jag är rätt dålig på det här med känslor och snacka.
Men jag är rätt bra på det här med att ta bilder och lägga upp dem. Haha nej men igår fick vi lite ensamtid när alla barnen somnat och gick och la oss tidigt så vi tog lite nya selfies tillsammans. Slå den ensamtiden när man väljer att ta ego pics istället för att göra något annat lite mer vuxet😅. Men ja, alla har väl sina sätt att fördriva och utnyttja tiden på. 
Hur som helst, den där killen som är bredvid mig på bilden är han som gjort min vardag lite enklare sen han steppade in i mitt liv. Han har också gjort mig lyckligare. Inte nog har han gett mig något utav det finaste som finns, vår dotter! vi har haft det ganska tufft sista tiden, irritationen tar över när sömnen blir borttagen. Men någonstans så löser vi det. Klart man alltid stör sig på något och det kommer alltid att vara så. Men man får lära sig att prata. Precis som vi lärt oss göra. Han är inte bara en bra person eller pojkvän. Han är en fin pappa och extra pappa till dessa tre liven.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kolla vad Ica har! Som jag spanat in dessa. Hur många smaker som helst, fast fläder/lime fanns inte idag.. så jävla typiskt! Annars älskar jag ju blåbär så det fick bli det. Fast körsbär lät också gott och melon. Hade jag haft mer plats i frysen hade melon också fått följa med hem. Nostalgi känsla, vi hade alltid sån här stor glass förpackning hemma när vi var små. Nu har vi glass så de räcker en månad iallafall.
Äter lite glass nu sen blir det sängen.

Likes

Comments

Min telefon är hämtad och fixad.
Allt är nytt förutom ramen på min lur. Så fått nya skärmar både bak och fram och hela innehållet är helt nytt. Ny mjukvara är uppdaterad också!
Det känns som att jag håller i en helt ny lur. Förutom att jag ser några repor på ramen.
Fått börja att installera om allt! och även blivit av med alla kontakter och bilder. Lite bitter är jag allt över att bilderna är borta. det är bilder sen jag väntade zoey och tiden efter det sen hon kom. Har lyckats spara vissa, men vissa har jag inte gjort och det skär faktiskt lite i hjärtat att jag nu är av med dom.
Hur som helst är jag iallafall glad över att ha tillbaka min lur. Och jag får väl helt enkelt ta nya bilder och skapa nya minnen. 
Vi tittar på fotboll just nu, miley blir snart lämnad också och sen ska vi storhandla. Vi behöver fylla på. Vi brukar ju storhandla varje den 25e-26e men ersättningen har varit slut i butik och blöjorna börjar ta slut här så lika bra. Orkar inte heller köpa bara mjölk och skit. så kan lika bra passa på att fylla på allt direkt.

Likes

Comments

Har en riktig sjusovare till bebis. Hon sover ännu och inte haft en tanke på att vakna trots att hon blir störd hela tiden. Jag har legat här bredvid henne och hållt på och pussat och pratat med henne men ingen respons. Lyfte upp henne från sin egen säng och la henne i vår men inte ens då funderade hon på att vakna till liv. Heja grodan!
Älskar att hon bara kan bestämma sig för att sova hur länge hon vill. Sötast i världen är hon också när hon sover..

Jag måste snart slita mig upp från denna synen, ska iväg och hämta mun telefon. fick sms om att den var klar igår.

Likes

Comments

Det är första gången på snart ett år jag pratar med min mamma. Vi har inte haft någon kontakt pga olika anledningar. Idag tog jag mitt förnuft och träffade henne. Hon är trots allt min mamma vare sig.
Det var även för henne första gången hon träffade Zoey. Och trots det att vi båda har svårt med känslor så märkte jag ändå att hon inte kunde låta bli grodan. Och det värmde mitt hjärta att se zoey med sin mormor för allra första gången.
Detta var inte sista gången vi bråkade, men man lär sig något nytt hela tiden.
Miley stannade kvar hos mormor och morfar och Haley följde med mig hem. Åt god thai mat och hade det allmänt mysigt med alla barn. Oavsett vad som än händer så är det ändå familj. Och familj betyder att ingen blir lämnad utanför!

& igår eftermiddag bestämde jag mig för att färga mitt hår svart. Inte haft det på säkert 18 år och jag vet inte vad jag ska tycka om det heller. Men det är väl ändå helt ok. Men känner mig lite för punkig kanske..

Likes

Comments

Kolla vad angelica skickade till mig. hon är i Göteborg och åt på en restaurang som hade ställt fram massa tamponger inne på toaletten. det bästa jag sett i mitt liv. Alla resturanger borde ha det.
Tänk att gå ut och äta när man har lingon veckan och slippa tänka på att ha med sig det i väskan eller på sig, guld!

