View tracker

Jag mår riktigt kasst idag. Nu har alla sjukdomar kommit till mig. Tackar barnen för det.
Zoey mår lite bättre idag. Inte alls lika gnällig som de 3 andra dagarna. Tacka gudarna för det. Dock är jag helt förstörd. För lite sömn, förkylning och huvudvärk är ingen bra kombination.
Men för att göra något med barnen idag drog vi till ÖB och köpte julgran, julgranskulor och pyntade. Skulle ha en clean i år. Jo visst. Hittade pastellfärgade kulor och kunde inte låta bli. Fick bli en vit gran iallafall. Och så lite polka käppar.
Till middag bjöd brorsan på pizza. jag orkade inget annat idag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Man kan väl inte riktigt säga att mitt liv är i sitt bästa skede just nu. Barnen har varit sjuka nästan hela veckan. Zoey som jag trodde skulle klara sig har varit riktig dålig nu 3 dagar. Och hon bara skriker. Hon har ont någonstans och jag vet inte var. Magen är det inte då jag försökt med allt och hon bajsar som hon ska.
Hon gnäller sig igenom nätterna, och trösta henne går nästintill inte när hon väl börjat. Idag fick jag psykbryt och bara lyssnade och tittade på henne medan hon gallskrek. jag blev så tom. jag visste inte vad jag skulle göra, huvudet höll på att sprängas. Hela dagen har jag hört henne skrika. I några minuter har hon legat fint själv sen skrikit. Sovit från och till men gnällt sig till sömns även då. Någonstans slutade mitt huvud att fungerar. Efter att jag stått och glott på henne så inser jag att jag måste göra något. Får skit dåligt samvete och börjar istället grubbla på hur jag bara kan stå och titta på mitt barn. Men jag stannade bara till någonstans. som sagt det är inte en dans på rosor att vara förälder ibland. Nu har hon sovit i 3 timmar och ligger och andas tungt bredvid mig. Och nu börjar huvudet gå på högvarv och jag känner mig sämst typ. men att ha 3 ungar hemma varav en bebis sjuk är inte det allra roligaste. Du ska bära runt på en bebis som skriker sönder ditt huvud, samtidigt som du ska finnas till för de andra två. Ge mig en medalj för att jag är bäst på att multitaska. Nej nu ska jag ta mej sova så jag kan få iallafsll 2 timmars sömn denna natten med. vi ses

såhär glad har hon iallafall inte varit de två senaste dagarna ska jag säga er!

Likes

Comments

View tracker

Detta är den största och maffigaste buketten jag någonsin fått!
och sen doftar gudomligt.
Så fina, så stor. 
Synd bara att dom kommer vissna inom sin tid! vill alltid ha dom så fräscha och fina! lyser upp tillvaron!

Likes

Comments

Nu har jag fått äran att buzza kelda soppor. trots att det är fredag är det okej med soppa om det är en bra och god soppa. Vilket vi hoppas på. Den luktar gott och ser god ut. Ni återstår det bara att smaka den också. jag råkade fuska lite, smakade snabbt.. Den är krämig och bra i smak.
Nu återstår det att se om barnen tycker om den eller inte.

Likes

Comments

Miley fotograferades på förskolan för 2 veckor sedan. Dit kom hon med pyjamas tröja som jag sa att hon fick lov att ha, och ett hår som hette duga. Det blåste nämligen en del den morgonen.
Men kolla på min vackra dotter. Hon har satt kusinens halsband som som diadem på huvudet och genast så blev det ett jätte bra skolfoto på min mellan dam.
jag började tjuta när jag öppnade upp meddelandet och såg bilden. Är det något jag är stolt över i mitt liv är det mina barn.
Trots egen uppfostran har jag lyckats bra med mina två. Och jag hoppas den tredje blir minst lika bra!
jag är inte stolt över mycket i mitt liv. Men mina barn är min stolthet!

Likes

Comments

det är inte fredag idag, men jag blev så sugen på jensens favorit sås så det fick bli det med klyftpotatis och ryggbiff! Imorgon får jag käka något annat enkelt och gott.
Ska nämligen vara själv hemma med grodan. Så det blir mys. mor och dotter mys. de stora snackade om att åka till mormor och morfar. så får se om det blir det.

Likes

Comments

Äntligen ska vi få göra detta. Äntligen kan jag leta som en tok. Äntligen kan jag få planera och se fram imot detta! jag har suttit och gått runt mammaledig och bara väntat på detta svaret i två månader nu. Planen var från början till sommaren, men nu är det flyttat mycket närmre. I mars om allt går som vi vill.
jag är super taggad. Glad. Nervös. Lycklig. Allt.
jag berättar mer längre fram, när allt lagt sig och vi fixat allt som ska fixas.

Min enkla lunch idag, 5 minuter och magen blev mätt. Snart röra mig ut i kylan och hämta hem kidsen.

Likes

Comments

Min älskade vagn!
Idag kom paketet med bumper och handtagsskydd från en tjej jag beställde av. Så grymt duktig. Så jäkla fint. Även organizern jag beställde från jollyroom kom idag. efter att letat och letat fann jag tillslut den som jag fastnade för. svart och clean men ändå snygg!
jag är lagom nöjd med vagnen. vad mer kan jag göra liksom?

Likes

Comments

Min ett års present. Adidas flux. velat ha dem sen jag var höggravid men pga svullna fötter valde jag att aldrig skaffa dom. Sen har jag bara lagt pengar på allt annat än ett par skor till mig själv.
Ville ha hel vita, men valde smart istället och tog gråa. Vita hade varit annat än vita efter en vecka. Speciellet såhär vinter tid.
Och gråa är ju dessutom det nya. Så varför inte. Nu har jag två skor jag kan skifta mellan, vinter kängorna jag köpte i fredags och dessa. Dessutom sjukt snygga!

Likes

Comments

Idag har vi hunnit med mycket. tre av fem paketer kom på posten. Hämtade ut dom och sen rakt hem och hade kira utanför som skulle julpyssla med oss. Samt angelica kom upp och var med oss. Julstämningen var på topp kan man säga. Barnen hade roligt. Och vi vuxna blev trötta haha. men nöjda blev vi. med allt!

tog ännu ett kort på dom idag.
angelica fick en där zoey log. samlingen blir större!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw