Det tar sig i mitt sovrum.
Är barnvakt idag, varit det swn 09 imorse, haft 3 kunder som fått fina naglar. Och varit och köpt äpplelådor som jag nu har som nattduksbord. Det får vara provisoriskt sålänge tills jag hittar något jag verkligen vill ha. eller så köper jag fler äpplelådor, för det blev lite väl lågt med ett bara. Har en på var sida. Parfymerna fick jag ställa inne i sålänge. Vet i tusan var jag ska ha dom. Får hitta en lösning. Vill ha en spegel ovanför sängen med, det får komma sen. Får inte plats med något sminkbord inte, så får hitta ett sätt och ha mitt smink på sen.
jag är nöjd. Taklampa och lite prints som ska upp bara sen är mitt sovrum klart. Sen är de barnens rum som jag aldrig får rätt på oavsett hur mycket jag gör så drar dem ner allt. Så jag har faktiskt inte orkat.

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

​Här är en liten tillbaka blick på mitt liv. De tre tjejerna som betyder mest för mig. 
Jag har inte Diza kvar, pga olika skäl. Jag hinner inte med henne och hon förtjänar all den kärlek hon kan få, hon bor dock inte långt ifrån mig. Jag får träffa henne och ha henne när jag vill. Jag saknar henne så förbannat, men hon förtjänar det absolut bästa. Att vara ensamstående med två barn och en hund är inte det ultimata. Samtidigt som jag ska hinna med och jobba och plugga också. 
Sen ser ni hur mina tjejer växt? Idag är haley en otroligt hjälpande tjej. Hushållssysslor fixar hon självmant. Bädda sin säng för första gången igår, renbädda då. Jag stod i chock när hon kunde ta på påslakan på täcket, inte ens jag kan det haha. Hon viker sin tvätt. Hon lägger in det i garderoben. Fattar ni att min 5 åriga dotter kan göra det själv? Hon är mer framåt än många vuxna människor som inte kan göra ett skit själva. 
Miley är inne i en ålder där hon bara tjurar för ingenting. Men en charm så det räcker har hon. 
När jag bläddrar igenom mina bilder jag har på datorn så får jag enorma minnen. Jag inser själv att jag borde tömma vissa bilder. Men det är ingenting som egentligen skadar mig, det är bilder med bra minnen som jag gärna behåller. För jag har ju släppt det där med att vara ledsen, arg och förbannad.. Jag är ju inte sårad längre, vilket gör att jag inte tycker att det är jobbigt att ha bilderna kvar. Tror att i framtiden kan jag blicka tillbaka på dem och känna glädjen, samma glädje som då bilderna togs. Vissa bilder minns jag knappt att jag ens tagit. Men på ett år hann jag ta många många bilder. Enormt fina bilder, men enormt mycket glädje i. Vilket äventyr. 
Så stor skillnad det egentligen är att vara sårad och inte. Man tänker helt annorlunda. Man blir en helt annan person när man inte är sårad längre. 


Likes

Comments

idag hämtade vi hem min nya säng! Och i skrivande stund sitter jag i den och njuter av te och min ensamtid. Ensamtid är en bra tid även om jag älskar att ha sällskap.
sängen är så fin. jag är så kär. mina 2-4 veckors väntan höll tyvärr inte. Så det fick bli en annan säng istället! Dock nästan likadan förutom att benen var skillnaden typ. Jag kommer sova gott inatt även om jag saknar min sov kompis.

