Min lördag i bilder!
Kalas, sushi dejt med min minsta dotter och bror, resturang besök med min lilla dotter, umgicks lite med en vän på restaurangen, fixade mat till min fina vän, lite mello mys, och lite mer grodan mys.
Nu sover hon på mig. Min älskade dotter.

Likes

Comments

Livet är inte alltid bra, knappt perfekt. Men det finns det där små stunderna som är övervärderliga. Stunder som ingen kan ta ifrån en.
Med åren som gått har jag lärt mig att inte ta saker förgivet. Inte vara så ytlig. Man vinner sällan något på det.
Även om jag inte är rik, så är jag rik på annat plan. Jag är rik på kärlek. En kärlek som jag aldrig skulle vilja byta bort mot pengar eller saker.
Livet är väl inte sådär bra just nu. Jag är lite ledsen i hjärtat. Jag funderar väldigt mycket på saker och ting. Men även i dessa stunder finner jag ljuset i mitt liv. Och försöker att leva på de där stunderna så jag slipper vara ledsen. Jag tror vi alla har våra såna dagar. Hur perfekt ens liv än kan se ut i text och bilder så är livet inte alltid perfekt, kanske till och med väldigt sällan.
Jag tycker inte ofta mitt liv är pest, men ibland är jag ledsen. Precis som alla andra människor. Ta vara på varandra. Lev livet. Gör det ni tycker om.

Likes

Comments

Det är den första bilden som togs på oss tillsammans!
Anledningen med den bilden? Allt var för nytt för att jag ville lägga upp bilder på dig. Så att man såg dig. Samtidigt så var jag så glad över att jag hade funnit dig.

Du kom in i de tomma utrymmena, fyllde ut det. Lagade det som var trasigt. Antagligen omedvetet.
Jag var glad att jag började träffa dig, men tillät mig inte att börja vara lycklig igen. För när man har det kan man också förlora det.
Du tog de mina som dina egna, älskade de mina som dina egna. Men jag tillät mig inte att börja känna något.
Du fick mig att börja skratta på riktigt igen, utan att behöva anstränga mig och känna ångest varje gång jag skrattade för att det var ett falskt skratt.
Vi visste om när vi började umgås att vi skulle få höra fula ord, folk som dömde oss och folk som skulle börja snoka lite mer. Men du ryckte bort allt det där.
Du älskar mig, alltid. I mina bästa och sämsta stunder. Du finns där alltid, både för mig och barnen.
Jag lovade mig själv efter allt som hänt att aldrig säga det igen, för att det kan förändras sen, men jag gör det ändå, du är en fantastisk pappa! Både plastpappa & pappa.
Tack för att du kom och gjorde mig lycklig igen, utan att jag ens visste om det. Tack för att du gjorde så att jag tillät mig själv vara lycklig igen. Och tack för alla stunder du älskar mig, och kom in i mitt liv och delade min vardag med mig. Vi har inte det bra alla stunder, men de stunder som är bra övervinner alla de sämre stunderna!
I slutändan spelar vi ändå i samma lag.
Jag älskar dig!

Likes

Comments

Jag har fixat och donat idag. Sen klockan kvart i 11 var vi ute redan, jag skulle fixa det sista inför kvällen. Vi skulle inte fira, haha jo jag älskar tanken. Men det är så fint med alla hjärtanas dag. Så fina och söta saker. Kan inte låta bli.
Barnen fick vars en nalle, liten klubba och ett paket tuggummi. Och brorsan och killen vars en liten present!
Jag fick en ros och choklad av min älskade pojkvän. Vi skulle som sagt inte fira, men jag ville ändå överraska med något.

Ser ni att pepparbiffen är i hjärtform? Så otroligt sött! Var tvungen.

Och såklart det bästa, efterrätten!
Choklad doppade jordgubbar, jordgubbar, melon, hallon, vindruvor och choklad! Samt hallonpannacotta med digestivbotten!😍

& samtidigt som vi myser till det lite, firar vi även grodan som blir 7 hela månader idag! Vi älskar dig.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag allihop.
Sprid extra mycket kärlek idag. Visa lite extra mycket uppskattning. Håll handen när ni går. Pussa varandra en gång extra.

Jag tycker egentligen alla hjärtans dag är en överskattad dag. Dagen i sig är fin, alla blommor som säljs, alla röda och hjärtformade sakerna som är i butik.
Men fortfarande. Jag kommer ge mina barn vars en liten present iallafall. Som vår mamma alltid gjorde med oss.
Men först ska vi till vårdcentralen med miley.

Likes

Comments

De här setet fick Zoey när hon föddes, av sin farmor som då varit i Frankrike. Jag älskar den. Så himla söt.
Jag längtar så tills vädret tillåter det så hon får på sig den. Den är för 3-6 månader. Lite stor i storleken men det är perfekt nu när vädret ändå inte riktigt är med oss. Och det är ju bara vinter än.

Likes

Comments

Vi har varit bort hos syrran och hennes familj, mamma o mammas kille var också där, och våra barn som sovit hos mormor. Och dit gick även vi och min bror.
Mamma hade lagat god thaimat, min syrra och hennes kille en super god kladdkaka! Och ja jag har min äter dag. Jag gör vad jag vill denna helgen haha!
Firade syrran och hennes kille smått. Dom fyller ju gamla i veckan. Vi hade helt enkelt en trevlig kväll. Barnen med. Zoey är förkyld, igen!!! Så hon har varit gnällig exakt hela dagen, förutom när vi var där! Tack och lov. Haley hostar ihjäl. När ska det ta slut?

