Header

Beauty & Fashion, Daily, Outfits, Photos

Rock & Blue’s vinter jackor tycker jag verkligen är dem snyggaste vinterjackorna. Dem sitter precis som man vill att dem ska göra, värmer en och har en mycket fin och varm päls på luvan.
Perfekt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Först så måste jag be om ursäkt för så dåliga bilder, men jag var så distraherad av festen och därför så här. Men måste ju säga att denna dagen varit en riktig succé. Hon blev så överraskad och glad och det värmde verkligen hjärtat. Vi lyckades verkligen med allt på kort tid.

Vi delade upp oss, några fick ta dekoration andra mat och tårta, jag och Nivin fick ta hand om att distrahera födelsedagsbarnet. De va så svårt då hon hela tiden var nyfiken och frågade om vad resten av vår tjejgrupp hade för sig.

Men jag är jätte nöjd och glädjer mig verkligen att vi lyckades göra hennes födelsedag till den bästa.

Nu är jag och Nivin påväg hem till henne för vår photoshoot. Trodde att jag egentligen skulle vara helt slut efter allt men har så mycket energi vilket är perfekt.

- M

Likes

Comments

Daily

Godmorgon.
Startade dagen med en god kopp kaffe och en sockrig kanelbulle. Är dock väldigt trött idag, då jag sovit dåligt och inte fått ordentligt med sömn. Bortsett ifrån att jag är trött så kommer det ändå att bli en rolig och härlig dag med mina vänner. Har sett framemot denna fredagen då jag och mina vänner haft lite olika saker planerade och självklart så ska jag dela med mig av våra planer.

Vi ska först börja med att gå och äta tillsammans ( det är en självklarhet med oss ).
Senare efter det så ska vi iväg och shoppa för att vi ska göra en liten överraskningsfest till min vän som fyller 18 år. Det kommer verkligen att bli så kul att få se hennes ansiktsuttryck när hon blir överraskad. Efter festen så kommer nivin hem till mig för att göra en liten photoshoot. De blir dock en mycket sen photoshoot då vi kommer hem gasnka så sent efter festen, får väll se hur jag klarar mig.

- M

Likes

Comments

Haha rätt så dålig kvalite på bilderna i detta inlägg men det är ganska självklart då dem är tagna med snapchat.

Min morgon började med ett litet träningspass på morgonen. Riktigt skönt att träna på morgonen och bara samla ihop energin för dagen.

Nu är jag påväg till skolan och ska börja med en svenska lektion. Har en presentation som jag ska redovisa idag som handlar om kroppsideal. Jag är verkligen sämst på att redovisa och blir så sjukt nervös så jag får ladda upp och hoppas på det bästa

❤️

Likes

Comments

Daily

Först så måste jag be om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag. Har haft en liten deppig tid, men det börjar äntligen bli bättre. Nu ska jag verkligen försöka att blogga mer, mår faktiskt bättre av att blogga då jag har något roligt att syssla med, och de får mig även att komma bort ifrån annat som pågår.

Idag har varit en rätt så skön och lugn dag. Fick en sovmorgon då mina lektioner var inställda, super skönt. Vaknade upp rätt så sent, ungefär runt 12.00 tiden och vaknade upp med ett sug efter espresso house Chai Latte. Jag och Nivin ( bästa vännen ) åkte då iväg till Malmö centralens espresso house, där är det ganska så mysigt, fick då äntligen min chai latte!

Nu är vi och äter på pizzeria, vi beställde en gryta med kyckling, champinjoner och ost. Den är så god och jag rekommenderar verkligen detta trevliga och goda restaurangen.

Så om ni någon dag åker in till Malmö så måste ni pröva Malmös Lazzio Pizzeria

- M

Likes

Comments

Daily, Photos

Godmorgon! Tråkigt väder idag så det drar automatiskt ner på humöret, men jag är positiv ändå. Dagen började med en kopp Chailatte på espresso house. Som ni ser på bilden längst ner så säljer Gina Tricot super söta alfabet halsband. Med halsbandet så får man tre söta ord som hör till bokstaven på halsbandet, som till exempel på bilden så är det bokstaven ''I" och de tre fina orden som kom med den bokstaven var: Independent, Inspiring och Intelligent. Nu är jag påväg till skolan och ska ha naturvetenskap som första lektion... usch!


Likes

Comments