Det er ingen tvil om at det ligger noe i setningen "Borte bra, men hjemme best".
Det var bare helt sykt godt å plante beina i Trondheim igjen på Mandag.
Se mannen min,komme tilbake på jobb og nå gjenstår det bare en skikkelig date med alle de fine jentene i livet mitt, da er hverdagen komplett!
Har selvfølgelig kost meg kjempemasse hjemme i Lofoten på juleferie, men det er jammen meg godt å returnere til hverdagen også.

Reisen hjemover gikk over all forventning. Lillemor sovnet da vi var kommet opp i lufta og flyværet var upåklagelig. Besetningen ombord derimot har jeg ingenting godt å si om denne gangen. Jeg synes at når man gir en veldig klar og tydelig beskjed ved ombordstigning at man har ekstrem flyskrekk, reiser med spedbarn OG forklarer at ved turbulens kan jeg virkelig bli grepet av panikken, da er det minste jeg forventer at de spør om det går bra, gir meg et blikk eller noe underveis. Men det var ingenting, absolutt ingenting før jeg på vei ut av flyet så han bare gliste å sa "Det gikk da fint det der" ... Særiøst?

Dagene har gått til å prøve og komme inn i litt rutiner igjen, men det viste seg og være enklere sagt enn gjort. Mirah går gjennom et kraftig utviklingstrinn om dagen, og midt oppi alt har hun hatt tannutbrudd så da kan dere jo tenke dere status her hjemme. Hun har hengt konstant på meg i rundt tre uker nå, både dag og natt så jeg kjenner at jeg er rimelig sliten og håper så inderlig at det løsner litt snart. Missforstå meg rett men - I need space!

  • 88 lesere

Likes

Comments

Nå har jeg vært hjemme i Svolvær i akkurat tre uker. Tre fantastiske uker hvor jeg har storkost meg sammen med familien, Mirah Noor har hatt sin første jul og vi har gått inn i det nye året sammen med noen av de som betyr aller mest for oss.

Men nå har jeg skikkelig hjemlengsel og har hatt det noen dager allerede. Jeg er småsliten av og bo i en koffert å ikke ha ting og tang rundt meg som jeg er vant til. Jeg savner mannen min og Mirah savner pappaen sin, som dessverre ikke hadde anledning til å bli med oss nordover denne gangen.
Det tar på både for liten og stor med masse folk og farting hver eneste dag. Nå gleder vi oss til å komme hjem til baba og hverdagen vår.

Mandag morgen starter vi på reisen hjemover. Jeg for min del håper bare stormen som herjer her oppe har gitt seg til da. Jeg har jo som sikkert noen av dere vet helt enormt med flyskrekk. I tillegg ser jeg for meg at denne flyturen med en aktiv liten frøken er langt mer utfordrende nå- enn da hun var bitteliten og sov seg gjennom det meste av turen.

Så her er det bare å holde motet oppe, krysse fingrene for bra flyvær, snill unge og holde ut langt oppi lufta en times tid. Jeg motiverer meg selv om dagen med at når jeg lander så venter det en diiiger caramel frappucino fra Starbucks på meg!

Likes

Comments

Enda et år er omme og vi er allerede på god vei inn i det nye. 2016 har for meg vært det desidert beste året noensinne.
Den velsignelsen av å bli mamma for aller første gang slår alle lykkefølelsene jeg har vært innom gjennom livet.

19.02.16 kom min lille hjerteskatt Mirah Noor til verden i full fart. Lite visste jeg om hvor forelsket man kunne bli i et helt ukjent og bittelite menneske. Det er faktisk helt ubeskrivelig!

Ellers har 2016 vært et år hvor jeg naturligvis lenge levde i min egen lille boble, noe jeg for å være helt ærlig gjør tidvis enda.
Skulle jo trossalt ikke bare bli kjent med husets nye lillesjef, men også finne min rolle som mor, kone og den nye tilværelsen som en familie på tre skulle falle på plass.

