View tracker

Är det ute? Känner att jag vill få igång min blogg och mitt skrivande här men det händer mer eller mindre ingenting (eller inte tillräckligt för att skriva något intressant) i min vardag. Listor var ju något som var väldigt populärt förut - är de det fortfarande eller ligger jag bara efter i tiden vad som är inne?

Någon som har andra tips på vad/hur/någonting jag skulle kunna skriva om? Står verkligen still uppe i hjärnkontoret, allt jag tänker på känns så... ointressant. Jag skulle kunna skriva om det mesta, allt från mig själv, till hår och vård, till... ja, vad som helst.


​Bild från sommar 2016, Nynäshamn. Foto: Maya Lindberg (Jag).

Likes

Comments

Idag har det snöat, snöat och snöat ännu mer. Dessutom nu när plogbilarna har skickats ut för att "underlätta" så har all plogad snö frusit till is under den nya snön, så man skulle kunna säga att jag ofrivilligt åkt skridskor hela dagen. Oh well, snön kommer väl bara stanna här i några månader (överväger redan att gå i ide).

Idag har jag egentligen inte gjort mycket alls mer än att ha varit ute på promenad med hundarna. Var nära på att gå vilse i området men Google Maps och 2 nosar ledde oss på rätt väg igen, så har inga äventyr att skriva om idag. Tyvärr. Jag kom hem igen runt 15-tiden, sen dess har jag legat i soffan under en varm filt, druckit te och ätit chips med dip. Borde väl egentligen ha börjat med middagen för någon timme eller två sen men har verkligen 0 ork, så det får vänta.

Resterande planer för den här tisdagen blir att dels se på Supernatural, som jag efter 2 års paus (äntligen) har börjat se igen, och fortsätta se Pokémon som jag kollar om på just nu, inte sett serien sen jag var liten + inte sett de nyare säsongerna heller. Bra tisdagkväll, klagar inte. Har dessutom chips och dip kvar!


Bild från sommaren 2015, Kungsträdgården Stockholm. Foto: Jag.

Likes

Comments

Hallå!

Kul att just du har hittat hit och tittar in. Denna blogg har existerat under en ganska lång tid men efter att raderat och åter raderat inlägg för att jag antingen inte är nöjd med innehållet eller insett att jag inte uppdaterat på en väldigt lång tid, bestämde jag mig för att göra ännu ett försök. Vi får se helt enkelt hur det blir den här gången!

Här kommer en presentation om mig själv, av mig själv;

Vem är jag? Mitt namn är Maja, som jag ibland stavar med bokstaven Y. Jag är 19 år och är bosatt utanför Stockholm. Vad gör jag? Just nu "jobbar" jag som dagmatte åt 2 fina labradortjejer mån-fredag. Jag är även medryttare på en väldigt fin kallblodstravare vid namn Aaby Glans, som jag är hos officiellt 1 dag i veckan men ibland mer och har varit det i över 2 år. Utöver mitt djurintresse är fotografering något som jag håller kärt, dock inget jag satsat på som jobbkarriär utan endast har som hobby. Varför valde jag att starta en blogg? Största anledningen är väl att jag älskar att skriva och att dela med mig av vad jag gör, tänker och allt däremellan. Något du undrar just precis nu och inte fått svar på? Då är det bara att fråga på! Ingen fråga är för dum och (på gott och ont) är jag en allmänt öppen person som är villig på att svara på det mesta.


​Oktober 2016, Jag och Aaby Glans, Foto: Mamma

Likes

Comments