för exakt sex månader sedan idag fick jag upp min tredje kärlek på bröstet.
Tänk att jag dagen innan var helt ovetandes att jag klockan 6 skulle vakna och ha ont men ändå gå och lägga mig igen och inte förstod att det var värkar. Och att jag några timmar senare skulle föda och få möta min tredje dotter för allra första gången.
Jag kommer ihåg att min graviditet var en pest och pina. jag minns att jag hatade att vara gravid den här gången pga olika problem som uppstod. jag minns att jag lugnt ringde syrran som inte svarade och ringde sen hennes man. jag minns att alla bad mig ringa kk och jag bara jag ska. en timme senare när värkarna var tätare ringde jag. de bad mig att åka in. Men jag ville hellre packa och städa hemmet så det var fint. Jag minns att jag väckte jojje och han frågade om jag skulle föda och jag svarade helt cool lugn "vet inte jag?".
Han var nervös som fan stackarn.
Väl inne trodde jag att jag skulle bli hem skickad eftersom jag inte hade så ont. Men visst skulle jag få stanna. Och när jag under förlossningens gång slänger lustgasmasken på jojje för att han bara ber mig andas. Och jag slänger allt för att jag ska hem och sova. vilken kamp det var i lite mer än 3 timmar. Men vår älskade z kom till oss, och låter oss få älska henne oändligt. Hon gjorde livet komplett på många sätt. Och hon är den goaste flickan jag sett.

Likes

Comments

det är en sjuk trend just nu med holographic naglar. Och jag dör så snyggt det är. vem är jag och inte följa den trenden? beställde hem det för 3 veckor sen, idag damp det ner i brevlådan.  Var tvungen att testa och fasen så snyggt det är.

Likes

Comments

Min frukost omg lunch idag.
sen bar det av mot malmö för lite inhandling med gan och sen bort till kliniken jag skulle fixa läpparna.
vi hann och sätta oss på en thai restaurang där min killkompis bomie jobbar och äta medan vi väntade in henne som hade kliniken i med hon var försenad.
tyvärr jobbade inre han där idag.

det var skit väder. vi körde 40 km/h hem på motorvägen. fy vilken väg det var.
hem och möttes av barnen som varit med angelica. de hade bakat muffins. Så goda och så duktiga dem varit.

Likes

Comments

Jag bokade en tid igår för läppförstoring. Och kom till en klinik med bra service och fräsch lokal.
Men pga snökaoset så blev hon som ägde salongen en timme sen, men behandlingen gick snabbt och lätt.
Som kompensation skrev hon en lapp till mig medan jag låg med bedövningskräm där det stod att hon bjöd på denna behandlingen och på det fick jag ett läppbalsam som var utsett till den bästa. Riktigt skönt och smörja in läpparna med. jag är Riktigt nöjd med läpparna. de kommer att lägga sig mer om någon dag och jag får förmodligen göra påfyllning. Tanken är att jag faktiskt ska göra det. men vi får se hur resultatet blir först. 

Likes

Comments

Jag har ju sagt att jag i år ska fokusera på att lägga tid på min kropp, tills jag är nöjd med hur den är osv. Mitt mål 2017 är att jag ska sluta med sockret. Inte helt men halvera. Träna varannan dag som jag gör nu. Testa nya saker. Få mig själv att trivas med mig själv osv.
Idag händer den första förändringen. Det är egentligen ingenting jag intr trivs med, men det är någonting jag velat testa länge och nu fick jag impuls ryck igår och bokade tid. Vad det är får ni se sen. Men jag är både taggad och rädd🙈

mellis efter gymmet igår kväll!

Likes

Comments

Bloggen har legat på is lite. Har inte motivationen att blogga.

Jag gör naglar för fulla muggar, äter, träffar vänner, äter lite mer, tar hand om barn, tränar, gör lite mer naglar, tar hand om barn lite mer och sover.
Inget speciellt asså. jag älskar att göra naglar. Så jäkla roligt.
Igår fick jag en försenad julklapp. Så glad jag blev för innehållet.

Jag blev glatt överraskad.
Nu efter jag ätit så ska jag göra om mina naglar. Jag gjorde dem i torsdags, men nu ska jag göra om dom igen. Mest för att jag hoppar träningen idag. jag sträckte nog mig igår eller något.. riktigt ont i ljumsken.

detta gömde sig i paketet.
tack!

Miche och killian har varit här idag också, Miche fick naglar som den nagelbitare hon är, och barnen fick leka. Nora har också varit här hela dagen. Nu är jag helt slut. men imorgon är en ny dag. snart är jullovet slut och tillbaka till rutiner.

Likes

Comments

Hela Eslöv är utan vatten.
Inatt till imorse var det strömavbrott nu har vi varit utan vatten hela förmiddagen och än är det inget vatten pågång. Det är hemskt, att ha ett spädbarn och inget vatten är ingen bra kombination. Plus att ha hundar på besök och vi ska ha gäster nu snart och inte kunna diska och spola är fan irriterande.
Men ja, här lever vi som på stenåldern då. Vi gör det bästa av situationen. All vatten på Ica är slut. Tunnor på ÖB slut sålda. De ska ställa ut vatten tankar i Eslöv och runt om. Så vi får väl fylla på med flaskor.

jag har öppnat en sida på fb. Nu har jag bestämt mig för att börja bygga naglar lite seriösare igen. Igår fick jag en leverans och på kvällen fick jag en massa andra grejer till naglar. Från nya märken som jag aldrig jobbat med. Peggy sage och clarissa. många nya favoriter.

Likes

Comments

Idag har vi gjort exakt ingenting. bara varit.  ätit och glott på tv. Under täcket i pyjamas, jag och mina barn.
Ikväll så städade jag lite snabbt.
det är väl det vettigaste idag. ingen träning idag. vi har paus.
jag försöker överleva min träningsvärk.

gan kom o levererade detta nu för en timme sen. asså jag får alltid mat av henne, denna gången nyttig annars hade jag blivit fet. Sjukt gott. Första gången jag äter det!

och så har vi en hund på besök hos oss.

Likes

Comments

Idag började Ica sälja semlor. jag kunde inte motstå. lika gott som jag hade tänkt. 
Fasen att det är så mycket grädde.
Men ikväll tränade jag, så förhoppningvis åkte semlan igen. och nu sitter jag med frukt tallrik. Mest för att jag alltid är april hungrig efter gym.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw