Header

Nocco, älskade älskade Nocco. Jag minns faktiskt första gången jag drack en Nocco. Det var i Falun när jag satt och skulle göra Risk 1an. Hade gått till Ica innan för att köpa fika och tog av en Nocco för att jag följde Linus Carlén på insta och såg att han höll på med Nocco. S jag testade och blev förälskad. Detta var mars 2015. Idag har jag ett samarbete med Nocco & älskar det.

Har ni testat Nocco? Vilken är eran favorit??
Jag gillar ALLA såklart. Men persika & Cassis är nog på en första plats!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

KOLLA VAD FINT!!!
När jag & mamma var på ryttarstugan så suktade jag efter exakt detta pannband. Tänkte "äh jag får köpa när jag får lön!" För jag hade inte att kunna lägga på det just precis så. Så kommer jag hem och bara av en slump så kikar jag in på en säljsidor på Facebook och en tjej säljer exakt samma pannband otroligt mycket billigare. Så det kom hem till mig här om dagen. Jag är sååå nöjd. Bäst är att det matchar min lädergrimma också!


Så nu är jag ute på jakt efter en brösta med lika nitar! Matchande ska det vara

Likes

Comments

Contains affiliate links

lite hatkärlek till roseguld.. men tycker att deet är fruktansvärt tufft med färgade stigbyglar.. Jag har ju både rosa och blåa Jin stigbyglar. men roseguld är ganska ovanligt. men enkelt och snyggt, tycker ju såklart jag.

VVad tycker ni?

Ni hittar annars alla HÄR

Likes

Comments

Regel 1. Säger ryttaren att ritten gick dåligt då var det dåligt. Oavsett vad alla andra säger eller tycker. Det finns dagar där man rider en SKITDÅLIG runda men känslan var bra & det var kul. Då är det bra. Så kommer det dagar där det ser BRA ut men känns FRUKTANSVÄRT... jag tror nog att alla idrottare framförallt ryttare kan relatera till detta! Eller har jag fel??

Idag gick pay & jumpen käpp rätt åt helvete. Kom fram i god tid. Gick den knepigaste bana jag någonsin skådat. Första start skjuts fram och det tog så lååpng tid. Vi väntade 2.5h på att få rida fram. Alldeles för länge. Men missen som drog ut på tiden var nog att nästan alla ekipage med fel valde att rida om. Så vid 21.00 fick jag gå in på banan, heeelt trött & slut med sån press på mig själv. RIVER första hindret, roder snett till 2an, tappar bort 3an kommer fel på 4an kommer för nära 5an och vägrar på 6an. Så jag utgick från vann och grät som en liten bäbis. Och japp jag lastade hästen och åkte hem. Det kändes inge bra och framför allt inte rättvist mot varken Chaf eller mig.

Mamma skickade film nyss och det såg ärligt inte lika illa ut som det kändes. Men känslan det är den som räknas, resultatet sen är en annan sak. Och vi tog oss inte ens runt banan....

Nya tag.
Godnatt

Inte blev de nå bra bilder heller.

Likes

Comments

Tidigare idag, eller ja jo på förmiddagen så gick jag till stallet. Jag Började jobbba 14. Men jag och Sessan gick till stallet. Idag fick Chaf lösgöras på ridbanan så han inte är så jäkla spänd imorgon. Nervös kommer jag vara endå. Jag har ju inte hoppat bana på flera år... men han gick fint idag iaf, han jobbar på. Sen smörjde jag faktiskt all utrustning. Jag VÄGRAR vistas blad folk med "skitig" utrustning. Smörjde allt typ jämt.

Nu sitter jag på jobbet för vi är klaraaaaa! Så lugn och skön kväll med bra personal. Bra kväll.

Imorgon har jag först förmiddag sen är det pay & jump som gäller!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Klicka på bilden för att hitta direkt till produkten eller hitta alla HÄR

Jag tycker personligen att dessa tre hjälmar är så sjukt snyga. tyvärr så så ser det ut som en potta på mitt huvud. otroligt trökigt för hjälmarna är så snygga på alla andra.

Vad Har ni för hjälm??

Likes

Comments

Idag blev det en låååång dag. Började dagen med Jobb 7-14. Direkt när jag slutade så åkte jag hem till mamma & pappa för att hjälpa mamma med maten. Vi skulle bjuda hem släkt på grillat. Otroligt mysigt faktiskt. Så jag blev där länge.

Chaffis fick idag en skritttur runt Vall. Lugnt, skönt & välbehövligt. Imorgon blir det lite trim inför pay & jumpen på torsdag.

Vi mötte en så otroligt fin solnedgång när vi kom till raksträckan! Heeelt fantastiskt

Likes

Comments

Jag har bloggat jättedåligt. Jag vet.
1. Har jobbat MASSOR
2. Har varot på Gefle Metal festival ny fredag-lördag.

Men nu är jag tillbaka till verkligheten igen. Jag har haft en jättebra helg tillsammans med Mamma i Gävle och kollat på massa bra band. Men idag så stod det DRESSYRTRÄNING på schemat ???!!! Japp. Så jag och Chaf lastade oss på förmiddagen och åkte ut till ridbanan i Barkhyttan för lite träning. Elller ja att bara lasta så var det ju inte om jag ska vara ärlig, Chaf kastade sig handlöst?!? Ur transporten två gånger och slet sig, Varför vet jag inte och kan inte komma på vad det berodde på heller. Men Stefan hjälpte oss in iaf så då gick det bra TACK STEFAN!!

Träningen gick faktiskt SJUKT BRA!! Trodde aldrig att han skulle gå så fint och fick höra att han var sååå fik och jag redan han jättefint & bra! Tacktack! Så jag är nöjd.

På torsdag är det Pay & jump Äntligen!!

Likes

Comments