Igår blev grodan 6 veckor. Var på BVC, hon hade inte växt något på en vecka men därimot gått upp 3780 gram till 4070 gram.
Hon är stark i nacken och hänger med mycket mer nu.
Badade henne för första gången själv idag, gick bra. Haley hjälpte faktiskt till. Nu sover damen. Och vi tittar tv i de fina vädret haha. Sen kommer kusinerna hit och moster och mosters man. Ja, min syrra då.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När mitt liv känns sådär grått och deppigt så är det just det här som gör mig glad igen. Idag har varit en sådan dag, jag har liksom fått umgås med mina döttrar, min bästavän, vi har käkat glass, snackat skit i mängder, smörjt in oss i kokosolja och solat. Lyssnat på gamla låtar som väcker så otroligt många minnen.
Är det någon jag kan säga allt till så är det Angelica. Jag skäms inte ens över att säga något till henne.
Jag kan inget annat än att älska livet när det väl blir såna här dagar.
Vid 16 kom j och Nora. j hade slutat jobb och vi låg och lapade solen. Underbart! Z sov i vagnen mest hela tiden. Trött tjej.
stora tjejerna lekte ute lite, doppade i poolen men i med förkylning och hosta så fick dem tyvärr ta de lite lugnare.
Till middag gjorde jag brak middag typ. med sallad, avokado osv osv. Ibland har jag energi för allt. nu dock är jag mätt på allt, kärlek och mat!
tack för att mitt liv består av fantastiska människor!♡

Likes

Comments

Livet är just nu något helt nytt för mig.
Det är en helt ny omställning att ha en liten trots att hon idag är 6 veckor.
Men skolan har börjat för Haley, miley har börjat nytt dagis, J har börjat jobba och jag ska nu lära mig att leva med en liten själv. Det är något nytt alltihopa. Och jag tycker inte riktigt om förändringar.

Att vakna mitt på natten och amma, för att sedan stiga upp tidigt är liksom en kamp för sig. Sen ska man hinna med hushållssysslor, matlagning, hämtning och matlagning liksom. Hur hinner man med? jag försöker dock att lära mig.
idag vaknade jag när j stack. Min morbror ringde från Thailand och snacka med mig och barnen en stund. sen har vi tagit de lugnt, nu sitter vi på BVC, innan dess städade jag och mata bebis. ska efter detta möta Angelica för att gå till ÖB med henne för att sedan storhandla. jag och j brukar göra det ihop, men jag tog de idag i med han kommer vara trött efter jobb. Inte nog så är det alla dessa hormoner som spökar. ena stunden skit lycklig, andra stunden jätte nere.

Likes

Comments

Ja rubriken säger allt.
Mileys inskolning gick bra idag också. Imorgon ska hon vara där hela dagen själv. Det vill hon så gärna så det blir nog inga problem. Haley har stannat hemma från skolan idag. Hon är dunder förkyld, det börjar redan en vecka efter skolstart!
Vi försöker hålla det lågt så inte grodan blir sjuk. Så idag åt vi fondue, jag har länge velat det, och idag blev det. Så jäkla skönt och slippa laga mat. Det är ju socialt att äta det, man sitter och gör sin mat och snackar under tiden man väntar.
Bjöd även upp Angelica. Så vi fick en bra kväll. Gjorde även nya naglar på hennes syster nu ikväll. Det går än, med hjälp trots att man har en liten.
Nu lite serie tittande innan läggdags.

Likes

Comments

Idag började den nyblivne fyra åringen nytt dagis. Ett fantastiskt dagis faktiskt. Riktigt nöjd är jag.
Hon flöt in i gänget, många som skolades in idag så det var skönt. Hon lekte med grabbarna och bara körde. Och blev ledsen när vi skulle gå. Tur hon ska dit imorgon igen då, så kör vi en stund till där. Men de tror att hon inte behöver mig där speciellt länge för hon verkade sköta det bra.
jag är så stolt över henne.

Likes

Comments

massa fina presenter av nära och kära. Massa käk som miley själv fick bestämma, och en massa kärlek.
jag är propp mätt, barnen i säng, miley är nöjd, och jag är stolt och tacksam.
Imorgon börjar en ny vecka. miley börjar nytt dagis.

Likes

Comments

första bilden är hon 6 timmar gammal och träffar sin stora syster för allra första gången. Andra bilden är hon 5 månader.

Idag blir mitt lilla hjärta fyra hela år. För fyra år sedan kom hon och tog oss alla med storm.
detta barn har verkligen en speciell personlighet. Hon är sådär överdrivet charmig, gör sin grej, leker gärna själv, gosar och hittar på så enormt mycket skit som bara hon kan. Jag har dock aldrig sen hon kom till världen haft en lugn minut. För hon kan göra skit även om hon gärna skyller ifrån sig. Men alltid är hon glad.
Jag älskar dig mitt barn. och imorgon börjar du på nytt dagis, jag är så stolt över dig. Jag är stolt över vad vi tillsammans åstadkommit. Vi älskar dig!

Likes

Comments

Idag hade vi bokat in nova. Haley skulle ha gympa skor. Och jag skulle handla sista presenten till Miley som imorgon blir 4 år. Helt galet, när blev hon så stor?
Blev även lunch på nova, och lite annat än bara gympaskor och present.
Älskar att alla de där vanliga klädeskedjorna nu mera säljer träningskläder också, både för stora och små. Så slipper man lägga ner en massa hundra lappar på träningskläder främst till barn som växer ur sådär snabbt att man knappt hinner med det.
en toppen dag idag helt enkelt.

Likes

Comments

Imorse slog lilla grodan till med ett leende ögonblicket hon slog upp sina små ögon. Hon var sådär glad och nöjd när hon slog upp sina bruna ögon imorse.
Om jag inte har berättat för er så kan jag göra det nu, hon började le för någon dag sedan. men ni anar inte hur svårt det är att fånga på bild. I samband med att hon ler så sprattlar hon sådär mycket att varenda bild blir suddig. Imorse hade jag dock kameran redo. Även igår kväll innan hon somnade. lyckades ta halvdana bilder. Men ni ska veta att mitt hjärta smälter varje gång hon ler. Att man kan bli så lycklig av ett leende.

Likes

Comments

Jag är ingen morgon människa som många vet, men jag älskar att nu gå upp på morgonen med Haley helt själv, äta frukost och ta på oss tillsammans och sätta upp hennes hår. Det är mysigt på något sätt bara hon och jag. Sen att gå upp dit och prata på vägen om allt.
Dock fick jag en enorm ångest när jag hade pussat henne hejdå, när hon står och tittar och vinkar på mig med ett leende ända tills jag försvinner ur hennes syn. Jag vet att hon älskar sin skola just nu, men jag har aldrig behövt lämna henne dagligen till någon annan. Jag lämnar allt jag har i någon annans händer, jag vet att det är deras jobb och ha hand om dem och jag vet att dem tar hand om henne men jag får ändå ångest. Detta är alldels nytt för oss båda. En stund ville jag gråta, men varför när jag vet att hon vill dit. antaligen bara jag som är töntig, och har lite separationsångest.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw