varit på marknad, följt av storhandling och sist men inte minst dop.
goda kakor bjöds det på och trevlig stund.
Hem kom vi och var barnvakt åt syrran. Lagade tacos och njöt av livet. typ iallafall.
Jag är tacksam över mitt liv, mer ofta nu än innan. För det är nu man uppskattar alla de små sakerna i ens liv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi har nu firat vår bror.
Han ville att vi skulle ut och käka och umgås. det gjorde vi och fasen vad trevligt vi hade! Maten var god. sjukt mätta blev vi, höll nästan på att spy efteråt. Körde på efterrätt, skulle hoppat dom asså.
Men det var värt det. och det var super trevligt och gott.
jag hoppas vi får göra om det här fler gånger. Skulle bli så glad av det!

Likes

Comments

Jag kör i vanliga fall nappflaskor från Mam, har gjort sen med Haley. Men nu har jag hört så mycket bra om twist shake att jag spanat runt och kollat färger och läst om dem. Och jag ska faktiskt klicka hem en, i svart för hur snygg är inte den?
Tycker den är as cool. första svarta nappflaskan eller? Nej jag älskar att den är svart. jag är mycket för rosa, men inte den här gången.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, helgen är fullspäckad.
Imorgon ska vi till Malmö och äta restaurang för att fira vår bror som den 3e september fyllde år.
Samt att det är marknad här i helgen, så lördagen ska vi spendera på marknaden för att sedan gå på dop senare på dagen.
Och söndag? Jo marknad, och fotbolls derby.
Ändå en bra helg eller vad säger ni? sen är det endast en vecka kvar på söndag tills barnen kommer hem till mig igen! Saknaden...♡

Förresten, Malmö gjorde mål de sista 10 sekunderna av den ordinarie speltiden. Det var viktiga 3 poäng. Och satan vad jag skrek och skrämde livet av ungen som låg i min famn. Stackarn!

Likes

Comments

Nytt choklad? Någon som testat? Fann det på Ica nyss och var tvungen att testa det. Kan väl inte vara mer än äckligt?
Snart fotboll, Malmö spelar mot Elfsborg och måste se till att vinna sina matcher nu om de ska ha en chans för guld.

Likes

Comments

Idag blir lilla grodan 10 hela veckor. Nu går vi upp i tvåsiffrigt i veckor. Lite ångest ger det mig allt.
Och idag efter en skrikig biltur kunde hon åtminstone ge lite leenden när jag tog fram kameran. Bra unge det där att le när hon ser kameran😍.

Likes

Comments

Grodan har sen hon kom till världen varit super duktig på att sova hela nätter och somna om efter matning.
Nu de senaste dagarna så är det helt tvärtom. Hon sover skit dåligt, somnar inte om efter matning och gnäller sig igenom natten. jag är helt slut i planeten.
jag hoppas bara detta är någon fas just nu, för jag behöver verkligen min sömn.

nu när jag är vaken och pappan påväg till jobb så sover damen såklart!

Likes

Comments

Har fixat ärenden idag med syrran. Sen tog vi det lugnt innan jag skulle göra naglar på Angelicas syster. Angelica fick snällt ta hand om lillan. Tur hon inte har något imot det då. Sen kom j hem och vi bjöd in oss själva till hans pappa och bestämde att vi skulle käka där haha.
Vi köpte käk och lagade där.
Grodan var snäll hela vägen men otroligt trött.
Nu är jag i säng, jag har några timmars sömn att ta igen efter nattens bravader.
Imorgon väntar ännu en trevlig dag.

Likes

Comments

nya kläderna som vi köpte igår.
bodyn från lindex och byxor från cubus.

Likes

Comments

​Många gånger har jag fått frågan hur jag alltid kan ha så rent hemma, hur jag orkar plocka undan hela tiden? Hur jag får det att vara rent? Har du aldrig smutsigt hemma? 

Jo, mitt hem är skitigt ibland. Men jag ska vara ärlig och säga att jag inte är en person som gillar att ha det skitigt. När jag var mindre var det tvärtom, jag orkade aldrig städa, hatade det rent ut sagt.
Jag gömde alltid skit och bara lät det vara allmänt grisigt.
Men när jag flyttade hemifrån så har städning och hålla rent alltid varit roligt för mig. För ingen längre tjatar eller säger till vad jag ska göra. Utan jag gör det när jag känner för det, och det resulterade med att jag helt plötsligt tyckte om att städa. 
Jag har skitigt hemma då och då. Men aldrig till den nivån att jag det är fullt med skit på golven, eller berg av disk eller dylik. Jag plockar undan efterhand. När jag lagat mat och vi ätit ser jag till att det blir undanplockat direkt för att skjuta upp på det då jag vet att de inte blir gjort senare. 
Jag dammsugar varannan dag för att slippa smulor och annat skit på golvet, så som det kan bli att ha barn. Varför? Jo för jag är en människa som oftast går utan strumpor och att gå på smulor är inte sexigt någonstans. 
Jag städar toaletten en gång i veckan, för att jag har barn och barn kan kissa lite var som när det verkligen är kris. Händer inte så ofta längre, men klart olyckor kan ske. Plus att städa toan är liksom fräscht. 
Även om det är där du pissar och skiter vill du gärna sitta rent och göra dina ärenden, oavsett vad det är för ärenden. Och frågan på varför jag nästan aldrig har leksaker på mitt golv?! Svaret är enkelt, mina barn har ett rum dem leker i. Och självklart får dem leka ute, men jag ser till att när det är färdig lekt så plockas det undan direkt så vi slipper gå i sönder det. Och dem respekterar det. Men deras rum är inte städat alltid, långt ifrån. Det är deras rum, där dem leker och får röja.. Klart jag får panik när jag tittar in, men jag börjar med tiden acceptera att dem faktiskt är barn.
Vem är det egentligen som säger att bara för att du har barn ska där alltid vara skitigt? Jag förlorade inga händer eller ärmar med förlossningen. Jag fick bara en människa mer att älska och ha ansvar för. Men jag har liksom fortfarande kapacitet nog till att göra vardagssysslor. 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw