Det är en sådan kväll, klockan är nästintill sen och jag är förvirrad i mina egna tankar.
Trots det, har jag haft en bra dag. Egentligen orkar jag inte känna efter, är utmattad i kropp och knopp. Ändå sitter jag här, försöker förstå mina egna tankebanor utan att komma någon vart. 

Det är dubbelmoral, i mitt egna huvud - jag försöker varken att tänka eller känna efter under dagarna hur jag _faktiskt_ mår, samtidigt som jag försöker förstå varför jag tänker och mår som jag gör. Känns som det inte är någon idé att försöka, samtidigt som jag är den enda som kan försöka lösa mina egna problem. 

Dags att natta datorn och gömma huvudet i kudden. Lång lördag framför mig som är fullt planerad och kommer ha ungefär 0 chans att fastna i några typer av dumma tankebanor. Ska bli skönt att stänga av huvudet för x antal timmar.
Ta hand om er, hörs när vi hörs.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen. Det var ett tag sedan.

Ingenting har direkt hänt under min frånvaro. Livet är som livet är, just nu lite mer ner än upp. Det går i perioder. Jag letar fortfarande jobb, utan framgång. Är fortfarande dagmatte åt fina vovvarna och har hästen 1 dag i veckan. Jag har mina livsrutiner så att säga, ändå så mår jag inte speciellt bra psykiskt just nu. Jag är inte den som är särskilt förtjust i att läsa om andras dippar i livet, men just nu känns det som jag inte kan vända mig till någon. Förutom till här, söker någon slags tröst i det att få skriva ut det. Låta det lämna huvudet, lämna det här och sen försöka fortsätta framåt.

Just nu ligger jag i sängen, här har jag legat hela dagen förutom de 2 timmarna jag är iväg och promenerar hundarna. Lyckades få ut mig själv på en halvtimmes promenad för en stund sedan, funkade helt ok förutom att min energi är på 0, så kände mig mest yr och utmattad, men frisk och kall luft hjälper mer än vad man kan tro.

Min plan för resterande av denna tisdag är att ligga här i min säng. Ska nog se sista avsnittet av säsong 2 på Gotham, kanske käka popcorn och försöka sova tidigt. Imorgon blir en lång dag, först hundarna och sen direkt vidare till hästen. Onsdagar är nog favoritdagen på veckan, fullt ös hela dagen, det gillar jag.

Har egentligen inte mycket mer att dela med mig av. Ville bara visa levnadstecken.
Hörs när vi hörs. Ta hand om er (om någon nu läser detta).


Likes

Comments

Idag har det snöat, snöat och snöat ännu mer. Dessutom nu när plogbilarna har skickats ut för att "underlätta" så har all plogad snö frusit till is under den nya snön, så man skulle kunna säga att jag ofrivilligt åkt skridskor hela dagen. Oh well, snön kommer väl bara stanna här i några månader (överväger redan att gå i ide).

Idag har jag egentligen inte gjort mycket alls mer än att ha varit ute på promenad med hundarna. Var nära på att gå vilse i området men Google Maps och 2 nosar ledde oss på rätt väg igen, så har inga äventyr att skriva om idag. Tyvärr. Jag kom hem igen runt 15-tiden, sen dess har jag legat i soffan under en varm filt, druckit te och ätit chips med dip. Borde väl egentligen ha börjat med middagen för någon timme eller två sen men har verkligen 0 ork, så det får vänta.

Resterande planer för den här tisdagen blir att dels se på Supernatural, som jag efter 2 års paus (äntligen) har börjat se igen, och fortsätta se Pokémon som jag kollar om på just nu, inte sett serien sen jag var liten + inte sett de nyare säsongerna heller. Bra tisdagkväll, klagar inte. Har dessutom chips och dip kvar!


Bild från sommaren 2015, Kungsträdgården Stockholm. Foto: Jag.

Likes

Comments

Hallå!

Kul att just du har hittat hit och tittar in. Denna blogg har existerat under en ganska lång tid men efter att raderat och åter raderat inlägg för att jag antingen inte är nöjd med innehållet eller insett att jag inte uppdaterat på en väldigt lång tid, bestämde jag mig för att göra ännu ett försök. Vi får se helt enkelt hur det blir den här gången!

Här kommer en presentation om mig själv, av mig själv;

Vem är jag? Mitt namn är Maja, som jag ibland stavar med bokstaven Y. Jag är 19 år och är bosatt utanför Stockholm. Vad gör jag? Just nu "jobbar" jag som dagmatte åt 2 fina labradortjejer mån-fredag. Jag är även medryttare på en väldigt fin kallblodstravare vid namn Aaby Glans, som jag är hos officiellt 1 dag i veckan men ibland mer och har varit det i över 2 år. Utöver mitt djurintresse är fotografering något som jag håller kärt, dock inget jag satsat på som jobbkarriär utan endast har som hobby. Varför valde jag att starta en blogg? Största anledningen är väl att jag älskar att skriva och att dela med mig av vad jag gör, tänker och allt däremellan. Något du undrar just precis nu och inte fått svar på? Då är det bara att fråga på! Ingen fråga är för dum och (på gott och ont) är jag en allmänt öppen person som är villig på att svara på det mesta.


​Oktober 2016, Jag och Aaby Glans, Foto: Mamma

Likes

Comments