Presentation picture
maysumaleehawbring
May, 21 år, Eslöv
21 år & ensamstående tvåbarnsmamma till mina fina döttrar, Haley 100807 & Miley 120821<3
Bor i en liten stad i Skåne tillsammans med mina flickor!
Utbildad nagelteknolog. Pluggar just nu, för att i framtiden kunna jobba med det jag vill!
Här skriver jag om vår vardag och allt annat som dyker upp i mitt huvud!
Hoppas ni hänger med på vår resa(:

/kärlek.
Kontakt: mayhaw93@hotmail.com
Instagram: mrsmaysukdee

 

18 ÅR

Igår 3 mars har jag bott i Sverige i 18 år. Gick bredvid på ett nytt timanställningsjobb. En förskola som var otroligt roligt. Fick göra allt möjligt och hundra frågor.
En mycket givande dag. Morgonen började 06, dagis 07 för barnen sen började jag 07.30 till 16.00.
Att min första morgon på jobb börjar helt annat än vad jag förväntat mig är dock en annan sak.
Jag skrek av lycka igår efter jag slutade. Solen sken, längtade som ett djur till mina barn och var allmänt glad!

Dock gjorde jag och min kille slut igår efter ett år ihop.
Att vara med någon som så fort dömer en och som alltid velat på en så fort vi bråkar är inget jag tyckt varit skoj. Alla förhållanden tillhör bråk och diverse.
Våra bråk har varit ganska stora, några stora & några små.
Men jag som kom ut ur ett 5 årigt förhållande anser inte att man ger upp hoppet. Första året är skit, första året är kasst. Man lär känna varandra på ett sätt man så inte trodde fanns.
Jag tycker det är trist, men att få sms på jobb om att han inte är redo att flytta in nu om 2 veckor när jag varit på jobb i en halv timma känns sådär.. Framför allt när han till och med varit med mig sen i torsdags förra veckan! Fegt...
Sen att skylla på en massa saker hela tiden och sista tiden betet sig underligt. Jag kan tycka att vi är äldre än så, och att ta de via sms är inte min grej. Jag vill inte ha ett förhållande som 15 åringar bor på vars ett håll, speciellt inte när man alltid är och när man faktiskt bott ihop i 6 månader innan. Jag känner lite att 1 år tillsammans mer till och med då kan Man faktiskt prata ut om vad fan som är fel. Men om inte så finns ingenting att hämta heller. Jag gjorde slut. Klart ledsen. Men jag vill ha något stabilt. En familj. Min familj. Vi var de en gång i tiden, men det förändrades. Synd för vi var lyckliga. De har vi varit nu i mellan åt med. Eller kanske varit de hela tiden men känt en press.
Så mycket vi vet om varandra, så mycket vi gjort för varandra och de läggs ner på noll tid är klart drygt. Jag tyckte verkligen om honom tills han visa att han kunde pissa och skita i att prata ut om det i slutet till och med. Där släppte ganska mycket haspen för mig.

