God morgon från en helt annan Maya!
Efter gårdagens inlägg så satte jag mig direkt och började läsa en bok jag fick i present av min skola när jag vann pris för att vara "årets jurist". Boken heter "5 sekunders regeln" och handlar om hur man kan förändra sina liv till det bättre genom att endast börja använda en enda regel. Jag läste snabbt igenom 30 sidor där författaren, Mel Robbins, bland annat nämnde sitt TED Talk som fått över 20 miljoner visningar. Nyfiken som jag är sökte jag upp det, tryckte på play, hämtade mitt anteckningsblock och antecknade ivrigt alla kloka ord hon sa under dessa 20 minuter. Jag läste några sidor till av boken och kände mig sen mer motiverad än NÅGONSIN. 
Resten av timmarna spenderade jag åt att skriva ner mina mål, saker jag är bra på, egenskaper som jag gillar hos mig själv, saker jag vill förändra​ osv osv. Sen var det bara att börja. Jag tog tag i saker som länge legat och skavt i huvudet och satte upp strategier och delmål. Jag satt uppe och jobbade enda till 23 igår kväll och 

Gillar

Kommentarer

Hejsan änglar <3
Jag sitter i skrivande stund och försöker planera det kommande året. Jag försöker komma fram till vad det egentligen är jag vill med livet och det är ju den klurigaste gåtan av dom alla. Det finns så mycket saker som jag vill göra men försöker ändå se rimligheten i det hela. Vilka drömmar som går att uppfylla inom närmsta framtid och vilka som kräver mer tid.
Nu efter att jag kom hem från Litauen har jag i alla fall insett hur mycket jag gillar att upptäcka nya platser. Det ger mig så mycket energi och det väcker en gnista inom mig. Därför vill en del av mig bara ut och upptäcka världen. Resa runt. Möta nya kulturer och nya människor.
​Samtidigt så finns det en del inom mig som söker efter någon form av trygghet. En liten röst som säger åt mig att jag  borde skaffa mig ett 7-17 jobb som ger mig en stabil ekonomi och en rutin på vardagen. Å andra sidan är en sån vardag så långt ifrån det jag egentligen vill. Jag älskar det jobbet jag har nu (blogg/instagram/youtube) just eftersom jag aldrig har känt mig så fri som jag gör just nu. Fri att göra vad jag vill, när jag vill. Fri att boka en sista minuten resa och fri att planera min dag just efter mitt mående och mina behov. Den friheten älskar jag. 
Men samtidigt vill jag belysa att detta jobb inte är en dans på rosor. Som jag sagt så många gånger tidigare så är det väldigt ensamt och det gäller verkligen att sysselsätta sig själv och att trivas i sitt eget sällskap. I mitt fall får jag dessutom kämpa för att ​få ihop det ekonomiskt. Hade jag bott själv så hade jag nog inte klarat mig på att endast arbeta med detta vilket bygger upp en inre stress hos mig. 

Ja, ni märker ju. Det är en riktig oreda i mitt huvud just nu. Tampas mellan drömmar och måsten. 
Ska försöka klura ut livets gåta nu under helgen. Önska mig lycka till :-)​


Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Hej kära ni<3
Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en fin vecka än så länge!
Jag och min vän Jessica har kämpat på varje morgon med crossfit träning. Jösses vilken träningsvärk jag börjat få nu. Vaknade upp idag helt mör i kroppen haha.. Men älskar det! Känns skönt att vara back on track med träningen nu efter en vecka utan! Har dessutom varit på galet bra humör hela veckan. Börjat varje morgon med att dansa och sjunga till gamla hits. Tänk om någon hade sett det HAHA............

Efter dagens träning åkte jag in till Stockholm för att möta upp Linn och Johanna på en lunch på Eataly. Detta är två helt underbara tjejer som jag precis lärt känna och dom är så härliga! Älskar människor som GER energi. Sånt är viktigt för mig<3
Vi tog varsitt glas bubbel, åt pasta och snackade skit. Sånt borde man göra oftare såhär mitt i veckan :-)

Såhär såg jag ut! Man får ju passa på att fota lite när man är i stan och umgås med människor inom samma bransch, hehe.
Skor- Balenciaga // Byxor- H&M // Blus- NA-KD Länk HÄÄR (adlink) // Väska- Gucci

Efter eataly gick vi till Café Saturnus och tog in varsin kaffe och fikabröd. Här har dom typ Sveriges största kanelbullar så om ni har vägarna förbi borde ni absolut gå in hit på en fika. Där satt vi någon timme innan tjejerna tackade för sig och jag blev kvar.
Har nu suttit här och jobbat effektivt under två timmar och kommit fram till att jag verkligen älskar att jobba på cafén. Blir så motiverad när jag har människor runt omkring mig. Vissa fikar med vänner, andra sitter i möten. Älskart.
Nu ska jag fortsätta jobba en timme till. Sen ska parnevikskusinerna mötas upp hos Peg och Filip för sushi och häng. Har skrivit det tusen gånger förr men är verkligen så himla tacksam över vår sammanhållning i släkten. Dom är mina bästa vänner i vått och torrt<3
Xxxxx.

Gillar

Kommentarer