Likes

Comments

Jag är i ordning. Barnen är i ordning. Jag ska ha kund om en stund.
Men jag måste säga att jag inte riktigt gillar läppglanset jag köpte häromdagen från isadora. Det ska bli matt när det torkat, vilket det blir. Färgen är jätte fin. Men när det torkat så känns det som att jag har lim på läpparna. Det är alldeles klibbigt även om det blir matt. Vilket är störigt. Och inte alls bekvämt. Inte när man lägger 100 spänn på en läpprodukt som dessutom är ett välkänt märke.
Men färgen är iallafall fin. Men det är ändå tråkigt. Dock älskar jag min nya foundation jag också köpte samtidigt. Även om den är lite mörk så är det helt okej när jah har bus.

Likes

Comments

Efter min kund i förmiddags gjorde jag vid mig, packade allt och sen förberedde jag mig för en liten tripp med två av mina tjejer som är hemma. Haley hade nämligen bestämt att vi skulle till Lund idag. Sagt och gjort. Jag hittade present, några alla hjärtansdag saker och lite annat smått och gott.
Men på hem vägen hoppade vi på fel tåg och hamnade i Landskrona.. suck. Hade köpt med mig subway och BK till Haley. Fick med mig en ny tröja också vet dock inte vad jag ska tycka om den. En storlek mindre hade inte gjort något känner jag nu. Men men, imorgon väntar ännu en dag med kunder och sen är det saker som händer hela helgen.

Den är ju väldigt urringad🙄

Likes

Comments

Någonting jag oroade mig över när jag vart gravid med Zoey var om jag skulle kunna älska henne lika mycket som jag älskade mina andra två döttrar. Sen andra stunden oroade jag mig över att jag skulle älska henne mer för att hon var minst. Sen tredje stunden oroade jag mig om kärleken skulle få plats i min kropp för alla. Man är ganska känsloladdad som gravid. Man hinner tänka tusen olika saker, man hinner få upp tusen miljoner bilder i huvudet om hur det kommer se ut efteråt.

Jag kommer ihåg att det var exakt samma sak när jag väntade Miley. Jag var livrädd att jag aldrig skulle kunna älska henne lika mycket som jag älskade Haley. Haley var ju mitt första barn, och alltid är det ett speciellt band, sen får folk försöka neka det. Men det gör jag inte, det är och kommer alltid vara ett speciellt band där mellan mig och henne. Även om jag älskar mina barn lika.
Sen när graviditeten gick, började jag att inse att jag visst skulle kunna älska alla lika mycket. Och det kunde jag ju. Jag älskar mina tre lika mycket. Men det slår mig också att mina två äldsta tjejer bara får kärlek från en förälder, vilket gör att jag ibland får dåligt samvete. Ibland känner jag att inte riktigt till.
Och för att vara helt ärlig, så känns det som att jag behöver älska dom tjejerna lite mer för att kompensera. Och få det jämt. Grodan har ju både sin mamma och pappa. Hon får ju kärlek från båda håll. Mina döttrar får kärlek av mig, givetvis av J också men det är inte samma sak. Och där någonstans får jag dåligt samvete och älskar de lite extra mycket och gör lite extra för dem även om Zoey är mindre och behöver mig mer. Men jag skäms inte över att jag ibland lämnar över grodan till sin pappa och bara är med mina töser. För jag vill aldrig att dom ska känna sig mindre älskade. Och det är väl min största rädsla just nu. Att jag inte ska kunna räcka till och bidra med lika mycket kärlek till alla tre trots att två av dem får kärlek från ett håll.
Jag vet att denna tanken är sjukt vanligt bland mammor. jag vet att många som väntar sina andra, tredje och yadayada är sjukt oroliga. Och jag förstår dem. Men jag kan säga så mycket som att man aldrig kan älska den ena mer än den andra, eller den andra mindre än den ena. Så är det bara. Människokroppen är sjukt häftig på många sätt, den sätter allt och löser så allt hamnar på sin rätta plats.

Förresten ang. att jag inte skulle visa H & M lika mycket i bloggen mer kvarstår. Jag står fast vid det tills jag känner att jag kommit på en annan lösning. Min tanke var först att lösen sätta min blogg. Men det är inte heller ett alternativ. Men bilder jag lagt upp innan kommer jag att lägga upp, men inte nytagna, inte heller om deras utveckling. För det var någon som hade frågor kring det. Jag kommer lägga upp bilder på dem, men redan bilder som finns uppe på bloggen, jag kommer skriva om dem. Men inte berätta om deras utveckling osv på samma sätt som jag gjort. För min blogg har för vissa varit en gratis väg in i mina barns liv trots att de inte vill eller velat ta del av deras liv. Så gratis inträdet är nu slut.
Jag tycker att det är jätte tråkigt, men detta gör jag för mina barns skull. Vissa hade inte vetat vad mina barn gör, hur de ser ut eller något överhuvudtaget om det inte vore för min blogg. Och jag har varit naiv och bara velat dela med mig, men det är slut med det. När jag är redo för att visa upp dem igen och skriva om deras utveckling, då gör jag det. Men just nu behöver jag paus från dessa som sitter och tar del av något som dom inte förtjänar. Mina töser är värdefulla och de förtjänar ett fantastiskt liv, och jag vill och tänker göra allt för att dem ska få det med..

Likes

Comments


Better Blogging Nouw