Nu när vi håller lite koll på nya lägenheter så kikar vi lite på hus som är rökfria! Hur skönt skulle de inte vara att bo rökfritt? Våra grannar vägg i vägg känns som om de står alldeles utanför oss. Alla rök kommer in till oss och vårat sovrum luktar röv!
Måste understryka med att jag är inte rökare själv så det kanske inte är så märkligt om jag känner så?

När Liam hade det rummet som vi har nu så kunde han säga ibland att hans rum luktar illa och att han knappt kunde vara där inne, jag visste inte då att det var röken han då syftade på.
Lika när vi en varm sommardag ska sitta och nyttja våran altan, det slutar med att vi går in. Tråkigt nog. Barnen klagar och vi klagar... Samtidigt är det vi som får skylla oss själva efter som vårat hus inte är ett rökfritt hus.

Kopparstaden har vissa hus som är rökfria, MEN! När vi ser priserna, 11.000 för en fyra. Samtliga hus kostar över 10.000... Borde det egentligen inte vara tvärtom? Är man rökare så borde man få betala mera, varför ska vi som inte gör det betala? Intressant!
Men ta det med en nypa salt, jag är själv ingen rökare, hade jag varit det så hade jag inte brytt mig som jag gör nu. Men när till och med barnen säger "Det luktar illa"...

Värt att tänka på iallafall!

Hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja hönni, våran bästa investering är våran terror Freja <3
Vi har haft sån otrolig tur med henne. Min stora farhåga var att vi skulle ha en hund som gör ifrån sig inne, att det skulle vara besvärligt att få henne att inte kissa eller bajsa inne. Men, det gick så bra! Nu gör hon inte alls ifrån sig inne och har inte gjort det sen slutet av våren. Herrejösses, hon har varit en valp! Vad mer kan man begära.
Jag hade förut när jag var mindre en vän som hade hund och rätt som det var kunde man råka gå i kiss, lite så jag var rädd för att det skulle bli.
Sen klart har Freja sina baksidor, men inte att göra ifrån sig inne, hon skäller på allt och alla och är världens största fegis! Men mina vänner, hon låter mer än vad hon gör, hon är våran lilla kaxberta.

Sen har hon lite svårt för barn som tror att de bara kan gå fram till henne och klappa, hon tror hon ska bli slagen och tycker inte om att känna sig inträngd. När barn klappar så går barnen oftast med handen upp mot huvudet så att det ser ut som slag, så jag förstår henne. Men så länge vi och föräldrarnas barn har koll så är det lugnt.

Hon skänker så mycket lycka, våran strumptjuv :)

Likes

Comments

gokväll!
Dålig uppdatering, jag vet. Det är mycket med jobbet och sen när jag väl kommer hem så umgås jag med familjen.

Idag fick vi hem nytt material till Elvira att jobba med, ikväll ska vi pröva det så får vi se om det nappar hos henne.

Lovar att det blir böttre uppdatering imorgon.

hörs

Likes

Comments

Fidget spinner är roligt att sysselsätta sig med. Köpte en var till mig och min dotter som går i mammas fotspår, AIK ❤
I och med köpet så bidrog man med en bra slant till hjärt och lungfonden! Hur bra som helst. ✌

För vet ni? vi kan inte göra allt, men alla, jaa ALLA kan göra något.

små bäckar små, blir till stora!

Likes

Comments

tack mitt hjärta för att du är du.

Likes

Comments

Idag åkte vi till Gävle, vi skulle bli bjudna på mat och trevligt sällskap av min bästa vän och hans dotter. Det är så otroligt underbart att en av mina bästa vänner har blivit en otroligt god vän till familjen också. Underbart!
Det bjöds på tacos och god paj efteråt, när vi rullade hemåt var vi inget annat än mätta. Dagen gick som vanligt jätte fort, vi var både ute och inne. Att omge sig av härlig energi gör så gott.

Innan vi åkte till Gävle så sprang vi in på ikea och inhandlade en möbel vi ska ha i hallen, den passade ypperligt bra, så vi är nöjda.

Jag och lilla A har likadana skor, jag är så löjligt förtjust i när man matchar. Syskonmatchar eller att vi föräldrar matchar med barnen är skitsamma, tycker det är lite löjligt charmigt ;).


Likes

Comments

Idag fick Elvira visa övriga i familjen lite tecken. Hon gjorde tecken och de andra skulle gissa vad det var för något. E skötte detta exemplariskt och tyckte det var roligt att lära ut. Oftast är det vi som lär henne, men detta ned tecken fixar hon.

Kul!

Likes

Comments

Tyckte nyss att veckan började också är det redan fredag. Idag slutar jag tidigare, vilket betyder att barnen blir hämtade tidigare! Skönt, idag ska vi komma igång med fredagsstädningen igen, vi har varit lite dåliga på den fronten faktiskt. Förra veckan missade vi den totalt. Ibland får man vara bekväm och bara skita i att göra vissa saker, man får helt enkelt avgöra sånt själv.

Sen såklart är det tacofredag, fast idag ska vi göra tacogratäng! Försöka variera denna måltid emellanåt, vi vuxna tröttnar men barnen gillar det fortfarande. Ha en bra dag! :)

Likes

Comments

Hösten bara kommer med rejäl fart, som jag nämnt tidigare så är hösten en favorit hos mig. Det är inte många löv kvar på träden och det är helt fantastiskt att ta promenader tillsammans med bra kläder förstås!
Jag cyklar till bussen och har mötts av en del regn då, men på något vis det gör inget när jag har rätt kläder på mig.

Tycker veckorna bara springer iväg, jag blir helt snurrig av det! Idag trodde jag nämligen att det var Tisdag, men det är ju torsdag. Dagarna går så fort och jag hinner inte med, inte för att jag inte har något speciellt att hinna med utan mer att jag glömmer bort att andas. Det är snart helg, helgen har vi fullspäckad, på lördag ska vi äntligen träffa H och hans dotter. Det är människor som står mig och oss otroligt nära, bra människor = bra energi!

Nej hönni, nu är det dags att krypa ned i bästa soffan med fönsterbelysning och en massa tända ljus.

Kör hårt!

Likes

Comments

Idag ska fröken E springa med sin skola, de ska springa för barncancerfonden. E har också fått swisha in en bra slant för att vi försöker göra det vi kan!
Det är roligt när skolan engagerar sig i såna här viktiga saker samt får med barnen. Kul!

Likes

Comments