God eftermiddag
Ännu en ny vecka har börjat, veckorna går otroligt fort. Börja redan få ångest för att det snart är dags för skola igen.. Tjaa i Augusti.. Jag trivs verkligen att vara hemma och jag skulle bli utmärkt som hemmafru, absolut inte! ;) Latare hemmafru skulle man få leta efter så att säga.

Grejen med mig är att jag har så otroligt svårt att njuta här och nu, jag ska alltid ligga 500 steg före i mitt tänk och jag har otroligt svårt att slappna av.

En till grej jag har svårt över är att "man kan inte göra mer än sitt bästa", jag vill inte göra något någorlunda, jag vill klara allt direkt. Säkert därför jag än inte har körkort, jag skulle kugga mig så hårt och jag kan knappt misslyckas, misslyckas jag gräver jag ned mig totalt.

Skulle jag misslyckas i mina studier skulle jag skita i studierna och göra något annat, snacka om att jag har svårt att ta motgångar. Blir det motgång så faller jag.

Sen sitter jag och säger till barnen att det gör inget att misslyckas, men jag får inte misslyckas? Det blir jätte konstigt! Dubbelmoralen själv.

Nåväl, snart slutar J, ska bli så skönt! Barnen har just nu inte bra dagar, eller så är det JAG som inte har en bra dag.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kanske är det så att det är tur att man gått igenom allt man gjort, att vara vaksam och ta god tid på sig innan man ens släpper in andra människor i ens liv.

Likes

Comments

Hej påer!
Vad har ni för planer på midsommar?
Själv ska vi vara hemma och ha gäster, gäster som består av två av mina absolut bästa vänner. Min älskade vapendragare L och min bästis H. Det blir kul, älska att omge mig av bra energi! Det får jag av de.

Vi ska grilla såklart, sen ska vi se vad som händer.

Umgås och inte känna någon som helst stress! Underbart.

Imorgon fyller min J år också, bruka fråga han vad han önskar sig, han vill aldrig ha något... Därför köper jag lite av allt. ;) Sån är jag, älska att ge bort presenter!

Hörs, ha det bra på midsommar och ta det lugnt.Likes

Comments

Igår för exakt fyra år sedan satt jag hemma hos J, i hans soffa. Det var där och då vi blev tillsammans...
Där och då började en ny resa och titta vart vi är nu :)

En till knodd, En vovve, bröllop har vi också hunnit med. <3

Sen såklart har vi som alla andra ups and downs. Men hur som haver så är det kärleken som övervinner allt!Likes

Comments

(detta har jag kopierat! Bruka då höra att Johan hjälper till så mycket... Men vad 17, det är som jag bruka säga. Vi är två!!)

"-Jag hjälper inte min fru.
En vän kom till mig på fika, vi satt och pratade om livet. Efter en stund sa jag: "Jag ska diska, jag kommer strax tillbaka." Han såg på mig som om jag hade sagt att jag skulle gå och bygga en rymdraket.
Han sa då till mig med beundran, men lite förvirrad: "Jag är glad att du hjälper din fru, jag hjälper inte min fru, för när jag gör det, tackar hon mig inte. Förra veckan tvättade jag golvet men fck inget tack. "
Jag gick tillbaka till bordet och förklarade att jag inte "hjälper" min fru. Faktum är att min fru inte behöver "hjälp", hon behöver en partner.
Jag är en partner hemma och det betyder gemensamt ansvar för alla hemmets uppgifter och funktioner, men det är inte en "hjälp" att göra hushållssysslor.
Jag "hjälper" inte min fru att städa huset eftersom jag också bor här, och därför är det även min uppgift att städa.
Jag "hjälper" inte min fru att laga mat eftersom jag också vill äta och därför måste även jag laga mat.
Jag "hjälper" inte min fru att diska efter att ha ätit eftersom jag också använder tallrikar och bestick .
Jag hjälper inte min fru med hennes barn eftersom de också är mina barn och mitt jobb är att vara en far.
Jag hjälper inte min fru att tvätta, torka, vika in kläder, eftersom kläderna även är mina och mina barns.
Jag är inte en "hjälp" hemma, jag är en del av hushållet. Och när det gäller beröm frågade jag min vän när det var sista gången efter att hans fru avslutat städningen av huset, tvättat kläder, bytt lakan, badat barnen , lagat mat, organiserat osv. - Som du sa tack?
Men ett tack av typen: Wow, älskling !!! Du är fantastisk!!!
Verkar det absurt för dig? Är det konstigt? När du, en gång i livet, städade golvet, väntade du minst, ett pris av excellens med stor ära ... varför? Har du aldrig tänkt på det, min vän?
Kanske för att machokulturen visat dig att allt är hennes jobb.
Kanske har du blivit undervisad att allt detta måste göras utan att du behöver lyfta ett finger?
Beröm din fru på samma sätt som du själv vill bli berömd, med samma intensitet
Ge henne en hand, beter sig som en sann kamrat, inte som gäst som bara kommer att äta, sova, bada och tillfredsställa behov ... Känn dig som hemma. I hans hus.
Den verkliga förändringen av vårt samhälle börjar i våra hem, låt oss lära våra söner och döttrar den verkliga känslan av gemenskap! ”
Författare okänd men verkligen fantastisk ...

Likes

Comments

Fick idag korten från Liams fotboll, min kille är så otroligt fin och så snäll!
Han har verkligen handen på rätta stället...

Man är orolig såklart hela tiden att han ska hamna i fel spår, sånt kan ju hända alla...
Men jag är så otroligt glad över att han är den han är, fina generna har han fått från Björklund's sidan.
Alla hans fina förebilder och sin familj..

Ingenting ska få förstöra det vi byggt upp, som vi kämpat! INGEN ska få nå min kille och det är HAN som ska få styra hur han vill att hans framtid ska bli. Älskade barn!Likes

Comments

Åren går så fort, för ett år sedan gick vi ut med till alla övriga att vi skulle gifta oss i september.
Det är galet vad tiden gått fort, stressade var vi också och planerade allt själva.

Det här med att be om hjälp 😉

Lev här och nu, njut varje minut. Sen klart man får ha dåliga dagar. 💜

Likes

Comments

Ja, förutom mannen då...
idag var det avslutning för Liam, oj vad jag grät..
Liam gav present till sin lärare, tårarna kom då, sen fick jag och J kramar också.
Hon har varit bra för Liam, verkligen. Det enda man ja  klaga på är att vi tyckt att hon daltat lite med Liam... Men det fanns nog en plan för allt. Nej det är sorgligt, men nu blir det nytt kapitel med en annan klass, tack gode Gud för det. tänk att ETT barn kan förstöra en annans barns skolgång? sinnessjukt... Nej nu hoppas jag Liam kan njuta av att vara i skolan.

Likes

Comments

Min lilla tjej har ju cochlear implantat för hon föddes döv och blev opererad när hon var två år, hon har alltså varit hörande i fyra år.

Idag fick jag ett mail av CI Family, där fick man gratis erbjudande så man kan läsa med hjälp av en app. Vilket kommer passa utmärkt nu till sommaren. Det ska bli skönt att vara hemma med snorvalparna i ungefär 9 veckor! 9 veckor sommarlov, tillsammans <3.

J skulle förstå ha 5 veckor semester men nu blev det bara 4... Vilket suger bajs! Men... Livet fortsätter, vi får iallafall 4 veckor tillsammans.Likes

Comments