Presentation picture
maysumaleehawbring
May, 22 år, Eslöv
21 år & ensamstående tvåbarnsmamma till mina fina döttrar, Haley 100807 & Miley 120821<3 Bor i en liten stad i Skåne tillsammans med mina flickor! Utbildad nagelteknolog. Pluggar just nu, för att i framtiden kunna jobba med det jag vill! Här skriver jag om vår vardag och allt annat som dyker upp i mitt huvud! Hoppas ni hänger med på vår resa(: /kärlek. Kontakt: mayhaw93@hotmail.com
Instagram @mrsmaysukdee

 

EN MÅNAD

Om exakt en månad blir min stora tjej hela 5 år. Vart tog tiden vägen? Hon är så stor och klok. Och även kommit in i en ny trotsålder där vi inte hör och förstår vad mamma säger.
Tur jag älskar henne lika mycket ändå. Även om hon får mig mest gråhårig.
Och minstingen blir snart 3, jag hängde aldrig med tror jag. Stora barn börjar jag få.

 

Likes

Comments

TYSTNADEN

Jag har inte hört namnet på väldigt länge. Och det har varit skönt och slippa svara på frågor. Men igår vid matbordet kom namnet på tal av Haley. Undermiddagen med två av mina vänner, Angelica svarar henne och tillslut säger haley "ja men jag älskar honom väldigt mycket". Tystnaden från min sida och hjärtat som gick i sönder samtidigt. Fan så svårt det är att höra sanningen från sitt barn. Hur kunde något som var mitt problem få mina barn att lida så mycket? Jag vet att de minns honom så väl, jag vet att dem vet. Och jag vet att dem saknar honom. Och det värsta är nog att jag inget kan göra åt det. Jag hade gjort något om jag kunnat. Men jag kan inte nu.
Jag vet att haley älskade honom mycket och att han betydde extremt mycket för henne och det är nog de som gör så ont. För hela natten har jag legat och tänkt på om han någonsin saknar henne eller tänker på henne så som hon gör på honom? Saknar han ens henne eller dem?
sen vi kom hem igen har det varit mycket snack om han & hans mamma. Igår skulle haley måla naglar och sa jag ska ha såna cirkus naglar som hon brukar göra. Asså hur svarar man på det? Med tystnad?
Så många frågor men inga svar. Jag hoppas hon läker precis som jag, jag hoppas hon släpper taget och att hon slipper sakna någon som förmodligen inte ens har en tanken på henne. För detta gör bara ont i mig!

Och miley har bara snackat om F och det första hon sa när vi kom innanför dörren var och fråga var F var. Hur förklarar man för en snart 3åring att människan hon frågar om inte finns här just nu och att det förmodligen kommer dröja ett tag innan dem ses igen? Hur förklarar man att människan gjort sjukt dumma saker att denne måste iväg lite?!
Hur säger jag till henne att jag också saknar människan i fråga och undrar varje dag hur den mår? Jag tänker varje dag på människan, saknar och längtar att få se och höra dennes röst. Även om det dröjer tänker jag vänta. Även om människan gjort korkade saker ska jag aldrig ge upp hoppet. För mig kan alla förändras. Men för miley som inte vet något av det är denne människan en stor favorit och någon hon tycker väldigt mycket om! Och låt det förbli så.

 

Likes

Comments

MAKE UP

Barnen vaknade as tidigt imorse/inatt...
Jag har precis blivit människa efter en skön dusch. Och för första gången på en månads tid har jag sminkat mig. Känns konstigt men så skönt och kunna se fräsch ut igen och inte svettig hela tiden!

Nu städar jag lite. Palm stack precis till stan och Angelica kommer om en stund. Vi ska äta ihop då!
Jag saknar Thailand lite smått.. Det är kallt, varmt, kallt, varmt här i Sverige. Och saknar att kunna köpa mat och slippa laga. Saknar att ingen vet vem jag är så jag kan gå klädd hur jag vill! Även om det är jävligt skönt och vara hemma! Men allt hade varit tio gånger skönare om saker och ting hade stått som det brukade istället för ovisshet..

