Header

Denne mørketiden la seg som en dyne på meg, Det å balansere husarbeid barn,jobb og i tilegg denne bloggen var så tungt og bare tenke på skrive noe til dere føltes som byrde ett evig ork. bare gadd ikke i stede får å blogge lå jeg hver kveld helt utslått på sofaen, alt føltes evig kaos å skulle reke gjøre alt, samtidig ha masse tenke på... men så har jeg egentlig hatt noen innlegg skrevet til dere men i siste øyeblikk bare ikke klart å legge de ut. jeg blir redd får hvordan det kunne tolkes, redd får om det blir gi meg ett slag i trynet, jeg lært på den harde måten hvor fæl en blogg verden kan være, derfor er jeg også mer forsiktig hva jeg skriver om og hva jeg legger ut. Akkurat nå føler jeg få ta en lang pause fra all blogg, instagram til facebokk bare koble av litt, er så shipt er så mye jeg vill blogge om får dere men rett å slett tør ikke får konsekvensen kan bli tyngre. Blogg er min livsglede i alt kaoset som forgår, mine tanker jeg kan dele på en dritt dag. akkurat nå føles alt litt veldig tungt.

Det er tungt når føler du må gi 100 % men du for det bare ikke til, Alt må være så perfekt til enhver tid, men vi alle feiler en gang i blant, detter av til med tryne i gulvet, men vi reiser oss alltid opp igjen, noen ganger får oss andre tar det litt lengre tid å komme seg opp. All motgang gjør oss bare sterkere. Mørketiden er så veldig lang og chip, Og man blir kanskje litt ekstra følsom også, hjelper ikke akkurat på at er så sykt lang. Føler meg mer sliten enn noen gang så vurderer dra til legen ta noen blod prøver å se om det er noe jeg mangler. Får å gå uten energi hele vinteren går bare ikke, Det er jo til bli gal av. Enkelte dager er jeg som en robot fungerer bare, men innvendig evig kaos som roper om å bare få slappe av litt, mens jeg tvinger meg med alt som må gjøres. kvelden kommer er jeg sofa halvveis i søvn. Men nå skal komme meg i seng etter lang dag med mye god mat og en herlig lørdag men ei sliten mor. Håper jeg søndagen blir en bedre enn de her dagene, søndagen blir slik vi har det hver søndager her, Da er det å vaske klær og brette, ordne det i kles skapene, og jeg ordner også alltid matpakkene klare, Jeg ordner de kvelden før slik man unngår så mye stress på morgen, Og at man kan slappe av kose seg før de drar av gårde. God natt alle mine lesere!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei kjære lesere, Jeg har bare så lite energi får tiden, føler meg så alene, egentlig ganske utbrent, Og i slike stunder skulle jeg ønsket jeg var nærmere familie min. Det å blogge føles litt får mye nå.


Høstferien våres var veldig stressende, dro først til Havøysund ble en natt der som var utrolig koselig se familie og venner, Neste dag dro vi til Hammerfest ques what, banken i hele norge hadde feil, ikke fikk jeg brukt korte der sto jeg som gjøk med ei sulten barn og meg selv, Heldevis hadde jeg avtalt med ett venne par at vi skulle komme på besøk og vi var så heldig at vi fikk i oss mat os de. takk gud, aldri vært så glad, Men dessverre var det ikke slik at vi kunne overnatte os de, Hotellet hadde jeg bare booket og ikke betalt. Turte rett å slett ikke gå ditt. Men så vett jeg at jeg har en tante jeg aldri sett før som bor i hammerfest som også var planen jeg skulle møte, men hun hadde jobb helt til kvelden, hun ordnet at jeg kunne overnatte os min gammel tante, Nok en gang takket jeg herren får at det ordnet seg, Det var så ubehagelig plutselig stå der uten muligheter til å få betalt får noe enn om jeg ikke kjente noen i hammerfest, Så takk får snille gode mennesker som finnes. Hun hadde ikke trengt å slippe meg inn siden jeg ikke sett henne siden jeg var liten. Men det var veldig koselig å treffe dem og bli bedre kjent med familien sin. Og se at man ligner på slekten sin. Seint på ettermiddagen tikket inn at det var ordnet. Jeg fikk da ikke shoppet i hammerfest slike jeg hadde tenkt meg, Jeg sparte de pengene. Neste tur vi drar ditt skal jeg ta med meg kontanter slik at dette aldri skjer igjen. det blir nok en god stund får jeg reiser igjen.

