Så mye kjekt som har skjedd de siste ukene, men ingen tid til og oppdatere bloggen dessverre. Så tenker at jeg må prøve å få lurt inn et innlegg å tre innimellom alt som skjer.

Jeg og Mirah Noor er for tiden hjemme i Lofoten og har vært her i snart to uker allerede. Det har gått slag i slag siden vi kom og jeg kjenner at jeg nesten trenger en ferie etter ferien.
Vi har feiret mamma sin 65 års dag ( 2 ganger faktisk!), det har vært 17.Mai og konfirmasjon. Så forrige uke var fylt til randen!

Nå har vi tatt turen til Henningsvær til søsteren min og blir her noen dager. Her står det formiddagslur for lillesnuppa på planen og senere kommer den eldste søsteren min hit å vi skal lage vårruller sammen.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 153 lesere

Likes

Comments

I kveld er den siste kvelden her hjemme. Søsteren min har kommer nordfra og vi begynner å bli klare for avreise til Krakow i morgen ettermiddag.

Oppi all glede og reisenerver så gjør det så vanvittig vondt i mammahjertet. jeg skal for første gang reise fra lille snuppa og det føles så rart.
Da jeg bestilte turen før jul tenkte jeg at det skulle gå kjempefint, for da har hun blitt så stor, men jammen meg kjenner jeg på klumpen i halsen altså.

Nå må jeg bare prøve å kun tenke positive tanker så det og skulle forlate den viktigste personen i livet blir litt enklere.
Jeg vet jo at hun blir å ha det kjempebra her hjemme sammen med pappaen, og at vi alle  3 har godt av dette.
Selv om jeg i skrivende stund sitter å føler meg som verdens dårligste mor, vet jeg jo at det ikke er tilfelle.

  • 547 lesere

Likes

Comments

Nå nærmer det seg avreise til Krakow med stormskritt. Jeg har omsider begynt å samle sammen noen småting jeg skal ha med, og for første gang er planen å reise med nesten tom koffert.
Er jo ikke så lenge siden jeg tok en skikkelig detox i klesskapet mitt, så der trengs det et realt påfyll og jeg håper jeg finner noe brukbart på tur.

Resten av dagen går til og pakke ferdig til søndag og gjøre klart litt til vi reiser til Lofoten. Vi drar jo allerede formiddagen etter vi kommer hjem fra Polen, så det er så begrenset med tid.

I morgen kommer søsteren min og det gleder jeg meg enormt til. Ikke sett henne siden jul, så det blir koselig.
Så er det vel bare å begynne å manne seg opp til å fly, det er jo mildt sagt et helvette! og denne gangen er det ikke bare meg, men og ene venninnen min som skal være med som har flyskrekk- stakkars reisefølge!

  • 520 lesere

Likes

Comments

Herregud for en grusom dag det var... Rett før påske var jeg og Mirah Noor en tur på et kjøpesenter like utenfor byen. Humøret hennes var på topp og jeg så virkelig fram i mot noen fine og problemfrie timer på shopping.
Vel, gleden var kortvarig ....

Jeg ga henne telefonen min mens jeg skulle se gjennom et stativ med noe tøy, siden hun var så blid og fornøyd tenkte jeg ikke noe over at det var en dårlig ide. Spaserte inn mot det største prøverommet de hadde og hadde lillemor med inn i vogna.
Tok nøyaktig 15 sekunder før jeg hørte * smash * og telefonen havna i flisegulvet. Den så like hel og fin ut, å det var jo ikke første gang den hadde fått seg en smell, så jeg pakka den i lomma og vi fortsatte runden vår.

Da vi skulle dra hjem tok jeg telefonen opp av jakken og skulle finne fram bussbillett. Det ble enklere sagt enn gjort! Touchen måtte jeg virkelig kjempe for og få til og store deler av skjermen var blitt sort eller svært utydelig. Før vi var kommer oss helt hjem var telefonen helt ubrukelig og det føltes som om at hele livet var gått i tusen knas...

De aller fleste av oss har jo det meste på telefonen, meg selv inkludert. Kontakter, avtaler, notater og ikke minst bilder. Sistnevnte er det som er værst og miste, alt annet kan erstattes. Heldigvis hadde jeg minnekort så redda mye av bildene, så nå håper jeg på å få over resten på et vis etterhvert.

Endelig etter snart én måned venting har jeg fått ny telefon, i grevens tid før jeg reiser til både Polen og Lofoten. Ble litt ekstra venting siden jeg valgte og gå for den nye Samsung 8 og den ikke hadde salgsstart før nå i helga som var. Så langt fornøyd, men den er hakket mer avansert enn 7'ern så jeg har nok enda noen runder før jeg skjønner og får til alt tror jeg.

  • 689 lesere

Likes

Comments

Enkelte dager er så fulle at jeg hadde satt pris på noen flere timer i døgnet. Den siste uken har vært fylt til randen med så mye forskjellig, og uka som kommer er enda mer hektisk.

Skal blant annet på treff med slankeoperert gjengen, Mirah har 15 måneds kontroll og vaksine, det skal pakkes til Polen OG Lofoten. 3 kolli til liten og stor skal organiseres å gjøres klar før helga, huset trenger litt omsorg og jeg skal prøve å få presset inn litt kvalitetstid med mannen min som jeg skal være lenge borte fra. Phu! Jeg elsker jo å ha full timeplan, men innimellom lurer jeg på hvordan jeg skal rekke over alt.

Jeg har lagt bak meg både litt husarbeid, klesvask og 1 mil på beina i dag så jeg er dødssliten.
I morgen tidlig skal jeg på forsinket 2 års kontroll med minimagen, så jeg tenker jeg skal krype under dyna ganske snart.

Og til dere som har bombadert innboksen min på facebook etter å ha lest forrige innlegg - NEI jeg er ikke gravid. Ultralydbildet er av babyen til venninnen min Malin . Forrige uke var jeg nemlig så utrolig heldig å få bli med henne på ultralyd og fikk sett på den lille prinsessa som kommer i sommer!

Likes

Comments

- Some of mye April favourites -

  • 712 lesere

Likes

Comments

I dag er det hele 6 år siden jeg traff min kjære B. Min klippe, min ektemann, pappaen til min dyrebare skatt og min aller beste venn.
Tiden flyr virkelig, og jeg tenker tilbake på alt vi har gått gjennom og opplevd sammen på disse årene, det er ikke lite.
Så mye jeg kunne skrevet om vår reise fra vi traff hverandre til nå, men det får bli en annen gang....


Min kjære Bayram, Jeg elsker deg!

Likes

Comments

Nå er det bare 3 små uker igjen til jeg og jentene setter snuten mot Polen, og som jeg gleder meg. 4 dager med opplevelser, shopping, god mat, spa og fine folk - kan det bli bedre?

På returen skal jeg bare hjemom og pakke om kofferten, før jeg, lillemor og søsteren min drar videre nordover og til Lofoten. Der venter det en masse kvalitetstid med familien for oss.
Nå begynner det å bli lenge siden vi har truffet alle, og det har skjedd så enormt masse med Mirah siden jul da vi var der sist, så det tenker jeg blir stas for både store og små.

Mammaen min skal feires, hun blir hele 65 år, det er 17.Mai, tantegutten min Marius skal konfirmeres og jeg har som mål og komme meg på en fjelltopp. Mye fint i vente med andre ord!

Jeg savner virkelig alle sammen hjemme, så jeg gleder meg veldig til å reise hjem en tur nå...

  • 970 lesere

Likes

Comments

Jeg er såå trøtt!
I dag fant min lille 1 åring ut at det var helt innafor å starte dagen før klokken fire. Ja du leste rett før F I R E !!
Og det er ikke første gang, det skjer periodevis flere ganger iløpet av en uke, og det er ingenting av det vi har prøvd som funker for og unngå det. Så om det er noen mammaer innom her med noen gode tips så legg gjerne igjen en lyd i kommentarfeltet.

Det er så vanvittig slitsomt og det gjør at man henger litt etter hele dagen.
Det er nesten litt godt oppi det det hele at det ikke er så mye jobb på meg om dagen, ellers tror jeg at jeg hadde blitt smågal.

Nå sitter jeg bare og venter på at klokken skal gå framover så vi kan prøve og sove litt igjen, da regner jeg med hun sover 2-3 timer før vi starter dagen skikkelig.
I dag kjenner jeg det er veldig godt mulig at det blir pappaen som står opp neste runde, jeg fortjener og sove litt innimellom! Det er så sjelden anledning til det siden B jobber mye sent og ikke er hjemme før langt over midnatt...

Likes

Comments

Da har jeg omsider "roet meg ned" etter forrige helgs lille utblåsning. Fått flere spørsmål om hva som har skjedd, og det har faktisk ikke skjedd noe direkte knyttet til meg denne gang. Det har bare vært så mange tilfeller i forskjellige forum den siste tiden som kanskje vippa meg litt av pinnen og følte for at jeg måtte få ut litt tanker rundt det.

Det eneste jeg vet med sikkerhet er at det finns en håndfull sneakpeaky bitches her inne daglig, men hey haters gonna hate, right?
Man vil jo aldri klare og komme unna alle så lenge man bruker sosiale medier, så det får bare være.

Mitt liv og mine valg - jeg har hele livet gitt pokker i hva andre mener og det har jeg tenkt å fortsette med!

  • 1057 lesere

Likes

Comments