Nå er det bare 3 små uker igjen til jeg og jentene setter snuten mot Polen, og som jeg gleder meg. 4 dager med opplevelser, shopping, god mat, spa og fine folk - kan det bli bedre?

På returen skal jeg bare hjemom og pakke om kofferten, før jeg, lillemor og søsteren min drar videre nordover og til Lofoten. Der venter det en masse kvalitetstid med familien for oss.
Nå begynner det å bli lenge siden vi har truffet alle, og det har skjedd så enormt masse med Mirah siden jul da vi var der sist, så det tenker jeg blir stas for både store og små.

Mammaen min skal feires, hun blir hele 65 år, det er 17.Mai, tantegutten min Marius skal konfirmeres og jeg har som mål og komme meg på en fjelltopp. Mye fint i vente med andre ord!

Jeg savner virkelig alle sammen hjemme, så jeg gleder meg veldig til å reise hjem en tur nå...

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 230 lesere

Likes

Comments

Jeg er såå trøtt!
I dag fant min lille 1 åring ut at det var helt innafor å starte dagen før klokken fire. Ja du leste rett før F I R E !!
Og det er ikke første gang, det skjer periodevis flere ganger iløpet av en uke, og det er ingenting av det vi har prøvd som funker for og unngå det. Så om det er noen mammaer innom her med noen gode tips så legg gjerne igjen en lyd i kommentarfeltet.

Det er så vanvittig slitsomt og det gjør at man henger litt etter hele dagen.
Det er nesten litt godt oppi det det hele at det ikke er så mye jobb på meg om dagen, ellers tror jeg at jeg hadde blitt smågal.

Nå sitter jeg bare og venter på at klokken skal gå framover så vi kan prøve og sove litt igjen, da regner jeg med hun sover 2-3 timer før vi starter dagen skikkelig.
I dag kjenner jeg det er veldig godt mulig at det blir pappaen som står opp neste runde, jeg fortjener og sove litt innimellom! Det er så sjelden anledning til det siden B jobber mye sent og ikke er hjemme før langt over midnatt...

Likes

Comments

Da har jeg omsider "roet meg ned" etter forrige helgs lille utblåsning. Fått flere spørsmål om hva som har skjedd, og det har faktisk ikke skjedd noe direkte knyttet til meg denne gang. Det har bare vært så mange tilfeller i forskjellige forum den siste tiden som kanskje vippa meg litt av pinnen og følte for at jeg måtte få ut litt tanker rundt det.

Det eneste jeg vet med sikkerhet er at det finns en håndfull sneakpeaky bitches her inne daglig, men hey haters gonna hate, right?
Man vil jo aldri klare og komme unna alle så lenge man bruker sosiale medier, så det får bare være.

Mitt liv og mine valg - jeg har hele livet gitt pokker i hva andre mener og det har jeg tenkt å fortsette med!

  • 320 lesere

Likes

Comments

Særiøst, jeg er så møkk lei mennesker som ikke har noe bedre å ta seg til i hverdagen enn å bry seg med andres liv!
Sitte på nett og samle informasjon, ta screenshots og mere til, for å så bruke det som samtaleemne med andre, eller å dra det opp i forskjellige anledninger i lange tider etterpå. Enkelte er så smålig at de også vidersender og fungerer som en slags informasjonskanal, jeg vet ikke?

Ingen er vel feilfri? Det er iallefall ikke jeg! Jeg har mange feil som mange andre, mange dumme handlinger bak meg og har ingen problem med å stå for det. Men hvorfor er det noe man skal være nødt å "forsvare" eller forklare for andre?

Det værste av alt er at i 98% av tilfellene er det mennesker man ikke kjenner personlig, det er mennesker man "kjenner til" via forum eller lignende på nett. Hva får dem til å dra fram forskjellige ting for å så forvente en forsvarstale, som regel i en sammenheng hvor det ikke har noe med saken og gjøre sånn helt egentlig? Mange benytter seg av infoen for å la det stikke litt ekstra hos motparten og føler seg tydelig bedre av dette? For og ikke snakke om at de tror de vet alt om en person og kan/vet SÅ mye bedre - blæh!

Jeg har selv opplevd dette x antall ganger, og jeg ser det daglig skjer med andre. Det er så trist og så lavmål at jeg finner snart ikke mer ord. Eldre som unge sitter og godter seg bak en dataskjerm og føler seg tydelig komfortabel med å snakke nedlatende til andre eller som nevnt over konfrontere dem med ting fra livet som ikke har noen sammenheng med tema.

I går satt jeg og vurderte og droppe bloggen, igjen, nettopp på grunn av jeg vet at mange er kun inne å sniker, finne noe å snakke om eller noe å ta meg på!? Det er så synd at hva noen få idioter gjør skal påvirke en såpass mye. Man trekker seg automatisk litt tilbake og deler kanskje ikke like personlig som man kunne gjort. Har så mange ting jeg kunne tenkt meg og skrevet om og delt, men jeg lar det vær siden jeg vet "feil folk" er innom her titt og ofte. Passord beskyttet blogg er heller ikke aktuelt!

Klarer ikke forstå hvordan andres liv er så veldig spennende? Har man så kjedelig liv selv, mye fritid, sjalusi eller bare er enkelte en bitch? Folk må begynne å passe på seg selv og ikke ta seg selv så jævlig høytidelig! Å slutte å alltid gjemme seg bak "du må tåle litt kritikk" , "det er ikke personlig" og alle de andre teite unnskyldningene for å holde på sånn. For enkelte skal jo kunne si hva som helst til hvem som helst mener de selv. Blir helt dårlig av enkelte faktisk!

Ble rotete dette, men PHU det var godt å få det ut...

  • 508 lesere

Likes

Comments

For en dag... I dag har jeg hatt besøk av tjukketrollet, og det tittet ikke bare innom, det har vært her hele dagen!!
Det å gå ned mye i vekt gjør ikke bare mye med kroppen, men også med hodet. Det er veldig vanskelig å henge med på forandringene underveis.

Når jeg ser meg selv i speilet, ser jeg samme jenta som jeg var før, altså jeg ser såklart at jeg har blitt mindre, men jeg er enda tjukk, skjønner?
Det aller største problemet mitt er all løshuden jeg har på magen, det er noe som virkelig plager meg, og har nok en enorm innvirkning på følelsene. I hverdagen har jeg lært meg og godta det, jeg vet at den skal bort på sikt og at jeg kan krysse av enda et mål på lista. Men på dager som denne gnager det langt, langt inn...

Det hjelper ikke akkurat på med PMS, lite søvn og 2 kilo i pluss på vekta, noe som er helt normalt når man går gjennom denne tiden av måneden. Men selv om jeg vet at de er borte igjen så snart perioden er over, får jeg fullstendig panikk av å gå på vekta. Så nå tror jeg at all påskekosen er avlyst, å jeg må komme meg på tur i bymarka istedet...

Nå skal jeg ta tidlig kveld å lade batteriene etter en lang og litt grå dag. Krysser fingrene for at tjukketrollet ikke er her i morgen når jeg står opp!

Likes

Comments

Denne uken har vi kost oss så enormt mye. B har til en forandring vært en del hjemme og hatt fine vakter som har gitt oss mye tid sammen. Etterlengtet og vanvittig deilig!

Disse to kommer selvfølgelig foran alt annet så disse dagene har jeg ikke fått skvist inn så mye annet en familietid og det gjør godt i sjela ❤

  • 459 lesere

Likes

Comments

Tidligere i uken delte jeg noen snaps og bilder av noen pizzasnurrer. Mange ønsket oppskrift - Å her er den!

Til deigen trenger du:

1 kg hvetemel
6 dl melk
200 gr smør
4 ts sukker
2 ts salt
1 pose tørrgjær

Bland alt det tørre sammen,smelt smøret og ha i melka og elt så sammen i ca.10 min.
Heves i ca. 1 time.

Til fyllet trenger du :

1 pk pølse ( jeg bruker kylling/kalkun pølse)
1-2 løk
Salt
Pepper
Smør
Ketsjup
Ost

Kutt pølse og løk,steik med smør til det er gyllent. Ha på salt og pepper etter smak.
Rull ut deiga ,ha på ketchup og kaldt fyll.
Strø over ost ,rull sammen og skjær i passe biter. Ha de på stekebrett og la de etterheve i 30 minutter ish.
Steikes midt i ovnen på 225 grader i 10 til 12 min.

For en ekstra liten piff kan man smelte litt smør sammen med en knust hvitløksbåt og oregano og pensle over snurrene før se settes i ovnen.

Håper det smaker 😊

Likes

Comments

I dag har jeg vært så heldig å få tilbrakt flere timer i frisør stolen. Jeg har nemlig vært hårmodell til en svenneprøve og gjort en liten " Hair makeover".

Jeg var sikkert like nervøs som den flinke lærlingen Camilla , men det gikk helt supert og jeg er kjempe fornøyd!

Veldig godt å få bort enorme mengder ettervekst, hjemmebleika hår og oppspiste lengder.
Veldig uvant at det ble såppass kort, men det regner jeg med går seg til om et par dager.
Og mens jeg sitter her og skriver, tikker det inn en melding fra Camilla som sier at hun har fått veldig godt bestått på fagprøven sin.  Gratulerer!

  • 582 lesere

Likes

Comments

Endelig er bildene vi fikk tatt da Mirah Noor ble 1 år kommet opp på veggen. Det tok sin tid siden jeg blingsa litt på framkallingen og det ble mye fram og tilbake.

Så i går brukte jeg kvelden på å få opp bildene, med god hjelp av ei venninne heldigvis. Trodde ikke det å henge opp 3 enkle bilder kunne by på så enormt mye tålmodighetsprøving altså. Men nå er de på plass og jeg er kjempefornøyd!

Det er så deilig nå som vi er på god vei inn i disse lysere tider. Jeg har så mye jeg vil fikse her hjemme, og lysten dukker alltid opp på vårparten. Når sant skal sies så trengs det sårt, hjemmet har jo vært nedprioritert etter lillemor kom. Har hatt mer enn nok med å holde det rent og ryddig. Nå er det på tide og finne fram den interiør intressert frøkna i meg igjen!

Noen som vil se mer av leiligheten? 🙈

Likes

Comments