Och till de som tror att han alltid varit den enda som ställt upp, han har tagit barnen blabla... Ja han ställde upp för mig när jag och H var ganska åt skogen, han fanns där under min jobbiga tid, han har tagit barnen & mig med storm. Hjälpt mig med allt möjligt. Han vet allt om mig. Precis som jag vet allt om honom. Saker som antagligen inte hans familj ens vet om.
En kväll när vi inte ens var tillsammans satt jag på akuten och väntade på honom, detta var till och med i samma veva med Hampe. Varför? Ja det är nog en ganska privat och pinsam grej. Inte nog, i oktober förra året när vi inte var tillsammans följde jag med honom till Malmö. Även de jävligt privata saker. Saker som också gjort att jag tvekade ett par gånger på om de verkligen skulle funka för oss. Jag vill ha min familj, vill bilda mig en egen. Och dela det med någon som har samma uppfattning. När han bröt foten fanns jag där, vi var aldrig tillsammans men där satt jag morgon som kväll/natt. Gick och handla grejer, betalade exakt allt. Och han var inte ens min pojkvän! Men vet ni vad de allra komiska är? När han bröt foten och var påväg hem då passade de att vi skulle "försöka" igen. Och sen dess har det varit skit! För han skrev med en tjej inte lite heller medan han satt och dum förklarade mig den veckan vi inte var tillsammans att om jag åker upp till Stockholm så blir jag stämplad och allt vad det hette. Men där stod jag och tog imot det.. Det har varit piss sen dess. Visst de var jag som kastade ut honom och anledningen till varför vi inte bor ihop. Men jag har nog också gjort och försökt med att gottgöra de på alla vis. Och när man tillslut får sånt här via sms så blir man ganska trött på allt faktiskt! Och då känner jag bara att ni, speciellt hans familj som dömt mig sen vi inte bodde ihop och fortfarande går och kastar skit på mig, ;svartsjuka har varit det allra mest sjuka under våra ett år. Inga killkompisar och ingenting.
Fick inte ha på mig vad jag ville. Och i somras inte ens en bikini som jag själv ville ha!!!
Kontrollbehov men de vill man såklart inte erkänna!
Allt jävla slaveri med hämta de gör de, massera mig och allt annat som andra fått se också.
Och att tro att man är bäst i hela världen!
Nej jag är trött på att ta skit från någon. Och om detta är moget eller omoget av mig skiter jag i. Folk ska veta att jag inte alltid varit boven bakom alla bråk vilket några från dennes sida verkar tro. Många varnade mig från hans kontrollbehov, men tyvärr är det något man sätter sig fast vid och blir beroende av. Klart att han varit underbar och söt många gånger. Han har den charm som ingen annan har, tills man får se hans rätta jag. Tro mig jag älskade denna killen med hela mitt hjärta oavsett mina utbrott och jag gav aldrig upp eller tappade hoppet om oss. Aldrig. Men om han pissar mig och mina barn i huvudet så gör jag detsamma. Att ta de via sms var en självklarhet för honom men att prata om de eller träffas var inte så ok. Konflikträdd eller bara rädd?
Jag är faktiskt ganska trött på att ta någon som helst skit från denna människa eller någon runt om denne. Ingen är perfekt men alla kan vi väll bete oss mänskliga?! Problemet denna gången är att jag inte känner mig ett dugg ledsen, utan mer arg. För jag har fattat att så länge man vill vara tillsammans med sin familj och näst intill ha mer förhållande där än vad vi hade så hade de inte funkat. Jag vill inte vara tillsammans med honom +3 till liksom.
Jag lärde mig att stå på mina egna ben i tidig ålder och jag trivs med det. Anyway, detta var bara en liten del av exakt allt.. Jag skriver mer sen.. Måste fixa vid mig! Nu ska jag göra lite nytta & ta tag i fega människor :)!

Godmorgon förresten!

Er kommer jag alltid att älska. Er kommer jag alltid att skydda!

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Efter 2,5 månader från dagis så ska de imorgon tillbaka till verkligheten. Tidigare än förut och längre än förut.
Meningen var att jag skulle till skolan imorgon och dem skulle vara där under tiden fram tills efter lunch någon gång. Men under dagen fick jag samtal av Pontus som frågade vilken dag jag kunde gå bredvid.
Han fick jobb på en förskola utanför Lund men sen fick han jobb i Malmö istället. Och de behöver folk och jag som ändå knappt gör något kunde lika bra visa intresse. Även om det var Pontus som sa mitt namn till en han och hans mamma känner.
Så helt plötsligt fick jag avboka skolan & ringa och ändra dagis tiden.
07 ska de vara på dagiset, runt kl 17.45 ska jag kunna hämta dem. Jag börjar 07.30-16.00. Blir några timmar men jag klagar inte. Trevligt att jag har något och göra, annars hade jag bara haft lektion 08.05-10.00 ungefär. Sen ledig resten av dagen. Så nu fick jag en full späckad dag istället. Sen efter jag hämtat hem mina barn så blir det middag med en vän & hennes son!
Och för övrigt så har jag bott i Sverige i 18 år imorgon också. Det känns bra i min själ.
Hoppas nu detta håller i sig och att jag känner att det är något för mig. Jag älskar ju barn så de borde ju vara något för mig.
Hur som helst, jag ser fram imot morgon dagen!
Planerat till och med på när jag ska sova ikväll. Kanske 20.00? Perfekt om ni frågar mig.

