Här är lite bilder från mitt lov. Jag blir så glad när jag ser dessa bilder men ändå så ledsen. Anledningen till att jag blir ledsen är för att nästa gång jag får träffa Ethan är den 6 maj. Att vara i ett långdistans förhållande är otroligt svårt. Vi får nästan alltid vänta 3 veckor innan vi träffas igen. Och nu när jag åker dit den sjätte igen så kommer jag på lördag och åker på söndagen så de blir väldigt kort. Men de är ändå så värt de. Vi älskar varandra och vi har redan pratat om giftemål och att skaffa barn i framtiden. Just nu så letar han efter jobb här i Stockholm så att han kan flytta hit med mig. De ser ljust ut så vi kommer förmodligen att flytta ihop i augusti. De ska bli så skönt att inte behöva säga hejdå hela tiden som vi gör nu. Men de här gör vårar förhållande ännu starkare. De bevisar verkligen hur mycket vi älskar varandra och vi vet att de här kommer att hålla. Jag är så glad över att jag hittade mitt livs kärlek, att jag hittade den så tidigt. Jag älskar honom. Han är den viktigaste människan i mitt liv och jag skulle kunna dö för honom.
Jag ville lägga upp dessa bilder för att jag älskar verkligen dem.

Kram Maylea

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har precis kommit hem från en liten båttur så här är lite bilder.

Kram Maylea

Likes

Comments

Har fått in lite nya toppar och tänkte visa upp dem. Jag köpte även en jeans skjorta och ett par byxor men kunde inte ta några bilder på de för hade ingen som kunde hjälpa mig så de kommer en annan gång. Den sista bilden ser ni såklart att jag tog själv men de andra vill jag ha bättre bilder på.
Topp 1: One Step
Topp 2: On you
Topp 3: IKKS
Topp 4: IKKS

Kram Maylea

Likes

Comments

Idag var en väldigt lugn dag. Jag tog de lugnt på förmiddagen och var och kollade på mark som pappa har köpt med sin tjej. De ska bygga ett jätte fint hus.
Efter de så var de dags för en liten tur stand up paddle. De var otroligt mysigt och inte alls kallt.
Vad har ni gjort idag?

Kram Maylea

Likes

Comments

Kom hem för inte så länge sen från den väldigt härliga båtturen.Vi åkte till en strand och tog med oss picknick såklart.De var jätte mysigt och jätte varmt.Däremot var de bara 17 grader i vattnet så tog bara ett snabbt litet dopp haha.Hur har ni de?

Kram Maylea

Likes

Comments

Nu är jag i Lavandou och ska snart åka båt.Och har äntligen fått träffa min älskade hund Roxy.De är jätte fint väder här.Har ingen bild än men ni får bilder från igår när jag var på stranden i Bordeaux.

Kram Maylea

Likes

Comments

Här är lite mer bilder från min dag i Bordeaux med Ethan.

Kram Maylea

Likes

Comments

Igår vakande jag och min kille och var väldigt trötta.Vi var på en reagge dub konsert.Vi ville se Panda Dub men de spelade klockan 3 på morgonen och båda hade klivit upp jätte tidigt så vi somnade nästan haha.Vi åkte hem runt midnatt för vi var verkligen helt döda.Men de var en trevlig kväll ändå.Nästa dag så var vi på marknad och fixade frukost.De var jätte mysigt att sitta ute i solen.De var ungefär 25 grader.Efter de så var vi tvungna att åka och hämta bilen som vi hade lämnat inne i stan för att vi hade druckit så vi tog en uber istället.Sen åkte vi till ett ställe med en massa motorcyklar.De var helt underbart när vi kom dit för att de fanns en hel parkeringsplats med enbart motorcyklar.Måste erkänna att jag kände mig jävligt cool när vi också kom med motorcykel haha.Jag har ingen bild men min kille har de så ska se till att jag får den så jag kan lägga upp den.De var sjukt kul förutom att båda höll på att dö av värme eftersom att våra kläder är gjorda av läder.Vi stannade ungefär 2 timmar och åkte sedan hem.Sen tog vi de bara lugnt för klockan måste ha varit 18:30.
Idag så studerar min kille (Ethan) så han kommer tyvärr inte hem förens klockan 17:30.Imorgon så ska jag åka till Franska Rivieran och hälsa på min farmor och farfar och min älskade hund Roxy såklart.Min kille kommer dit under helgen och firar påsk med oss.De ska bli riktigt mysigt och jag längtar tills jag får åka båt och stand up paddle (SUP).Vad ska ni göra till påsk?

Likes

Comments

Min kille älskar motorcyklar.De är hans passion.Sån tur är så älskar jag också motorcyklar.Jag är så glad över att han delar med sig av sin passion med mig.De är så kul att åka motorcykel.Jag känner mig fri och jävligt cool såklart haha.Gillar ni motorcyklar?

Likes

Comments

Jag är verkligen otroligt tacksam för allt stöd jag har fått gällande de hemska brevet jag fick hem.Jag har fått tre brev från folk som säger att de stöttar mig.Jag blir så rörd när jag läser breven.Att människor har tagit sin tid för att skriva till mig är så himla snällt.
Jag kommer aldrig att säga tack tillräckligt.Jag är verkligen så sjukt tacksam för allt stöd som jag har fått.
Att få detta brev var inte lätt och jag mådde inte så bra men när jag såg hur mycket människor som fanns där för mig och skrev alla dessa fina och snälla kommentarer så blev jag så glad.Och jag blir fortfarande glad.Jag kanske inte svarar alla men jag vill att ni ska veta att jag är otroligt tacksam över att ni tar er tid för att skriva till mig.Att få ett litet hjärta är också så himla snällt och de gör mig så glad.Jag trodde verkligen inte att såhär mycket folk skulle uppmärksamma detta och finnas där för mig.
Tusen tack!!!
Kram Maylea

Likes

Comments

maylea_thebest@maylea_thebest