Mandag igjen og jeg starter uken med et tomt energilager, sliten rygg og poser under øynene.
Jeg håper virkelig de neste dagene kan by på litt mer positivitet og overskudd - det trenger jeg!

Kjøpte meg en bukett med roser i dag, kun fordi jeg fortjener det og det føles godt. Det ga meg og en liten boost til å få unna litt rot her hjemme. Skjønner meg ikke på dette husarbeidet, det blir aldri ferdig eller tomt? Kan liksom aldri nyte en hel dag uten at noe må gjøres! Er der bare meg?

Har og funnet ut at det er på tide å ta tak i de siste 10 kiloene som henger på kroppen. Ingen planer om diett eller noe regime av noe slag, men må skjerpe kosten og bevege meg mer. Har vært alt for sløv de siste månedene og det merkes. Tror nok at det er med på å hjelpe meg med overskudd i hverdagen også. Og for å ikke snakke om en liten dose med B12!

  • 90 lesere

Likes

Comments

For en kjempefin feiring vi hadde av Mirah Noor i går. Tenk at den bittelille jenta vår har blitt så stor, så fort!

Vi er virkelig heldig som har så mange fine mennesker rundt oss og vi setter virkelig pris på hver og en av dere.
Mirah storkoste seg hele ettermiddagen i går og ville nesten ikke sove da hun skulle ta kvelden for der var så mange spennende leker og titte på.

Lillemor fikk så mye fint - digert lekekjøkken med masse tilbehør, tripptrapp stol, klær, penger og leker. Så enormt masse fint og vi er kjempe takknemlig!

Om ikke lenge får vi enda mer besøk og det er duket for en aldri så liten restefest. Det ble vel kanskje litt vel mye på bordet i går, i tillegg til at det plutselig kom en lekker ostekake på døra som Mirah's mormor og morfar hadde fikset. Så nå håper jeg de som titter innom iløpet av dagen er sultne på litt snacks.

Takk til alle for og ha gitt oss og ikke minst bursdagsbarnet en minnerik feiring ❤

  • 146 lesere

Likes

Comments

I dag fyller vår lille vakkerskatt 1 år ❤

Gratulerer med dagen lillevenn, tenk at du allerede har blitt ett helt år.

Mamma og baba elsker deg ❤

Likes

Comments

Vi er oppe og hopper tidlig idag. I skrivende stund holder jeg på å lage frokost til mannen, mens Mirah koser seg med grøt og Baby jake ( flere enn meg ned småtroll som er riiimelig lei baby jake? 🙈).

Om bare noen timer skal vi til fotografen og ta 1 års bilder av lillemor, også tenkte vi å få til noen enkle familiebilder i samme slengen. Veldig spent på det hele siden vi fikk time midt i duppetiden. Enten blir det hele en suksess eller en total fiasko!

Ellers skal vi i bursdag til Mirah sin lillevenninne Leah i dag, det blir kos.
Jeg har sånn tidspress foran dagen i morgen, og kjenner litt på at det er så synd at man alltid skal stresse i forkant av slike dager. Uansett hvor mye man planlegger og legger til rette så funker det bare ikke.
Heldigvis var venninnen min her og hjalp meg i går. Hun er både dyktig og effektiv så det ble både kaker, muffins, cakepops, pizzasnurrer og lefser på en kveld.

Wish me Luck!

  • 156 lesere

Likes

Comments

Tenk at nå er det bare et par dager igjen så har vi en 1 åring her hjemme. Jeg skjønte at tiden ble og gå fort, men at den skulle gå SÅ fort har var jeg virkelig ikke forberedt på.

På søndag fyller Mirah Noor 1 helt år og vi gleder oss til og feire vakkerskatten vår ❤

I morgen er den store bakedagen og listen er lengre enn lang. I tillegg til resten av helga med både jobb, fotografering og bursdag til lille venninnen til Mirah skal gjennomføres. Phu - skal bli godt å få alt overstått kjenner jeg!

Det har vært en superhektisk uke, og jeg er veldig glad for at B kommer hjem fra Tyrkia nå hvert øyeblikk. I skrivende stund er jeg så trøtt at jeg nesten kunne sovnet sittende, så nå skal det bli godt å finne sengen.

  • 182 lesere

Likes

Comments

Ny uke står for tur og min er fylt til randen allerede før den er skikkelig i gang.
Har mye jobb i tillegg til en plan om å få ryddet litt i skuffer og skap både på kjøkkenet og i boden.
Slike ting høres ut som en lek, men så tar det så vanvittig mye tid når man må gjøre det stykkevis og delt. Fikk unnagjort garderoben i gangen i går kveld så er jo et stykke på vei iallefall.

Til helga står både fotografering og bursdagsfeiring på planen, det blir spennende og jeg gleder meg til å feire Mirah Noor sin aller første bursdag.Så dagene framover blir å gå i ett kjenner jeg, det skal ryddes, bakes, pyntes itillegg til en drøss med småting .. So many things to do, so little time ...


