Header
View tracker

Allmänt

Hej och välkommen!

Jag heter, som ni ser, Maya. Jag har bloggat tidigare men provat runt lite olika bloggportaler. Den jag har gillat bäst hittills har faktiskt varit spotlife då den var ganska lätt att förstå. Nu provar jag alltså här och än så länge är jag väldigt positivt överraskad. Efter vad det ser ut på andra bloggar på Nouw så har jag alltid trott att det skulle vara jättekomplicerat men jag kommer faktiskt riktigt bra överens med hela upplägget. Jag gillar också dessa små "introduktions videos" som man kan se och lära sig ifrån, big thumbs up!

Jag är i vilket fall som helst väldigt taggad på att börja blogga igen och jag hoppas att jag klarar av att göra det ganska regelbundet!

Ni kan läsa om mig till vänster i bloggen, jag är ganska dålig på att beskriva mig själv så det är det bästa jag kan. Jag satsar i alla fall så mycket som jag kan på hästarna, inte alltid lätt då vi inte har de bästa ekonomiska förutsättningarna som man kan ha. Jag försöker alltid göra det bästa av situationen och är väldigt tacksam till de som hjälper och stöttar mig, speciellt min mamma.

Ni kan också läsa lite om hästarna men då till höger i bloggen.

Jag hoppas att ni tycker det verkar intressant och stannar kvar och läser, denna första veckan kanske kommer vara mest "lära känna" grejer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker