VEM kunde gissa att Maya skulle vara på dåligt humör? Im sad, as always. Måste kolla upp vad min deppig-het beror på, varje dag går jag till skolan med ett fake-smile. Många känner nog igen sig, och vet hur piss det är att aldrig vara glad innerst inne, för på utsidan är jag alltid glad. Kvällen bestod av påsättning av nya fransar, gråta, bita på naglarna (GRÅT) , gråta, krama mamma som precis kommit hem, kolla på gamla bilder hur fin jag var och åter igen gråta. Hörni vad ska jag göra!!! Kärleks livet går dessutom åt helvete, vem kunde gissa något annat där också? Känns surt och ledsamt men efter saker som hänt kan jag varken få känslor för killar längre, eller lita på dom. BUHUUU. Its me and my girls now, fuck guys

Likes

Comments

Idag kommer jag slockna innan klockan slår 22. Är hemskt bakis & gårdagen var ingen hitt. Kom hem till Åre vid 14, åt upp kladdkakan jag bakade här om dagen och gick och sov i några timmar. Min kropp är så fuckad sen jag började gymnasiet. Har feber nästan varje dag och idag med feber + träningsvärk från igår (???) + bakfylla är fan ingen bra kombo. Nu ligger jag sönder frusen i sängen och kollar om hela PLL, har någon underlig kärlek till den serien.

Jag kan lova er att snart kommer livet ligga på topp och även bloggen kommer bestå av positiva inlägg. Nu går livet upp och ner så det är svårt att ligga på topp hela tiden.

För några dagar sedan gjorde jag fransförlägning på mig själv och resultatet tyckte jag blev jättebra för att vara första gången! De ska hålla ca 3 veckor men med tårar sprutande från ögonen under många timmar igår föll nästan alla av på högra ögat, fan. Ska fixa det imorgon. Tips till alla som inte vill (eller inte har råd med endast ett studiebidrag som 'inkomst') gå på salong!

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Nu är det inte långt kvar hörni!! 22 dagar. Herregud, jag ska flytta hemifrån, kan verkligen inte förstå det. Nog om det. Första dagen av vårterminen startade 4.45, fick sällskap från Åre hela vägen till skolan, riktigt skönt! Köpte även soffa idag, hihi.

Alltså, mitt nyårlöfte "inte bli kär" går redan åt helvete. De har liksom gått 10 dagar av detta år och jag är redan knäsvag. Så skönt att jag äntligen gått vidare och bara har ögonen på en enda person. Så en liten edit till mina nyårslöften inte blir kär ändrar vi till kanske bli kär ;)

(Jag är btw extremt glad att mitt favvo filter är tillbaka!!)

Likes

Comments

Klockan är 03.52 och lilla jag är fortfarande vaken. Jag behöver sova, så mycket som de bara går de har ju till och med läkaren sagt. Så vad gör jag då vaken? Ingen aning. Jag fryser som aldrig förr då mitt rum endast består av glas-väggar. Tänk om min number 1 var här nu, de var ju faktiskt 4 dagar sen sist. Bortrest å allt.. åh, villll inte frysa.

Jag är en ensam varg. Och har varit det varenda dag sen den dag jag började 7an, eller egentligen hela mitt liv. Att vara hemma med mamma är bland det bästa som finns. Jag lider absolut inte av tanken att hela Östersund är i Åre just nu & festar å har kul medans jag ligger i min säng själv, verkligen inte. Att vara själv är inte alls jobbigt, men att i hjärtat känna sig ensam är inte roligt. De fick jag uppleva i 7an när mina bästa vänner inte ville vara min vän längre. De coola killarna som alla ville vara med tyckte jag var ful & konstig. Mina bästa vänner valde killarna och lät mig vara ensam Att behöva gå till lunchen själv, till idrotten själv och mellan alla lektioner själv gör riktigt jävla ont & är det något jag kan gråta över idag är det just den jobbiga perioden i 7an då jag blev rent utsagt mobbad. Jag förlorade alla & hade ingen.

Oj dehär blev splittrat, tårarna bara rinner ner. Från att jag saknar min crush till något jag aldrig hade tänkt berätta. Men nu vet alla, godnatt.

Oskyldiga lilla maya, ensam & ledsen. Ingen såg mig

Likes

Comments

2016 är slut och 2017 är här. Vilket år jag haft. Börjat gymnasiet vilket är det roligaste som hänt i mitt liv. Alla nya kompisar jag har fått, det är helt otroligt. Minerva som gett mig så många möjligheter. Blev kär för första gången i början av året. Jag lever ett sånt liv jag alltid har drömt om. Fina vänner, skolan är underbar, fester som aldrig förr, ett riktigt ungdomsliv. Såhär kommer jag ha det i tre år fram i tiden, otroligt. Jag har också lärt mig hur en äkta vän är, hur en äkta människa är. Hur man ska behandla folk. Tyvärr finns det folk här ute i världens som inte lärt sig de, eller som egentligen innerst inne vet men tror att man kommer längre på att leka cool och behandla folk som skräp, du kommer inte långt här i livet. Jag har både sett och varit med om det själv. Relationer går upp och ner, hela tiden. Men att bara ge upp är inte rätt väg. Leta möjligheter på vägar, försök att se det positiva. Jag är av den uppfattningen att har men en gång tyckt om en vän, någon som stod än nära, kan inte allt bara försvinna. Jag är duktig på att se möjligheter, på att leta efter de möjligheterna och omvägarna för att få en relation att funka, aningen med en vän eller familjemedlem. Men, det krävs två för att dansa tango.

Under detta år har jag gått från att vara den som aldrig hade egna åsikter, som aldrig blev hörd, till att faktiskt våga prata och våga ta konflikter. Bråk leder (oftast) relationer framåt. Jag har gått från blond till svarthårig till blond igen, från långt hår till kort. vilket faktiskt säger mycket om mig. Gått från förälskad till hjärtekrossad, inte bara en gång. Varit i USA för första gången med min mamma, livets resa. Spenderat alla mina spar-pengar på helt fel saker. Varit påväg in i ätstörningar två gånger, tycker inte de är något man ska hålla hemligt. Blivit diagnostiserad med utbrändhet som till stor del beror på mitt pendlande. Gått ut nian med flera A. Mått väldigt dåligt i perioder & mått väldigt bra i perioder. Tagit väldigt många selfies med snapchats hoe-hund (<3). Lärt känna naturen på ett annat sätt & lärt mig tycka om den. Fällt många liter av tårar men har aldrig heller skrattat så mycket som jag gjort under 2016. Varit i Spanien totalt en och en halv månad. Gått på visningar runt hela världen. Köpt världens finaste lägenhet.

Sammanfattning: Bästa och sämsta året. Många dippar och många toppar. Hade varken kunna blivit bättre eller sämre.

Nyårslöften: Inte bli kär. Säga vad jag tycker. Prioritera mina pengar och handlingar. Spara pengar. Skaffa jobb. Klara av livet utan föräldrar. Sovasovasova.tack för mitt 16de levda år

Likes

Comments

Hej allihopa, idag är det en vanlig dag. Inget roligt händer & inget tråkigt händer. Nu när det är jul och alla ska vara glada känner jag att jag måste säga en sak, jag hatar julen. Det måste vara det värsta på hela året. Jag tänker på alla de människor som inte har någon familj, som firar julen ensam, helt ensam. Att vara ensam är hemsk. När jag gick i sjuan var jag mobbad. Jag var riktigt ensam, något som jag har tänkt att prata mer om här på bloggen, just mobbning. Under hela högstadiet hängde min ensamhet kvar, jag har alltid varit väldigt ensam. Dessa människor som sitter här på julen ensamma, fyfan va jag mår dåligt av tanken. Jag har gråtit hela dagen, för jag hatar julen.
Alla de barn som lever med alkoholister till föräldrar, vilket helvete dom måste ha. De tror att dom är ensammast i hela världen. Vill bara krama om dom små barnen & säga att de inte är dom enda. Tänk er att få sitta och ta hand om sina föräldrar som är sönder berusade och de värsta måste nog vara att tro att alla andra har det så perfekt. Se de "perfekta" julborden på instagram med hela släkten samlad, det måste vara riktigt tufft. Släng en extra tanke till alla de som inte har det så bra på julen, som inte får julklappar utan har en ständig ångest inför just 24 December. Vill somna nu, vilken lättnad det hade varit..

Likes

Comments

(Detta inlägg togs bort och publicerades på nytt idag)

Okej, så några bra bilder blev det ej. Idag vid lunch drog jag och mamma till min lägenhet (känns så sjukt att säga). Utsikten från köket är så oroligt fin & bilderna är så orättvisa, nästan så jag inte vill visa några bilder. Från kök & vardagsrum ser man stora kyrkan & Storsjön, hur fint låter inte de hallå?? Veckorna går fort nu, snart har jullovet bara rusat förbi & då är det dags för flytt, jag ser så oroligt mycket fram emot inflyttning och allt som ska göras, inflyttningsfest och så vidare!! Livet känns på topp just idag, hoppas det håller i sig, kyssisar

Likes

Comments