/livetpåenpinneäröver

Haleys egna selfie som hon tog igår när jag satt och gjorde fransar på en kund/vän.

 

Likes

Comments

FREDDY WR.UP

Som ni vet så köpte jag ett par militärgröna Freddy wr.up byxor för ungefär en månad sedan nu! De absolut skönaste byxorna om ni frågar mig. Jag ville knappt ta på mig jeans igen efter att jag hade testat mina Freddy pants.
Men för en vecka sedan efter att jag tvättade den och skulle hänga upp dem på tork upptäckte jag att sömmen hade gått och där var ett hål. Inget stort men störigt när man betalat närmare tusen för ett par byxor. Inget kvitto hitta jag. Men min svärmor bad mig ta med dem till henne hon handlar mycket i den butiken och i helgen fixade hon nya till mig. Utan kvitto tog de imot byxorna och nya fick jag. Fast svarta. De gröna var slut. Men vet ni vad? Det gör inte mig något. När jag köpte de gröna ville jag ha svarta men då var de slut & jag ville inte vänta till dagen efter så tog gröna!
Nu har jag mina svart. Men de gröna trivdes jag också i, en fin färg. Så all cred till MM SPORTS. Bra service och där kommer jag att köpa mina andra byxor. Och ett tack till min svärmor som fixade detta!

Jag är nöjd och dem sitter fint dessa också!

 

Likes

Comments

INTERIOR

Dessa ljuslyktorna hittar ni på interiorforyou.se , jag har konstigt nog aldrig varit där och kikat förens nu när jag bläddrat runt och råkade hamna där. Tur var väl det.
Dom har otroligt mycket inredning till hemmet. Priserna varierar helt och hållet från märke till märke. Vissa mer behagliga och andra lite mer obehagliga!

Men dessa lyktorna hittar man till kanon priser, den stora 79:- den lilla 69:-. Billigt om ni frågar mig.
Dessa ska jag beställa hem, för hos mig ska de få bo.
Men får nog börjar rensa mina ljuslyktor där hemma först.

 

Likes

Comments

28e februari 2015

Att vakna självmant utan att barnen väcker en är numera ovant. Varje morgon vaknar jag till deras röster. En som kryper upp hos mig och till en annan dom bara sticker in huvudet i mitt rum och säger "godmorgon".
Det här med att vara utan dem känns faktiskt för jävligt.
Tänk att man kan vänja sig så fort.
Även om det är skönt att kunna vakna upp själv så är det tusen gånger mysigare att vakna upp och höra dem. Ja, förutom när dem skriker så hela lägenheten skakar. Det är kanske inte lika mysigt.

Jag ringde min bror nyligen och fick pratat med båda tjejerna, de har det bra och har ätit. Nu var det tydligen dags för fruktstund. Tänka sig att min bror som jag själv passade och tog hand om har blivit så stor att han nu mera passar mins barn? Vilken konstig känsla faktiskt. Men samtidigt väldigt kul och se.
När jag tänker på hela situationen som jag idag står i så är det mer lycka och glädje än sorg och ångest.
Jag älskar att jag har mina barn , min familj och mina vänner som faktiskt älskar mig och finns där när något är rent åt skogen. Man blir klokare för varje dag som går & man lär sig att ensam är ganska stark. Och inte nog med det så finns det otroligt många dörrar och otroligt många möjligheter. Det är det jag älskar med hela livet.

Nu skriver jag för att jag inte har något annat att göra & för att det känns bra att skriva när jag saknar mina knottar.

