Vi är hemma igen. Och jag saknade Thailand samma sekund som jag sa hejdå till min morbror och kusin. Som vanligt gör det lika ont att lämna, både jag och miley grät. Jag hatar att säga hejdå. Det gör ont. Lika ont hur gammal jag än blir.
Om det är skönt att vara hemma, ja det är det. Men jag önskade att vi hade närmare till dem.
Vi har iallafall haft fyra underbara veckor. Vi har shoppat så vi översvämmade oss själva med packning och saker.
Nu är det tillbaka till vardagen. Jag ska plugga så jag kommer ikapp.

Juste, vi tatuerade oss veckan innan vi skulle åka.
Ganska impuls. Men fint blev det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Min första mandala tatuering. Som jag velat ha den stilen, så länge. Dock var jag osäker på om jag ville ha fjäder, blomma eller något annat. Men det blev en fjäder. Den passade bäst in, intill min också nya. Jag är så nöjd. Och nu vill jag bara ha fler. Han är duktig. Priset är ett skämt. Och jag bara känner lite besatthet av att sätta mer bläck på min kropp.

Likes

Comments

Jag är hemsk dålig på att blogga nu förtiden. Men jag försöker njuta av tiden här. Jag bara njuter av allt. Till och med av regn, åska. Bryr mig inte.
På tal om något helt annat, grodan blir 9 månader idag. Snart blir det två siffrigt. Jag får sån ångest.
Både ångest med att vi endast har 10 dagar kvar här i värmen, landet jag älskar och känner mig fri i. Samtidigt som jag har ångest över att grodan nästa månad blir 10 månader. Snart är hon ett.

Hon pussade sönder min kusin igår. Bara mös ner sig med honom. Sötnos!

Sista bilden ser inte grodan så speciellt glad ut på. Kanske för att pappan mosar sönder oss.
Förresten det är songkran här i Thailand. Thai nyår. Det började igår varar i 3 dagar, alla kastar vatten på varandra. Vi åkte dock till Kambodja igår istället för där jobbar mina kusiners flickvän och min morbrors fru, och dom var inte lediga så vi åkte dit för att fira med dem istället.
Vi kom hem för någon timme sedan.

Jag älskar mitt nya korta hår nu mera.
Zoey har förresten varit dålig nu ett par dagar. Skriker ihjäl oss om nätterna, kräker och har sig.
Och jag har haft ont i min visdomstand nu i 4 dagar. Har fått medicinera mig med thailändsk migrän tabletter och på 5 minuter har allting försvunnit. Men det kommer ju tillbaka på natten igen när det gått ur.
Ni kan ju gissa om det varit speciellt lockande att käka de senaste dagarna? Har fan ont i min hals och mitt öra också tack vare smärtan i käften.
Aja slut tjatat, jag har det gott ändå iallafall. Vi ska förresten dra oss till hua hin imorgon igen, vi åkte dit dagen efter att vi landade i Thailand. Och nu har vi bestämt oss för att dra oss dit igen. För vi båda tycker om stället. Plus bra shopping, och även väldigt lugnt men ändå mycket liv.
Vi har ändå känner jag hunnit vara på väldigt många olika ställen våra veckor som gått. Och nästa vecka ska vi bara ta det lugnt och bara njuta. På måndag är det en vecka kvar bara!

Likes

Comments

Nu har jag det värdefullaste även på min kropp.
I fredags var jag och j och fick oss vars en ny tatuering. Jag har tänkt göra denna länge. Men velat lite på hur jag skulle ha den. Men nu är den där, och den finaste jag har på min kropp.
Jag ska göra en till innan vi åker hem. Men den ska bara vara där för att jag tycker att den är dö snygg!

Likes

Comments

Jag är så lycklig här. Jag älskar livet, och hur dagarna ser ut. Jag älskar att livet bara flyter på. Jag vill inte hem igen, jag vill stanna här. Helst hela livet.
Än en gång blir jag påmind hur bra livet i thailand är. Klart mycket som är dåligt också men det bra överväger klart. Vi har varit ute på havs inatt, nu är vi hos min morbror igen. Vi lever gott, ätit gott. Vi älskar vår dagar. Vår semester är på topp. Vi har tagit varenda dag till stor nytta. Vi har verkligen utnyttjat varenda dag, från tidig morgon till kväll.
Jag älskar att jag har denna möjligheten. Att få mötas av min fantastiska släkt. Jag har inte träffat min "mormor" ännu, och resten av släkten. De har inte varit hemma. Men jag ska försöka ringa dem imorgon och se var dem befinner sig. Ifall vi kan hälsa på dem. Vi tänkte dra oss till bangkok imorgon och testa shoppingen där.
Men kolla vilka fantastiska bilder jag lyckats fånga igår när vi var på havet.

Likes

Comments

De flesta dagarna vi varit här, har våra dagar inneburit väldigt mycket bil åkande. Vi åker kanske 3-4 timmar om dagen ibland, ibland åker vi 6 timmar, det är helt galet. Men det är för att vi befinner oss lite utanför Bangkok. Innebär att det tar oss en bit att komma bort till stränderna, och turist ställena.
Men bilen är underbar. Det är kallt. Så det är helt okej för mig.
Nu i skrivande stund sitter vi också i bilen, påväg till stranden med min morbror och hans familj och några vänner till hans fru.
Åkt 3 timmar nu, och än är vi inte framme. Barnen är duktiga. Igår kom vi hem från Kambodja vid halv ett på natten.
Vi var uppe till 03 på natten, gjorde läxor och resten drack. Zoey sov hela vägen och vakande 09 imorse.

Likes

Comments

Vi befinner oss just nu o hua hin. Och vi har levt loppan nu i två dagar. Herregud vad pengar vi "råkat" spendera! Helt sjukt. Men så mycket fina saker vi fått med oss. Nu ska vi tillbaka till min morbror imorgon, hur vi ska kunna få med oss allt hem från både marknaden och köpcentret har ingen av oss tänkt på överhuvudtaget. Vi råkade bara spendera typ.. men vi är på semester. Det är okej att spendera då har jag hört. Och vi har ätit så goda saker idag. Både fika, glass och mat! Vi är mycket nöjda med vistelsen här. Juste, de stora tjejerna ville inte hänga med oss utan ville vara coola och hänga med min morbror... känner oss dissade faktiskt!

Likes

Comments

Vi är på thailändsk mark! Vi tog flyget (tisdag eftermiddag), svensk tid. Och det var helt fantastiskt! Som jag längtat. Som jag fått hålla detta tyst för att jag velat. Och nu är vi här. Och jag njuter som bara den! Fantastiskt!
Vi har bara njutit idag, inte så mycket sömn på flyget. Vi har även hunnit storhandla. Och shoppat lite. Oh det ska bli härligt och vara här i fyra veckor!

Likes

Comments

Nu är det helg igen! Och låt denna helgen gå så fort det bara går!
För en gång skull ska det vara skönt med en helg som är över på nolltid.
Idag skrev jag prov, grodans farmor passade grodan och storasyster miley. Men grodan sov igenom allt.
Provet gick bra tror jag. Kändes så iallafall. Gjorde naglar på en gammal kompis, skit kul o träffa henne igen.
Sen har vi umgåtts med miche och barnen efter att jag hämtade hem Haley.
Nu ska vi bara ta helg och inte göra ett skit.
Grodan somnade för en liten stund sedan, och imorgon ska pappa j iväg och vi andra ska umgås med min kompis och hennes son! Super mysigt!

Och igår hängde vi i Lund med mamma hela dagen! Så mysigt och så fint väder så det var helt sjukt!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw