Presentation picture
maysumaleehawbring
May, 21 år, Eslöv
21 år & ensamstående tvåbarnsmamma till mina fina döttrar, Haley 100807 & Miley 120821<3 Bor i en liten stad i Skåne tillsammans med mina flickor! Utbildad nagelteknolog. Pluggar just nu, för att i framtiden kunna jobba med det jag vill! Här skriver jag om vår vardag och allt annat som dyker upp i mitt huvud! Hoppas ni hänger med på vår resa(: /kärlek. Kontakt: mayhaw93@hotmail.com
Instagram: mrsmaysukdee

 

LYCKLIGA GATAN

Exakt här, den här gatan jag befinner mig på just nu, det är den jag kallar lyckliga gatan!
Allting flyter på. Jobb idag 07.30-16.30 men slutade tidigare! Fick frågan om jobb samma tid imorgon men tyvärr har jag ingen som kan ta miley så jag får hoppa det för hon går före! Men det hade varit gott med lite extra pengar. Men hoppas det kommer mer inom kort. Det gick faktiskt bra även om de bara var en gång jag varit där.
Kom hem & möttes av två vänner & två döttrar! Lyckan när jag var påväg hem! Jag dansade till musiken i lurarna & ville skrika för hela världen att jag funnit det absolut bästa! Jag är förbannat lycklig. Förbannat glad för allt jag får lov att uppleva! O sen inte minst att min diza är tillbaka! Att få ha henne vid min sida varje natt är oslagbart! Det var exakt vad jag sa, man förlorar en & vinner en annan! Hon är utan tvekan min bästa vän! Kärleksfullaste varelsen jag mött! Och tro de eller ej, miley & diza kan nu mera mysa ihop! De kan leka lite sådär.
Mina tjejer! Om det fattas något? Nja inte speciellt mycket!
Kanske en varm och Go famn att hoppa in i, en varm skön famn att linda runt sig! Men det kommer, förr eller senare!
Nu försöker jag bara leva ett normalt liv.

Jag är tacksam för allt jag har idag!<3

/lovelifeloveeverything

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

tisdag

Godmorgon typ.. Jag behöver nog inte förklara för er att jag inte riktigt är människa just nu. fick igår reda på att jag skulle jobba hel dag idag istället för bara 13-16.30. Ordinarie är sjuk. Och gick och la mig vid halv elva. Men tror ni jag somnar? Alltid när man ska upp till något så finns inte sömnen på plats. Skit störigt. Somnade efter alla om och men.. Men sovit skit kasst. Vaknat från och till.
Fick sällskap i sängen imorse vid 05. Lagom vaken var jag redan då. Men försökte få lite sömn till!
Nu är jag iallafall påväg till jobb. Sitter på bussen i Lund just nu. Och vet ni vad jag längtar tills mest just nu? Att bara få åka hem till mina kottar. Som idag blir passade. Och sen vankas det middags dejt ikväll! Om jag längtar? Jo lite! Om jag kommer att vara trött. Ja, men vad gör de om hundra år?

/turjagintekännernågonsomkansemignu

 

Likes

Comments

UNDERBAR HELG

Trots att veckan varit ett helvete med miley så blev helgen hur bra som helst. Började med ute middag med hela ligan i fredags! Sen blev det bara roligare! Mys på högnivå.
Lördagen började med att både jag och miche fick kramp! Men ja även lördagen blev toppen. Middags dejt och gladiatorerna stod på schemat. Färgade även håret rött igår! Dock blev bara topparna röda med tanken på att jag var ljus där och svart på övre delen. Men de blev snyggt!
Idag kör jag på lite lugn stund medans barnen är på mamma/mormors koloni och leker där. Ensamtid med diza, varit ute på en lång runda och fått frisk luft. Idag blir det en typisk familjedag med lite sällskap ikväll. Imorgon skulle jag jobbat men faktiskt så har jag anmält sjukt barn då miley ska på läkarbesök och hon ännu inte får lov att gå på dagis. Jag hoppas lilla loppan snart blir helt bra! Hon har en hosta från helvetet också!

