Gissa vem som har haft kontakt med en bloggportal för träningsbloggar och ska bli premium bloggare där? Jo jag 😁
Länken till min nya blogg kommer imorgon! Hadee (kommer fortfarande vara kvar här också...) :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bloggen har inte riktigt varit det jag (eller Maya) har tänkt på de senaste dagarna och just därför har den blivit lite lidande. Idag är jag hemma från skolan dock, mår inte sådär jätte bra, men håller tummarna att jag snart är på fötterna igen så jag får gymma och rida 😁 Haha denna bilden är såååå gammal nu, men gillar den fortfarande för är ju brun 💁

Likes

Comments

Goddag fina läsare. Gårdagen var riktigt bra då jag spenderade den med min fina pojkvän, och det bästa sättet att "fira" 8 månader tillsammans som vi "fyller" idag var att vakna upp i hans armar. Bästa känslan i världen.

Idag tänkte jag ta det lungt, gå runt i mina mjukiskläder och titta på serier. Blir nog liite plugg också i med att jag har ett arbete som ska in imorgon. Får se om jag hittar på något annat... Puss!


Likes

Comments

Nu ska jag till gymmet, benpass står på schemat och Felicia hänger med. Sedan åker jag till Åsa (med hunden) för att passa min lillebror och vi kommer väl spela en massa spel och äta godis hela kvällen 😘


Likes

Comments

Uppdaterar detta inlägget lite för kändes en aning tomt med bara ett ord. Efter jobbet skjutsade mamma mig till en kompis och där spenderade jag resten av kvällen. Hoppas ni hade en bra fredag 😃

Likes

Comments

Kom hem från gymmet för en stund sedan, blev ett långt gympass med Felicia! Nu sitter jag med min lillasyster och ska spela sims 😌 Världens mysigaste spel. Imorgon ska jag jobba sedan får vi se vad som händer efter det!

Likes

Comments

Ska ta blodprov till en sak och sen drar jag till skolan. Taggar inte prov... Ha en bra dag! Puss!


Likes

Comments

Beställde hem ett par byxor från freddystore.se som bidrar till att forma både rumpa, midja och framhäver det bästa av din kropp. Låter ju inte alls fel eller hur? Kan också säga nu att det är de skönaste byxorna någonsin (känns som jag inte ens har på mig några) och att alla tjejer borde ha sådana här. 

Likes

Comments

Idag är en sådan dag som är rätt bra ändå, kanske inte just nu för är tvungen att plugga in hur Sverige styrs på grund av Samhälls provet som kommer i veckan. Men mamma har hämtat mina nya byxor, min pappa fyller år och jag ska få rida Quinnie om en liten stund, kan ju inte bli bättre. 😍

Likes

Comments

Godmorgon!! Just nu sitter jag i bilen på väg till sjukhuset. Det är inget som har hänt, det är bara ännu ett återbesök hos en av mina 100 läkare. Idag ska jag till min lungläkare för förra veckan ringde dom och sa att vi måste komma idag och att det var viktigt. Jag har ingen aning om vad dom har att säga men jag hoppas på det bästa.


Av att växa upp i sjukhuslivet har jag lärt mig väldigt mycket, men det viktigaste jag lärt mig är att vara positiv. Oavsett vad.

Puss!!

Likes

Comments