Tirsdag D. 6 Dec - Julehygge

Halløj allesammen

Denne gang kommer blogindlæget til at handle om julen🎄 Endelig er det snart jul igen, jubiiiiii. Jeg har sådan glædet mig! Er jeg den eneste? Jeg har fået pyntet en del op allerede hjemme hos mig, hehe.

Her er et par diy's til det lækreste julepynt, som jeg synes er helt vildt cute❤️

See you 💋

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej alle sammen.

Jeg er ny her, og derfor skal i selvfølgelig vide lidt omkring mig & mine fritids interesser. Mit navn er Maya May Villebro, jeg er en 16 årig pige som bor på syd Sjælland. Jeg vil beskrive mig selv som en udadvendt & super smilende pige. I fritiden går jeg lige p.t i 10.klasse & så er jeg stylist for HVISK.COM. Mine fremtidsplaner & mine store drømme, er at blive kendt blogger & designer. Ikke nok med det, er min store plan, at blive selvstændig & have mit ejet firma & tøjmærke. Jeg går utroligt meget op i mode & stil, & så elsker jeg at designe tøj, det er super fedt, & det er selvfølgelig også en af grundene til at jeg netop min drøm er at blive designer.

Glæd jer til en masse spændene opslag i fremtiden. Der vil komme opslag om alt fra goodieboxes, outfits, farvoritter, livstil, pleje & alt muligt andet spændene. 

Vi ses!

Knus

-Maya M. Villebro

Likes

Comments