Likes

Comments

Zoey brukar för det mesta sova igenom nätterna. Hon har aldrig några problem med sömnen. Men vissa nätter så håller hon igång. Ingenting duger. Flaskan är inte att tänka på, bröstet tar hon knappt längre och nappen vill hon inte ha. Då är det svårt att trösta henne. Som inatt när hon bara gnällt bara för att. Och jag har nu knappt fått sömn på två nätter. Jag är så äckligt trött. Igår somnade jag till medan jag lekte med henne. Jätte normalt.
Jag försökte ju med det här att dra igång amningen, det gick bra i början men hon är stor nu och är van vid flaskan så det var bra imellan åt och ibland blev det hus i helvete. Jag orkar inte tvinga någon, vill hon ta flaskan så får hon det. Trots allt mitt eget fel att hon vande sig vid flaskan från allra första början. Men ibland vill hon ta bröstet och då får hon det.
Sitter i soffan med jackan på och väntar på att vi ska lämna haley i skola. Sen ska vi minsann hem och få lite sömn. Regnar ute gör det också. Typisk morgon.

Likes

Comments

Jag sitter här medan alla andra ligger och sover. Och som vanligt är det full rulle i huvudet på mig. Så många tankar.

Vad gjorde jag egentligen innan jag fick mina barn? Vad var det då som betydde så mycket för mig?
Jag älskar mina barn, och varje dag är jag tacksam över att jag fått äran att bli mamma till dessa liv. Att tänka på att dem behöver mig hela livet gör mig knäsvag. Jag ska ge dem livet. I över sex år har mitt hjärta vandrat utanför min kropp. Och med nöje.
Jag förstår inte hur vissa människor kan skada sina barn. Hur kan man? Varför gör man det? Jag skulle döda människan som skadade mina barn. Och det är nog den enda gången jag tänker på att jag kunnat döda en annan människa. Mina barn kommer att få känna på livet. Både på gott och ont. Men ingen ska någonsin få röra mina barn på ett sätt som skadar dem.
Man förstår inte riktigt hur stor kärleken är till sina/sitt barn förens de ligger där på ens bröst och man är villig att göra exakt allt för denna människa. Aldrig möter man heller en okänd människa och älskar den från allra första stund. Man behöver inte ens anstränga sig lite för att börja älska sitt barn, det kommer helt naturligt. Du bara gör det, helt plötsligt så är känslan där och hjärtat gör ont för att det är för mycket kärlek som svämmar över. Jag undrar nästan dagligen hur fasiken jag kan få plats med så mycket kärlek i min kropp. Men tydligen går allt!
Jag skulle aldrig någonsin kunna blicka tillbaka idag och minnas hur mitt liv såg ut utan mina barn. Och jag vill inte göra det heller, mina barn har blivit mitt liv. Dem lever inte på mig. Jag lever på dem!

Likes

Comments

Zoey har alltid liknat en riktig asiat, redan sen första stund hon kom ut och vi fick träffat henne för allra första gången. Jag lovar, jag trodde ungen skulle ha minimala ögon. Det såg ut så då. Men dem blev lite större efter en tid.
Varken jag eller J har speciellt stora ögon. Så inte konstigt grodan fick de där asiatiska ögonen. Charmigt dock.
Och redan sen första dag så har alla sagt hur lik mig hon är, och jag själv har också tyckt det. Hon är väldigt lik mig när jag var liten. Men hon börjar nog allt mer bli lik sin pappa. Speciellt på bilden ovan. Och så rund och go hon blivit. Älskade barn❤

Likes

Comments

En helt vanlig torsdag.. Fick brev från Nordea idag. Omprövningen blev samma beslut. Nordea betalar inte ut. Och jag ska ringa en advokat imorgon som jobbar med just banken för att se mina rättigheter och även min försäkring med banken.
För det kan inte stämma att kunder inte har någon garanti när vi använder dem som bank och lämnar våra pengar i deras händer. Jag orkar dock knappt bry mig mer men jag kommer inte heller bara ge Nordea det utan att faktiskt gå så långt jag bara kan så de kan slösa sin tid på mitt ärende. Jag kommer byta bank och Nordea kommer vara ett förflutet. Jävla bluff företag.
annars har vi bara hängt idag. Jag har varit så trött.
Imorgon är ännu en dag vi ska upp tidigt för att lämna haley på skolan. Sen tar vi helg.
Beställde pizza idag. Orkade inte något.
Fördelen med att göra naglar är att pengarna jag får därifrån går helt enkelt åt skit. Åt sånt jag inte annars köper eller lägger pengar på. Brukar köpa pizza men oftast går mina pengar åt saker jag inte köper annars eller så får barnen något roligt.  Det är fördelen med att göra naglar som hobby, man kan spendera lite på skit utan att få dåligt samvete. Nu ska jag duscha, barnen är i säng och sen ska vi kolla Zlatan.

Likes

Comments