Där satt vi och kysstes. Jag var lyckligare än någonsin. Hade lite skuld. För att du var med mig. Men vi kysstes och helt plötsligt lös din mobil upp. Hon skrev. Såg inte vad. Eller vad de handla om. Men jag han se din bakrund. Det var en lång kärlekstext det var ett långt sms. Han inte läsa vad det stod mer än "du är min scooby och jag är din shaggy". Någon annan stans stod det "älskar dig min prinsessa". Jag antog att det var en kärleksförklaring till henne. Du skrev hur du kände för henne. Det var flera sidor långt. Du hade skrivit och skrivit.
Du såg att jag titta. Du fick panik. Du sa att jag inte fick läsa. Jag sa att det redan var försent med gråten i ögonen. Du fråga varför jag grät. Du bad mig läsa igen. Jag såg vem du skulle skicka till. "Min maysi".
Det var till mig. Du hade skrivit i veckor. Du ångrade att du lämna mig. Du ville ha mig.
Jag vaknade. Det var en dröm. Du ville inte alls ha mig. Det är henne du vill ha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kanske bara över tänker allt.
Men med dig var det så lätt. Det är det inte nu. Jag jämför med oss. Kommer det någonsin kunna bli så bra med någon annan.
Trots att vi spenderade mer tid på att bråka än att diska. Trots att vi skrek. Vi var på riktigt. Vi var äkta.
Varför jämför jag varje egenskap med dig. Jag kanske bara letar efter dig i alla. Jag kanske endast vill ha dig tillbaka. Mitt undermedvetna vill ha dig. Leva om alla bråk. Starta nya. För att vid slutet av dagen bli omfamnad av dig. Bli älskad av dig.
Tänk om jag skulle få en sista natt med mig. I din lägenhet. I din fina lägenhet där ingenting matchade. Mer än oss. Vi hörde ihop. Tyvärr behövde jag dig mer än du behövde mig. Livet kanske bara är så. Vissa pussel har för många bitar medan ett annat behöver dom bitarna för att klara sig.
Jag tror du sökte efter mig i andra. Du kanske inte ville ha mig. Men någon likadan. Jag kanske tyngde dina vingar. Medan någon annan låter dig flyga.

Likes

Comments

Jag minns inte ens mina tankar men jag minns känslorna.
Jag ville bara bort. Bort från allt. Bort från hela världen.
Jag förtjänade inte glädje. Inte lycka. Och inte kärlek.
Jag hade ingen att ta hand om mig. Vem skulle? Jag hade ingen. Knappt någon vän. Kanske någon.
Jag ville göra allt för att komma bort. Dämpa ångesten. Jag testade. Det funkade ej. Jag testade igen. Och igen. Testade olika sätt. Jag blev räddad varje gång.
Allt jag ville var att inte känna något alls.
Jag minns en av nätterna. Jag satt i duschen. Höjde volymen mer och mer. Ville inte ens höra mig själv gråta. Det varma vattnet brände mot min rygg. Alla tankar i mitt huvud. Alla planer. Hur skulle jag komma bort? Hur kunde jag fly från min smärta.
Mina ångestfyllda nätter försvann aldrig.
Men mina tankar försvann.
Mina starka känslor blev svagare.
Men jag blev starkare.
Allt kanske bara var mitt fel. Var jag som orsakade det? Var allt bara mitt fel. Kunde så mycket vara bara mitt fel? Det får jag nog aldrig svar på.

Likes

Comments

En sån där dejt du vet. Där allt är planerat. Allt från vilka blommor det är. Vart dejten är. Vad ni gör. Till vilken mat som serveras. Allt är planerat i minsta detalj.
På just den där platsen så är det bara ni två. Ett ensamt ni. Ingen som stör. Bara ni två. Tänk er att runt er går solen ner. Kanske har den redan det och det är stjärnklart. Det kanske till och med är soluppgången ni tittar på.
Maten du får kanske endast är jordgubbar och vin. Men just då. Just i den sekunden är det allt du vill ha. Det kanske är uppdukat med din favorit mat.
Ni sitter vid stranden och kollar ut över vattnet. Eller uppe på en kulle och ser på staden som är tom och knäpptyst.
Ni skrattar och har kul. Pratar om allt och inget. Inget existerar mer än ni. Bara ni. Inga andra. Ni vill aldrig att det ska ta slut. Natten ska vara för alltid.
Ljusen slocknar. Dagen börjar. Allt som varit svart blir ljust. Allt som var så tyst börjar låta. Och det är slut. Men även fast natten är slut. Så har ni varandra. Bara ni. I varandras armar är det bara ni.
En sån dejt.

Likes

Comments

Jag tror att du endast är rätt för att älska. Att vara med bara en och samma person. Det tror jag skrämmer dig. Att tänka på någon annan och alla felsteg du kan göra för att såra personen. Du kanske är den där snälla killen jag vill tro att du är. Att du vill ha uppmärksamheten du får eftersom att du är osäker. Men skulle du kunna vara osäker? Skulle du göra allt detta för att känna dig älskad och omtyckt i denna sekund. Men sedan sluta som clown.

Du väljer att inte titta när jag ser. Du väljer att lägga tid på att titta bort. Du kanske endast hade kunnat säga hej. Ett enkelt och trevligt hej. Inget mer och inget mindre. Vi är ändå vänner. Eller kanske mer bekanta. Eller kanske endast två personer som bara kysstes en gång. Två främlingar som en gång drogs till varandra. Men inte längre. Kanske är jag bara en av alla du kysser. En av alla som dina mjuka sköna läppar har rört vid. Du kanske endast ville ha någon i stunden som du sedan kunde glömma bort. Något som jag skulle fortsätta tänka på. Det kanske var ditt syfte. Att få mig att tänka på dig. Att få mig att vilja ha dig mer. Du kanske inte ville bli lämnad. Var det problemet. Att du inte ville bli sårad.

Men problemet kanske var jag. Har du hört om allt jag gjort. Skrämde det dig att jag har älskat.

Men jag vill inte tro på att detta är den nakna verkligheten vi lever i. Jag vill tro på att det fortfarande finns kärlek. Att du bara är rädd för att älska någon.

Likes

Comments