Ha en fin Mandag alle!

  • 213 lesere

Likes

Comments

- Inna lillahi wa inna ilahi rajioun -

- Hvil i Fred -

  • 219 lesere

Likes

Comments

Mirah sov lenge i dag, og det var godt for mammaen som aldri kom seg i seng i går kveld. Morgenstundene med lille prinsessa er så herlig og vi har kost oss med frokost, frukt og masse lek.

I formiddag kom venninnen min og samboeren hennes og hentet henne, så nå er de ute på tur og koser seg.
Jeg sitter med hodet inni pc skjermen og leser til teoriprøven. Har tenkt så mye på å komme i gang i det siste, men har bare blitt en snakkis. Så forrige uke da jeg hadde lunch besøk her hjemme fikk jeg istedet for blomster - tilgang på en ukes teoritentamen på nett. Så et realt spark bak, så nå er det bare å lese!

B har fikset med blomster og kort til meg på morsdagen, på tross av at han befinner seg flere tusen mil unna. Det varmet langt inni hjertet ❤

Savner han allerede, det er rart med det hvor avhengig man blir av hverandre. Veldig godt å være bare meg for all del, men det merkes godt at han er bortreist.
Det minner meg om tiden hvor vi bodde i hvert vårt land.... Men det er godt å kjenne på savn innimellom, og gjensynsglede er noe av det beste som finns!

Ønsker alle dere fantastiske mødre der ute en flott dag, Vi er Awesome! 👆

  • 245 lesere

Likes

Comments

Lørdags kveld og klokken nærmer seg midnatt. Her hos meg dufter det av grønnsåpe nå midt i natten faktisk, ikke alltid man kan prioritere sofa og avslapning selv om det er helg.
Har tatt fatt på min aller første uke som alenemor og det er faktisk litt sånn skrekkblandet fryd. Ikke for at jeg ikke blir å klare meg alene men lillemor, men for at jeg er vant til å ha min bedre halvdel her, og ikke minst at det vanligvis er jeg som reiser bort. B reiste nemlig til Tyrkia i dag tidlig, mormoren hans forlot oss dessverre for et par dager siden, så det var viktig for han å reise ned å være med familien nå.

Så nå er det meg og Mirah Noor som styrer skuta de neste dagene. Satser på masse kvalitetstid innimellom jobb og teori lesingen jeg driver med. Phu- det er kjedelig, men nødvendig og noe jeg burde gjort for mange år siden!

Egentlig burde jeg sovet nå, men det er så fantastisk godt å endelig ha fått kveldene tilbake. Lillesjefen har styret så voldsomt på kveldene den siste tiden. Sene kvelder hver eneste kveld, som igjen gjør at man aldri får ladet batteriet eller gjort noe av den eviglange lista som aldri minsker.
Så vi gjorde et forsøk på å kutte ut ettermiddagsduppen, nå er vi på dag 4 og det har så langt vært en suksess. Litt sutring på ettermiddagen, men i seng og langt inni drømmeland innen 19.30. Det er himmelsk!

Likes

Comments

Det er ingen tvil om at det ligger noe i setningen "Borte bra, men hjemme best".
Det var bare helt sykt godt å plante beina i Trondheim igjen på Mandag.
Se mannen min,komme tilbake på jobb og nå gjenstår det bare en skikkelig date med alle de fine jentene i livet mitt, da er hverdagen komplett!
Har selvfølgelig kost meg kjempemasse hjemme i Lofoten på juleferie, men det er jammen meg godt å returnere til hverdagen også.

Reisen hjemover gikk over all forventning. Lillemor sovnet da vi var kommet opp i lufta og flyværet var upåklagelig. Besetningen ombord derimot har jeg ingenting godt å si om denne gangen. Jeg synes at når man gir en veldig klar og tydelig beskjed ved ombordstigning at man har ekstrem flyskrekk, reiser med spedbarn OG forklarer at ved turbulens kan jeg virkelig bli grepet av panikken, da er det minste jeg forventer at de spør om det går bra, gir meg et blikk eller noe underveis. Men det var ingenting, absolutt ingenting før jeg på vei ut av flyet så han bare gliste å sa "Det gikk da fint det der" ... Særiøst?

Dagene har gått til å prøve og komme inn i litt rutiner igjen, men det viste seg og være enklere sagt enn gjort. Mirah går gjennom et kraftig utviklingstrinn om dagen, og midt oppi alt har hun hatt tannutbrudd så da kan dere jo tenke dere status her hjemme. Hun har hengt konstant på meg i rundt tre uker nå, både dag og natt så jeg kjenner at jeg er rimelig sliten og håper så inderlig at det løsner litt snart. Missforstå meg rett men - I need space!

  • 481 lesere

Likes

Comments