God förmiddag bloggen!

Ännu en fredag, är lite avundsjuk på de som har skola/jobb och får uppleva den äkta fredagskänslan, men lite är bättre än inget! Har en väldigt lugn dag idag, match ikväll kl 19 så blir att tagga till. Eventuellt ska jag och en vän in till stan innan matchen och kolla på ett par skor till henne, men vi får se vad klockan hinner bli. Fram till dess blir det bara hemma i lugnet, ska plocka undan kläder och packa "trunken", och hitta något som passar till lunch.

Helgen blir också väldigt lugn. Imorgon åker jag, pappa och storebrorsan till farmor och farfar, så blir en heldag där. Söndag är som alltid stalldag, bara att hålla tummarna för bra väder! Sen är det bara att tagga till på en ny vecka som är full av roligheter tills det är helg igen.

Tills nästa gång, ha det fint.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är en sådan dag då jag bara vill fly iväg någonstans, långt bort men jag vet inte vart. Sluta existera för en stund för att slippa undan och komma tillbaka på nytt. Göra om, göra rätt. Skulle det göra allt enklare? Göra om vissa misstag, ändra ord och händelser. Skulle det verkligen vara en lösning, göra livet enklare? I doubt it.

Det känns alltid som när en dålig sak händer, så kommer resterande som vagnar på ett tåg. Efter varandra, i samma takt. Går inte att bromsa det, utan att behöva åka med längs fram och ta kontroll, men när ska man ta kontroll innan det är försent? Går det egentligen ens att stoppa eller är det bara att bita ihop och åka med "livets" tåg?

Klockan är snart 13:30, jag borde ta tag i den här dagen. Få något gjort och inte sitta här i tankar jag aldrig någonsin kommer någonstans med.

Vill bara härifrån, bara för en stund.

Likes

Comments