Har sagt det før og sier det igjen, forstår virkelig ikke hvordan småbarnsforeldre har tid til å blogge ... ?

Nå har vi allerede rukket og vært på ferie og kommet hjem igjen. 17 dager har bare fløyet avsted og varmen hold på å drepe meg!
Vi starta ferien med en 19 timers lang reise fra Trondheim til Alanya, så takk til Norwegian som har droppet direkterute derfra og tvinger oss om Oslo, reise med forskjellige selskap og mildt sagt et hærk, spesielt med en 1.5 åring som aldri sitter i ro på slep!
Men vi overlevde og har kost oss en hel uke i Alanya sammen med mamma og pappa. Det ble faktisk litt for kort tid, siden 2 dager gikk bort i reising, men sånn er det vel alltid?

Mange ting vi ikke fikk gjort, men etter så mange år begrenser det seg litt. I tillegg har ikke den lille frøkna vår vært det enkleste reisefølge denne gangen, hun som ellers er så grei å ha med å gjøre.

Et lite knippe bilder fra turen, denne blogg appen samarbeider virkelig ikke ikveld, så det ble ikke mange. Skal dele noen Adana bilder med dere etterhvert.

Kjære Alanya, du er ikke det du engang var! Men det var kjekt å ha noen dager der fordi. Dette er jo byen hvor jeg og Bayram møttes for aller første gang , hvor vi bygde vårt fundament og hvor vi startet vår reise sammen. Minner overalt hvor vi gikk og det var en fin tid å mimre over.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Når vinter blir til vår skal vi 3 bli 4.
Mirah Noor skal bli storesøster og vi skal bli tobarnsforeldre!
Herregud for en følelse, skrekkblandet fryd?

Likes

Comments

For noen ekstremt tunge dager denne helga har bydd på. Formen min er helt på bånn og jeg kunne egentlig bare tenkt meg og sovet 3 dager i strekk...
Men istedet er det en million ting som skal klargjøres før ferie, i tillegg til at Mirah skal aktiviseres hele dagen, og våkner før fuglene på morningen. Phu!

Oppå alt har mannen jobbet dobbelt i flere dager nå, så han har vi jo såvidt sett snurten av. At det regner non stop hjelper jo ikke akkurat på formen heller. Sistnevnte blir jeg antakeligvis og savne når jeg svetter bort i Tyrkia ...

Men nå står en ny uke for tur, og det er masse fint i vente. Satser på en litt bedre uke enn den som har gått.
Nå er B snart hjemme fra jobb å vi skal kose oss med taco, før iallefall jeg skal stupe tidlig i seng!

  • 493 Lesere

Likes

Comments

Får ofte spørsmål om hva jeg som slankeoperert spiser, og det er helt enkelt vanlig mat akkurat som alle andre, bare i mye mindre mengder. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har hatt et periodevis svært dårlig kosthold, men det er aldri for sent å ta seg sammen, noe jeg gjør stadig vekk. Mitt største problem er ikke og spise sunt og variert, men det og spise og drikke nok iløpet av dagen.

Det som er viktig for meg, og andre som har en fedme operasjon bak seg er og fokusere på proteiner i maten. I tillegg til små og hyppige måltider gjennom dagen, skal man ikke drikke rett før og etter måltidene. Dette med mat er ikke like lett for alle, man blir fort matlei og det kan være lett og falle tilbake i gamle spor. Veldig mange får intoleranse for enkelte matvarer og dumper av for mye, eller feil mat. Sistnevnte skjer med meg og, men jeg ser på det som en påminnelse på veien!

Som dere ser - helt vanlig kost! Ikke noe spesial produkter ellet annet. Nå får jeg i meg nok av det kroppen trenger gjennom mat og vitamintilskudd( sliter litt med vitaminer da!), mens den første tiden etter operasjonen blandet jeg proteinpulver i noe mat, i tillegg til at jeg innimellom prøvde meg på ting som næringdrikker og typ protein produkter, men det var og er ikke noe for meg. Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg kan forberede og spise vanlig mat, spise på restaurant eller hos venner/familie uten at det byr på nevneverdige problemer.

Noe som går igjen her hos meg er kylling og egg. Det kan lages i mange varianter, smaker godt og er en knall proteinkilde! Vel, det var litt fra matfronten her, det skal og nevnes at jeg koser meg ( kanskje litt for mye) med både potetgull, sjokolade og annet godt, i tillegg til at jeg daglig drikker sukkerfri brus. Jeg er veldig bestemt på å leve så normalt som mulig, selv med en fedme operasjon bak meg. Og jeg kan endelig kose meg med og nyte maten, istede for og sluke den. Jeg har aldri vært så mye ute å spist som etter operasjonen, og jeg elsker det!

