Hade helt glömt bort att jag hade en skruttig video ihop klippt ifrån London, allt ifrån vanlig iPhone filmning till snapvideos!! Enjoy hahah

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tankar, Details

När saker och ting blev så tävlingsinriktat? Varför måste allt vi gör jämföras med vad andra gör. Vi jämför hur den ena gör det andra, hur, varför och alltid tänker på att man ska göra det bättre? Varför inte göra det för att man själv vill utvecklas eller utmana sig själv! Varför måste motiveringen vara att man ska vara bättre än andra, hela tiden.

Det slutar alltid med att allt blir så tävlingsinriktat att man slutar supporta varandra, man drar ner andra för att höja dosen av self esteem en extra notch. Support omvänds till hat och nedtryck. Du supportar hellre än kändis som inte ens vet om din existence, än din bästa kompis som precis startat ett eget företag? Av vilken anledning? Får denna kompis inte se "bättre ut än dig"? Lyckas? Do better?

Vill man inte se sina närmsta lyckas i livet och åstadkomma det dem alltid drömt om? Vill man inte se andra nå de mål dem slitit för att nå? Vill man inte glädja sig åt andras lycka?

Varför blir folk inte glada av att andra är glada längre, i mean if you're happy I'm happy? Eller... Vi ska väl finna lycka i andras lycka.

För om du inte gör det med dina närmare och käraste then you need to question yourself om dem verkligen betyder så mycket för dig?

Om du inte kan finna lycka i andras lycka som står dig nära så måste du släppa den personen. Om du inte kan glädja dig åt denna persons lycka måste du släppa den personen, att dra ner denna för att man inte kan släppa sin egoistiska bubbla medför bara negativ energi för den personen, vilket är anledningen till att vissa inte längre vågar dela med sig av sin glädje för att det ändå kommer att dämpas ner av negativ energi.

Do better
Socialisera dig men människor som medför positiv Energi och supportar dig till 100%, personer som vill se dig lyckas och nå dina mål. Folk som lyfter upp dig när det känns som jobbigast. Folk som är där för dig när det är som sämst men också som står kvar vid din sida när allt är som bäst! Positiva människor medför positiv aura.

Man kan alltid välja vilka människor man vill ha i sin/sitt umgänge/omgivning
/ M

Likes

Comments