/liveterbjudersåmycketmerändetsomduhar

 

Likes

Comments

CHILLI

Lyktorna är från Chilli. En butik som jag aldrig lagt märke till förens när jag gick på Väla. Vilka otroligt fina saker de har till hemmet.
Deras priser är lite högre men det är nog också mer kvalité och udda designade saker.

Dessa lyktorna där imot kostar 39.90 stycke. Bra pris om ni frågar mig. Och jag är mycket för såna ljus lyktor. Enkel och fin design.

Ni finner dem på Chilli.se

 

Likes

Comments

FRIDAY

Fredag igen... Och ännu en dag det är solsken och skönt väder ute!
Inatt sov vi i Lund som jag skrev tidigare i ett annat inlägg.
Jag har hunnit fixa mig och sådär så vi ska väl ut till stan en runda innan Pontus slutar jobb och hämtar oss.
Vi ska ut till Pontus pappa ikväll då han fyller 50 i veckan. Barnen har jag fixat passning åt, min bror ska passa barnen för första gången någonsin. Hans tjej ska också vara med. Dem ska vara i lägenheten, och jag tror det kommer att gå bra!
Min lillebror är inte så liten längre och tror han kan sköta det galant. Barnen om inget annat är taggade för morbror.

Sen från det ena till det andra så klippte jag bort mina naglar imorse. Varför? Jo för att jag bröt en igår och började blöda fö att de bröts rent för långt in. Mina naglar är nämligen så långa, mina riktiga då.
Och nu har har jag varken tid till att fixa dem och borde låta den nageln få vila! Sen kom jag på att jag haft påbyggt i ett år nu utan någon som helst vila. Så jag passar på att vila dem nu medans min ena gör förbannat ont!
Ser ut som skit utan naglar, men så kan de vara ibland!


/underbarafredag

 

Likes

Comments

Vilket väder

Vilket väder vi har haft idag. Vår känslor deluxe.
Jag & tjejerna satte på oss kjol/klänning och solglasögon & tog Tåget mot Lund och mötte upp Pontus. Lite ärenden sen mot Malmö & lämna tillbaka mixern som gick i sönder efter två dagar. Fick en ny. Efter blev det mat på Ikea och handla lite. Vidare mot Eslöv för att visa salongen & åka till Lund för att sova här inatt. Handla lite på Willys när vi väl kom till Lund igen.
I helgen är vi borta. Mer om de berättar jag imorgon. För nu ska denna mamman sova!

/godnatt

När vi kom till Lund köpte vi vars en glass! Måste passa på när vädret duger!

 

Likes

Comments

TORSDAG DEN 26e FEBRUARI

Vilken dag. Solsken genom hela lägenheten! Älskar att vi har lägenheten åt rätt hål denna gången & att man har fönster på mer än ett hål!
Så idag bär jag en klänning jag fick av svärmor i julklapp. Och barnen har också klänning idag. Vi ska in till Lund och möta upp vår Pontus. Sen ska vi göra lite ärenden, samt lämna tillbaka mixern som jag fick i lördags och som pajade i måndags! Maximal otur.
Nu ska jag äta min räkmacka som jag nyligen stått och fixat. Skriver mer under dagen!

/spridkärlek

 

Likes

Comments

25e februari 2015

Jag är typ sämst på att blogga nu mera!
Jag har liksom inte jätte mycket att blogga om direkt.
Jag går ju knappt i skolan, min andra del av naturkunskap börjar inte förens om 1-2 veckor & matten på distans så de blir oftast hel dagar med barnen.
Så mycket till liv har jag ju inte. Men försöker ju skaffa mig ett liv.
Annars då? Ja jag lever som livet på en pinne! Far runt lite var som med kidsen, underhåller och leker.

Just nu är vi i Lund. Miley valde efter alla om och men att sova middag på mitt bröst nu! Lagom mysigt. Så lekplatsen får vänta igen, men jag myser med haley framför Barnkanalen sålänge. Hon har blivit dålig den damen!
Men ändå ganska pigg.


/ingetliv


 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw