Header

Allmänt, Crispie, Cloonfush Usheen, Sugarcream Candy

Tänkte dela med mig av planen för hästarna nästa vecka. Temmel ska börja galoppera imorgon för första gången sedan sista skadan, Crispie ska komma igång ännu ett snäpp och ska sättas i tävlingskondition igen och även CU ska komma igång ännu lite mer! Våren kommer nog bli väldigt rolig och upptagen i hästväg, kul!

Temmel

Måndag: Trim ca. 15 min

Tisdag: Ute

Onsdag: Ute

Torsdag: Vila

Fredag: Trim ca. 20 min

Lördag: Ute

Söndag: Ute

Crispie

Måndag: Longera

Tisdag: Trim

Onsdag: Ute

Torsdag: Trim + bommar

Fredag: Jogga

Lördag: Dressyr

Söndag: Ute + klättra

CU

Måndag: Trim

Tisdag: Jogga + promenad

Onsdag: Vila

Torsdag: Vila

Fredag: Longera

Lördag: Trim

Söndag: Dressyr + skrittur

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Crispie

Jag börjar min dag i stallet idag, alla hästarna ska ridas och jag tänkte passa på att putsa igenom alla sadlar och sadelgjordar. Tänker att jag tar träns och hjälptyglar imorgon då det blir lite mycket att ta allt på samma dag... Skönt att ha det gjort innan skolan drar igång igen i alla fall!

Efter stallet tror jag att vi ska in till stan en sväng och handla, sen hoppas jag att vi hinner färga mitt hår ikväll också. Börjar tröttna lite smått på utväxten...

Vet inte vad jag hittar på mer ikväll, kanske passar på att kolla på någon film nu när jag ändå har tid. Blir tufft att hinna med det sen när alla prov, inlämningar, träningar och tävlingar drar igång! Om inte kanske jag tar en promenad om vädret är bra, får se helt enkelt.


Crispie från igår, joggades på hackamoret för att komma ner och stretcha ut ryggen ordentligt utan att landa på bogarna. Duktig ponny!

Likes

Comments

Allmänt

Hej och välkommen!

Jag heter, som ni ser, Maya. Jag har bloggat tidigare men provat runt lite olika bloggportaler. Den jag har gillat bäst hittills har faktiskt varit spotlife då den var ganska lätt att förstå. Nu provar jag alltså här och än så länge är jag väldigt positivt överraskad. Efter vad det ser ut på andra bloggar på Nouw så har jag alltid trott att det skulle vara jättekomplicerat men jag kommer faktiskt riktigt bra överens med hela upplägget. Jag gillar också dessa små "introduktions videos" som man kan se och lära sig ifrån, big thumbs up!

Jag är i vilket fall som helst väldigt taggad på att börja blogga igen och jag hoppas att jag klarar av att göra det ganska regelbundet!

Ni kan läsa om mig till vänster i bloggen, jag är ganska dålig på att beskriva mig själv så det är det bästa jag kan. Jag satsar i alla fall så mycket som jag kan på hästarna, inte alltid lätt då vi inte har de bästa ekonomiska förutsättningarna som man kan ha. Jag försöker alltid göra det bästa av situationen och är väldigt tacksam till de som hjälper och stöttar mig, speciellt min mamma.

Ni kan också läsa lite om hästarna men då till höger i bloggen.

Jag hoppas att ni tycker det verkar intressant och stannar kvar och läser! :)

Likes

Comments