Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag sitter i min säng och dricker cappuccino. försöker lära mig att dricka kaffe men det enda jag tycker är gott än så länge är cappuccino.
Jag är sjuuk, har hostat hela jävla natten och dagen så jag var hemma från skolan. Men sedan bestämde jag mig för att följa me min morsa till affären för jag gillar att välja va vi ska köpa liksom, och så typiskt som det kan bli så möter jag min lärare påväg hem och har en cigg i handen. Ja ba "ja e sjuk men ja röker alltid ändå..." ja kände mig som en lögnare.. Men skitsamma.
Fan va nice det skulle va just nu att ligga på en strand i Jamaica.
/Lova

Likes

Comments

Ibland skriver jag inlägg, sedan raderar jag dem. Hmmm spännande..
Den här sommaren e typ över nu om några dagar och jag tyckte först att det sög men å andra sidan så går det mot bättre tider. Nu är jag närmare nästa sommar som kommer bli den bästa i mitt liv, så jag längtar och det kommer jag att göra varje dag. Så det här året kommer att gå långsamt :/.
Det bästa jag har gjort den här sommaren var att vara i Grekland. Jag var där i en vecka (alldeles för kort tid) men jag hade faktiskt skitkul och det hände massa saker. Jag har inte så mycket bra bilder därifrån, mest suddiga bilder från kvällarna/nätterna.


/Lova

Likes

Comments

Jag tycker att brunt hår är så jävla snyggt, alla passar fan bäst i brunt hår

/Lova

Likes

Comments

Det är fett snyggt när killar har långt hår i en tofs lite fettigt haha.
Jag har en crush på en snubbe i en mataffär som jag har smeknamnet "Tarzan" på och han hade så, lite fett hår smetat bakåt i en toffs och så upptäckte jag för en stund sedan att han har klippt håret kort:(.. Blir inte samma kille buhu.. Synd för de e fett snyggt
/Lova

 

Likes

Comments

bio i heron city

 

Likes

Comments

Jag pratade med min mormor i telefon och vi pratade om när hon var i min ålder och hur annorlunda det var då, då cyklade man till varandra och cyklade till sjön och om man skulle ringa gick man till en telefonkiosk och stoppade i några öre och bilarna var så mysiga. Inget var så stressigt som det är idag, det fanns bostäder, jobb osv osv ingen jävla stress eller press på en man kunde ba chilla o ta det lugnt och leva och inte ta allt så seriöst.Och så gick man ut och dansade och killarna "bjöd upp till dans" haha låter så mysigt. Jag önskar att jag levde på den tiden, det var på typ 60 talet.....åååh det är min största dröm att leva förr, 70 talet e också nice. 
Det är synd att allting är så stressigt idag och att allt ska tas så seriöst osv..

 


hittade ingen perfekt passande bild
 

/Lova

Likes

Comments

 Fan jag kollade på inlägg jag skrev för bara några månader sedan och fan vad jag har förändrats känns det som. Nu när jag ser det tänker jag typ "vafan har jag skrivit det där?"

Men det vad inte det jag skulle säga.
Fick det här paketet av pappa för jag blev så fascinerad av det. Nyårs utgåva. Hah Jag tycker den va jävligt cool iaf
/Lova 

Likes

Comments


                             

LaverMaver™

Likes

Comments

- Jag är/blir aldrig 100% nöjd med något, och då gäller det allting, livet, tillvaron, saker man gör/gjort eller mig själv

- Måste helst ha något att se fram emot, annars orkar jag inte göra någonting

- Blir väldigt lätt irriterad på allt och alla, finns 2 undantag dock

- Är jävligt mörkrädd och rädd för saker som inte finns

- Har massor med tvångstankar osv och fobier, väldigt störande

- Jag röker (Y)

- Är rädd för hajar

- Jag har har haft navelpiercing 2 gånger men de stöttes ut
- Jag älskar hiphop/rap, speciellt eminem såklart, har en flagga med honom i mitt rum haha och ett linne fast de sakerna har jag inte köpt själv

- Hatar att lägga mig, men nu måste jag fan göra det har matte och jobb imorrn
 


/Lova

Likes

Comments