Store søster hadde hatt en canon fin tur i lamme tanten sin, de hadde shoppet mye, vært os frisør og på Leos lekeland. Til og med plukket ferske epler fra epletre. Hun hadde hatt skikkelig fin tur, Flyet hennes gikk dessverre ikke ned i kirkenes så ble utrolig lang buss tur fra Alta og hjem. Hun var ekstremt sliten. I dag følte jeg meg litt bedre form, Å være 17 timer på en båttur hjem er ekstremt lang, hadde vært en av de nye båtene men dessverre fikk vi den gamle båten, jeg følte jeg var båten hele denne uken etter jeg kom hjem. I dag har jeg endelig blitt litt bedre, men forsatt veldig sliten, skulle så ønske jeg hadde familie nært så de kunne avlaste meg en helg slik at jeg bare fikk hente meg inn. Men slik er det ikke og får bare stå i det, holde mest mulig ut. Det kommer nok bedre dager etter hvert. I kveld skal vi å handle inn til helgen, tenkte å lage slike ost og skinke horn men så er ha energi til det også. vi for se hva enn reker, Jeg er veldig glad i helgene det å slippe stress og bringing, kan bare nyte helgen på morgen med god frokost, Masse god mat og bare se en film. Gå ut å leke, bare slappe av og nyte helgen.

Hva skal du i helgen ?

  • 70 Lesere

Likes

Comments

Hei mine kjære lesere, Har dere savnet meg ? Jeg må si at var utrolig godt å komme hjem, Men ekstremt sliten etter en ekstremt langt båt tur og alt i alt veldig stressende tur egentlig, I kveld kom store søster som egentlig skulle komme halv 12 og hjemme sånn ca i 3 tiden, De hadde stått opp kl 04.00 får å ta nattbuss slik de nødde flyet sitt og mye venting, De endelig kunne ta siste flyet så går det f.... meg ikke ned i kirkenes og ender opp landet i alta og de må ta buss og det er sykt langt med buss, Der sto jo pappaen klar kirkenes får å hente ho, joda så jeg synes veldig stakkars i de, ble skikkelig lang dag får dem. Men var utrolig herlig endelig få henne hjem og få klemme litt ekstra på hun og høre om alt hun har opplevd. Det kommer bilder seinere om høstferien, Men nå har jeg slengt meg i sofaen og akkurat begynt å se serien hvor er Thea, Her sitter jeg med tårer og håpet så inderlig at venninnen fant Thea, Det var så intens å følte meg trist og med mange spørsmål hvor er hun, hva skjedde den natten, Men det var helt til jeg så foreldrene hennes som jeg er ganske sikker på at moren er en skuespiller som gjordet meg litt tanke gang, Etter jeg sett 1 episode, Klikket jeg meg inn på bloggen hennes og begynte å lese kommentarer hvor flere skriver at det fake at det bare er en serie. Er det bare meg eller flere enn meg som trudde dette var the real thing, Jeg trudde hun var borte på ekte, Så utrolig godt skuespill det var, shitt ass. Jeg blir nok å følge serien videre. Desidert best laget av krim synes jeg, Følte frustrasjon å det hele, så jeg synes det var så godt laget, Ser at serien fikk terning kast 3 noen flere som er enig i det. ? Jeg gleder meg til neste episode, men håper jo at det var flere enn meg som trudde dette var ekte da, Blir litt slik at man føler seg lite smart når man ikke ser eller får med seg at det er en krim serie, jaja sånn kan gå, Tenkte jeg skulle begynne blogg video selv snart siden jeg har nytt kamera. Elsker jo blogge får dere men noen ganger er det ting som skjer som suger energien min og humøret mitt til grader og jeg ender med å mister litt blogglyst, kan skrive eget innlegg om det seinere. Koselig se at man enda har mye lesere selv om man vært borte noen dager, Det gjør meg veldig glad, og setter veldig pris på alle som tar turen sin innom.

