Presentation picture
maysumaleehawbring
May, 22 år, Eslöv
21 år & ensamstående tvåbarnsmamma till mina fina döttrar, Haley 100807 & Miley 120821<3 Bor i en liten stad i Skåne tillsammans med mina flickor! Utbildad nagelteknolog. Pluggar just nu, för att i framtiden kunna jobba med det jag vill! Här skriver jag om vår vardag och allt annat som dyker upp i mitt huvud! Hoppas ni hänger med på vår resa(: /kärlek. Kontakt: mayhaw93@hotmail.com
Instagram: mrsmaysukdee

 

26.05.15

Min dag. 22 år gammal blev jag idag.
Blivit uppvakad av mina fina vänner! Agge kom med blommor o en påse med blandat. Sånt som gör en så glad. Blev middag, Thai gryta och kladdkaka o jordgubbar till efterrätt men den hann bara barnen med. Vi andra kom aldrig så långt. Haley blev slut sjuk, och nu sitter jag inne på akuten i Lund med tjejen! 2 av mina vänner tog miley medan agge följde med mig in och lämnade av oss. Tack för att jag har guldvärda vänner! Jag skulle aldrig någonsin vilja byta ut dessa människor mot något! Jag mår bäst i deras närhet! Alla dagar i veckan!
Tack för alla grattisar och min bror o hans tjej som kom upp & hälsa på! Tack för ni gett mig en fin dag!

/kärlektiller

 

Likes

Comments

20.05.15

Den senaste tiden har allt gått imot mig. Verkligen allt! Igår vände det verkligen. Jag var så förbannat lycklig och sov så förbannat gott inatt!
Snart snart! 2 veckor till sen kan detta kyssa mig! Första gången jag känner mig lycklig med hela hjärtat. Och som jag sa på nyårsafton, 2015 är mitt år! Hell yes det är!
Vem sa att det skulle vara lätt? Men jag har tagit mig igenom det allra värsta. Och fått människor in i livet som ser de positiva i mig. Som uppskattar de lilla jag gör. Och än en gång har familjen bevisat att oavsett vad så finns de där när de går som allra mest skit för mig!

Precis fixat pass i Lund till Miley. Hon har inte ett ännu.
Nu lite lunch på BK om barnen får bestämma!:*
Sen möta upp mamma för att åka till Eslöv och träffa den bästa delen av mig!
Tack gudar för att ni inte vände exakt allt imot mig.

 

Likes

Comments

SMÄRTA

Jag har en sån enorm smärta i mitt bröst. Konstigt? Nej eller kanske. Jag vet inte.
Det gör så in i helsikes ont när jag legat ner och ska resa mig upp. Och det blir värre och värre. På fredag har jag fått en tid. Jag vet inte vad som är tokigt. Men jag känner ju mig ganska öm i hela kropp och knopp. Inte konstigt egentligen men bröstet?! Var kom de ifrån?
Jag vet inte och det lär jag väl få reda på när jag träffat doktorn.
Jag hoppas såklart inte det är en kapselbildning, men vad vet jag? Eller så har jag fått mig en rejäl smäll där. Eller så vill den bara ha ont.
Men just nu är jag soffliggandes iallafall. Paj till middag & nu ska jag göra något så tråkigt som att glo fotboll.

Idag har jag haft besök av några vänner. 2 kom och röka, en umgicks jag med lite. Det är nu man inser vilka som sprider lycka, vilka som tar onödig energi, vilka som bryr sig. & tro mig jag hatar mig själv för att jag varit så blåögd och ställt upp så förbannat mycket för en person som varken hört av sig eller brytt sig. Men tack för ingenting, eller jo, tack för att jag inte känner någon empati för dig och dina problem.

Nu ska jag försöka bli trött... Så jag kan sova:*

 

Likes

Comments

ÄLSKAD

Jag skulle kunna älska denna tjejen föralltid.
Vi har våra perioder. Ibland träffas vi som satan ibland blir det allt lite tystare. Men oavsett så vet vi att vi har varandra.
Att få prata med henne och ha henne vid min sida betyder extra mycket. Hon lyssnar, hon förstår och hon ger mig ett sånt stöd. Och att få höra hur bra hon tycker att jag är, och hur hon uppskattar mig. Alla borde ha en vän som henne.
Hon är alldeles underbar. På många sätt.
Och jag förstår varför mina små prinsessor älskar henne. Det gör jag med.