Likes

Comments

Jag har blivit sämre på att blogga, men grym på att vblogga dock. Vad tycker ni mest om, att jag vbloggar eller vanliga inlägg? 
helgen har varit bra. Dunder förkyld är jag ännu. Barnen kom hem idag och jag mår bra i hjärtat! Som jag saknat dem & dem mig. Men dem har haft det super. Så mycket dem ska visa mig. Som dem utvecklats. Idag är ingen dag jag kan säga att jag mår bra. Dessa veckor har jag ju tillbringat med en person. Men sen igår blev de lite ändring och de fortsätter bli det med tanken på att jag har barnen igen.
Känner att jag inte riktigt vet ut eller in nu. Och känner inte heller att jag vill lägga ner energi på det. Det är liksom som det är. Jag orkar knappt engagera mig längre. Det är synd att det varit bra några veckor sen känns de som skit nu. Men så är det ibland och jag låter det gärna vara så också.
i skrivande stund ligger jag i sängen, ska försöka sova. dock lite tomt att sova själv när jag sovit med någon i flera veckor. Men vet ni vad? jag vänjer mig de gjorde jag efter att jag sovit med någon konstant i 8 år så.

Hoppas er helg varit bra det har min varit!

Likes

Comments

Först är det magen det är fel på. Vilket inte är så konstigt, alltid haft problem med den. Och idag slår världens förkylning igång. Så mycket slem i halsen så jag andas tungt. Hosta från Jupiter. Och huvudvärk från mars. ungefär så känns det idag. Skit.
Men en sak var bra, fotbollen. som jag sett fram imot denna matchen. Såklart med bra sällskap också. Ja Malmö vann inte. Men lika glad är jag för det. 0-2 är inte så illa pinkat. Ronaldo är en bra fotbollspelare.
Nu ligger jag och väntar på en utav mina favoriter. N sover. Och jag är förbannat trött, i knop och kropp.
Imorgon ska jag iväg och fixa en rolig sak. Vad det är får ni reda på imorgon;) jag är taggad!

Likes

Comments

jag har haft en bra måndag. Dock har min huvudvärk hållt i sig sedan i lördags. Och den vägrar försvinna. Så jag är ganska trött om dagarna och huvudet känns bara allmänt tungt.

annars har dagen varit bra. Vaknade upp med min favorit. Gick till stan tillsammans och skiljdes åt där. jag mötte upp en tjej kompis, lunchade efter jag gjort lite ärenden. Gick hem efter att vi gått i stan, gjorde läxor. Och sen kom J hit igen. Handlade och gjorde cheesecake med hallon & lime. Super god!
Nu har vi bara myst framför tvn. Och jag har haft en nagel kund också. Imorgon bitti har jag en till. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda på. nu solsidan med min favorit!

Likes

Comments

Det som jag trodde var omöjligt för några månader har idag hänt.
Jag som aldrig igen trodde att jag skulle kunna gå vidare, jag som trodde att jag aldrig mer skulle kunna släppa in någon i mitt liv. Jag har idag gjort de. Och kom inte på mig själv förens för två dagar sedan när jag fick en klump i magen av ren panik.
Jag har aldrig lyckats tycka om någon eller släppt in någon in på mitt liv riktigt efter att jag och mitt ex gjorde slut. Jag har levt på det gamla.
Men jag har fattat tycke om någon jag kan bygga upp något med. Vi har träffats i över 2 månader, vi har inte snackat om vad som ska ske, vi bara är och tycker om varandra. För oavsett hur mycket jag tycker om någon vill jag vara försiktig. Jag vill ta de lugnt med allt. För vårt eget bästa. Jag vill lära känna en människa riktigt. jag är inte kär. Jag vill bara ta de i vår takt. Jag blir glad av att träffa honom. Jag blir varm i hela kroppen när han är nära mig. Jag blir svag när han smaker min panna och berättar hur fin jag är. Jag är så trygg som jag varit en gång i tiden när han håller om mig hela natten. Hans omtänksamhet när han bara är försiktig med mig. När han ser att något är fel utan att jag behöver säga något. Vi är så olika som personer, vi har så olika åsikter om det mesta. Men vi har det så förbannat roligt och vi kompletterar varandra bra. Det låter som att jag är kär, men det är jag inte. Jag bara tycker om en människa väldigt mycket. En människa som kom och fyllde ut allt det tomma. Jag är glad att jag lärde känna honom. Att jag nu dagligen får spendera tid med honom. Att ha något att vakna upp till och somna till.

Livet bjuder på det man minst anar om.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw