Header

Livet står så stilla nu. Det är mycket som borde göras men samtidigt vet jag inte om det verkligen är de jag vill göra. Känslorna och tankarna hoppar hit och dit samtidigt som de bara står på plats och samlar sig med väntan på att explodera. Vad ska man göra? Det är lätt att säga att man måste bara bestämma sig så blir det bra. Det hjälper dock inte med att lösa livets stora mysterier som också kanske är menade att hitta sin riktiga väg genom tiden.Det finns så mycket man vill ha samtidigt som man inte kan få hela kakan. Det är väldigt irriterande då man måste välja och tänka vad som är det man verkligen mest vill och vad som är det mest realistiska.

2017 kan bli det året som allting ändras, men det är alldeles för många faktorer som ligger bakom det. Det gäller bara att försöka sitt bästa och ta sig så långt man bara kan...

Vad kan man göra för att lätta till det?

Likes

Comments

Det har varit en aning luddig dag. På morgonen vakna jag ovanligt tidigt (för att vara en ledig dag) men lyckades ändå inte ta mig upp från sängen. I stället var det härlig rap musik och beundran av världen i instagram. Jag försökte ta mig till skolan för att plugga men i stället blev det städning hemma och samling av allt skräp. När magen börja kurra, tog jag med mig alla mina böcker och datorn så att jag skulle kunna studera samtidigt jag åt. I stället blev det en promenad runt stan, köp med presentkort och några tuffa mobilskal. Sen blev det mat. Nu sitter jag och väntar på Janica som är på ett möte då vi ska sedan till Ikea. Jag vill hitta en simpel låda som jag skulle kunna gömma mina saker i, sådant som man inte behövet ha framme hela tiden.
I morgon ska vi ha presentationer vilket känns lite pirrigt.

Likes

Comments

@Pinterest

Kan inte komma över det härliga, ljusa nude nyanserna. De passar så fint i både inredning och kläder samt smink... Och blandat med svart gör det så himla fint (i kläder alltså).

Vad tycker ni? Har ni någon annan färg som ni föredrar helldre?

Likes

Comments

"Det är redan halvt gjort när man tror på att man klarar det"

Det känns så lustigt att det redan är 2017! Desto äldre man har blivit, desto snabbare börjar världen rulla känns det som. Mitt år började som sagt genom att jag blev sjuk, fick den värsta flunsan jag haft på länge. Lungorna skräck och halsen ville ta livet på mig. Som tur börjar det kännas bättre nu och förhoppningsvis kan jag göra det jag planerat för förra veckan nu i stället under det kommande. Lär ta det lugnt ännu idag så att det helt säkert blir möjligt...

Likes

Comments

Hoppas året har börjat bra hos er och att det kommande året verkar lovande... Själv har jag varit flunsig under "hela" 2017 och verkar inte bli bättre. Ibland är det okej att vara sjuk, dock är det massor som är på gång just nu och att vara sjukskriven skulle inte alls passa i bilden. Håll tummarna!

Likes

Comments

Det bästa med livet är att vi får varje dag en ny chans att ta det allt närmare det vi vill att det ska vara. Det är svårt att låta människor gå, skrämmande att växa upp och tufft att bemöta världen men du kommer att lyckas. Ta emot 2017 med öppna armar och våga leva!

Hoppas du har haft en underbar år och att det kommande året hämtar mycket lycka. För dig som ska ut ikväll: akta och ta hand om dig själv!

Likes

Comments

Året börjar närma sitt slut och det är då man kommer på massor som man borde ha gjort. Förra årets löften följer åter till det nya och nya drömmar dyker också upp.

Under det kommande året kommer jag äntligen att lyckas med allt jag har planerat att göra. Jag känner hur dåligt kroppen mår och hur det även påverkar mig psykiskt. Jag kan inte fortsätta att leva som jag gjort och måste verkligen börja satsa på det jag vill ha i livet. Bli en bättre version av mig, den jag på riktigt vill vara.

Följ med mig på min resa, kanske kan vi hjälpa varandra?

Maj

Likes

Comments

God Jul allihopa!

Det har varit en ganska lugn jul. Vi var och hälsade på morfar idag som var så glad över att få se oss. Jag blev också så varm i hjärtat när jag fick se honon, som tur ska jag snart och hälsa på honom igen snart. Käraste ❤️

Så var vi på gravgårdarna tillsammans med pappa och hämtade dit ljus och en krans. Vi råkade träffa på min kusin och hennes mamma, det var så trevligt då vi inte hade setts på en väldigt lång tid...

Som säkert hos varje lilla julfirare så hade vi också god julmat. Det bästa var smörgåsen med creme frace, lök, ägg och romm (något jag inte brukar blanda i).

Hoppas ni har haft det trevligt!

Likes

Comments