Nu är jag och mamma äntligen framme i Grekland. Vi är på ett jättefint hotel som ligger i Lindos. Bilder på rummet kommer att läggas upp. Just nu ligger vi vid stranden och latar oss för att vi har inte fått så mycket sömn. Jag kan direkt säga att jag redan älskar Grekland!

Kram Maylea

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan hejsan bloggen!
Jag vill börja med att säga förlåt för otroligt dålig uppdatering. De är bara så mycket i skolan just nu eftersom att de snart är sommarlov. De är alltid stress typ 2 veckor innan sommarlovet.
Och efter som att skolan snart är slut för mig så tänkte jag dela med av vart jag ska den här sommaren. Jag kommer i princip vara bortrest hela sommarlovet. Så jag tänkte börja blogga när jag har sommarlov. Eftersom att jag har så svårt att komma igång med bloggandet så tänkte att de skulle hjälpa mig att börja när jag ska resa bort. De är ju alltid roligare att blogga när man är bortrest. Och jag undrar om ni har några tips? Om ni kanske gillar att läsa om vad jag har med mig till stranden eller andra saker. De är bara att skriva om ni har någon idé.

Destination 1: Bordeaux, stannar 1 vecka.

Destination 2: Grekland, stannar 2 veckor. Tog bilden från internet för har aldrig varit där så har ingen bild.

Destination 3: Franska Rivieran, stannar 3 veckor.

Destination 4: Östersund, stannar 1 vecka.

Destination 5: Bordeaux, oklart hur länge jag stannar.

Likes

Comments

Var på ett event igår. De var på H&M för att Zara Larssons kollektion släpptes. Jag köpte två plagg som jag kommer att lägga upp en bild på senare ikväll. Zara är så sjukt trevlig och jag är så glad att jag fick träffa henne.

Kram Maylea

Likes

Comments

Här är lite bilder från mitt lov. Jag blir så glad när jag ser dessa bilder men ändå så ledsen. Anledningen till att jag blir ledsen är för att nästa gång jag får träffa Ethan är den 6 maj. Att vara i ett långdistans förhållande är otroligt svårt. Vi får nästan alltid vänta 3 veckor innan vi träffas igen. Och nu när jag åker dit den sjätte igen så kommer jag på lördag och åker på söndagen så de blir väldigt kort. Men de är ändå så värt de. Vi älskar varandra och vi har redan pratat om giftemål och att skaffa barn i framtiden. Just nu så letar han efter jobb här i Stockholm så att han kan flytta hit med mig. De ser ljust ut så vi kommer förmodligen att flytta ihop i augusti. De ska bli så skönt att inte behöva säga hejdå hela tiden som vi gör nu. Men de här gör vårar förhållande ännu starkare. De bevisar verkligen hur mycket vi älskar varandra och vi vet att de här kommer att hålla. Jag är så glad över att jag hittade mitt livs kärlek, att jag hittade den så tidigt. Jag älskar honom. Han är den viktigaste människan i mitt liv och jag skulle kunna dö för honom.
Jag ville lägga upp dessa bilder för att jag älskar verkligen dem.

Kram Maylea

Likes

Comments

Har precis kommit hem från en liten båttur så här är lite bilder.

Kram Maylea

Likes

Comments

Har fått in lite nya toppar och tänkte visa upp dem. Jag köpte även en jeans skjorta och ett par byxor men kunde inte ta några bilder på de för hade ingen som kunde hjälpa mig så de kommer en annan gång. Den sista bilden ser ni såklart att jag tog själv men de andra vill jag ha bättre bilder på.
Topp 1: One Step
Topp 2: On you
Topp 3: IKKS
Topp 4: IKKS

Kram Maylea

Likes

Comments

Idag var en väldigt lugn dag. Jag tog de lugnt på förmiddagen och var och kollade på mark som pappa har köpt med sin tjej. De ska bygga ett jätte fint hus.
Efter de så var de dags för en liten tur stand up paddle. De var otroligt mysigt och inte alls kallt.
Vad har ni gjort idag?

Kram Maylea

Likes

Comments

Kom hem för inte så länge sen från den väldigt härliga båtturen.Vi åkte till en strand och tog med oss picknick såklart.De var jätte mysigt och jätte varmt.Däremot var de bara 17 grader i vattnet så tog bara ett snabbt litet dopp haha.Hur har ni de?

Kram Maylea

Likes

Comments

Nu är jag i Lavandou och ska snart åka båt.Och har äntligen fått träffa min älskade hund Roxy.De är jätte fint väder här.Har ingen bild än men ni får bilder från igår när jag var på stranden i Bordeaux.

Kram Maylea

Likes

Comments

Här är lite mer bilder från min dag i Bordeaux med Ethan.

Kram Maylea

Likes

Comments

maylea_thebest@maylea_thebest