Hej vänner! Jag har haft en riktig lugn start på dagen. Sitter just nu och ser hur regnet bara väller ner!! Jag som hade en del planerat idag men lite regn ska i alla fall inte få stoppa mig! Ska alldeles strax åka iväg för att träna och efter det åker jag till mamma för att umgås lite. Min midsommarhelg har annars varit bra. Hur har ni haft det?

Idag kommer jag att lägga mycket fokus på magen och benen! Det jobbigaste jag vet är att träna magen... i alla fall nu när jag inte har lagt ner så mycket tid på att träna magen den senaste tiden. Känner mig så svag och varje övning tar kål på mig haha men man måste ju älska träningsvärken efteråt. Bland det bästa som finns! För att uppdatera er lite så har jag hamnat på sidospår när det gäller kosten och träningen!! Så here I am again. Jag vill inte tänka på allt det här med att komma tillbaka till mitt gamla jag och få tillbaka min självkänsla som ett kortsiktigt mål. Det är så lätt hänt att bara tappa det och ge upp. Så istället för att tänka på hur mycket jag har kvar försöker jag tänka på allt jag har klarat av! Det finns verkligen inga snabba lösningar heller... det är bara att fortsätta kämpa och jobba hårt för det jag vill uppnå en dag 🌸

Något som jag brukade köra på för längesen var att inte äta något efter klockan åtta på kvällen och endast dricka vatten. På så sätt ger man magen en chans att vila och det fick mig såklart att dricka så mycket mer vatten. Om jag verkligen var hungrig någon kväll så åt jag alltid en frukt! För att hjälpa kroppen ännu mer drack jag ibland även ljummet citronvatten. Ska köra på det här nu i en månad så får vi se hur min kropp reagerar. Missförstå mig inte nu. Jag kommer inte på något sätt att hoppa över måltider. Det är på kvällen jag äter som mest onyttigt så om något hjälper den här strategin mig att låta bli! 😄

Start 27/6-2017

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allesammans 🌟 Den här morgonen ville jag göra en lite godare frukost så det fick bli nyttiga bananpannkakor med havre. De blev mycket godare än vanliga bananpannkakor utan havre och mycket mer mättande! Jag har annars inget planerat för resten av dagen. Vaknade rätt så sent och har bara degat i sängen haha. Så bokade in mig på ett bodypump pass som dessvärre är fullbokat just nu så får hoppas på en reservplats!

Du behöver:

1 dl havre
2 bananer
2 ägg
1 dadel
kanel
kokosolja (för stekning)

Gör såhär:

Mjuka upp bananerna med fingrarna innan du skalar dem. Det gör det lättare att mosa bananerna med en gaffel i skålen! Mixa ihop alla ingredienserna. Hade förresten bara en dadel kvar här hemma haha men det räckte gott och väl för den sötman jag var ute efter. Hetta upp en stekpanna och använd kokosolja vid stekning! Pannkakorna kan du äta med lite allt möjligt som alla sorters bär, honung eller krossad mörk choklad. You choose!

Likes

Comments

De här stilsäkra och efterlängtade skorna har jag införskaffat nyligen 🌸 Perfekt klackhöjd för att kunna ha både till vardags och fest! Har inte haft chansen att använda dem än men åh så jag längtar 😄 Ni hittar de här!

Likes

Comments

Follow me on instagram @mayansfashion