Hon är värd att älskas för den hon är den där Angelica.
Jag är så tacksam för de människor som finns i mitt liv nu. Även om vissa dagar är jobbiga så påminner dem mig om hur bra jag egentligen är! Dem påminner mig om lycka & glädje.
Ja tack för att jag fann er, både nya och gamla vänner! Guldvärda<3

 

Likes

Comments

10.05.15

I really like you. A lot. I know sometimes i mess up and do things that make it seem like i dont care but trust me, you're My world!

Kloka ord.

 

Likes

Comments

8.05.15

Jag är trött på allt med känslor och killar.
På 1.5 års tid gjorde jag mig av med två som jag älskade.
Men jag trodde efter att det första uppbrottet att det inte fanns någonting som kunde bli värre. Shii fick jag. Denna gången har fått mig gråhårig. Denna gången har tagit fram sidor av mig som jag inte ens trodde att jag hade! Tack som fan för det.
Jag har gjort många misstag. Men utan en chans kan jag inre bevisa mer.
Jag går dagligen och är arg för sen de tog slut har det bara varit skit! Några dagar har det varit bra! Men imorse vaknade jag och tänkte på barnen jag vet att dem tänker. Igår slumra jag till och trodde att jag drömde men vaknade upp när jag hörde en massa namn som dem lärt känna. Sånt gör att mitt hjärta går i sönder!
Jag är trött på att ständigt gå runt och ha huvudvärk, vilket jag aldrig någonsin haft förut. Alltid trött, alltid arg och lätt irriterad. Men som sagt, jag är trött på allt med kärlek. Jag orkar inte ens tänka på en vandrande snopp. Det gör att jag får migrän. Så illa är det.

 

Likes

Comments

HÄRLIG DAG

Vilken härlig dag det har varit. Solsken, varmt och massa gott ute i det fina! Några timmar spenderade vi ute på torget med glass och sedan lekplatsen och åt mat!
Är det nu livet leker? Är det nu livet känns bättre? I guess so!
Nu har barnen hamnat i säng. Men hör dem fortfarande. Och jag har fortsatt sällskap av två vänner! Underbart och veta att man inte står själv. Denna dagen toppade ganska många dagar.

/levlivet

 

Likes

Comments

6.05.15

Bilden talar om allt.
En människa förändras aldrig ensam.
Speciellt inte i ett förhållande. Har jag förändrats till en sämre människa så är det du som gjort mig till de, är det du som förändrats till en sämre är det jag som gjort det.
Man förändras tillsammans. Så det är varken ditt eller mitt fel.

 

Likes

Comments

4.05.15

Kom ihåg! Kämpa aldrig för någon som inte kämpar för dig!

I över två månaders tid har jag kämpat för någon som aldrig såg det. Och än idag skulle jag offra allt för att fixa det. Men sen kom jag på, varför?! Vad har han som är så speciellt?
Jag har mått skit för att jag lagt allt som hänt på mig själv, jag har mer eller mindre nervärderat mig för en annan skull.
För att jag TRODDE att det var så! Idag inser jag att så är det inte. Vi var två om allt. Hela tiden.
Jag skulle kunna sitta och kämpa för evigt men till vilken nytta? Så han kan glädjas av det? Aldrig! Aint gonna happen!
Jag har gjort mitt. Jag har kämpat och öppna mig men aldrig fått något tillbaka.
Jag slutar inte älska honom, jag lär mig bara att leva utan honom. Just nu känner jag att jag bara börjar bli mer och mer irriterad för att man ser en så kall människa.
Hur kunde jag ha så fel om en person jag trodde att jag skulle spendera mitt liv med? Hur kunde personen förändras så fort?
Man kan sitta och spela kall och vara tuff eller så kan man svälja sin stolthet. Jag valde att svälja min och ta på mig min del. Men knappast allt!

Just nu har jag en del saker att ta itu med så jag tänker inte skriva mer. Men ett långt inlägg om allt kommer säkerligen att komma upp. Jag har skrivit i ett inlägg som jag sparat. För att de aldrig var läge att lägga upp det. Men nu? Jag har inget mer att förlora. Jag kommer aldrig ta mer skit än den jag förtjänar! Thats IT!

 

Likes

Comments

3.05.15

Godmiddag.

Vaknade precis. Fortfarande trött! Hoppade till av en dröm så att jag vaknade. Det kändes så riktigt. Det var liksom sådär mysigt men ändå så ledsamt. Men ändå så blev det mysigt. Usch detta låter helt fel. Men det var en mysig dröm men helt fel person/personer.
Och nu är jag trött, men rent för kallsvettig och röksugen för att kunna somna om.
Åh vilka problem det finns!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw