Hejsan hejsan

Idag så vill jag prata lite med er om pressen att skaffa körkort. De känns som att samhället pressar en så sjukt mycket över att man absolut måste skaffa körkort så fort man blir 18 år. Jag personligen tycker att de är otroligt jobbigt att känna sån himla press för något som egentligen är frivilligt.
Men jag vet också att om jag inte gör de så fort jag kan så kommer jag göra de väldigt sent vilket jag inte vill. Men jag kan samtidigt känna att jag inte vill stressa igenom de heller. När man går i skolan och redan har så mycket stress om man i mitt fall går sista året på gymnasiet så kan de kännas som att de är alldeles för mycket att lägga till de här med att ta körkort.
I mitt falla så har jag både min pappa och min pojkvän som pressar mig som in i helvete och de är så jävla irriterande. Min pappa kunde redan flyga såna här små flygplan när han var 16 år och när han blev 17 år så kunde han köra en motorcykel så sen så fort han fyllde 18 år så tog han körkort för både bil och båt vilket är anledningarna till att han pressar mig så mycket.
Min kille tog sitt körkort efter bara 2 månader och hade även innan de tagit sitt motorcykel körkort vilket är anledningarna till att han pressar mig.
Asså jag vet att om jag inte gör saker snabbt så kommer jag typ aldrig att göra de men jag vet även att om man pressar mig och tjatar på mig för mycket så kommer de sluta med att jag exploderar och mår dåligt. Detta förstår tyvärr inte min kille eller min pappa.
Min mamma däremot tycker att jag ska göra de för mig själv och att jag ska göra de när jag själv vill vilket är rätt så skönt att höra.
Imorgon så ska jag gå och fixa så att jag kan börja ta körlektioner och öva inför the big test. Jag vill bara få de här överstökat så att ingen kan tjata på mig längre och så att de är gjort.
Vad tycker ni om de här ämnet? Blev/blir ni pressade/pressar till körkort eller ville ni ta de snabbt?
Skulle vara kul att veta vad ni tycker om de här ämnet.

Kram Maylea

Ps: That photo is bomb haha...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan hejsan

Just nu så sitter jag och har så otroligt ont i magen. Har kramper hela tiden pågrund av min mens.
Varje gång jag får min mens så får jag väldigt våldsamma kramper i magen. Ibland kan jag få ont i magen typ 1 vecka innan jag får min mens.
De jobbiga nu är att min kille Ethan är i Frankrike just nu så jag kan inte ha någon som håller om mig. Jag vet även att Ethan hatar när han inte kan vara där för mig och de är så gulligt.
Som tur är så är jag van vid smärtan så jag klarar mig och Ethan kommer hem imorgon så de är lugnt.
Får ni ont någonstans när ni har mens? Isåfall vart?

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan hejsan

Jag vet inte varför men under den senaste tiden så har jag varit bessat av de hör gröna naturliga temat. Som ni kan se på We<3it och Instagram så är mitt tema grönt.
Jag vet att typ alla börjar ha sitt fina jul tema men inte jag.
Eftersom att de fortfarande är november så håller jag mig till de gröna temat.
Men oroa er inte för när den 1 december kommer så börjar jag med mitt jul tema.
Just nu vill jag dock veta om ni gillar mitt gröna tema?
Vad har ni för teman?

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan hejsan

Tänker inte skriva så mycket men ville bara dela med mig av underbara instagram tjejer.
Jag kan spendera hur mycket tid som helst på att leta efter inspo på insta och stalka lite och jag antar att flera också gör de.
Här får ni lite tips på vilka ni kan följa.

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan hejsan

Idag blir dagens inspo grön för att mitt ny a tema på instagram är grönt. Vad tycker ni är de ett bra tema?

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan Hejsan

Idag så ville jag prata om trenderna som har gått runt under den senaste tiden. Jag skulle jätte gärna ha med alla men då skulle detta bli ett oändligt inlägg. Jag har samlat ihop några trender som ni nu kommer att få se.

Trend 1 THE BIG PUFFY AND CROOPED JACKET!

Denna trend ser man mer och mer idag. Bilden på Kenza är de perfekta exemplet. Den är väldigt stor och piffig men tar bort den känslan lite genom att göra den väldigt kort. Jag skulle absolut ha på mig en sån här jacka om jag kunde. Jag tycker att de är skit snyggt. De är faktiskt en rätt så vågad look och kanske inte passar alla som de vill men känner ni er manade så go for it.


Trend 2 THE RIPPED IN THE KNEE STYLE!

Den här stulet ser jag precis överallt. Jag ser även att bootcut jeans med ripped kneps är inne nu. Varje gång jag ser en tjej med den här stilen så verkar de alltid som att de har en stor fluffig jacka till. De här är också en trend som jag absolut skulle kunna tänka mig att ha. Men problemet med detta är att jag skulle frysa ihjäl i de kalla vädret haha.

Trend 3 AY AY CAPTAIN!

Nästa trend är den här otroligt populära hatten/kepsen som iprincip alla bloggerskor äger och de som vill följa deras trender (jag är en av dem). De här kan göra en jätte enkel outfit hur fin som helst. De är bara att dra på sig ett par jeans, boots och en tröja sätta på sig den här and you are ready to go. Ännu en gång en trend jag skulle följa och som jag följer. Jag hittade en för bara 149kr på H&M. Vem som helst kan följa denna trend utan att vara rik.

Trend 4 THE BUTTON UPP PANTS

Den här trenden slog till som en bomb. Helt plötsligt så var den precis överallt. Man behövde inte ens försöka söka bilder på de utan de bara kom upp. När den här trenden startade så visste ingen vart man kunde köpa dem vilket skapade en del kaos. Man hittade bara svindyra byxor som man inte hade råd med. Efter ett tag som kändes som ett riktigt jävla långt tag så började äntligen märken som H&M producera sånna byxor. Alla blev galna och alla skulle ha ett par i sin garderob. Jag personligen blev aldrig tillräckligt lockad för att faktiskt spendera pengar på de plagget men om jag skulle hitta ett jätte billigt par idag så skulle jag såklart köpa de. De är dock en väldigt vågad stil om man knäpper upp knapparna men även en extremt cool stil.

Trend 5 THE FISHNET SOCKS

Om ni är en av dem som har testat att gå i strumpbyxor i mest tyg men tyckt de varit så sjukt obekväm så är de här något för er. Att ha enkla strumpor i mesh har blivit en stor hitt. Ett känt sätt att styla dem är oftast med ett par old school Vans. De är en enkel grej to space up your look. De är en underbar idé och ännu en gång de finns på H&M haha.

Trend 6 THE LATEX

Latex kläder har blivit en stor trend. De är oftast kjolar, klänningar och mer och mer byxor. De är så sjukt sexigt och en vågad look för er som vill testa något nytt. Latex behöver inte bara vara ett sex relaterat tyg utan riktigt mode. Jag har sett väldigt mycket tjejer som har parat ihop en svart latex kjol med en stor kofta de har pulat ned i kjolen. De här är något jag absolut skulle ha på mig. Som ni ser så ser Tammy helt underbar ut i sin röda latex klänning.

Trend 7 RIPPED UNDER THE BUTT

Den här trenden är så sjukt jävla stor. Jag personligen skulle nog inte våga gå runt med min rumpa framme men de ser absolut skit snyggt ut. Tyvärr så är de här en trend som kan få många att må dåligt över storleken på deras rumpa. Har man inte så mycket rumpa så blir de helt enkelt inte samma effekt. Men de här är såklart något som kan ske över alla möjliga trender som finns idag. De viktigaste är att vara nöjd med sin kropp och inte låta någon dra ned en bara för att de själv mår dåligt. BE PROUD OF YOURE BODY!!!

Trend 7 THE DOUBLE CROP TOP

Att klippa sin tröja otroligt kort så att man kan se sin braket eller sport bh har blivit en väldigt populär trend. De här är skit snyggt och jag skulle lugnt kunna ha på mig de. Ännu en gång något väldigt vågat. De här är något man kan göra själv hemma. Ta bara en tröja du inte bryr dig om så mycket och voila. Slösa inte dina pengar på att köpa en som redan är klar haha.

Trend 8 FISHNET UNDER THE PANTS

Nu kommer vi tillbaka till mesh tyget. Här är den lite obekvämare trenden. De är oftast buret under ett par träningsbyxor. Jag har gjort såhär ett par gånger men har alltid kommit hem och slitit av de för att de kliar och de lämnar riktigt fula märken. Men är du som mig så skiter du i om de är obekvämt för de viktigaste är att se bra ut. Vill man vara fin så får man lida pin helt enkelt.

Trend 9 THE WIDE ARMS

Nästa trend är stora vida armar med volanger. De här är en trend som man nu för tiden ser överallt and I don´t mind. Av någon anledning så är de satysfying för ögat att titta på. Att se något som inte är "normal# och som flyter så fint vid handleden. De är såklart lite jobbigt att ta på sig en jacka med dessa stora ärmar men de är ju bara så värt de. Jg själv äger bara en sån här topp för de känns som att de är så dyra. Så fort jag hittar billiga tuppar med volanger så säger jag till. Ni får också gärna dela med er om ni vet någonting om de.

Trend 10 THE METALLIC SKIRT

Den långa kjolen med metallica känsla is poppin right now. Jag vill så otroligt gärna ha en för de ser så helvetes snyggt ut. Jag har sett den så himla mycket och de jag hittar att säga är ett ord MAGICAL. De finns inget annat sätt att beskriva de här på. I fricking love it!!!!!!!

Jag hoppas att de här har hjälpt er och att ni tycker att de här inlägget var intressant. Ge gärna feedback om vad ni tycker och säg till om de saknas något. Oroa er inte jag tar inte illa upp.

Kram Maylea


Likes

Comments

Hejsan Hejsan

Gå in på youtube och kolla på mina 2 videos.
Min kanal heter Maylea Olivier. What a shocker haha...
Jag hoppas att ni gillar de. De är såklart inte The best edit men de här är nytt för mig.

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan Hejsan

Här kommer alla bilder från dag 2 som också var den sista dagen i Singapore.

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan hejsan

Idag tänkte jag bara lägga upp alla bilder från dag 1 och dag 2 i Singapore.
Om ni vill att jag ska prata om allt jag har gjort lite mer specifikt så är de bara att säga till så gör jag de.
Vad har ni gjort under höstlovet?

Kram Maylea

Likes

Comments

Hejsan Hejsan

Just nu så sitter jag och väntar för att få ombord på mitt första flyg.
Jag ska först åka till Paris och möta upp pappa där sen har vi ungefär 5 timmar innan flyget mot Singapore så jag vet inte riktigt vad vi ska göra under den tiden.
Jag kommer att försöka att uppdatera er så fort jag kan om vad som händer när jag är framme i Paris.

Kram Maylea

Likes

Comments

maylea_thebest@maylea_thebest