Instagram @mrsmayhavbring

fredagen är kommen. Vädret har varit bättre idag än på resten av veckan.
Fortfarande väldigt schizo-väder men fortfarande bättre med lite solsken än inget alls.

-
Jag har haft kund idag. Men innan dess var Agge här uppe och snacka lite skit.
Efter min kund så fixade jag faktiskt mina egna naglar. Gjorde dock inte om alla, filade ner 4 naglar allt som allt och gjorde ny design på dem bara.
Och sen filade jag till en ny form, haft spetsiga nu ett par veckor.
Barnen blir hämtade om en stund.
Och då ska jag riva ut dammsugaren och köra en sväng. För att sedan käka något.
Inget speciellt händer idag. Helt ärligt är jag inte så taggad på att göra något heller.
Jag vill typ köpa hem sushi, sätta på en film/serie som jag glott på hundra miljoner gånger och dricka läsk och bara vara idag. Jag är på ett sånt mood idag.
Sitter alltid och lyssnar på ångest-framkallande låtar och tänker och tänker och tror att låten är som gjord för mig typ. Nej, men ungefär så är det. Jag lockar fram min ångest genom att lyssna på sjukt deppiga låtar, men vad ska man göra? De där låtarna är fan sjukt bra. Inte nog så har jag fått en ny favorit. Norlie & KKV - DIN IDIOT. Dem har gjort det igen!
Den perioden jag var som mest på botten lyssnade jag bara på dem. Dag ut och dag in.

Nej, nu ska jag spela klart COD- zombies.. Ja, jag har blivit lite nördig när det kommer till det. Sitter och spelar efter frukosten de dagar jag inte jobbar. Och J vill inte spela med mig mer för han har tröttnat på det...
Förresten, jag jobbar maj ut, sen går jag på mammaledighet. Min foglossning går inte att hantera de dagar jag jobbat. Det är för mycket tunga lyft, och jag riskerar för mycket.
Så efter maj kommer jag gå hemma och göra naglar fram tills bebis kommer.

​en sjukt gammal bild! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag går vi in i vecka 29 jag och min lilla inneboende.
Även inne i tredje och sista trimestern. Jag måste, trots att det tar imot säga att det går otroligt fort nu.
Jag gör ju inget mer än att längta efter de lilla livet i magen. Så nyfiken på hur hon kommer att se ur, hur hon kommer att vara. Jag vill så gärna veta vem som gömmer sig där inne.
-
För övrigt är mitt mående väll precis som det varit nu de senaste veckorna. Inget illamående, lite trötthet sitter i, men verkligen inte som förut. Ja, min foglossning har ju långt ifrån blivit bättre. Kanske bara värre, men det är inte många månader till nu så slipper jag det sen.
Dock så får jag knappt i mig något. Minsta lilla jag äter så blir jag 'mätt' direkt. Jag får äta smått i flera omgångar, äter jag för mycket vid något tillfälle slutar det med att jag knappt kan andas.
Jag vaggar typ fram när jag går, och mina händer och fötter har börjat svullna varje morgon och kväll numera.
Det är inte förens nu jag saknar min gamla kropp och vill tillbaka till den!
För nu känner jag mig bara allmänt klumpig. Jag kan liksom inte se mina fötter, jag kan knappt böja mig ner, och min muff ska vi inte snacka om, den har jag inte sett på kanske 2 månader. Jag sa till J att jag ska skaffa en backspegel så jag kan se. Känner mig ju knappt kvinnlig längre.

Det enda jag hoppas nu är att bebis väljer att komma ut i tid och inte 2 veckor försent. Det orkar jag inte med. Men i övrigt så mår både jag och bebis bra!
Imorgon ska jag och grodan till BM och dricka sockerdricka mitt på morgonen. Jag är verkligen inte taggad på det. Men måste man så måste man. Välkommen vecka 29 & sista trimestern :D

Likes

Comments

April månad börjar gå mot sitt slut & än regnar och snöar det här i skåne. Hur fasen kommer det sig?
Ska det inte bli vår och sommar på riktigt snart? Jag menar för nån vecka sedan sken solen och det var hyfsat varmt ute, då fick man lite förhoppningar om att det skulle bli vår på riktigt. Men icke.

Idag står det ingenting på schemat. Vi ska bara ha soffhäng idag, för att senare ikväll ha fotbollskväll när Malmö spelar. J's pappa kommer också hit ikväll och kollar fotbollen med oss.
Jag sa till ungarna igår att blir det fint väder så ska vi grilla, men shii fick vi. Men vem vet vädret kanske blir bra sen mot eftermiddagen/kvällen.
Nu har vi precis fått i oss lunch, och smoothie. Ska försöka ge mig på paj snart, blev över sedan igår.

bjuder på en gammal bild från 2013, icke tatuerade ögonbryn och nu gjorda bröst. 