Jeg har og fått et mye tettere forhold til hele familien min, noe jeg er veldig takknemlig for.Har fått vært noen turer hjemme i Lofoten og har gjennom hele året hatt masse besøk hos oss i Trondheim. Vi fikk oss også en tur til Tyrkia, noe som var skikkelig stas for både store og små. Hjertet mitt blør for situasjonen i landet nå, og jeg er for første gang litt betenkt...

Jeg har så fine mennesker i livet mitt nå, et knippe herlige venner jeg aldri ville vært foruten. Noen nære, noen fjerne, akkurat sånn det skal være.
Jeg setter så stor pris på alt de har gjort for meg - for oss, i året som har gått. Ingen nevnt, ingen glemt!

I høst begynte jeg og jobbe på den fineste cafén du kan tenke deg. Midt i Ravnkloa i Trondheim , der finner du Vi fire café & interiør. Bor du i nærheten og enda ikke har vært innom, ja da har du jaggu meg gått glipp av noe! Kolleagene mine er helt supre og jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag.

Å på tampen må jeg ikke glemme min klippe i livet, min bestevenn,ektemann og Mirah Noor's pappa. Han er virkelig bare helt fantastisk og ingen kan ta hans plass. Aldri har noen tatt så godt vare på meg som han gjør hver eneste dag. Uten deg, ingen meg!

Så 2016 har vært helt topp sånn kort fortalt. Livet har fått en ny mening og jeg er mange skritt nærmere den personen jeg ønsker og være. Jeg lærer stadig nye ting om meg selv og andre, og jeg vokser. Jeg våkner med et smil om munnen, jeg er lykkelig, jeg er trygg. Hva mer kan man be om? Jeg er så utrolig takknemlig!

Takk 2016 for alt du har gitt meg. Jeg er rustet for et nytt år, nye utfordringer og for å lage nye minner ❤

  • 220 lesere

Likes

Comments

Hei!

Etter å ha hatt bloggen av og på i så mange år klarer jeg rett og slett ikke å legge den helt på hylla. Så her er jeg igjen!

Håper og få brukt litt mer tid på meg selv i året som kommer, og det kan jo absolutt gi rom for litt mer tid på bloggen som kun skal være en hobby og ikke føre til noe "jag" om x antall innlegg og alt som hører med. Bloggen skal være kos, akkurat som den engang var.

Med dette bildet av min lille blidfis ønsker jeg alle gamle og nye som stikker nesen innom her hos meg et riktig godt nyttår!

Året som har gått fortjener et helt eget innlegg - For et år, for en reise og for et liv sier jeg bare!
2016 har gitt meg så enormt mye, men jeg vet at det nye året har enda mer. 2017 - Be Awesome!

Likes

Comments

Èn hel måned siden siste oppdatering, kanskje ingen bombe?
Blogg gnisten er ikke akkurat på topp, og jeg har så mye annet å henge fingrene i, så jeg bruker kveldene mine på å lade batteriet rett og slett. Meeen jeg gir ikke opp av den grunn...

Nå fant jeg ut at det var på tide å gi et lite livstegn fra denne kanten!
Tenk at den lille skatten min har rukket og bli over 6 måneder. Skjønte jo at tiden ble og gå fort, men ikke så fort. Stopp tiden noen ....
Vi koser oss fælt om dagen med barseltreff, turer, cafe turer og annen farting rundt omkring. Det er nesten sånn at vi er litt for lite hjemme faktisk, jeg må virkelig lære meg og være litt i ro.

​Nå teller både vi og svigermor dager til vi reiser ned til Tyrkia. Det blir skikkelig stas for både store og små. Vi har jo ikke vært der på et helt år nå, som betyr at det eneste familien der nede har sett til lillemor er over skype og facetime. Så det blir stas og få vise henne fram og jeg vet at de lengter etter å få treffe henne. Alle hjerter gleder seg <3 

Likes

Comments

Så sykt irriterende, har forhåndsskrevet noen innlegg med en drøss bilder fra de siste ukene, men som dere sikkert har merket er de ikke kommet ut på bloggen.
Nouw appen min tuller nemlig noe fælt om dagen, det samme gjør flere andre apper så tror rett og slett det er telefonen min  som trenger seg en tur til noen med litt peiling. Jeg holder på å bli gal!

