Hejsan Hejsan

Idag så har jag tagit de väldigt lugnt på morgonen och titta på vlogs av Zoella. De är så härliga att jag inte kan sluta titta på dem haha.
Efter de så kom mamma vid 11 tiden och hämtade upp mig. Vi bestämde oss för att åka till Mall of Scandinavia men shit vad snabbt vi åkte därifrån. De var så sjukt mycket folk och vi fattade inte varför.
Vi börjar titta oss omkring och ser att jätte många tittar ned på mobilen (mer en vanligt) och de är en hel del som har typ pikachu hattar. Vi såg att de tydligen var som ett litet "event". Alla spelar Pokémon Go och när jag säger alla så är de verkligen alla.
De är så sorgligt att de här är vad världen har kommit till! Vuxna som går runt med pikachu hattar och spelar Pokémon go. Asså herregud man kunde ju knappt ta sig fram för att den tittade bara ned på sin mobil. Om man inte flyttade på sig så gick de in i en.
Jag och mamma hann titta i typ tre affärer och tittade på hur fina julpynt som helst.
Man blev nästan taggad på jul och vinter. Eller inte vinter så långt ska vi inte gå haha. Åh herregud juste vi såg en trosa med ett hål där nere och jag höll på att dö. Hur kul är inte de lixom, och praktiskt haha!
Iallafall just nu sitter vi bara hemma i mammas lägenhet och tittar på Alice i underlandet och ska dricka lite café.
Vad har ni för planer idag?

Kram Maylea

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan Hejsan

Idag är de äntligen fredag vilket är så sjukt skönt. Idag var det lite ruskigt väder så jag ville ha en cozy outfit. Här får ni lite bilder på den.
Ikväll så ska jag och Ethan bara ta de lugnt och kolla på en skräckfilm för att de är ju trotts allt fredag den 13. Vi kan inte riktigt gå ut och göra saker för att Ethan måste kliva upp klockan 05:30 för att åka och jobba tyvärr. Men de är okej våra fredagar är alltid mysiga.

Hur har eran fredag varit och ska ni göra något speciellt ikväll?

Kram Maylea

Jacka: IKKS
Topp(som man typ inte ens ser, sorry) : Cubus
Jeans: Zara
Skor: IKKS
Väska: IKKS

Likes

Comments

Hejsan Hejsan

Just nu så sitter jag och fikar med min kille. Och efter detta är de mot Bromma Blocks.
Ska bli så gott att äta jag är så sjukt hungrig...som vanligt.

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan Hejsan

Just nu sitter jag i skolan och väntar bara på att få sluta. Idag har varit en lugn dag för att första lektionen var svenska och de vi gjorde var att läsa. Sen när den lektionen var slut så åkte jag hem för jag har alltid en jätte lång lunch rast på onsdagar. När jag har slutat idag så ska jag möta upp Ethan och vi ska åka till La petite france och ta en fika. Efter de så ska vi åka till Bromma Blocks och köpa smink till mig sen efter de så ska vi till Coop och handla mat. Kanske tar en outfit bild om jag hinner. Hur är eran dag?

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan Hejsan

Idag så tvingade jag min kära kille Ethan att åka in till Stureplan för att gå till Starbucks och dricka en pumpkin spice latte. De var så himla gott och jag har saknat de så sjukt mycket. Känner mig otroligt basic men aja haha. Och jag är inte en sån som dricker något som jag inte gillar bara för att de är populärt. Gillar jag inte något så tänker jag inte dricka de så don't worry. Vad tycker ni om pumpkin spice?

Pst! Ni får även en väldigt fin bild längst ned ;)

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan Hejsan

Jag är just nu i skolan och ska snart sluta. Som sista lektion idag så var det formgivning. Vi ska ha våra egna fashion week nästa vecka. Alla på Tillskärarakademins gymnasium ska gå i grupper få inspiration och sedan skapa plagg. Modevisningen av kläderna ska vara på Etnografiska så våran lärare har bett oss att göra en affisch. Här får ni se min affish. Kanske inte de bästa jag har gjort men jag är ändå nöjd.

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan Hejsan

Jag tänkte att eftersom att hösten äntligen är här. Ja jag är en av dem som älskar höst för de är så himla mysigt och så fint. Jag älskar när alla löv börjar bli så färgglada för de ser så fint ut. Och girl let's welcome are dear friend the pumpkin spice latte!!!
Jag älskar den asså omg de är så gott.
Iallafall här kommer lite inspiration för att försöka få er att verkligen gilla hösten.
Och ja jag använde Pic Collage don't judge!

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan Hejsan!

Här kommer lite bilder från Versaces modevisning som var helt fantastisk. Ännu en gång så kommer bilderna från Instagram.

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan Hejsan

Vet att denna redan har varit för ett tag sen men kläderna är så sjukt coola och om ni inte har sett de så måste ni titta. Jag har fått bilderna från Moschinos instagram.
Vad tycker ni?

Kram Maylea

Likes

Comments

maylea_thebest@maylea_thebest