Igår hade vi kalas för mina små prinsessor! Frost tema i all ära. Dem älskar ju frost. Och alla presenter de fick var också rena rama frost!
Det blev ett lyckat kalas. Barnen var nöjda och då är jag också det! tack min fina familj för allt ni gör för oss. Tack till fina vänner som också finns där i alla lägen för oss. Utan er skulle jag inte vara någon! all kärlek till er.
Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har sagt det ofta den senaste tiden, men fan så lycklig jag är. Fan så glad jag är för att jag har de människor jag har omkring mig. Allt som från första början bara var kaos är idag något fint. Vi kan skratta och gråta ihop. Vi kan skrika och få utbrott på varandra. Men vi älskar varann lika mycket alla dagar i veckan. Klart man blivit besviken, men allt löser sig. Och man bygger upp ett mycket starkare band sen!
Igår hade jag en helvetes underbart dag tillsammans med mina grabbar. Fan som jag älskar de alla, fast på helt olika sätt.

Dk, Helsingör igår en vända. Köpte lika gott och dricka. Och jag skrattar ihjäl mig lika mycket varje gång! Min fina bästavän Andy, och min fina Freddy! Och självklart är tiias en ny lycka i gänget!

Likes

Comments

Igår efter jag lämnat barnen hade jag en lugn stund för mig själv innan grabbarna grus kom och väckte liv i mig.
Vi spelade spel och hade allmänt trevligt. Sov borta inatt. Strömavbrott i hela lägenheten och livrädd blev jag. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag älskar dessa människor.
Imorse väckte F mig, han och kunna vara pigg. Sen gick vi ner till stan och gjorde några ärenden och köpte frukost. Att bli serverad är något jag inte blivit på länge. Ja jag njuter. Och nu är jag vidare på annat ärende. Livet och alla måsten är jobbiga. Men det är fredag.

njut av livet vänner!


Likes

Comments

Hela dagen har jag varit glad. Varit på topp. Sen vände kvällen, oavsett hur mycket jag vant mig vid tanken är det fortfarande skit svårt. Svårt och tungt på samma gång. Jag känner mig halvt sönder. Samtidigt som jag är glad över allt jag kommit till idag. Allt som jag har idag. Men minnena finns där hela tiden. Och det är vad som gör det jobbigt. Men som sagt, allt detta var för mig ett sätt att kunna gå vidare. Jag hade aldrig kunnat göra det om jag inte hade fått sanningen svart på vitt.
Det känns i hjärtat, i varje del av mig. Men jag överlever det. Fint folk runt mig.
så jag överlever det mesta! men en sak har jag lärt mig och det är att aldrig tro på människors ord igen. Det sårar en bara som fan i slutändan.


Likes

Comments

If I got locked away
And we lost it all today
Tell me honestly would you still love me the same?
If I showed you my flaws
If I couldn't be strong
Tell me honestly would you still love me the same?

Likes

Comments

Ibland blir jag så förbannat besviken på människor. Människor jag släpper in i mitt liv och som jag bryr mig om. Människor jag alltid finns för och försöker göra mitt bästa dagligen för. Jag kan säga så mycket som, det är som att pissa i motvind man får bara piss tillbaka. Klockrent!
Trots 2 h sömn inatt så har vi haft en bra dag. Jag och F har legat pladask i soffan och kollat film hela dagen. Käkat och snackat. Han är en jävel på att sova den asså. Ber mig sy ihop hans byxor och så somnar han som ingenting. Vi körde på en powernap tidigare idag. Helt slut som artist. De enda timmarna jag sovit. Så ikväll blir det en lugn kväll. Ska inte röra en fena. Precis dammsugat dock och plockat undan efter gårdagens fotbollskväll. Jag är iallafall glad att jag har vissa runt mig. Som kan göra mig glad och ledsen samtidigt för att de är ärliga mot mig. Men sanningen är den som gör mig till människa. De är den som väcker mig till liv. Sen att det var tvunget att bli skit först innan vi verkligen kunde släppa in varandra helt var kanske såhär i efterhand värt det. Idag har vi en bra relation och kan snacka om allt med varandra. Vi kan till och med snacka i telefon i flera timmar trots att vi vet att vi ska träffas senare. Det är sånt som gör mig hel.

Men nästa vecka är det andra puckar. Jag börjar plugga igen och barnen förskolan. Ska bli skönt med rutiner. ska bli skönt att göra nytta!Likes

Comments

Idag var en planerad fotbolls kväll med min grabb. Men det trillade in fler folk som vi inte hade tänkt oss. Men visst fan hade vi trevligt. Sydde ihop freddys byxor och kände mig genast som 80. Malmö tog hem de. men vilken spänning. Herregud som vi skrek och hade oss! J retades med mig och ringde efter första målet så jag fick höra på jublet. Ja jag önska att jag var på plats faktiskt. Vilken match! Haft en trevlig kväll iallafall.
Jag älskar de människor jag lärt känna. De människor jag får tillbringa så förbannat mycket tid med. Även om vissa gånger är skit så älskar jag att ha dem i mitt liv.

sen att jag tabbar till det själv är ju en annan sak. jag borde veta vid detta laget vad som är värt att satsa på. Men fan så svårt det är att förstå när man fastnat för en. Men jag borde egentligen inte överväga ett skit. Det är han eller ingen. Men synd inte mitt hjärta förstår det så som min hjärna förstår. Knäppt allt det här.
nu blir det sängen men de mina!

Likes

Comments

Tänk att vi alltid gnäller på hur hemskt vårt liv är. Men sällan påpekar vi hur bra vi egentligen har det. Jag har gnällt på senaste tid hur hemskt allt varit. Det har varit en tuff period absolut. Men verkligen långt ifrån vad jag gått igenom förut.
Att förlora en nära, släkt eller familj det är hemskt. Inget annat!

Jag ska egentligen vara tacksam för att jag fick gå igenom en tuff tid, jag fick möta nya människor. Människor som uppskattar de jag gör och vem jag är. Människor som är som familj för mig och gör allt för mig. Människor som ser mina brister som ändå fortsätter att älska mig. Idag förstår jag inte hur jag klarat mig utan dem hela tiden. Jag träffade också en kille som hört massa rykten om mig men som säger att antingen kommer de från en som aldrig kunde få ha dig eller en som aldrig lyckas vara som dig. Så klockrent! jag kan idag med handen på hjärtat säga att jag är lycklig. Efter all skit så är jag äntligen mig själv igen!
och mina fina prinsessor. Mitt allt! mitt liv är underbart!Likes

Comments

Varit igång hela dagen. Först ett långt samtal med freddy i telefon. Han kan jag alltid snacka med, allvar som skämt! sen kom palm och gjorde mig sällskap, vi röjde här. Drog fram en matta som jag nu lagt fram som jag har vid soffbordet. Ser mycket trevligare ut! sen flyttade jag runt alla prydnadssaker och ljuslyktor också. Ibland är det mycket roligare att röra runt allt, man behöver knappt köpa nytt. Och jag fick ganska mycket bevisat att jag inte ska köpa mer inredning. Fan så mycket saker jag har. Satte även upp andra gardiner. Hade svarta gardinstänger. Nu har jag ljusa fina rosa genomskinliga. Jösses vilken skillnad gardiner kan göra. Nu väntar jag in J som ska kolla idol med mig och sova här. Har alltid så förbannat roligt med honom. Så många människor jag missat i mitt liv. Helt sjukt!
imorgon fotbollskväll med min palm. Och hoppas mff tar det såklart!
Längtar tills morgondagens match!

/happyday


Likes

Comments


Better Blogging Nouw