Header

Detta var ett av de finaste dagarna samtidigt som det innehöll lite mörka saker. Ett barn sade åt mig idag att "du är min vän" vilket gjorde mig så glad i själen. Sättet hen sade och hur detta glänste i dennes ögon var obeskrivligt. Ett av de stunder som jag aldrig kommer att glömma och som ger mig glädje under mörka stunder ❤️

Finns det ett minne som du aldrig kommer att glömma och som hämtar glädje åt dig?

Likes

Comments

Inte alltid är i tid?

Jag tycker det är viktigt att man är i tid på olika platser, men samtidigt kan jag ha ovanligt svårt att ta mig från plats A till plats B i tid. De som känner mig har lärt sig att acceptera detta, men själv har jag inte riktigt lärt mig att göra det än. Det handlar oftast om att jag inte riktigt förstår att 5min betyder inte 10 ellet 30, utan det går fort och man måste kunna räkna med det i sina planer. Jag har blivit bättre, men en lång väg är det fortfarande...

Har svårt att fånga den bästa #selfie n?

Det är en lång tid sedan jag kunde säga att jag älskade mitt ansikte till 110% och då var jag också en liten flicka fortfarande. I dagens läge försöker man ju ta många fina bilder på sig själv och suckar alltid när det inte blir som de Kylie Jenner har tagit. "Varför är det så?" skulle man kunna tänka sig trots att svaret är väldigt simpelt.

Har onödigt stor samling av väskor?

Vi alla har våra brister och ett av mina är att jag har samlat till mig en fin kollektion av väskor i olika storlekar och funktioner. Man kunde nästan säga att jat har en väska till varje outfit men så är det inte riktigt heller. Jag har några designerväskor (Louis V, MK...) men annars är de mesta dels de man kan hitta bla. på Zara och hemsidor.
Jag har nu börjat lugna ner mig när de kommer till väskor, men kan fortfarande längta efter några fler...

Inte alltid är på topp?

Under det senaste tiden har det känts som att jag inte kan göra någonting, allt de jag gör blir bara kaos. Jag kan inte ta hand om mig själv, inte mitt hem eller mina relationer. Menar alltså inte att jag skulle se ut som en fågelskrämma eller att mitt hem skulle se ut som ett sopställe utan att det är små saker som att ta hand om sin hy och att inte få skråmor på spisen. Låt mig bara drömma bort allt de dåliga och stå uppe på bergen och njuta av den ljusa framtiden.

Likes

Comments

#rippeddetails

Det har varit en lugn och trevlig dag. Fick lite saker gjorda hemma och hag även pluggat lite. Nu ligger jag i sängen och funderar på världen och allt de fina och goda som jag önskar att skulle hända i livet. Känner mig också väldigt tacksam för att jag har fått de chanser jag har men är också så rädd att göra något fel som skulle skaka om allting. För mycket tankar onödigt sent på kvällen.

Likes

Comments

Dagen började och slutade på ett fint sätt. På något vis var det en positiv atmosfär under hela dagen så världen lyste lite extra. Solen var ju också framme och värmde våra kroppar också. Hoppas du hade en bra dag med!

Likes

Comments

Denna termin har varit fylld med en hel de goda och dåliga saker. Jag har fått äran att göra min praktik i min favorit förskola, haft möjlighet att åka hem en gång och har även varit relativt frisk. Men samtidigt har jag mått dåligt i mig själv, inget har varit bra och mesta dels har det känt en aning mörkt. Skolan har tagit stor del av min tid samtidigt som VFU och spanska tentorna har tryckt på som fan. Man har nästan känt sig som en skugga av sig själv vilket jag har känt både i kroppen och i psyket, något de flesta inte velat förstå.

Dessa personer tror att man bara vill bråka med dem, irritera dem och mopsa upp dem. Sanningen är långt ifrån det då de egentligen inte har något med dem att göra. Jag vill prata mera, jag vill vara glad, jag vill försöka. Men nu kan jag inte, inte idag men kanske i morgon. Hoppas de kan ge lite förståelse för det.

Likes

Comments

Idag var vi på Bror Hjorts hus med barnen! Det var hur trevligt som helst och barnen verkade trivas. Det var riktigt spännande att få se vad barnen skulle få skapa och hur de förklarade resultatet efteråt! Älskade barn.

Likes

Comments

Läsa 1-2 böcker

Åka till landet

Vara med hundarna

Träffa vänner och umgås

Äta god mat

Göra klipp till youtube

Satsa på att göra bloggen mer innehållsrik

Utomlandsresa?

Åka till djurparken

Ligga lite på stranden

Bli friskare i kroppen

Göra något jag aldrig gjort förut

Likes

Comments

Jag har alltid velat gå min egen väg när det har kommit till kläder och stil vilket gjort att jag inte brytt mig så mycket om vad andra har på sig. För ca ett år sedan råkade jag klicka på en bild som tog till denna persona IG och jag hittade en inspiration för mig....

Instagram: @madeleinebitici

En av mina största inspirationskällor är Madeleine Bitici. Älskar hennes stil och sätt att kombonera färger samt att hon vågar göra sin egen grej! Hon fick en son för någon vecka sedan men det har inte hindrat henne från att vara den hon är utan blivit även bättre.

Har du någon som inspirerar dig?

Likes

Comments