Likes

Comments

Om bare ti små dager setter vi kursen til Tyrkia og alle hjerter gleder seg!

Vi skal nyte en liten uke med sol og bad i Alanya sammen med mamma og pappa, før vi reiser vidre til Adana og svigers. Vi har ventet lenge på denne turen, å endelig begynner det å nærme seg avreise.
Jeg er ferdig med pakkelisten og har planer om å sette i gang med den snart. Mye som skal i boks før vi reiser!

Likes

Comments


Vassfjellet 710 Moh.

Trenger man å si så mye mer enn fy faen (unskyld språket!) for en mestringsfølelse?

Fra bunn til topp er det kun én vei, og det er oppover. Brennende bein, svetten rant og jeg kjente jeg nesten måtte gi meg et par ganger. Men jeg kom meg på topp og jeg er rå stolt!

Har lagt inn ønske til søsteren min om to turer når jeg reiser nordover i høst. Det er Hoven på Gimsøy og Mannen på Vestvågøy. Håper det lar seg gjøre. Fint på toppen her på Vassfjellet i dag, men det kan på langt nær måle seg med utsikten man har fra Lofotfjellene.

  • 865 Lesere

Likes

Comments

I går fikk jeg en pangstart på uka da lillesjefen i huset bestemte seg for at det var helt innafor og starte dagen kl 04.30.
Jeg var helt zombie resten av dagen og fikk ikke gjort noe av det jeg hadde planlagt.

Jeg brukte ettermiddagen på å hjelpe ei venninne som har kjøpt seg hus og male litt, før det var hjem til leggetid av lille. Som jeg gleder meg til hun aksepterer at noen andre legger henne, evt er der om hun våkner. Det virker så fjernt, men jeg håper det ikke er det. Vær så snill!

Idag har vi kun sløva inne, det regner non stop ute og det er ingenting som minner om sommer. Ikke mange timene til baba kommer hjem fra jobb, så vi skal snart begynne å forberede middagen.
Så får vi se om vi ikke tar en tur utenfor i hagen om ikke annet,  godt med litt luft for både liten og stor.

  • 986 Lesere

Likes

Comments

I dag har mannen min etterlengtet fridag, og vi startet dagen med en tyrkisk frokost, selvfølgelig servert på gulvet. Så deilig med en skikkelig morgenstund sammen alle tre!
Vi har vært ute og gjort noen ærend, vært i Ilaparken og B har vært på Fredagsbønn i moskéen.

Nå sitter vi å ser litt på barne tv før det er kveldsmat og sovetid for lillemor. Så står der taco og snacks på menyen for oss voksne etterhvert.


                             God helg!

  • 1103 Lesere

Likes

Comments

For noen uker siden bestemte vi oss for og bytte ut Emmajunga vognen vi kjøpte da vi ventet på at Mirah Noor skulle komme til verden.
En vogn jeg har vært fornøyd med hele veien, men nå som hun vokser og blir større ville jeg gjerne ha en litt mer praktisk vogn, som vi også vil ha godt utbytte av om vi skulle få enda en liten i familien.
Har sett på flere vogner, men la min elsk på denne fra første stund!

~ Bugaboo Donkey ~

Jeg husker da jeg gikk gravid, da synes jeg denne typen vogner, men Stokke sin på topp var skikkelig stygge ( Smak og behag folkens!), rart hvordan man kan endre meninger så raskt. Jeg synes iallefall dette er en skikkelig lekkerbisk, og jeg gleder meg allerede til og stå opp i morgen og få testet den ut. Har bestilt den søteste lille detaljen til vogna, men den skal jeg vise dere når den dukker opp i postkassen!

  • 1134 Lesere

Likes

Comments

Jeg er ikke noe gla i å være hjemme hele dagen, men innimellom så må man jo bare det.
I dag høljer det ned her i Trondheim og ifølge værmeldingen skal det fortsette i maaange dager...
Tenker og bruke dagen på å gi leiligheten en skikkelig overhaling, det trengs!

Håper regnet roer seg litt utover dagen, så vi kan lure oss en tur på lekeplassen eller noe. lillemor ha en tur ut i løpet av dagen.

Nå skal vi kose oss med litt frokost og barne tv før vi starter dagen skikkelig. Ha en fin dag!

Likes

Comments