Hvordan var din høstferie ?, Ha en riktig fin uke 💗

  • 109 Lesere

Likes

Comments

I morgen tidlig drar storesøster til tanten sin, også drar de på torsdag til Trondheim. I morgen kveld tar jeg og Lea båten til Havøysund er framme på torsdag morgen og dagen etter på fredag morgen drar vi videre til Hammerfest også bær det hjemover. En liten tur og mye reising. Gleder meg til å møte familie og venner ❤️

  • 145 Lesere

Likes

Comments

Har ikke angret en stund på at vi ble sammen, på lørdagen var det 12 år siden vi gjordet våres affære offisielt, VI ble kjærester offentlig får alle andre, Etter holdt en god stund skjult, Klarte vi ikke å holde det lengre. Vi ville vise verden hva vi følte får hverandre. Og endelig kunne vi treffes offentlig og ikke skjul slik vi hadde gjort tidligere, Han er litt eldre meg. Den gangen jeg møte han første gang, Kan vell si det ikke var helt lovlig. Det beste var å vente til vi kunne være sammen på ordentlig, Og det var ikke alle som tok det like godt i mot og sant skal sies så gikk det mye sjalusi os enkelte men vi lot oss ikke knekke av den grunnen får våres kjærlighet var sterkere, Det har vi bevist hvor sterk den er med opp og ned turer klarte vi det og enda etter 12 år gir han meg så mye kjærlighet og godhet, Bare elsker hvordan han kjenner meg så godt. Å være sammen han har selvfølgelig ikke vært dans på roser eller omvendt men whatever, men vi har ikke hatt ett kjedelig øyeblikk sammen og det liker jeg. Han gir meg så mye å være takknemlig får, Med all den kjærlighet,godheten og masse latter og kos, Min kjekke kjæreste. My love for You

Beklager får lite blogging, Med så mye den forrige uken med å tenke på, Av og til blir så frustrert å lei meg, hvorfor noen trur jeg er så dum, du blir så irritert, hvor manipulerende enkelte er men også hvor dum trur de at man er liksom, Skal ikke en reket forsket til skjønne at noe ikke riktig i den saken, Jeg blir veldig såret av folk trur slikt om meg, Selv om jeg er en stille person, ikke den høyeste heller, Men selv om jeg ikke sier rett ut hva jeg mener eller hvor ståa står hen betyr ikke det at jeg er dum. Når jeg blir så frustrert og lei meg, klarer jeg heller ikke å presidere ordentlig på bloggen, beklager det.
Denne uken er det høstferie, På onsdag drar søster til Trondheim med tanten sin, En utrolig heldig jente Mens jeg og Leamor drar med hurtigruten til Havøysund hvor jeg har familie og venner, gleder meg til å se de.

Hva skal du i høstferien ?

  • 169 Lesere

Likes

Comments

I dag har vi stor kost oss ute, var kjempe koselig selv om jeg var i litt orker ikke humør , men frisk luft er godt, hun elsker sandkassa si og med masse sand over alt, Å denne gangen spiste ho ikke sand så ho har kanskje funnet ut at det ikker så godt. I dag med middags bordet fant hun ut å klæsje maten sin i håret, burde hatt en mat drakt , men hun storkoste seg i badekaret og ville nesten ikke bli ferdig. Og i kveld har jeg hentet H&M klærne som jeg blir vise dere denne uka.

Nå skal jeg sleng meg på sofa og se bloggerne.

#høst #tirsdag #blogg #photooftheday

Likes

Comments

Jeg føler meg heldig. Heldig fordi jeg har aldri slitt i en stor grad med dårlig selvtillit og har kjempet meg igjennom den motgangen jeg har fått slengt etter meg i livet. Har hatt perioder men jeg har alltid kommet meg tilbake hvor selvtilliten min bare har vokst mer enn å ha falt. Men det har ikke alltid vært lett å ha en blogg som over natten flydde høyt opp i lesertall og jeg fikk mye hat kritikk. Ingen skjønte hvordan jeg kunne dele alt jeg gjorde på Internett. Fikk høre dette ganske mange ganger fra venner og familie. Mine personlige tekster ble både tatt godt i mot, mens andre ganger med en grusom mange hat kommentarer. Dere skulle sett kommentarfeltet mitt for noen år siden. Jeg husker de enda så godt, I med at jeg også vett hvem som skrev disse, Litt mer minne som setter bedre til også da. Det var en tung periode hvor jeg ble så følelse usikker, Begynte miste selvtilliten, Ga til slutt opp den bloggen det ble litt mye å føle på. Jeg var så ung også., Føler jeg har vokst utrolig på disse årene føler jeg har mer selvtillit nå enn jeg hadde den gang.

1. For å få bedre selvtillit så må du klare å gi så fullstendig faen i hva andre måtte tro og mene og tenke om deg., Om du selv har tatt et valg, så følg stien videre uansett hvor mye regnvær som kommer. Til slutt er det du som vinner.

2. Ikke la andre trykke deg ned, og kutt ut slike personer i livet ditt. Det finnes alt for mange manipulerende mennesker som kommer under huden din og får deg til å tvile på deg selv. Om du har en sånn person i livet ditt er mitt tips å vinke farvel til det forholdet/vennskap. Ekte venner løfter deg opp, uansett hva det måtte være.

3. Gjør små ting i hverdagen som får deg til å føle deg vel. For meg er det å trene, unne meg litt nye klær, bruk tid på deg selv på badet – enten det er ansiktsmaske eller å sminke seg..

4. Husk at det er noen som sitter å heier på deg. Uansett om de ikke er rundt deg, så har du iallefall deg selv. Du kan være din egen verste fiende, men også din beste venn. Løft deg selv opp og husk at du er den eneste personen som kan ta valg i ditt liv.


5. Smil og vær deg selv – Det peneste en jente kan ha på seg er et smil og en positiv utstråling. Rett deg opp i ryggen, smil og vær deg selv. Kle deg i klær du føler deg vel i, heng med mennesker som gir deg noe positivt tilbake og slutt å sammenligne deg med andre. At noen andre ser bra ut betyr ikke at du ikke gjør det.

Likes

Comments

Lea gullet så dressen sin jeg hadde kjøpt, Denne måtte hun bare prøve på, Det var så skøy å se hvor godt hun likte å hvor glad hun ble får ha fått bare en dress liksom. Barnehagen godkjente den med ett glis, Om du har lyst sjekke ut nettbutikken får barneklær, kan du gjøre det ved å klikke deg HER.

Nå sitter jeg spendt venter på når H&M klærne kommer. Regner med de kommer denne uken. Helgen vår var ekstrem slitne får oss alle, Vi alle var i elendig form. Trudde jeg rett å slett skulle gå i bakken jeg var så svimmel. Er litt bedre i dag men litt snufsete og sår hals, Håper at vi blir frisk til Høstferien, Da drar vi med hurtigruten jeg og Lea da, Retning Havøysund og Hammerfest. Store søster drar med Tanten sin til Trondheim, Heldig er hun som har så fin tante som elsker å ta henne med på turer.

Hva skal du i høstferien ?

Likes

Comments