Men med andra ord har denna helgen varit underbar med gott folk!

 

Likes

Comments

MILEY

Tisdags morgon började rent åt skogen. Miley vaknade upp med blåsor i öronen, hårbotten och röd på kinden. Av oro åkte vi till vårdcentralen. Där de inte kunde ge mig svar.
Blev skickad hem igen utan framgång. Om de skulle dyka upp mer var de akuten som gällde. 2 timmar efter vi varit hemma kom de blåsor på kinden där hon var röd. Blåsor på blåsor.
Akuten blev de. 8 timmar lång väntan och en ledsen och en slut miley. tempen låg på 34.5 väldigt låg. Blev hemskickade och samma visa dagen efter med käkar besök osv.. Idag kom domen hudsjukdom. Vilken exakt kommer jag inte ihåg, men de får jag reda på mer om på måndag. Hon ska nu bli behandlad med rätt salvor och medicin. Min lilla tös! Nu hoppas vi på att de går över snart! För blåsorna går i sönder och blir sår. Vilken lett till att var kommit in för mycket i öronen. Hon har ont när hon ligger på sidan. Och jag får ont i mitt hjärta av att se henne lida!

 

Likes

Comments

.

Jag behöver bara någon som håller ihop mig, när det känns som bröstkorgen slits i sönder av ångesten..

 

Likes

Comments

BACK!

Jag skrev för någon dag sen att jag skulle sluta skriva här, annars öppna en ny blogg. Men vet ni vad? Jag pallar inte fixa en ny blogg. & detta är trots allt min blogg så jag vill skriva exakt vad jag vill här. Detta är de sättet för mig att ventilera mig.

Hur som helst, en fråga jag tänker o kan besvara på direkt är, ja det är slut mellan mig o p. Helt över! Inte ett ord mer om det nu. Vi lever vidare. Livet gick inte under även om de var jobbigt.
Sen så har jag varit ganska mycket i full gång hela veckan. Med det ena och det andra!
Så nu har ni det förklarat för er😊

 

Likes

Comments

SISTA

Ni vet den känslan den instinkten man har av att man ska spela stark? Ja, exakt den, man säger att man inte bryr sig, man känner inget yadayada.. Vet ni vad?
Jag kom på mig själv igår att den inte funkar för mig. Jag har kört den så många gånger. Jag har försökt göra det så otroligt mycket varje gång jag blivit sårad. För att det faktiskt har funkat vissa gånger.. Ja, när jag var yngre funkade det helt klart. Då gick man ju bara vidare, det var nog inte "äkta känslor" om man säger så. Inte om man jämför med vad man idag känner något händer i ens liv. Speciellt för mig med barn.

Igår var jag brutalt ärlig med mina känslor, för jag kände att jag inte hade något att förlora. Vilket jag inte hade, jag har ju redan förlorat allt som en gång för mig betydde något, så det enda som fanns kvar var egentligen bara mina känslor.. Så för en gång skull kunde jag öppna mig, lägga fram allt, vara ärlig mot mig och mot människan jag fortfarande älskar. Oavsett om det inte spelade större roll så fick jag det lättat för mig, nu kan jag gå med samvetet att jag gjort allt jag kunnat, att jag sa precis vad jag kände, att jag var ärlig mot mig själv och mot denna människan. Oavsett vad den personen tycker och tänker om mig, så tror jag att alla vet att när jag går in för något så gör jag det helhjärtat och älskar med hela mitt hjärta. Och försöker få allt att bli så bra så möjligt att det går rent åt helvete, det är för att jag försöker.
Sen ska jag inte sticka under stolen med att mitt humör, mitt temperament och min korta stubin är till en jätte bra hjälp. Jag föddes med ett helvetes jävla temperament och det är inget jag är stolt över. Men att arbeta med det gång efter gång när man blivit sviken eller tagen föregivet är inte så enkelt.. Jag har byggt murar gång efter gång, jag har alltid försökt göra mitt bästa oavsett om det aldrig räckte hela vägen fram.
Men huvudsaken är iallafall att jag alltid försökt göra mitt bästa varje dag. Och även om allt jag sa igår inte spelar någon roll så ska jag erkänna att jag är otroligt stolt över att jag kan vara ärlig.

