Photos taken from @Pinterest

Nu har skolorna äntligen (?) börjat komma igång, samtidigt som höstens färger börjar så småningom ta över naturen. Nya tider börjar svigla i luften och nya möjligheter öppnas... Skål för dem! Själv tänker jag dra på mig en skön tröja och njuta av den lilla kylan som snart tar över luften.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var jag mer mormor på Drumsödagen, vart man firar ön vi bor på. Det var sång & musik (Mumin!!) och massa god mat. De som ville fick ballonger (hehe) och så fick barnen vara med i olika tävlingar. Det fanns också loppmarknad och de olika partierna hade sina egna stands. Det var en riktigt kul sista dag i Finland igen!

Likes

Comments

Picture from Pinterest

Jag gick runt i staden med min kompis Pinja idag och pratade om allt mellan himmeln och jorden, det som ett par kompisar brukar prata om. Samtisigt kunde man känna hur hösten så småningom börjar närma sig, hur vinden blåste och människorna var klädda o jacka och halsduk. Själv gick jag utan dessa och ångrade det i vissa fall. Dock fick det mig att bli allt mer spänd över den kommande terminen, hösten och allt det de har att komma med 👌🏻

Likes

Comments

Tre löften för hösten:

1. Följa min egen vilja och inte vara den som andra vill att jag ska vara.

2. Bli en bättre version av mig själv, med andra ord tar bättre hand om min hälsa, är gladare och sprider mer energi.

3. Gör saker som gör mig glad och hämtar glädje.

Likes

Comments

Idag åkte jag hem till Helsingfors för wn kort visit. Nästa kommer att äga rum långt in i framtiden och därför kändes det bra att åka nu (tack mamma).

Bästa med att åka hem är att jag får träffa dem som betyder mest för mig: min familj. Mina hundar saknar jag varje dag i Sverige och kan inte förstå att jag själv valt detta. Det tar lika ont varje gång man ska åka ifrån men det känns även bättre när vi träffas igen.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka med att skriva här på bloggen igen! Sommaren har varit så grå och mörk pga många orsaker men nu kan jag känna hur det börjar ta en sväng mot bättre håll.
Jag har varit i Sverige nu i 3 veckor och i morgon börjar skolan igen. På tisdag ska jag åka till Helsingfors igen för en kort visit, helt enkelt bara för att jag känner behovet av att få krama mina gäris igen. Nu efter att ha levt i en viss sorts mörkhet i en för lång period, är det verkligen dags att ta tag i allt nu och göra livet bättre.

Likes

Comments

Pics from @Pinterest

Som jag har förut berättat så älskar jag stora och sköna kläder! Att vara stylish men samtidigt se chill ut är någonting jag ändå behöver lära mig att kombinera, de vill alltid bli lite antingen eller (eller något ännu värre...). Ska försöka snart ta bilder vart ni skulle få se plagg på mig också så att de inte bara blir en massa bilder på andra människor :D

Likes

Comments

Igår åkte vi med pappa till Estland en sväng! Det är en lång tid sedan jag åkt dit med någon så det kändes riktigt trevligt att få besöka det igen. Vi spenderade 4 timmar i Tallinn och på båten lyssnade vi på go musik och njöt av det friska havsluften!

Likes

Comments

Som man kan redan gissa från bilderna så var jag ute en sväng igår tillsammans med min barndomsvän Hanna. Det var roligt att få komma ut och skaka på sig lite samt smaka på en strawberry daiquiri! Dock måste jag ändå säga att jag har på något vis verkligen börjat komma över den delen i mitt liv vart man går ut på ställen och tränger med en massa folk.

Hoppas du hade en trevlig kväll också!

Likes

Comments

Det är viktigt att ställa sig själv frågan "vad är jag för mig själv? Är jag en vinnare eller förlorare? Är jag någon annans egendom? Är detta vad jag vill vara?". Vet man inte riktigt eller är svaret "nej" eller "jag vet inte" så är det dags att försöka skapa sig själv och hitta sig själv. Ingen av oss vill leva i det omedvetna, särskilt när det gäller oss själva och våran egna identitet.


Vem är jag då? Jag är en person som gett upp för mycket. Jag har låtit andra tala åt mig som om jag vore en nolla och låtit dem behandla mig som skit. Jag har fått skuldkänslor alltid när jag vågat stå för mig själv och sagt sanningen för att sedan vittna deras ångest och ängslighet som på något vis "givit rätten" till ett taskigt beteende. Oftast har det i slut ändan handlat om att de inte själva vet vem de är och därför är helt lost, De försöker igen för hårt att vara någonting för att sedan kunna ge svaret på frågan "vad är jag för mig själv".


Jag har bestämt mig för att vara bra, stå för mig själv och mina tankar, inte låta någon annan bestämma vad jag ska tro och tycka om mig själv. Jag ska bli den bästa versionen av mig själv inte för någon annans skull utan för mitt egna.

Hoppas du gör samma sak. 

Likes

Comments