Header

Daily, Photos

Godmorgon! Tråkigt väder idag så det drar automatiskt ner på humöret, men jag är positiv ändå. Dagen började med en kopp Chailatte på espresso house. Som ni ser på bilden längst ner så säljer Gina Tricot super söta alfabet halsband. Med halsbandet så får man tre söta ord som hör till bokstaven på halsbandet, som till exempel på bilden så är det bokstaven ''I" och de tre fina orden som kom med den bokstaven var: Independent, Inspiring och Intelligent. Nu är jag påväg till skolan och ska ha naturvetenskap som första lektion... usch!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Daily

Att avsluta ett förhållande är aldrig kul. En del avslut är hårdare än andra, och ibland under vissa omständigheter inte hårda alls beroende på hur förhållandet sett ut. Ibland kan man tycka att ett avslut är för ens egna bästa, och ibland tycka att det är det värsta som kan hända en. Jag själv var nyligen med om ett avslut och ska vara helt ärlig och berätta att det nog kan vara det värsta som hänt mig under mina 18 år. Han var min första kärlek den första jag sa '' jag älskar dig'' till.

Jag kan minnas första dagen då vi fick ögonkontakt med varandra, vilket var samma dag som han valde att ta kontakt med mig och starta allt. Jag kan minnas varje konversation vi haft tillsammans, varje gråt och varje skratt. Jag minns hur vi nästan varje natt kunde sitta uppe till kl 6.00 på morgonen bara för att vi inte ville säga godnatt. Jag kan minnas hur vi varje dag berättade för varandra hur mycket vi älskade varandra och lovade att aldrig lämna varandra vad som än skulle hända.

Sorgligt nog så tog det här slut och minnen förblir minnen som kommer bli bortglömda precis som våra löften till varandra blev.

Anledningen till varför det tog slut är komplicerat. Men när man ständigt börjar bli arga på varandra och börjar bråka och aldrig riktigt löser ut problemen, utan istället försöker strycka över det och glömma, det tär till sist på förhållandet. Och det var vårt problem. Vi kunde ha ett stort bråk om något och istället för att lösa det så bråkade vi vidare tills vi till sist inte orkade mer och bara ''glömde'' det för att vi inte orkade diskutera det mer och komma fram till en lösning.

Han lämnade mig för att han inte kunde ta detta mer, han mådde dåligt av att vara med mig då vi ständigt bråkade om allt möjligt. jag förstår honom och måste acceptera hans beslut även fast jag nästan varje natt tittar tillbaka på våra bilder, tänker tillbaka på gamla minnen och gråter mig själv till sömns.

För mig känns det som att jag aldrig kommer kunna gå vidare ifrån honom. De känns som att från sekunden som han drog sig ur så saknades något i mitt liv. Han gjorde mig hel, har aldrig varit så glad eller mått så bra i mitt liv som jag gjorde när jag var med honom och nu känns det så ensamt, tomt och mörkt. Även fast jag har alla mina underbara och stötande vänner som jag verkligen älskar och aldrig hade kunnat klara mig utan så är det fortfarande så svårt att alltid försöka vara glad när jag egentligen bara vill gråta.

Anledningen till varför jag skriver detta inlägget är för att jag skriver ut alla mina känslor och mår bättre av att få ut det såhär, men även för att ifall de finns någon där ute som går igenom samma situation som mig så ska dem veta att dem inte är ensamma om det. Någon dag så kommer jag att gå vidare och må precis lika bra som jag gjorde med honom fast utan att behöva hans närvaro, när den dagen kommer vet jag inte, men jag är villig att försöka tills jag kommer fram till den dagen och jag längtar redan.

- Maya S Mansi

Likes

Comments

Contains affiliate links Outfits, Beauty & Fashion, Collage, Inspiration, Shopping

Nu är hösten här och jag älskar att ha på mig stickade tröjor under denna tid. Jag tycker att dem är så snygga och även värmer en när det börjar bli lite små kyligt ute, så det är ju ett plus. Här är några stickade toppar ifrån olika butiker som jag tycker är super snygga!

Likes

Comments

Daily

Idag har det varit en lite småjobbig dag faktiskt. Jag vaknade upp och kände mig lite sjuk men valde att göra mig i ordning och gå iväg till skolan ändå, då jag känner att jag måste ge allt när det kommer till plugget nu under sista året i gymnasiet. Var helt slut när jag kom tillbaka hem senare efter 8 timmars skola. Så nu ligger jag och vilar, dricker en kopp med te och tittar på en gammal favorit serie "gossip girl". Får se om det blir någon skola för mig imorgon

- Maya S Mansi

Likes

Comments

Daily

Dagen började med en mysig frukost med Nivin på espresso house i emporia. Vi hade både två sovmorgon och valde att utnyttja våran lediga timma. Vi käkade varsin '' kyckling hickory bagel'' och drack en iste dricka som heter '' White Cherry''. Rätt så gott var det, snart tar vi bussen till skolan för att påbörja våra gymnasiearbeten.

- Maya S Mansi

Likes

Comments

Outfits

Svart kappa - vero moda
Svart of-shoulder topp - bik bok
Svarta jeans - Gina tricot
Sneakers - Nike
Solglasögon - Gina trivot
Klocka - ur & penn

Likes

Comments

Daily, Photos

Det är en halvklar fin dag i Malmö. Nu är jag påväg mot emporia med min bästavän Nivin. Får se vad som hittas på där, tror dock de blir lite shopping och käk

-M

Likes

Comments