Jag vet att livet går vidare, men just nu känns det som att det står rent stilla.
Och jag ska inte ljuga med att säga att om chansen hade kommit att jag inte hade tagit den, för jag hade med all säkerhet tagit den som det ser ut i dagsläge.. För att göra saker och ting annorlunda, ja så många gånger jag sagt det men aldrig kunnat bevisa det, men jag känner mig själv nu att jag hade gjort det på bästa sätt.

Saken är nog den att jag egentligen inte är speciellt ledsen för vad som hänt, besviken dock på hur det hände, men inte ledsen. Klart det känns. Men det som är värst är nog saknaden efter en person som du är så van vid, saknaden efter att få höra rösten, skrattet, doften som är så speciell, tokigheterna som fanns kring oss, och bekvämligheten av att vi kände varandra så bra.
Jag saknar liksom hur jag en gång längtade efter denna människan i en vecka, efter att varit själv hemma hos denne en vecka, samma dag som jag visste att det var idag personen skulle komma så satt jag och räknade ner timmarna, satt och längtade som ett barn på julafton. Inte bara det, veckan vi var utan varandra var ändå underbar, alla meddelanden fick mig att slå volter av lycka, skrek av lycka, och jag tänkte fan nu har jag den rätta! Hur som helst, veckan var magiskt även om vi var flera tusen mil ifrån varandra, dagen personen skulle komma gjorde mig nervös än första gången vi sov med varandra, sen att se personen i hallen brun och alldeles vacker var oslagbar. Känslan, lyckan obeskrivlig. MÄKTIGT.

Vi tog inte varandra föregivet då, vi visste att vi ville visa kärlek. Vi visste att skit kunde komma men var redo för det. Det var bättre tider då, absolut. Och även om jag kan tänka på mycket negativt, så vill jag inte bara göra det för det jämnar ut sig med allt bra vi gått igenom. Första gången jag fick höra "jag älskar dig", mitt hjärta slog säkert hundra slag mer, min luft tog slut och jag kände att detta var exakt vad jag önskade. Alla gånger vi funnits där för varandra, alla gånger vi smög med att vi hade något på gång, förstår ni den känslan? Sjukt egentligen för ingen av oss var tillsammans med någon annan men vi smög som små barn. Det finns så mycket mer jag kan säga och skriva, men hur långt ska vi gå? Inte så långt kanske.
Jag saknar och kommer att sakna närheten, tryggheten av personen, jag saknar rösten, skrattet och doften av perosnen. Jag saknar att ha någon vid min sida som stöttar mig och gör hel galna saker med mig. Jag saknar människan jag träffade och föll pladask för, människan som kämpade för mig, som brydde sig om mig, som varje dag förklarade för mig att personen ville vara med just mig, ingen annan. Personen som sa hur fin jag var när jag kände mig som bajs. Jag saknar att umgås med någon på kvällarna när barnen lagt sig. Jag saknar att vi gör oss i ordning tillsammans innan läggdags. Saknar att längta efter någon utan att få ont, saknar att laga mat ihop, tillbringa helgerna ihop genom att hitta på helt onödiga saker. Det är all saknad som gör att jag mår skit helt ärligt. Och nej jag tänker inte säga att vi haft det bra, vi har haft mycket skit för oss också. Men jag vill inte påminnas om dem, för det tar inte bort ett skit..

