Hej på er!
Sitter just nu och kikar på Johan falk med en kopp kaffe i handen. Idag gick lämningen av A mycket bättre. Igår var jag i Borlänge en sväng fick goda besked så nu kommer jag se fram emot hösten extra mycket! Mer om det kommer framöver, jag lovar.

Sen igår efter det så stack jag nästan direkt och mötte min vän Jenny, vi skulle till hennes mamma på ett oljeparty! Var mycket intressant måste jag säga. Förmodligen blir det eventuellt köp av sånt sen..

Sen när jag kom hem skulle Johan på match och barnen låg och sov förutom Liam. A vaknade precis när vi skulle lägga oss och ropade mamma flertals gånger. Älskade barn, har knappt sett barnen på hela dagen förutom L. Vissa dagar blir det så, men det känns så konstigt. När man är van att vara omkring de hela tiden. <3

Nåväl!
Nu ska jag och L fortsätta mysa framför tv'n.

Ha det bra.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Liam min Liam, snart börjar han trean igen! Han kommer få gå med sin bästa vän och slippa att bli trakasserad som i förra klassen, hoppas jag.

Han är så fin alla sätt, ett otroligt stort hjärta!

Likes

Comments

En sak som jag lärt mig genom livet är att man måste tänka på sitt mående.
Igår avslutade jag ett påbörjat kapitel, håll er uppdaterade...

Älska min resa samt mina beslut som gör att jag mår bättre.
Alltid hälsan först, alltid.

Likes

Comments

Godkväll på er!
Hoppas att allt är jätte bra, det är det faktiskt här. Jag känner mig så otroligt lättad över gårdagens känslor. Men som sagt, är så lycklig över min lilla familj! <3 Jag växer så.

Idag har det varit kalas här hemma för fröken Elvira, kom fina människor som grattade henne! Fina presenter, och en massa barn.
Mycket skratt och en surig Elvira emellanåt. Herrejösses, 7år! Fy vilken hemsk ålder det är... GOSH!
Men alla åldrar är charmiga.

Håller på och planerar en hotellnatt tillsammans med familjen. Planen är att det ska bli helgen då vi har våran bröllopsdag <3 Ett år har snart gott, vilket år!

Snart ska vi nog ut på en promenad, det är skönt och något jag och Johan bruka försöka göra! Det är så nyttigt att rensa tankarna och röra på sig. De som känner mig vet att jag älskar att gå, helst överallt! ;)
Likes

Comments

Det finns så mycket jag kan och vill göra, sen är det ett par saker jag har svårare för men jag kan och har en vilja så stark.

Ibland lär man ta en paus andas och tänka vad det är jag utsätter mig själv för.

Jag har verkligen världen finaste man ❤ ringde han i panik när ångesten kom till mig. Att få höra av en människa hur bra man är trots sina brister är verkligen guldvärt!

Jag vet beslut att ta och nya utmaningar att fokusera på.

Min man är bäst, som alltid har sina armar öppna för mig.

Likes

Comments

Ja, som tidigare inlägg hade jag tänkt varit bättre i mitt skrivande om E's år.. Men energin är helt borta...
När jag vaknade hade jag fått ett intressant mail om ett möte, halv tio skulle jag dit! Fick i sista stund ställa in, herregud! E fyller år och vi hade planerat lite. Men ska på möte på måndag istället, jag är så kluven men ändå känner jag en sådan förväntan men ändå inte.. Ja, lite luddigt.

Vid nio kom J hem, klart han ville vara hemma när vi skulle väcka E! Tur han kunde komma för glad blev fröken. Vi sjöng och hade dukat upp med muffins, bulle, festis och yoghurt! Sockerkick delux ;) Fyller man år, så gör man det.
I paket fick hon en ny platta, mobil, leggings, tröja, skor, t-shirt, hopprep, pärlplattor och pärlor, ficklampa och fiskedrag. Hon blev nöjd, lite besviken att hon inte fick en ny dockvagn ;) Tur hon inte vet vad som väntas till J kommer hem igen ;).

Frågade E tidigare i veckan vad hon ville äta för mat på hennes födelsedag. Hennes svar blev "köttbullar och makaroner". När ska jag lära mig att man inte ska fråga barn om sånt? ;)
Likes

Comments

Tänkte först skriva år från år, men orken fanns inte!

Idag för 7 år sedan fick jag min dotter, världens finaste tjej! 7 år som varit väldigt kaotiska, men vilken stark tjej jag har! Operation vid 2 års ålder, ett nytt sätt att kommunicera och få igång talet. Både tecken som stöd och prata mycket. E har gått sin egna väg och utvecklats efter sin egna vilja, hon är tuff!

Idag 7 år senare ska hon börja ettan, hon har varit hörande i fyra år blir det femte snart. Hon har lärt mig så mycket min lilla dam! Damen som mer eller mindre är gratis emellanåt men som ger än så mycket kärlek. E älskar att leka, dansa och sjunga på hennes vis.

Idag firas hon inom familjen och kalaset blir i helgen!

Hon har givit mig så mycket och öppnat upp ännu mera att alla är vi olika och har olika förutsättningar! Bara för att man är annorlunda betyder det inte att man inte kan eller får.

Dömande människor finns runt om oss, men sköt er så som ni vill!

Likes

Comments

Idag har det bakats, passa bra eftersom det regnat nästan hela dagen. Imorgon blir lilla E 7år! Jag får inte ihop det, tiden har gått alldeles för fort och vilken resa sen.

Tänkte uppdatera lite imorgon om E's år. ❤

Likes

Comments

Hur ofta man unnar sig något ser olika ut för alla.

Visst både jag och J kan unna oss kläder och andra prylar men vi unnar oss väldigt sällan tiden till varandra. Då kanske jag måste understryka med att säga förutom tiden efter att barnen har somnat.

Lördag for vi, jag och mannen. Vi åkte till Västerås där vi spenderade natten på hotell Plaza. Väldigt mysigt och bra personal, stort rum med badkar. Middag så åt vi på pinchos, det var gott och ett härligt upplägg. Efter maten så gick vi till apotekarbron och satte dit ett hänglås med alla i vår familjs namn. Bara en sån grej är härlig. Efter en promenad gick vi tillbaka till hotellet där vi drack gott och badade. Hur ofta gör vi så tillsammans? och när det är lugnt omkring än. Ja, aldrig!
Denna tid behövde vi för varann.

En paus i vårat kaos och vardag om bara för en stund.

Likes

Comments

Han är bäst, vilken tur vi har som gått honom i vårt liv.

uppskatta era partner, va rädd om varandra!

Likes

Comments