VARDAG

Har fruktansvärt mycket läxor just nu, så jag hinner tyvärr inte prioritera bloggen, vi hörs när jag inte drunknar bland läxor längre! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

MAT, VARDAG

Idag vaknade jag två timmar innnan jag behövde åka hemifrån och jag tönkte att jag kunde chilla och inte behöva stressa, gissa vad som händer? JO, Kim ringer mig och säger att hon redan är påväg och att hon dessutom trodde att hon skulle bli sen. Hon hade alltså tagit två timmar FEL på tiden, det slutade med att jag fick fixa mig på en kvart och åka in och möta henne... Typiskt.

Som tur var hade ingen av oss hunnit äta frukost så vi lunchade på ett thai ställe på Kungsholmen, mums!! Dessutom köpte jag ett par jättefina jeans idag, kan visa bilder senare med jeansen och lite annat smått och gott jag köpt de senare dagarna. 


Likes

Comments

OUTFIT, VARDAG

Idag hade jag på mig uggs, flare jeans, stickad tröja och en fluffig fjäderjacka! 

Jag och Lorena har kollat idol tillsammans och myst, det var längesen vi träffades så det var kul! Är helt fast i idol, tycker det är så kul och alla är SÅ duktiga!!!Likes

Comments

Idag fyllde jag äntligen år, jippi! Jag blev väckt med frukost på sängen, fick en jättegod räkmacka​!! Tack mami<3 

 Lite halvsegt att fylla på en måndag men jag slutade redan 11:20 då två utav mina lektioner blev inställda, yes!!! Så vi var ett gäng som åkte och käkade och sedan åkte jag hem. 


Jag fick bestämma vad vi skulle äta till middag idag, vi åt hemma eftersom vi åt ute igår för att fira både mig och mamma. 


Så allt som allt har jag haft en super födelsedag, tack för fina presenter och gratulationer!!<3 jag och Alice är fortfarande ute efter en festlokal som vi kan fira oss båda i tillsammans med komposar! Men  det går ju inte jättebra om jag kan säga så :/

Likes

Comments

VARDAG

Nu var det ett tag sedan sist och jag tänker inte komma med några bortförklaringar, har bara prioriterat annat helt enkelt.

Jag och Alice har typ levt med varandra de senaste dagarna, vi har umgåtts varje dag sedan onsdags men inte idag...

I torsdags var vi och två andra kompisar på Bieber konserten, sjukaste någonsin! Jag har alltid älskat honom och jag var på hans konsert 2013 också, han är ju bara för grym!! Vi kom ner till ståplatserna där vi hoppade, dansade och sjöng tills vi var hesa och knappt hade några röster kvar.

Dagarna efter det har jag varit i stan, softat och bara tänkt på roliga saker. Glömde nästan glömt bort skolan för en sekund hahah! Idag övertalade jag mamma med frukost och sedan åkte jag iväg och jobbade, kom hem strax efter 15 och har bara legat i sängen sedan dess!!

Idag fyller även min älskade mamma år, så ikväll ska vi gå ut och äta middag, myspys!! Grattis världens bästa mamma, vad hade jag vart utan dig<3

Likes

Comments

VARDAG, OUTFIT

Idag blev min Idrott inställd då läraren var sjuk, så vi slutade vid 12! Nu har jag varit hemma ett tag men ska alldeles snart åka tillbaka till Bromma haha, fast nu ska jag träffa Alice! Vi hörs när jag har något roligare att berätta, pusshej!

OOTD!

Likes

Comments