Idag började skolan igen, gick bra men tyvärr så börjar det redan bli mycket saker att göra i skolan. Men det ordnar sig nog, bara att planera & fokusera. Jag är dock inte en bra planerare när det gäller att planera skolan hemma. Är jag där kan jag planera det men inte när jag kommer hem, allt annat blir då extremt mycket mer intressant, haha.

Eftersom mina föräldrar är skilda så bor jag varannan vecka hos mamma & varannan vecka hos pappa. Har mina 2 älskade katter hos mamma & saknar dom sååå mycket. Här är 2 bilder på min ena katt.

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade kom mamma in i mitt rum med frukost på sängen, så mysigt & lyxigt! Älskar verkligen att äta frukost på sängen i mörkret och kolla på youtube.

Nu har jag gått ner & satt mig i soffan med en av mina älskade katter. Båda katterna är såå mysiga, men den minsta är verkligen så söt när hon väl inte har för mycket energi.

Likes

Comments

Idag har jag varit med en kompis, det var såå mysigt! Hon åkte hem till mig & jag gick och mötte henne vid bussen, det var såå kallt ute eftersom vintern kommit tillbaka igen & jag frös sååå mycket, även fast jag hade allt varmt man kan ha på sig.

När vi sedan kom hem till mig så gick vi upp på mitt rum och pratade samt spelade spel. Vi åt och spelade Wii typ resten av dagen. Älskar att spela Wii, så mysigt & roligt!

Vi bestämde oss sedan för att åka till hennes ort, då vi inte bor i samma utan olika men vi går i samma skola. Vi åkte då dit & sen träffade vi lite andra kompisar & bara hängde.

Hoppas ni hade en superbra dag också!

Likes

Comments

Äntligen är 2017, som jag längtat! 2016 var inte ett år för mig, mycket jobbigt & dåligt hände samtidigt som det även hände en del bra grejer, skulle jag få chansen att spola tillbaka året hade jag inte gjort det.

Men nu är det ett nytt år, vilket egentligen inte är någon skillnad, klockan slog från 23.59 den 31 december 2016, till 00.00 den 1 januari 2017. På något sätt känns det ändå som man bara lämnar allt bakom sig.
Jag är iallafall väldigt glad över att det är ett nytt år & hoppas på ett extremt bra år!

Likes

Comments