Hej igen!

Jag hade tänkt slänga in ett "glad midsommar" inlägg tills jag kom på att jag och min familj inte firar midsommar! Så det fick stå tomt istället, men vad gör det, tror hela blogg-Sverige gjorde den tjänsten åt mig istället 😉

Idag har jag inte gjort någonting förutom tagit en rejäl sovmorgon och endast tagit det lugnt. Såg sista avsnittet på OITNB och alltså herregud, har ni inte sett det eller serien överhuvudtaget - GÖR DET! Annars är resterande av dagens planer att jag ska träffa min bästevän om cirka 40 minuter och umgås med honom tills klockan slår sent (brukar bli så i alla fall!).

Önskar att mitt liv var lite mer intressant att skriva om, men icke sa nicke. Har inga direkta planer för veckan framåt förutom stalldag på onsdag och ska troligtvis träffa en kompis i stan på fredag. Har hur många lediga dagar (well, nästan...) som helst att planera in massvis med roligt på. Fördelen med långledigt.

Anyhowsie, nu måste jag byta om och fixa här hemma innan jag kan bege mig hemifrån. Skriver när jag skriver, hörs när vi hörs. Ta hand om er!


Min drömfångare som hänger i mitt sovrumsfönster, sommaren 2015.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Once again, I'm back!

Åter igen har jag insett att jag behöver en plats att skriva på. En plats att dela med mig av tankar, äventyr och annat livsrelaterat som inte så ofta händer i mitt någorlunda ointressanta liv. Så tada, varför inte starta upp bloggen ännu en gång? Nytt försök. Wish me luck.

Jag tog studenten för cirka 2 veckor+ sen, vilket var en amazing dag. Den nivå på lycka kommer vara svår att självmant uppnå igen. Är äntligen fri från skolbänken och 100% officiellt arbetlös. Livet leker, är fortfarande glad med ledighet som inte ger mig skuldkänslor att jag egentligen borde lägga min tid på saker. Kan äntligen gå efter "mitt" motto - Jag gör vadfan jag vill.

På tal om att göra saker och vilja, nästa fredag åker jag äntligen till Gotland, tillsammans med min pojkvän + 1 till. Vilket kommer bli så skönt, lämna fastlandet och bara andas... landet? Vi kommer bo mer eller mindre mitt ute i ingenstans då vi planerar på att bosätta oss hos min farmor och farfar. Underbart.

Anyway, det här får bli min "I'm back" presentation då jag inte känner för att skriva ett standard presentation om mig och mitt liv. Finns inte mycket att berätta och vem bryr sig egentligen? Tror knappast någon kommer fastna för min blogg, och OM nu någon skulle göra det, så finns det ett kommentarsfält där frågor gärna får ställas! Finns inget bättre än att svara på frågor, tråkigt att jag avskyr Ask.fm, annars hade jag gärnat spenderat onödig tid där.

I alla fall, nu ska jag börja kolla en ny serie som heter Outcast för har inget bättre för mig och imorgon drar OITNB igång igen! Iih!


​Bild från sommaren 2015, tagen någonstans mellan Kungsbacka och Göteborg.

Likes

Comments