View tracker

Detta är något bland det godaste jag käkat.  Lax file, citronsås och pasta.
Tog kanske 10 minuter. Och svin gott!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag borde blivit kock. Varför ska man ens välja gymnasie när man är 16 bast? eller 15. minns inte. precis som att det skulle spela någon roll för mig. gick inte ens ut gymnasiet. Inte ens första ring.
Men jag är liksom 23 år och precis kommit på vad jag hade kunnat jobba med. Eller vad jag tycker om att göra. sen ber man stackars 15/16 åringar att välja sin karriär i den åldern.
Nej, men asså jag gjorde nog världens godaste falukorv gratäng med tärnad potatis, kräm fräs och grädde. Attans så gott. Barnen åt 3 portioner. Och vi vuxna sjuka som knappt ätit på flera dagar lyckades få i oss två portioner!

Likes

Comments

View tracker

Om inte många veckor är det snart nyår. Vart tog 2016 vägen?
2016 har inte direkt varit mitt år. Slutade förra året med en operation, graviditeten var en pinna för mig, men jag fick en underbar dotter som jag älskar.
Sen kort efter det blev mitt bankkonto hackat och jag förlorade en hel del pengar, jag vet inte exakt hur mycket men runt 16 tusen på mitt eget konto och några tusen till på barnens spar konto. Som jag aldrig fick tillbaka. En strid mot nordea, tills jag gav upp. Jag hade precis fått barn. Men annars har mitt år varit fint. Det har kanske inte varit mitt lärorikaste år. Men jag har lärt mig utav mycket ändå. Träffat gamla kompisar, och även nya.

Så, till en annan sak. Hur firar ni nyår? Är ni med er familj eller firar ni med vänner var för sig, osv? Jag har alltid firat med min familj. Till och med de åren jag inte var mamma så tillbringade jag alltid nyår med familjen. För mig och mina syskon så är nyår en speciell dag för oss. Det har alltid genom hela vårt liv varit så extremt mycket kärlek och känslor på denna dagen. Och jag vill föra det vidare till mina barn och även fortsätta med det för min egen skull.
Jag vet inte hur nyår kommer att firas i år, men en sak vet jag och det är att jag är tillsammans med mina barn och förmodligen med syrran och hennes barn. Jag frågade j och han skulle vara med sina vänner. Han vet nog inte ännu. Det blir ju annorlunda när man har barn.
Jag hoppas och tror på att 2017 blir ett bättre år för mig. Förhoppningsvis. Annars gör jag den bra.

Likes

Comments

En sak jag tänkte dra upp idag är när man inte längre känner någon rädsla. Rädsla för vadå tänker ni?
Rädslan att bli lämnad eller att man ska vara ensam. Eller att man ska förstöra ett förhållande eller vad man nu har.
Just i de stadiet är jag. Har varit ganska länge.

När man stått där en gång i sitt liv, tappat allt, förlorat allt som betytt något för en, då slutar man tillslut bry sig om man skulle bli lämnad. Och den känslan borde inte vara hemskt, men det är den faktiskt. För jag märker hur ingenting påverkar mig, hur jag bara kan skaka av mig skit som händer och när jag står mitt i ett bråk bryr jag mig inte ens. Förut var jag en sån som tog åt mig av allt, grät varje gång jag bråkade med min partner, mådde så jävla dåligt.
Idag, jag orkar inte skrika och gorma. Jag orkar inte ens diskutera. Jag lyssnar och svarar på frågorna jag får. Jag blir inte ledsen för att någon råkar kalla mig något dumt under ett bråk. Ibland är jag så hemsk att jag till och med står och garvar istället.

Jag vet att jag skulle bry mig om det tex skulle gå åt skogen för mig och J. Jag vet att jag skulle må skit och gå i sönder. Dels för att vi har barn ihop, och dels för att jag faktiskt vill ha honom i mitt liv.
Men jag 'förbereder' mig ändå hela tiden på att jag kan vara ensam en dag. Mest för att det ska få min vardag att gå vidare trots det liksom. Det låter så jävla hemskt, och det är så jävla hemskt. Jag skulle gärna vilja gråta när vi bråkar, när han säger något taskigt till mig. Jag skulle gärna vilja känna på att det känns extra tungt i hjärtat då och då. Men alla de där känslorna jag förut kände nästintill dagligen, dom känner jag inte längre. Och det har inte med att jag inte älskar honom eller bryr mig, det gör jag. Men någonstans är jag otroligt rädd för att öppna mig helhjärtat den här gången.
Och tro mig, känslan gör mig också rädd. Men det är sån jag blivit.

Likes

Comments

känns som att jag aldrig blir frisk. sen i lördags har jag hållt på. varje liten aktivitet känns som ett maraton lopp för mig.
Jag önskade att jag var mer frisk än vad jag är. men det är jag inte.
angelica ställde upp och lämnade barnen på dagis och skola idag. vad hade vi gjort utan henne?
vid 12 hade jag bokat tid för pass för lillan, glömt och glömt. Fick sticka dit trots att jag låter som en hes gås. sen var det bara att hämta hem barnen. vi har ätit nu och badat grodan. maximalt trött är jag. hade kunnat lägga mig nu.

grodan var också rätt trött innan maten.

Likes

Comments

Senaste dagarna är vagnen det enda stället grodan somnar på. Varit så sen hon blev sjuk. Ikväll vid 22 nattade jag henne i hopp om att hon skulle somna. när vagnen stannar och jag sätter mig ner i soffan och tror att kampen är över. Ja, då helt plötsligt dyker det upp ett huvud från ingenstans. Och synen när man först bara såg hennes panna och ögon innan hon höjde upp resten av ansiktet fick mig att falla av garv. Hon vet precis vad hon gör. Hon ler som en liten skit och är nöjd över att hon lyckas vara rolig.

Hon dreglade ner hela sidan på vagnen så jag fick ju torka som en tok. Fuktskada.
Och ser ni bilden så förstår ni nog varför vi alla skrattade? allra först såg man bara en panna och två små ögon. Nu när bilden togs hade hon lyckats ta sig upp lite längre.. detta barn. Och medan jag sen tokar av allt dregel ligger hon där och ler mot mig och kliar på sin mage😣 asså vad vill hon egentligen ha ifrån mig? hur ska man inte kunna älska!

Likes

Comments

Bilderna som jag beställde förra veckan kom idag. Om jag är glad? världens finaste miley.
Köpte även en nyckelring som jag ska ha i nyckelknippan.

Likes

Comments

I detta hemmet pågår just nu massa sjukdomar. Den här mamman blev sådär lagom dålig i lördags från ingenstans. Vilket resulterade att jag bara blev värre. jag har sovit näst intill hela dagen med frossa och en helvetes hosta. ont i mina revben och bröstkorgen. Ingenting smakar just nu. Zoey ligger inne med en hosta så hes är hon. Miley fortsätter med sin hosta. J har fått vabba idag. Och även han börjar nu bli dålig.  Och jag har fått en vagel i ögat igen. ont som fan. dessa tider är hemska. ingenting är roligt just nu så ni vet.

jag fick lite knäck av Eva igår. det gör mig dock glad. synd att jag inte känner smaken nu bara. men det kanske är lugnt, då varar dem kanske lite längre. råkade stoppa i mig 8 stycken igår efter att barnen somnat.

Likes

Comments

Denna här fick j i ett års present av mig. Han valde själv vilket hänge och jag valde vad som skulle stå. Inte så svårt dock. Jag blev själv väldigt sugen på en sån. Dock vill jag ha i staplar med alla barnens namn på.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw