Hej kära ni!!!!
Med mig är allt bra, aldrig mått bättre typ hehe!! Skönt va? I alla fall, snart är sommaren över och för att vara helt ärlig längtar jag jättemycket till hösten. Ny klass, nya ugglisar till minerva och att få komma tillbaka till rutinerna.

Efter att skolan slutade i mitten av juni har jag haft fullt upp! Mallorca i ca en månad och 1 juli fick vi tillträde till vårt nya hus där, så himla mysigt/gammalt/genuint. Byggdes på 1800-talet och ligger högt upp i våran fina by Andratx med utsikt över staden.

När Mallorca var över för i år väntade några veckors jobb, tyvärr inte lika mycket som jag hoppats på.... Yran var kul som vanligt, hade sjukt roliga dagar tillsammans med underbara människor! Mindre roligt att nyckeln till lägenheten försvann och natten slutade i panik :) Men sånt händer (borde inte hända) och det löste sig galant.

Sen bar det av söder ner genom landet igen och mitt landställe i några veckor. Träffade min gamla bästa vän som jag spenderade hela somrarna med när jag var yngre, vi hade inte setts på över 5 år! Det var ett kärt återseende <3

Nu är jag påväg hem till Jämtland igen! Spenderade den senaste veckan nere på Kárpathos i Grekland med min mamma (som också råkar vara min bästa vän). Vi hade det underbart.

Nu är jag uppladdad med massor av energi och D-vitamin för att klara av vintern och allt vad det innebär!

Hoppas allihop har haft en jättebra sommar, det förtjänar ni alla!! Puss och kram //// världens mest positiva tjej

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det dags för mig att titta in här igen. Har haft en rolig helg tillsammans med massa underbara människor, god mat och roligt festande. Vi ettor gjorde våran sista städning idag. Sista föreningsfesten på terminen och avsked för våra vackra treor. Önskar dom allt gott och att vi hittar nya, spännande och fantastiska ugglor till hösten. Puss och kram!

Likes

Comments