Så med detta inlägget vill jag säga att detta blir det sista här. Om jag öppnar en ny blogg eller inte det vet jag inte nu. Men denna bloggen skulle vara till mina barn, men de gick över till mina tusen tals känslor. Tack till er som stöttat mig genom alla år jag bloggat här, som skrivit otroligt fina saker, tack för att ni följt min resa genom åren. Och förlåt för detta extremt långa inlägg. Nu ska ni få bild bomb. PUSSSS PÅ ERR FINA MÄNNISKOR <3

 

Likes

Comments

FRIDAY

Godmorgon fredag!
Jag somnade igår efter alla om och men.. Ögonen var helt slut och jag hade huvudvärk från helvetet.
Somnade bredvid min stora tjej, mysigt att få hålla om en liten kropp och höra andetagen.

Tanken var att vi skulle ut idag, jag hoppar nog det och har en hemma dag/kväll istället. Saker är inte sig likt denna helg. Men förhoppningsvis går det fort!
Vakna tidigt är också en ny tendens, aja det vänder väl sen igen när jag kommit på benen igen. Varit uppe sen kvart över sju. Ingen klocka behövdes!
Miley som valde att sova i sitt eget rum igår kom in 20 över och även hon hoppade i säng. Och för er som inte vet så har jag en 90 säng nu för att jag inte fick plats med min 180! Så ja två barn och en mamma i denna 90 säng känns lagom, men helt klart mysigt!<3

Två nyvakna tjejer som sitter vid ipaden och kollar tecknat!<3

 

Likes

Comments

.

Jag kan säga att jag inte bryr mig men vem ljuger jag för? Det känns så sjukt mycket. Smärta här och smärta där.

-lev ditt liv för morgonen dagen kanske aldrig kommer. Våga släppa taget och vänd blad.

Jag har sagt mitt öppnat mig helt jävla hel hjärtat och jag går ifrån som en förlorare fast en stolt sådan!
Jag känner för mycket för att kunna orka det här.
Jag vet att det kommer att gå över om ett tag, men just nu längtar jag tillbaka där i början där allt kändes bra och lyckan inte gick att beskriva!

 

Likes

Comments

Några ord..

Precis haft miche på besök en stund. Att vakna till sms från okända människor med sjuka texter är kanske inte de jag prioriterar. Och de fick ganska mycket bekräftat! Jag kan avsluta som vänner men jag vill ändå inte ha så mycket mer med personer att göra om man kör ett smutsigt spel.

Nu såhär i efterhand tänker jag på varför jag ens föll tillbaka när jag nästan fixade hela finalen!
Saker och ting kan aldrig bli bättre om man inte är villiga till det. Jag tycker synd om barnen som fått vara med om detta igen. Först deras största manligs förebild, sen nu en annan! Ja tro mig det är nog det enda som känns.
Att höra dem snacka om personen och veta att denna gången vill mamma inte mer. Det är trist och taskigt men så funkar det tyvärr. Jag vill finna mig en ny väg den här gången. Oavsett vad folk säger. Klart kommer jag sakna allt man gjort tillsammans och alla vardagar och helger man tillbringade ihop. Men nu är de ett minne som man glatt får tänka på! Att det var skoj så länge det varade.
Nu går vi vidare precis som alla andra. Jag har mina vänner som till 100% ställer upp för mig. Och jag och barnen ska vara prio ett oavsett vem fan de är som klampar in i vårt liv hädanefter.. Fler stolpskott ska jag icke ha. Och fler uppbrott ska jag inte välja ut. Så de så.

Haley sa till mig innan när jag kom ut från att lagt miley på vila "mamma, vet du vad? Det gör inget jag är inte sur på dig. Vi kan hitta någon annan!" Min lilla tjej, så stor och så klok. Hon märker utan tvekan men jag ska göra allt jag kan för att skydda dom från all smärta som tillkommit de senaste åren.

Fint väder idag igen! Awesome:)

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw