Header

Jag borde inte bli lämnad ensam... Jag får alltid någon kreativ ide vilket slutar med att jag kladdar ner hela mig. Får bara hoppas att det var värt det även denna gång speciellt som jag mina naglar bart förstörda på köpet.

Får bara hoppas att det inte är några tassavtryck när dom har torkat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min pingla är äntligen hemma i Skellefteå med mig! Nu är sommaren räddad för min del!

Likes

Comments

Nu vill jag bara bli klar med min tavelvägg har jobbat på den i vad som känns som en envighet nu. Men jag har i alla fall fått tag i dom sista ramarna och målat dom så nu ska jag bara komma på vad jag ska fylla ramarna med. Så jag väntar på att få ett riktigt bra kreativt flow så jag får det klart snart.

Likes

Comments

När ens vänner börjar droppa tillbaka till hemstaden. Det är som ett stilla sommarregn av underbara människor! Och att få höra alla äventyr som denna kvinna varit med som de senaste månaderna får mig att bara packa väskan och åka iväg till andra sidan jorden igen. Men för det krävs det lite mer kapital än vad jag sitter på just nu men det kommer absolut hända och förhoppningsvis inte i allt för avlägsen framtid.

Likes

Comments

Ljuset på sommaren är det som gör det värt att bo i Norrland. Fan vad jag älskar att det aldrig blir mörkt, den friska luften och midnattspromenader när himlen är en blandning mellan orange, rosa och blå . I just LOVE IT!

Likes

Comments

Det är så underbart att sitta och prata så länge att men inte märker att solen både hinner gå upp och ner. Det är så lätt att umgås med den här flickan är så glad att jag fått en till chans att lära känna henne bättre.

Likes

Comments

Det är spännande när en inser vad som verkligen har ett värde i livet. Det senaste halvåret har jag mer än någonsin börjat uppskatta min familj och mina vänner för att de finns i mitt liv. Så onsdag och torsdag tillbringade jag i Umeå med Otto. I onsdags var det på dagen ett halvår sedan hans olycka, så så klart firades ett till halvår i livet med en mjukglass i solen.

Sedan vart bakade vi chokladbollar på torsdagen, men att köra tur och retur till Umeå två dagar i rad (sammanlagt typ 55mil för er från söder) tar på krafterna, och även om jag verkligen tycker om att vara med Otto så är det jobbigt när han har sina dåliga stunder. Så det har varit två väldigt fina dagar men som har tagit på krafterna.

Sedan har jag insett hur få personliga bilder jag har på Otto och på han och jag tillsammans. Så jag har börjat bygga på den samlingen om det blir många sådana bilder så vet ni varför.

Likes

Comments

En av många tråkiga saker med att bo i en liten stad är att det händer så otroligt lite. Har länge tänkt att jag ska skriva men mitt liv har till största del bestått av att jobba eller försöka få ordning i min lägenhet. Så passar därför på att dela lite bilder på hur jag har fått till det helt enkelt, eftersom det är mer eller mindre det liv som jag har just nu. Men jag ska försöka mig till att jag börjar göra andra saker så att jag har någonting skriva om.

Likes

Comments

Det sköna med att ändå vara tillbaka i sin hemstad är att man kan få träffa sina nära och kära. Idag hade jag turen att bli bjuden av min moster på lunch på en av Västerbottens bästa restauranger. Det är vad jag kallar vardagslyx!

Likes

Comments

Hur vet man om man gör någonting för att det är rätt eller bara för att det är lätt?
Under dom senaste två åren har jag trott att jag velat ha en ska mer än någonting annat, en egen lägenhet. Jag har diskuterat om det till mina föräldrar och sagt det till mina kompisar. Det är få som har missat att det har varit en av mina högsta önskningar. Men dom som känner mig vet också att jag absolut inte trivs eller vill bo i min hemstad Skellefteå. Men så för en och enhalv månad sedan när jag fortfarande var sjukskriven efter min brors olycka så ville jag bara ha någonting stabilt någonting som inte hade förändrats. Och så helt plötsligt så fanns den där, en lägenhet, den perfekta lägenheten, och den vart min.

Jag hoppade av glädje när jag fick beskedet. Det var ju det här jag drömt om. Så gick det en vecka, det gick två, det började sjunka in, jag skulle lämna Uppsala. En stad som jag börjat tycka om mer och mer, jag skulle lämna alla min vänner, lämna det liv som jag byggt upp under det senaste månaderna för att flytta tillbaka till staden jag bokstavligt talat flytt från.

I början intalade jag mig att det var bra, det var det här jag behövde. Jag behövde Stabilitet. Men allt eftersom dagarna gick och tankarna var allt mer oundvikliga, jag skulle lämna Uppsala...

I fredags så flyttade jag från Uppsala. Det var bland det svåraste jag gjort, det gjorde så ont i hjärtat att lämna de människor som jag hade där. Det fick mig att fundera på alvar, gör jag det här för att det är rätt eller bara för att det är lätt? Jag kommer inte utvecklas som människa i Skellefteå, jag kommer inte ha hälften så roligt i Skellefteå som jag skulle ha i Uppsala. Men jag har en bostad och ett jobb...

Så är det rätt av mig att flyttat hem. För just nu känns det som ett av dom sämsta besluten jag någonsin har gjort.


Likes

Comments