jag mig bara deppig, även om jag var lycklig. Jag kände ångest över mina barn som jag inte kunde spendera tid med på samma sätt, jag hade hormoner om skulle ut och in skulle nya. Jag blev less av att behöva sitta inne, jag var trött för att brösten rann osv osv. Och så sömnbrist på det. 
Klart man blev irriterad men som sagt jag och J har faktiskt inte haft många bråk under vårt år. Vi har bråkat som mest tre gånger under tiden som vi träffats och varit tillsammans. Och vi har inte bråkat mer nu för att jag har hormonrubbningar och vi båda går sömnlösa vissa nätter, vi hjälps åt jäkligt bra och byter av varandra utan att behöva bråka och tjafsa. Vilket känns skönt.Likes

Comments

Jag är inte jätte glad över förändringar. jag har rätt svårt för dem faktiskt. Men nu är det hur många förändringar som helst på gång. först och främst var det ju en stor förändring när Haley igår började skolan. En annan förändring är att på måndag börjar Miley dagis igen, efter ett års uppehåll. Dessutom på ett nytt dagis.
Sen börjar även J jobba igen efter att gått hemma med oss. Så nu blir det jag och lillan som är ensamma kvar. Det kommer bli bra, jag vet det. Men jag tycker inte om förändringar. Och jag får lite panik när jag haft alla samlade hemma med mig. Men nu får jag och lilla Z lära känna varandra på ett helt annat sätt.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw