Header

Frukost, stallet, tandläkaren & hårfin får min dag bestå utav! LEDIG WIHO

Likes

Comments

Precis varit förbi Hemköp & köpt lite gotta så man klarar kvällen. Jag är nu i Hudiksvall och ska döma konståkning hela helgen. Riktigt mysigt faktiskt. Men det är så tråkigt att vara utan Sita, Vi hitta alltid på massa kul när vi var ute på sånt här tillsammans. Så konståkning hela helgen. molly tar hand om katterna och Hunden Medans Josefine tar hand om Hästen.
Vad gör ni ihelgen?

Likes

Comments

Likes

Comments

Klockan ringde alldeles för tidigt kändes det som men det vara bara att parvla sig ner i tvättstugan med all tvätt. Idag ska jag tvätta allt... nästan iaf. Inga andra planer för dagen än så länge. Chaf har trimmats i ridhuset två dagar nu så idag blir det en lång skrittur på hans schema iaf.
Jag har precis gjort frukost iform av en smoothie på banan, ägg, mjölk, havregryn & lite proteinpulver och en iskall Nocco på det. Perfekt.

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Yes Äntligen var det min tur, Jag skrev ju tidigare en dag att Molly hade tattuerat sig och igår var det min tur. jag valde att fortsätta på armen och det fick bli en katt med mandala mönster bakom. men den är inte helt klar än. så en sittning till . sen har jag ju såklart en hel del yta på armen att fylla på haha, men det kostar ju massor.

Men jag är iaf sjukt nöjd med min katt. Varför valde jag en katt+ jo för att det är det bästa djuret som man kan ha.


Det är fantastiska Emelie på Style & Beauty Tattoo som har gjort i stort sätt alla mina och jag är otroligt nöjd. In på min instagram och kika!

Likes

Comments

Precis passerat Uppsala och håller redan på att krypa ut skinnet av rastlöshet.. jag är påväg till Nyköping för att döma en tävling dom ska ha. Otroligt kul att kunna jobba med konståkning fast jag har slutat, det gäller ju att ta vara på sina erfarenheter och kunna hjälpa andra. Men jag trivs som domare!
Och dessutom ska jag döda en hel timme i Stockholm, Suck

Likes

Comments

1/2-2017
Vart tar tiden vägen? Februari... Jadu. Först och främst ska jag denna månad ta mig ner i spagat, igen. Jag kommer spendera varje helg i februari i ishallar lite överallt i Sverige och döma konståkning. Strikt kost och långa promenader tillsammans med gym & boxning. Såklart efter Jobb & plugg tyvärr och stakars Chaf där emellan. Ska bli spännande och se hur den här månaden kommer att sluta.
Men nu ska jag krypa i säng efter nattjobb!

Likes

Comments

Ga abstinensen över mera bläck tog över totalt. Så japp jag har faktiskt bokat tid på torsdag. Äntligen.
Molly tatuerade sig idag, Så galet snyggt!

Likes

Comments

Vaknade av att mamma ringde imorse och frågade om jag vela åka med till Sandviken och handla, inte tackar man väll nej till det. Så jag flög ur sängen och gjorde mig klar och åkte till mormor för att lämna Sessan.

Nu ska jag äta hos mor or innan jag ska åka hem och ringa hovslagaren för Chaf har dratt av en sko igen... sen är det träning som står på schemat ikväll innan nattjobb.

Likes

Comments