Header

Alltså åhhh dessa väskor! Detta är verkligen drömmen rakt av. Väskorna kommer från Gucci, givenchy, Chanel och Louis vutton! Helst skulle jag viljat ha den nude rosa väskan från Louis vutton men dom andra går precis lika bra hihi! Många youtubers samt bloggerskor har köpt Louis vutton väskan och jag är såååå avis! Men när jag blir äldre så hoppas jag att jag verkligen köper någon av dom. Väskor är verkligen min gjej! XOXO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag träffade jag min vän leah! Vi hade inte träffats på ett väldigt långt tag. Först så bakade vi några cupcakes och sedan fotade vi lite till våra bloggar! De är några av bilderna som ni ser här. Leah är verkligen duktigt på att fota o sådant. Vi hade verkligen världens mysigaste dag. Hennes blogg heter kibiki kika gärna in den. Och imorgon är det skola, jag är verkligen jätte inte taggad men vissa saker måste man bara göra. Xoxo Bye

Likes

Comments

Senaste dagarna har varit så soliga! Personligen blir jag mycket gladare och piggare av solen tillskillnad från snön! Igår var jag och min fina vän Josephine på vår landställe! Vi grillade, fotade lite och kollade på film! Vi hade helt enkelt världens mysigaste dag!

Men om vi ska prata om något annat kan jag berätta att jag har litteraly no Idea vad jag ska skriva om här på bloggen, ni får jättegärna ge mig tips! Antingen här eller på mina sociala medier.

Snapchat: Mayanicholas
Instagram:Maya_nicholas

hoppas alla har en fortsätt trevlig helg, xoxo

Likes

Comments

1. Den första är en kjol från lager 157! Denna är sjukt snygg till sommaren. Har dock inte hunnit använda den än men längtar verkligen! Den kostar 130kr.Vilket är ett ganska rimligt pris.

2. Detta är då en väska från socrett! den är också sjukt fin och praktiskt! Den kostar 450kr men är helt klart värt det.

3. Det sista är då en skinnjacka från chiquelle. Denna är verkligen jätte fin och passar perfekt till alla outfits. Denna kostar 699kr!

Inte världens bästa bilder men förhoppningvis blir det bättre framöver.

Likes

Comments

Åh ni vet när man längtar tillbaka till något så mycket? det gör jag med denna Stockholms resa. Bilden är alltså en resturang i Sture gallerian som vi käkade lunch på! Att gå runt i centrala Stockholm o shoppa är verkligen en all time favorit. tänkte börja blogga igen, verkligen bara för att jag tycker att det är intressant och kul. man kan ju inte alltid bry sig om vad andra tycker, ibland är det bara att köra! Byeee

Likes

Comments