Likes

Comments

Jag ställde mig nyss och gjorde smulpaj på hallon, jordgubbar, svartavinbär & rödvinbär. Svingott blev det!
Sitter i skrivande stund och äter det just nu, medan bebis rör sig titt som tätt där inne. Hon var himla aktiv igår kväll, herregud vad J fick känna.
Barnen är uppe på övertid. Äter paj sen blir det sängen.

Sikket skit väder vi haft idag, snöade en del, och sen har det regnat! Grått och trist och april månad är snart slut?!
Haft kund ikväll. Jag älskar att se förvandlingen. Vilken skillnad det blir efteråt.

Likes

Comments

​Har tänkt på en sak, det ska alltid snackas mer om unga föräldrar. Hur dem är som föräldrar, det ska alltid hållas koll mer på hur unga tar hand om sitt/sina barn, så fort en ung förälder gör ett sned steg så blir dem påhoppade, och det skrivs och snackas alltid om att det finns unga föräldrar som inte borde ha skaffat barn utan väntat i minst 10 år till och hur vissa unga skaffar barn för att det är sött och gulligt eller för att skaffa fler läsare/tittare på bloggen/youtube. 

Jag läste om just detta senast igår på en blogg. Ämnet hon skrev om i de inlägget handlade om att man inte skulle skämta om att man är gravid, för att det sårar folk. Och det höll jag helt med om. Innan jag själv blev gravid så kunde jag dra såna skämt med mina vänner. Men nu i efterhand så får man sig en tankeställare. Speciellt nu när jag inte ens vet om jag kan få fler barn(inte planerat det men still)
Och i just detta hade en 16 årig som youtube:ar prankat sin kille första april och lagt ut det och ja surt att hon var 16 år. För då börjades det klankas ner på unga föräldrar, att vissa borde väntat, och vissa skaffar barn just pga läsare/tittare osv. 
-
Kanske är det mina gravidhormoner eller så reagerar jag bara såhär när folk snackar skit om unga föräldrar, för det är alltid enklast att hoppa på dem för att dem är UNGA. 
Jag var 16 när jag blev gravid med Haley, 17 när hon var ute. Folk kollade dagligen snett på mig, jag skämdes i början av att ens visa min mage. Inte ens läkaren under min förlossning trodde på mig när jag sa att hon var påväg ut, för hur skulle jag veta? 
Alla vet nog detta vid de här laget, att vara ung förälder aldrig är enkelt, både med det ena och med det andra. Ni som inte är unga föräldrar vet inte hur mycket skit man får ta innan man är där, och även när man gjort bra ifrån sig måste man fortfarande stå där och försvara sig och göra sitt bästa för att inte bli ner klankad för ett litet misstag. 
Varför ska det alltid vara unga föräldrar som dras upp som ett jävla alternativ? 
Jag kan lova er, att det finns lika många 'vuxna' som unga föräldrar som borde ha väntat med att skaffat barn från allra första stund. Det finns lika många vuxna som unga som inte borde skaffat barn alls, och det finns lika många vuxna som unga som beter sig extremt omoget. Och i dagens läge är media jäkligt stort. Alla bloggar/youtube:ar för att kunna leva på det, andra gör det för att det är en bra dagbok. 
Vad jag vet idag så bloggar väldigt många vuxna människor också, och då innebär det att dem söker läsare genom att skaffa ett sött litet barn? Eller hur var det nu? 
Och jäkligt många vuxna människor youtube:ar också i dagens läge för det är så det ser ut, då innebär det också att dem som skaffar barn vill ha fler tittare? Asså helt ärligt är det bara ett sjukt tankesätt att tänka så. Snacka om att dra just alla unga över en kant. Jag säger inte att det inte finns unga som gör så, men det finns nog exakt lika många vuxna som gör det. 
Sen tycker jag det är sjukt att klanka ner på unga föräldrar att dem är omogna osv osv, men är det inte mer pinsamt när en vuxen skaffar barn och beter sig otroligt omoget och inte tar ansvar? Det hade skriver jag hellre om än unga. Unga gör misstag, och det gör man som vuxen också. Men att unga gör det är väl ändå mer att förstå än när vuxna beter sig som 14? Eller är det bara jag. 

