Nu har det gått ett tag sedan jag har skrivit ett inlägg, eller publicera ett. I bland skriver jag ett inlägg när jag får inspiration men publicerar det inte alltid. I alla fall så har jag haft en del grejer på gång med skola, jobb och livet helt enkelt. Jag har just nu praktik på ett bageri som jag "jobbar" på varannan dag. Det är ett tufft jobb så är ofta trött efter åt och när jag är ledig tar jag chansen och vilar. Vilket ofta blir att läsa en bok eller titta på en serie.

Jag var på biblioteket förra veckan för att egentligen lämna böcker men efter som jag hade tid så kunde jag inte låta bli att titta runt lite. Det slutade med att jag låna fyra böcker och reserverad någon bok. Hehe. Kunde verkligen inte låta bli! Jag hittade böcker som jag har på min lista att läsa och tänkte, vad väntar jag ? Så har försökt läsa lite varje kväll men efter som jag är så trött har det varit svårt att koncentrera sig, speciellt när det är ett annat språk. Men har lyckas att hålla mig vaken och har snart läst ut den första boken så kommer säkert skriva om den sen.

Nog om det, känns om jag skriver mycket om böcker. Men jag älskar verkligen böcker och att läsa. Har även varit och utforska stan och sett helt nya plaster och byggnader. Det är roligt att bo i en så stor stad när man tidigare bodde i en mindre stad men skulle samtidigt inte kunna bo i en allt för stor stad. Jag gillar verkligen både stan och landet och har svårt att stanna för länge på en av dem innan jag längtar till det andra.

Ska nu arbeta lite med ett och annat som måste göras, men passade på när jag slutade tidigare att skriva lite. Hoppas jag kommer hinna med att skriva oftare i fortsättningen. För även om det inte är många som läser bloggen så är det ändå roligt och känns bra att ha någonstans att uttrycka sig på med allt möjligt. Vilket jag tycker är viktigt, för vem vet vad som kan hända?

Your sincerely, Mayella

Bilden tagen från Skansen Krona i Göteborg och visar lite av Haga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments