View tracker

Jag har under detta år ungefär blivit sååå intresserad av kläder och älskar att sitta på internet och nästan drömma mig bort i snygga kläder som jag tyvärr inte kan köpa. Något som jag fastnat för just nu är klänningar och vill nästan att hela min garderob bara ska bestå utav klänningar men tyvärr är inte det den rätta årstiden...


Ni hittar klänningarna här http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/kl%C3%A4nningar/miss-selfridge-200432/belted-wrap-dress-352435-1126/ och här http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/kl%C3%A4nningar/topshop-200920/belted-wrap-mini-dress-352158-5938/

Något som jag även fastnat för är dessa extremt populära skor, nämligen overknees. Dessa är sååå snygga och jag har även ett par själv som jag älskar sååå mycket. Tycker att de funkar till typ alla slags outfits och till klänningar är det så snyggt!Och här hittar ni skorna http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/skor/boots/nly-shoes-427/flat-thigh-high-boot-429160-14/

​Som ni ser är allting från Nelly.com och det är en av mina personliga favoritsidor. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har varit en skitdag och allt började egentligen när jag gjorde mitt matteprov. Alla i våran klass fick göra om matteprovet för att vi skulle visa att vi hade lärt oss något (var inte med när vi fick informationen då jag faktiskt gjorde det matteprovet vi gjorde om idag).

Allt gick jättebra och jag kände mig nöjd och lämnade in. Har alltid haft det ganska enkelt för matte så tyckte att detta var hyfsat lätt ändå. Efter lektionen så pratar jag och en av mina närmaste tjejkompar + en klasskompis med våran lärare varav han säger typ vad svaret var i tiopotenser (för er som inte jobbat med detta än så orkar jag inte förklarar, ni får lära er sen) och jag inser då att jag har tänkt helt rätt i uträkningarna och allt men så fort jag ska omvandla till grundpotensform gör jag fel och tänker på något sätt fel i min hjärna.

Jag sätter höga krav på mig själv i matten för att jag vet att jag kan. Vilket gjorde att detta för mig blev jättejobbigt och jag var sååå besviken på mig själv efteråt. Visst, det är 1 matteprov. Men grejen är att jag egentligen kan detta, men av någon anledning så blev det fel. Efter det så blev allt bara fel. 

Det är viktigt att lära sig att inte alltid lyckas och att man sen kan leva vidare med det, något som jag måste jobba på då jag sätter höga krav på mig själv för att jag vet att jag kan prestera egentligen. Jag vet inte riktigt hur man går vidare från det så jag har absolut inget tips. Men det är nog viktigt att man lär sig att det inte gör någonting om det händer ibland, livet går vidare ändå. 

Likes

Comments

View tracker

Igår när jag kom hem från skolan pratade jag i telefon hela kvällen typ. Jag älskar att prata i telefon med mina vänner då jag tycker det är väldigt mysigt och att det ibland tar för lång tid att skriva om man vill berätta något. Sitter ofta i någon timme minst och pratar i telefon, såå mysigt!

Just nu har vi väldigt mycket plugg i skolan och jag blir väldigt stressad. Det är ett prov här och ett prov där och det finns alltid något att plugga på när man kommer hem. En dålig vana jag har dock är att jag gärna sätter mig framför min dator och kollar på youtube och efter jag sett allting som jag missat så går jag in på Netflix och kollar någon serie som jag börjat följa eller kollar om en serie. Inte bra alls. 

Nu ska jag iallafall sätta mig och plugga so en stund då vi har prov i det imorgon, det handlar om samhällsekonomi vilket jag tycker är ganska roligt men det är väldigt mycket att kunna och många krångliga ord som gör att man måste plugga och gå igenom allt igen så att man har koll. När jag känner att jag kan so:n är det bara att sätta sig med no:n och jobba med instuderingsfrågor där eftersom vi har prov på torsdag nästa vecka och det är alltid bra att vara ute i god tid att plugga. 

Vill börja träna också eftersom jag inte går på någon som helst sport men när det blir vet jag inte. Har inte riktigt motivationen för att göra det heller men vet att jag mår mycket bättre när jag rör på mig. 

Likes

Comments

Om cirka 3 veckor ska vi ha prao. Vilket ska bli väldigt roligt samtidigt som jag inte vet vart jag sak praoa.

Jag är väldigt intresserad av att bli advokat när jag blir äldre, vilket även är som en slags dröm för mig och vill därför gärna praoa på något ställe där det finns jurister eller advokater. Ringde runt till 2 olika advokatbyråer i måndags för att kolla om jag kunde få praoa där men just de 2 ställena tog inte emot praktikanter just nu..

Segt, men aja. Jag kämpar på ändå! Mamma berättade att hon hade en kompis som jobbar på ett ställe där det finns jurister så jag mejlade henne men hon har inte svarat. Så imorgon ska jag ringa runt lite och kolla om jag kan få praoa någonstans. Hoppas på det bästa


Likes

Comments