Søsteren min, svigerbror og tantejentene har vært her en ukes tid, eller ikke hos oss men på en camping like utenfor byen. Alltid kjekt og ha familien i nærheten, og et ekstra stort tomrom når de kjørte videre på ferie.
Men har hatt en innholdsrik uke med overnatting av jentene, shopping, telttur, strandkos, grillmat og familietid.

Nå er det jo faktisk bare en ukes tid til neste besøk fra den eldste søsteren min igjen, snakker om å ha hatt en fullbooket sommer! Og nå går det slag i slag fram til vi kommer hjem fra Tyrkia mot slutten av september, phu....

Likes

Comments

I dag er lillesnupp hele 5 måneder, hvor i all verden ble det av den bittelille babyen som jeg hadde med meg hjem fra sykehuset? Som forøvrig føles ut som om det var i går ...

Aldri før har livet vært så innholdsrikt og fantastisk som etter at jeg ble mamma. Skal såklart oppdaterte dere mer på den fronten, har jo ikke skrevet noe som helst nesten om tiden etter Mirah Noor kom til verden.

Har besøk ( igjen ) så dagene er rimelig hektiske og når kvelden kommer føler jeg meg nærmest død....
Nå skal jeg krype under dyna og lade opp til min aller første telttur på mange år!

Likes

Comments

Vi har booket billetter til Tyrkia og alle hjerter gleder seg!
Vel, det var det jeg startet og skrive i dette innlegget før jeg lagret det uten og publisere det. I etterkant har det jo skjedd MYE i vårt kjære Tyrkia.

I går kveld kunne man nemlig se et forsøk på statskupp i Tyrkia via nyhetene og stemningen er svært spent der nede. Ting eskalerte på kort tid og det er per nå enda mye uavklart midt oppi urolighetene.
UD har også gått ut å frarådet alle nordmenn å reise nedover med mindre det er høyst nødvendig.
​Vi har allerede fått spørsmål av de som vet vi reiser om vi virkelig har tenkt å reise.
Nå er det slik at situasjonen der nede er akkurat nå svært uoversiktlig, hadde avreisen vært iløpet av de nærmeste dagene hadde vi nok blitt hjemme, men vi har ikke avreise før i September og velger å se an situasjonen. Det kan skje MYE i tiden framover, så vi tar en dag av gangen!

Vi håper selvsagt at ting roer seg betraktelig og at vi kan reise som planlagt til familien i Adana. 


Likes

Comments

Min aller første bleievogn og må si meg ganske fornøyd.  Er lov å skryte litt vel?

Gleder meg allerede til  neste anledning hvor jeg kan bruke kreativiteten litt og gjøre noen justeringer- som for eksempel og huske hjul på vogna, haha!

Vogna måtte såklart leveres med tilhørende stellebag.
Synes det er så gøy å pusle med slike ting, har ikke hatt kreative prosjekter på evigheter.
Nå skal jeg starte på et album med bilder av Mirah Noor som jeg skal gi til svigermor i Tyrkia. Greit og ikke gape over for mye i gangen, har jo ikke all verden med tid til slike ting akkurat...

Likes

Comments

Idag har jeg og en gjeng med flotte damer vært ute på Berkåk og feiret Natalie og lille Sigrid Marie i magen.
Vi har for alt i verden prøvd og holde munnen og ikke avsløre noe, men denne dama er ikke dum - så tror nok hun hadde en anelse om at vi var underveis og sto klare da hun kom hjem fra legetimen.

Sjekk hu'a - Søteste dama!

​Nå er det ikke lenge igjen til den lille kommer til verden, faktisk så er det bare snakk om noen få uker, så hun kan jo komme når som helst. Masse lykke til i tiden som kommer Natalie, vi gleder oss til å hilse på den lille etterhvert.

Har forresten trukket vinneren av givewaway en og det ble fru_borkmaken - Gratulerer! Fint om du kan sende meg en epost på mayliseedvardsen@hotmail.com med kontaktinfo så jeg får gitt beskjed videre. 

Likes

Comments