Jag skyddar inte unga föräldrar som beter sig som skit, men jag skyddar unga föräldrar som försöker göra sitt bästa varenda jävla dag men som ändå får äta skit. Och så fort det är en debatt om något så är det "ja men konstigt det är en ung mamma vad förstår hon, hon är ju inte mogen". Vad säger man då till en 30+are som beter sig som skit? Att dem inte växte ifrån fjortis tiden? 
Asså ni hör ju själva, och jag blir så jäkla förbannad på sånt här. 
Klanka inte alltid bara ner unga föräldrar för att vi är unga och oerfarna. För alla är oerfarna tills dess att dem fått sitt första barn. 

Som sagt jag har inte alltid haft det lätt. Och säger inte att det är en dans att vara ung förälder. 
Men jag står än upp, ensamstående till två flickor, studerat, jobbar/jobbat, tar hand om hushållet, och nu väntar jag mitt tredje barn med min nuvarande kille som för övrigt hjälper mig otroligt mycket i min vardag.
Men jag tror inte det är lätt för de som är vuxna föräldrar heller när de står där själva, eller när de har varandra, för visst innebär livet med och motgångar? Visst går det inte alltid som planerat för er som är 30+? Likes

Comments

Nu vill jag höra vad ni tänker ang. det ämnet som står i rubriken. Alkohol i samband med amning? *

Man hör så olika om just detta ämnet, och jag har suttit ett tag och tänkt på just det här.
Vad är egentligen ok? Vart går gränsen med alkoholintag när man ammar sitt barn?
Jag har tillexempel läst och hört att det är 'bevisat' att det inte skadar barnet om man dricker alkohol och ammar sitt barn, alltså att man druckit så pass mycket att man är full.
Och jag blev faktiskt mörkrädd och vet ännu inte om jag vill tro på det.
Hur kan alkohol inte vara farligt för barnet när det finns i mammans kropp, men man bör tänka på vissa saker man äter när man ammar för det kan orsaka tex. magont osv?
Nu talar jag utifrån mina egna åsikter.
Att man dricker ett-två glas tycker jag väl inte är hela världen. Men jag hade nog pumpat ut innan och flaskmatat då istället.
Lika illa som det är att röka när man ammar tycker jag att man bör avstå från alkohol faktiskt.
Sen tänker alla så olika inom just detta ämnet. Men en sak är säkert, jag skulle då aldrig tycka att det är 'ok' att dricka sig full och sedan lägga/sätta sig och amma sitt barn. Oavsett om det hade varit vetenskapligt bevisat att det är helt ofarligt. För allt annat som tillkommer när man är full är långt ifrån ok.

Tänk om du somnar medan du ammar ditt barn och råkar rulla över barnet? Tänk om du tappar ditt barn när du sitter och ammar den? Det är så mycket 'tänk om'.
Men jag vet att detta är ett delat ämne, och det finns vissa som inte ser något fel i det, samtidigt som många är imot det, sen finns de dem som kanske inte tänkt på det så mycket och bryr sig inte om hur andra gör.
Alla får såklart göra som de själva vill. Men jag har svårt att förstå hur det kan vara ofarligt att vara full och amma.

Skriv gärna era åsikter. Jag är så nyfiken på att veta hur ni andra tänker.

​bild lånad från google.

Likes

Comments

Idag är en sådan dag jag inte gjort ett smack. Var med min syrra i Lund i förmiddags, sen hem och städat, tvättat och skurat golv. J och barnen handlade mat och lagade mat medan jag fortsatte att städa.
Har igång en maskin tvätt nu som blir den sista för idag.

Blev hamburgare till middag idag(Haleys val), nu har vi precis stått och rullat chokladbollar.
Och under tiden dricker jag iskaffe.
Hatar kaffe i vanliga fall, men fan så gott det är, speciellt med thailändsk sötmjölk i.
Om en stund dyker j's pappa och syster upp och ska kolla serie här.
Och idag ska barnen sova i tid.

Likes

Comments

Jag älskar att det snart är maj månad och fortfarande kan det snöa! Hallå, var är våren? Ska sommaren någonsin komma i år?

Som rubriken lyder, söndag och jag är helt slut som artist idag. Satt och spelade cod som J köpt hem.
Äntligen kan vi skjuta lite också och inte bara jaga en boll när vi ska spela!
Jag tror gårdagen satte sina spår. Har foglossning, trött och vill somna hela tiden! Ungefär så rolig är jag idag.
Men nu ska jag kolla fotboll, matchen mellan Malmö och Djurgården. Älskar att jag har de kanalerna nu så jag kan göra något när det går skit på tvn. Sen ska jag vänta in mina ungar!

Likes

Comments

1 345343 Next

Better Blogging Nouw