Känner du igen känslan när man tar en bild på sig själv, en selfie och tycker att man ser helt okej ut men när någon annan tar en bild av dig så kommer sanningen fram?

Jag brukar känna mig ofta väldigt dålig när jag får se bilder som andra har tagit på mig för att de vill ofta bli helt annat än vad jag hade förväntat mig. Jag har en viss tanke om mitt utseende men alla bilder lyckas bevisa hur mycket värre saker och ting är vilket kan göra det väldigt jobbigt...

Nu har jag försökt att se det fina i bilder som andra tar, om inte annat så vara glad över att nu har man en bild som ett minne. Så är en bild också stilla, inget som direkt lever och på de vise inte visar kanske det bästa i dig. Sen är det ju så att vi är som vi är och i något skede måste man försöka vänja sig vid den tanken. Eller hur?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu känns det som att allting så småningom börjar falla på plats och livet börjar gå mot rätt riktning. Igår fick vi mail från Aberdeen och enligt mig är det officiellt nu att vi åker. Det är mycket som behöver ordnas innan eftersom jag måste flytta ut mina saker från min nuvarande lägenhet, vilket innebär att saker måste slängas och vad som ska åka med måste planeras. Med andra ord har jag gått runt de senaste dagarna och funderat på det jag haft på mig eller tänkt ha på mig, att om de är något jag ska slänga eller ta med mig... Jaja.
Ni ska få resultatet sedan...

Likes

Comments

Utan att det ska tolkas fel, så tycker jag att de är härligt hur stora puffiga jackor börjat dyka upp i modet och de små, tunna samt korta har gått lite åt sidan. Det handlar inte lika mycket mer om att se bäst ut i så lite kläder som möjligt utan tvärtom- and we love it ❤️

Likes

Comments

Ciao allesammans!
Veckan har börjat med en glad och positiv attityd som jag hoppas att kommer och stanna ett tag. Nyss började jag må illa så vi får hoppas att det inte blir något värre av det... Då kan det vara svårt att hålla sig glad.
På fredag ska vi ha presentation om ämnet funktionshinder framför alla som går samma kurs med andra ord ca 80 pers. Just nu är jag inte allt för orolig men jag vet att paniken kommer och slå väl när jag står framför alla. Det gäller bara att dra djupt in andan och köra på. Vad är det värsta som kan hända?

Likes

Comments

Ett av de bästa helgerna någonsin! I fredags åkte jag till Helsingfors för att på lördag kunna gå se på Cats-musikalen på Hartwal Areena. Att få se Cats har varit en långvarig dröm då jag som ca 3-5 åring fick se video på musikalen och blev så facinerad av det. Nu ca 18 år senare hände det: jag fick se Cats och är överlycklig.

Det var obeskrivligt bra, det är så coolt hur de kan både dansa och sjunga samtidigt utan att få det svårt alls. En av katterna kom fram till oss och lät oss hålla i sina händer och tackade för att vi var där. En till stund som jag tänkte börja lipa... (första gången börja jag när musiken helt enkelt gick på).

Säger det en gång till för det går inte att säga för många gånger: nu vet jag vad lycka är.

Likes

Comments

Ciao allesammans!

Ja vad är det som händer egentligen? Varför har jag inte skrivit på ett tag?

Det har varit mycket på gång just nu då det tredje året kickat igång med studierna! Vi har en forskningsöversikt som ska lämnas in om några veckor och den känns förjävlig, mesta dels för att jag inte riktigt vill hitta en tredje artikel som skulle kunna ta ihop de två andra.

På fredag den kommande veckan ska jag åka hem till Helsingfors igen för att se på musikalen Cats, som jag har väntat på att få se ända sedan jag varit liten. Ni kan förstå glädjen och spänningen som rullar i mig... Kan inte vänta på att få åka!

Så har jag en del att planera inför flyttning... men det ska ni få veta mer om sen ;)

Likes

Comments

Photos taken from @Pinterest

Nu har skolorna äntligen (?) börjat komma igång, samtidigt som höstens färger börjar så småningom ta över naturen. Nya tider börjar svigla i luften och nya möjligheter öppnas... Skål för dem! Själv tänker jag dra på mig en skön tröja och njuta av den lilla kylan som snart tar över luften.

Likes

Comments

Idag var jag mer mormor på Drumsödagen, vart man firar ön vi bor på. Det var sång & musik (Mumin!!) och massa god mat. De som ville fick ballonger (hehe) och så fick barnen vara med i olika tävlingar. Det fanns också loppmarknad och de olika partierna hade sina egna stands. Det var en riktigt kul sista dag i Finland igen!

Likes

Comments