Det här är mitt liv, mitt liv i bilder.
Dem absolut finaste människorna jag vet.
Och dem jag älskar högst på jorden!♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

vi försöker testa nya maträtter så det blir lite varierande. Coscous hade jag kanske ätit en gång tidigare. Det luktar inte speciellt gott, men det smakade godare än vad det lukta iallafall. Gjorde en kycklinggryta till det!
Det blev gott.
Hallulomi har blivit en enorm favorit! Har det till allt.

Likes

Comments

Natten har varit hemsk. Hon har varit vaken från och till hela natten. Inte konstigt när det visade sig att hon är dålig. Spytt hela dagen så fort hon ätit. Så hon har inte fått behålla någonting. Inte ens lite. Spydde ner mig och henne själv inne på mileys dagis. Och även här hemma. hon äter 150 i vanliga fall, idag har hon inte ens kunnat äta upp 60 utan att kräka upp det igen. Hemskt när man själv sitter här och inte kan göra något åt det. Blir det inte bättre får det bli ett besök hos doktorn. Hon måste få i sig vätska och mat ju.

Likes

Comments

Grodan kommer rocka även dessa skorna om några månader. Grejen är nog att vårt barn går med mer modes kläder/skor än vad vi som föräldrar gör.
Dessa köpte tant angelica till grodan när hon var iväg i Göteborg i helgen.
Sjukt snygga. Pappa J är en Adidas människa, den här mamman är en Nike. Nu har hon ett par av varje. Och jag börjar komma in i någon skoträsk nu och letar mer och mer..

Likes

Comments

jag är rätt dålig på det här med känslor och snacka.
Men jag är rätt bra på det här med att ta bilder och lägga upp dem. Haha nej men igår fick vi lite ensamtid när alla barnen somnat och gick och la oss tidigt så vi tog lite nya selfies tillsammans. Slå den ensamtiden när man väljer att ta ego pics istället för att göra något annat lite mer vuxet😅. Men ja, alla har väl sina sätt att fördriva och utnyttja tiden på. 
Hur som helst, den där killen som är bredvid mig på bilden är han som gjort min vardag lite enklare sen han steppade in i mitt liv. Han har också gjort mig lyckligare. Inte nog har han gett mig något utav det finaste som finns, vår dotter! vi har haft det ganska tufft sista tiden, irritationen tar över när sömnen blir borttagen. Men någonstans så löser vi det. Klart man alltid stör sig på något och det kommer alltid att vara så. Men man får lära sig att prata. Precis som vi lärt oss göra. Han är inte bara en bra person eller pojkvän. Han är en fin pappa och extra pappa till dessa tre liven.

Likes

Comments

Kolla vad Ica har! Som jag spanat in dessa. Hur många smaker som helst, fast fläder/lime fanns inte idag.. så jävla typiskt! Annars älskar jag ju blåbär så det fick bli det. Fast körsbär lät också gott och melon. Hade jag haft mer plats i frysen hade melon också fått följa med hem. Nostalgi känsla, vi hade alltid sån här stor glass förpackning hemma när vi var små. Nu har vi glass så de räcker en månad iallafall.
Äter lite glass nu sen blir det sängen.

Likes

Comments

Min telefon är hämtad och fixad.
Allt är nytt förutom ramen på min lur. Så fått nya skärmar både bak och fram och hela innehållet är helt nytt. Ny mjukvara är uppdaterad också!
Det känns som att jag håller i en helt ny lur. Förutom att jag ser några repor på ramen.
Fått börja att installera om allt! och även blivit av med alla kontakter och bilder. Lite bitter är jag allt över att bilderna är borta. det är bilder sen jag väntade zoey och tiden efter det sen hon kom. Har lyckats spara vissa, men vissa har jag inte gjort och det skär faktiskt lite i hjärtat att jag nu är av med dom.
Hur som helst är jag iallafall glad över att ha tillbaka min lur. Och jag får väl helt enkelt ta nya bilder och skapa nya minnen. 
Vi tittar på fotboll just nu, miley blir snart lämnad också och sen ska vi storhandla. Vi behöver fylla på. Vi brukar ju storhandla varje den 25e-26e men ersättningen har varit slut i butik och blöjorna börjar ta slut här så lika bra. Orkar inte heller köpa bara mjölk och skit. så kan lika bra passa på att fylla på allt direkt.

Likes

Comments

Har en riktig sjusovare till bebis. Hon sover ännu och inte haft en tanke på att vakna trots att hon blir störd hela tiden. Jag har legat här bredvid henne och hållt på och pussat och pratat med henne men ingen respons. Lyfte upp henne från sin egen säng och la henne i vår men inte ens då funderade hon på att vakna till liv. Heja grodan!
Älskar att hon bara kan bestämma sig för att sova hur länge hon vill. Sötast i världen är hon också när hon sover..

Jag måste snart slita mig upp från denna synen, ska iväg och hämta mun telefon. fick sms om att den var klar igår.

Likes

Comments

Det är första gången på snart ett år jag pratar med min mamma. Vi har inte haft någon kontakt pga olika anledningar. Idag tog jag mitt förnuft och träffade henne. Hon är trots allt min mamma vare sig.
Det var även för henne första gången hon träffade Zoey. Och trots det att vi båda har svårt med känslor så märkte jag ändå att hon inte kunde låta bli grodan. Och det värmde mitt hjärta att se zoey med sin mormor för allra första gången.
Detta var inte sista gången vi bråkade, men man lär sig något nytt hela tiden.
Miley stannade kvar hos mormor och morfar och Haley följde med mig hem. Åt god thai mat och hade det allmänt mysigt med alla barn. Oavsett vad som än händer så är det ändå familj. Och familj betyder att ingen blir lämnad utanför!

& igår eftermiddag bestämde jag mig för att färga mitt hår svart. Inte haft det på säkert 18 år och jag vet inte vad jag ska tycka om det heller. Men det är väl ändå helt ok. Men känner mig lite för punkig kanske..

Likes

Comments

Kolla vad angelica skickade till mig. hon är i Göteborg och åt på en restaurang som hade ställt fram massa tamponger inne på toaletten. det bästa jag sett i mitt liv. Alla resturanger borde ha det.
Tänk att gå ut och äta när man har lingon veckan och slippa tänka på att ha med sig det i väskan eller på sig, guld!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw