Jeg har valgt at lave en ny serie på min blog som kommer til at hedde month faves. Hver måned kommer der et nyt afsnit ud men mine favoritter fra den seneste måned.

Der vil være masser af nice fashion, beauty og indretningsting.

I december og januar har jeg specielt godt kunne lide min cool nike hoodie, min makeup palette, mine Kahler vaser, min flotte plakat fra Desenio, min halskæde fra Jane Kønig, min lækre parfume fra Clean i duften rain, mine chelsea boots, min fine lyserøde vase og mine øjenskyggepigmenter fra Mac

Jeg håber i kan lide favoritterne og den nye serie!

1. Hav plakat

2. Halskæder

3. CLEAN parfume

4. Makeup palette

5. Lyserød vase

6. Mac pigmenter

7. Nike hoodie

8. Kahler minivaser

9. Chelsea boots


-Maya <33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I dag har jeg været på caféen Flottenheimer med min skønne veninde Rose, hvor vi spiste brunch. Vi bestilte deres brunch menu til 135,- hvor man får tortilla m. ost og spinat, dessertyoghurt, smoothie, røræg, pandekage, brød, ost og avocado m. pesto og mozzarella. Dertil bestilte vi en lækker frisk presset appelsinjuice.

Jeg kan klart anbefale Flottenheimer! Maden kom med det samme og det smagte virkelig godt. Caféen ligger på Skindergade i København ;))

Da vi havde spist gik vi over til Gråbrødretorv og tog et par outfitbilleder. Jeg er helt vild med det outfit jeg har på i dag. Det er mega behageligt og rart at have på og så ser det også super flot ud.

Min sorte strik er fra Mads Nørgaard, jakken er fra Mazine og bukserne er fra H&M.

Håber i har haft en dejlig weekend.

Knus <33

Likes

Comments

Instagram@maya.kfr