 

Likes

Comments

SWEDEN

Landade igår eftermiddag. Kom inte hem förens klockan var halv åtta på kvällen för tågen strulade(som vanligt då)!
Väl i Eslöv mötte agge upp oss och hjälpte mig med väskorna. Samt att jag möttes av en väldigt glad diza och en Palm som nyligen vaknat! Jag började packa upp och gav dem deras saker som jag hade köpt med till dem.
Lagade mat med agge och åt och sedan gick hon! Så jag och Palm bestämde oss för att kolla film i sängen. Vi båda var ändå helt slut. Men somnade innan ens hela handlingen hade börjat! Bra jobbat! Vaknade 04 av barnen som skulle leka! Ja det är inte lätt med tidsskillnaden på 5 härliga timmar så jag fick masa mig själv upp och nu bara sitter vi i soffan och gör inget speciellt. Tänkte vika undan kläderna. Och försöka få i ordning här hemma. Ska försöka städa här idag. Känns som att det behövs en tur med dammsugaren och moppen!

Vi hörs senare..:)

 

Likes

Comments

05.07.15

Står just nu på flygplatsen! Redo för att åka hem. Även om det tar imot en hel del och saknaden redan svämmar över så är jag redo för att komma tillbaka till vardagen.
Och få träffa diza och packa upp all skit jag köpt på mig här ifrån. Om 2 timmar lyfter vi.
Nästa gång jag bloggar är det från Sverige.

 

Likes

Comments

03.07.15

Om en dag är det dags för oss och åka hemåt. Till Sverige. En månad av massa god mat och shopping. Värme och sol. Men framförallt kärlek & roligheter.
Jag vill hem samtidigt som jag nu knappt längtar hem. Att komma hem till något som jag längtat efter men som nu inte är där gör att jag gärna stannar kvar. Men jag kan inte fly från verkligheten. Oavsett hur det blir och är så tänker jag göra det bästa av hela situationen.

Hur som helst precis kommit hem till min morbror igen, åkte till Kambodja igår och stanna tills idag. Det blev shopping på bästa stället när vi kom över till gränsen igen. Blev en massa barnkläder till barnen den här gången och ett par nya skor. Och plånbok.
Väska köpte jag ju sist. Så med andra ord två nya väskor är inköpta denna gången. Jag är nöjd men i klädes väg är det dåligt. Knappt köpt något. Lite besviken men så är det!
Nu sova, imorgon är en ny dag min sista dag. Vår sista dag...
Blandade känslor.

 

Likes

Comments

KÄNSLAN

Känslan av att vakna upp och höra miley snacka och sen dyker ett känt namn upp och hon låtsas prata i telefon med honom gör att jag halvt går i sönder. Det har ju gått så bra, det har ju varit ganska tyst.. Men är det nu saknaden börjar igen?
Är det nu tjatet ska gå igång? Jag hatar när barnen blir lidande. Jag hatar att de minns allt så bra och att de blir drabbade för något dom inte har med att göra.
Och när jag får frågan vart "denne" personen är så blir jag tom på ord. Hur svarar man? Jag vet ju inte. Men jag vet att personen finns och antagligen gör det personen ska. Men hur förklarar man för en nästan 3 åring om allt? Utan att göra barnet ledsen eller besviken?
Och sen att jag trodde att saker och ting skulle bli bra och längtat hem sen jag landade i Thailand är bara tragiskt nu...
Nu hade jag inte brytt mig på om jag hade varit kvar i Thailand eller åkt till Sverige igen. För jag längtar inte till något mer. Att få träffa en person var liksom en stor längtan, men nu spelar det mindre roll typ..
Besviken, ledsen och arg kan jag nog säga just nu.

 

Likes

Comments

WORD

 

Likes

Comments

27.06.15

Snart är det dags för oss att återvända hem igen. Till kalla och trista Sverige. Men jag längtar ändå tillbaka till vardagen som vi har där. Och till mina hjärtan.
Även om jag gärna hade stannat här för evigt.
Idag ska vi sticka iväg och shoppa lite. Smått irriterad är jag allt. Hur svårt kan det vara att bara kunna göra något normalt och sköta saker själv?
Jag bad och göra rätt för mig. Men om det inte accepteras så är det inte mina problem heller.

Men vi får väl se om de går att lösa sig eller om jag bara ska pissa på allt helt och hållet. För nu har jag åtminstone försökt!

 

Likes

Comments

Thailand

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw