HEI ALLE!

Jeg velger og legge bloggen på hylla. Der finnes lite tid til å sette seg ned, laste opp bilder og alt som følger med det å ha en blogg.

Men blir og oppdatere og skrive litt på facebook gruppen. Det er litt enklere og få gjort på farten, og da vet jeg at jeg klarer og gi fra meg noen livstegn.

Til alle som har fulgt meg og er innom, tusen takk! Håper dere følger meg videre på facebook

https://m.facebook.com/groups/165914266896054

Takk for denne gang bloggen, kanskje jeg engang kommer tilbake 😊

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 311 lesere

Likes

Comments

Èn hel måned siden siste oppdatering, kanskje ingen bombe?
Blogg gnisten er ikke akkurat på topp, og jeg har så mye annet å henge fingrene i, så jeg bruker kveldene mine på å lade batteriet rett og slett. Meeen jeg gir ikke opp av den grunn...

Nå fant jeg ut at det var på tide å gi et lite livstegn fra denne kanten!
Tenk at den lille skatten min har rukket og bli over 6 måneder. Skjønte jo at tiden ble og gå fort, men ikke så fort. Stopp tiden noen ....
Vi koser oss fælt om dagen med barseltreff, turer, cafe turer og annen farting rundt omkring. Det er nesten sånn at vi er litt for lite hjemme faktisk, jeg må virkelig lære meg og være litt i ro.

​Nå teller både vi og svigermor dager til vi reiser ned til Tyrkia. Det blir skikkelig stas for både store og små. Vi har jo ikke vært der på et helt år nå, som betyr at det eneste familien der nede har sett til lillemor er over skype og facetime. Så det blir stas og få vise henne fram og jeg vet at de lengter etter å få treffe henne. Alle hjerter gleder seg <3 

Likes

Comments

Så sykt irriterende, har forhåndsskrevet noen innlegg med en drøss bilder fra de siste ukene, men som dere sikkert har merket er de ikke kommet ut på bloggen.
Nouw appen min tuller nemlig noe fælt om dagen, det samme gjør flere andre apper så tror rett og slett det er telefonen min  som trenger seg en tur til noen med litt peiling. Jeg holder på å bli gal!

Søsteren min, svigerbror og tantejentene har vært her en ukes tid, eller ikke hos oss men på en camping like utenfor byen. Alltid kjekt og ha familien i nærheten, og et ekstra stort tomrom når de kjørte videre på ferie.
Men har hatt en innholdsrik uke med overnatting av jentene, shopping, telttur, strandkos, grillmat og familietid.

Nå er det jo faktisk bare en ukes tid til neste besøk fra den eldste søsteren min igjen, snakker om å ha hatt en fullbooket sommer! Og nå går det slag i slag fram til vi kommer hjem fra Tyrkia mot slutten av september, phu....

Likes

Comments

I dag er lillesnupp hele 5 måneder, hvor i all verden ble det av den bittelille babyen som jeg hadde med meg hjem fra sykehuset? Som forøvrig føles ut som om det var i går ...

Aldri før har livet vært så innholdsrikt og fantastisk som etter at jeg ble mamma. Skal såklart oppdaterte dere mer på den fronten, har jo ikke skrevet noe som helst nesten om tiden etter Mirah Noor kom til verden.

Har besøk ( igjen ) så dagene er rimelig hektiske og når kvelden kommer føler jeg meg nærmest død....
Nå skal jeg krype under dyna og lade opp til min aller første telttur på mange år!

Likes

Comments

Vi har booket billetter til Tyrkia og alle hjerter gleder seg!
Vel, det var det jeg startet og skrive i dette innlegget før jeg lagret det uten og publisere det. I etterkant har det jo skjedd MYE i vårt kjære Tyrkia.

I går kveld kunne man nemlig se et forsøk på statskupp i Tyrkia via nyhetene og stemningen er svært spent der nede. Ting eskalerte på kort tid og det er per nå enda mye uavklart midt oppi urolighetene.
UD har også gått ut å frarådet alle nordmenn å reise nedover med mindre det er høyst nødvendig.
​Vi har allerede fått spørsmål av de som vet vi reiser om vi virkelig har tenkt å reise.
Nå er det slik at situasjonen der nede er akkurat nå svært uoversiktlig, hadde avreisen vært iløpet av de nærmeste dagene hadde vi nok blitt hjemme, men vi har ikke avreise før i September og velger å se an situasjonen. Det kan skje MYE i tiden framover, så vi tar en dag av gangen!

Vi håper selvsagt at ting roer seg betraktelig og at vi kan reise som planlagt til familien i Adana. 


Likes

Comments

Min aller første bleievogn og må si meg ganske fornøyd.  Er lov å skryte litt vel?

Gleder meg allerede til  neste anledning hvor jeg kan bruke kreativiteten litt og gjøre noen justeringer- som for eksempel og huske hjul på vogna, haha!

Vogna måtte såklart leveres med tilhørende stellebag.
Synes det er så gøy å pusle med slike ting, har ikke hatt kreative prosjekter på evigheter.
Nå skal jeg starte på et album med bilder av Mirah Noor som jeg skal gi til svigermor i Tyrkia. Greit og ikke gape over for mye i gangen, har jo ikke all verden med tid til slike ting akkurat...

Likes

Comments

Idag har jeg og en gjeng med flotte damer vært ute på Berkåk og feiret Natalie og lille Sigrid Marie i magen.
Vi har for alt i verden prøvd og holde munnen og ikke avsløre noe, men denne dama er ikke dum - så tror nok hun hadde en anelse om at vi var underveis og sto klare da hun kom hjem fra legetimen.

Sjekk hu'a - Søteste dama!

​Nå er det ikke lenge igjen til den lille kommer til verden, faktisk så er det bare snakk om noen få uker, så hun kan jo komme når som helst. Masse lykke til i tiden som kommer Natalie, vi gleder oss til å hilse på den lille etterhvert.

Har forresten trukket vinneren av givewaway en og det ble fru_borkmaken - Gratulerer! Fint om du kan sende meg en epost på mayliseedvardsen@hotmail.com med kontaktinfo så jeg får gitt beskjed videre. 

Likes

Comments

Solen skinner og livet smiler - det er igrunn ganske godt å føle at man er litt tilbake i bloggverdnen.
​Det har jo mildt sagt vært litt stille fra denne kanten etter at lillemor ble født, for hun er langt fra noe sovebaby som betyr at min fritid/alene tid er noe begrenset oppi alt annet som skal prioriteres.

Men nå er det på tide at dere som titter innom her hos meg, både trofaste og nye lesere får noe tilbake. Så i dag kjører vi på med en liten giveaway!I løpet av kort tid kan en av dere nemlig stikke av med et gavekort fra Caseapp på en verdi av 300,-
Hos Caseapp kan dere designe egne mobildeksel eller et fancy skin til Mc`booken, jeg har mottat mitt, og har et fra tidligere. Er kjempefornøyd og skal vise dere etterhvert.


Det eneste dere trenger og gjøre for å være med i trekningen er og legge igjen en kommentar under dette innlegget.

ADD: Det ser ut som mange sliter med og få kommentert, og det jobbes med saken.  For de som ikke får lagt inn kommentar her kan kommentere bildet på instagram ( mayliseoenen)  med underteksten "Giveaway på bloggen" 😊 Beklager virkelig dette, men er ikke stort jeg får gjort!

En vinner trekkes Mandag kveld - Lykke til!

Likes

Comments

I går var det grått og trist her i bartebyen, kaldt var det også, å det fristet mest å bli hjemme på sofaen under pleddet.
Men har jo fortsatt besøk av mamma, så da er det litt dumt og bare sitte hjemme, så vi tok en tur på Solsiden utpå ettermiddagen.

Før vi dro hjemover stakk vi nesen innom den nye pizzarestauranten på Solsiden - Selma pizza & bar.
Det er faktisk her min kjære mann har fått seg jobb, og jeg er skikkelig stolt av han.

Anbefaler å teste den deilige økologiske pizzaen her som er bakt i skikkelig vedovn. Min favoritt er "Brisket". Det ryktes også om en masse godt øl her!

Likes

Comments

Jeg elsker dette bildet av lillemor og pappaen. Et skikkelig moment!
Lurer faktisk på om jeg må framkalle det og henge på veggen.

Bildet taler for seg - Kjærlighet ❤

Likes

Comments