Header

detta inlägg skulle jag ha skrivit förra veckan egentligen men... så blev det inte. Jag missade helt ärligt årsdagen.. JAPP! ett år sedan min älskade Chaf kom hem igen. Ni som har hängt med ett tag kanske vet att hösten 2015 gick jag i skolan, jobbade massor på både lillvik och ishallen. jag kom hem tiidigast 21 varje kväll. VARJE kväll och på helgerna var jag ofta borta och jobbade på tävling eller fick jobba på lillvik. Tiden för Chaf fanns inte där, Jag prioriterade jobb och pengar. tyvärr. Så jag bestämde mig för att hitta en fodervärd till Chaf, En ung ficka eller pojke som vela ge allt för Chaf. som kunde träna och tävla.

(tänker inte skriv någont om fodervärdaarna...)

Det hände mycket under det året jag inte hade Chaf, Jag jobbade ännu mer, Tränae 8-9gånger ivecan, löping och på gym. Bestämde mig för att göra GMU, Mönstrade och skulle flytta. Jag tog studenten. Sommarjobbade, bröt benet och flyttade INTE.

Jag fick erbjudande om att läsa Vård-och omsorg 1 på CVL. Samma dag jag skrev in mig att jag skulle börja plugga för att få jobba kvar. Samma jag fick jag ett meddelande att jag skulle behöva hemta hem Chaf igen... pga olika anledningar..

1år var jag och min finaste vän ifrån varandra. ett helt år som jag har kastat bort för att försöka "hitta mig själv". Men nu har jag haft Chaf hemme 1helt år. och ingen är lyckligare än mig. Jag har mognat personligen, bytt ut nästan alla mina vänner, Priorierar p ett annat sett OCH jag är sååå lycklig.

Och på söndag är det pay and jump igen på Stork. sen tar vi vinterlov. med MAssa träning, mat och mysiga uteritter i snön. innan det är dags att göra entre på tävlingsbanorna igen,


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

igår kan jag lova att jag somnade ovaggat...heeelt slut var jag. men somnade med ett leende på läpparna gjorde jag iaf. Det resulterade i att jag vaknade utvilad strax innan 06. så det vara bara att kliva upp, åka till stallet och släppa ut hästara sen vidare till jobbett.. Till jobbet ja... kommer in på jobbet ca 06.45, nöjd och glad. möter två kollegor som säger " haha men Maya... du ska ju jobba kväll" JAHAP! Så går in och kollar på mitt schema, mycket riktigt så skulle ju jag jobba kväll. men lika nöjd för det var ju jag. så jag gick till personalrummet och drack kaffe och små pratade lite. sen nu sitter jag hemma igen. har tvätt i maskinen som jag ska hänga strax. Sen ska jag till stallet igen innan det blir dags för kvällsjobb... och hästarna ska in igen.

snurrigt kan det bli. men jag var heeeelt inställd på att jobba förmiddag. men men.


​i brist på bilder så får ni se mina fiina veredus skydd... 

Likes

Comments

ska . jag vara ärlig just nå så orkar jag inte skriva så detaljerat om den här dagen. den har varit sååå lång och jag har hunnit med så mycket. Men idag var vi iaf på pay n jump i Ockelbo.... mitt i sogen typ.. men vi kom iaf hem med två felfria rundor i bagaget. precis vad vi behöver. är så nöjd..

nu ska jag sova för hästarna ska ut imorgon innan jag börjar jobba 7.00.

skulle inte klara mig utan min groom, coash, chafför & Bästa vän.

Likes

Comments

Contains affiliate links

DETTA ÄR INGET SAMARBETE!! Jag har valt att göra den är listan för att jag vill dela med mig utav lite kulklappstips, både lite billigare och lite dyrare men bra, kul att få ( skulle jag tycka ).

Det går att klicka på bilden för att hitta direkt till produkten, och allt i detta inlägg kommer ifrån BÖRJESDetta är mina enklaste och smartaste julklappstips. skulle gå hem alla dagar. jag vill ha allt i julklapp. så jag hoppas att jag har varit riktigt snäll iår.

Har ni önskat er något speciellt??

DETTA önskar jag mig, hoppas att tomten tycker att jag har varit så snäll.

Likes

Comments

Jag var upp till Fanny och gick med Rudolf. Jag passade på att ta med mig kameran i det fina vädret.

kolla vad fin han är..

Likes

Comments

åhh vilken hemsk dag.

Jag skrev ju tidigare att allt var så bra osvosv. Jag åkte upp till Fany för att gå med hennes hund Rudolf men så började det SNÖA.. problemet med det var att jag har sommardäck på bilen. så jag åkte inte till valbo med Molly så jag blev kvar hemma. men men tänkte ju jag så jag passade på att städa undan möblerna på balkongen och ta det ner i källaren och skulle ta upp min låda med julpynt. men när jag kommer ner i källaren så står mitt föråd ÖPPET. men jag tänkte inte så mycket mer på det just då, För jag hade fullt upp med att bära ner alla solar och prylar...

Men när jag sedan har grejat färdigt och verkligheten kom ikapp så kom jag ju på "JUSTE dörren var öppen..." jag har tidigare haft ettt lila kodlås på mitt föråd... men inte nu.. jaja tänkte jag och skule ner för att hämta julpyntet så jag knde sätta upp min fina ljusstake. MEN JULLÅDAN ÄR BORTA. den var det ENDA jag hade i mitt förråd och den är BORTA... jag har alltså haft inbrott i mitt föråd och tjuven har snott mitt julpynt?!?! HUR SJUKT IRRITERANDE ÄR INTE DET?

så imorgon ska jag ringa hyresvärden och fråga hur vi ska göra, för detta är ju inte okej.

Men jag har pyntat lite iaf med det jag hade inne, så har dragit ut en slinga på balkongen och bytt ut slingan i sängen från bollar till stjärnor. men JAG VILL HA MITT JULPYNT!!


Likes

Comments

det känns som om att jag bara bloggar när jag är ledig. men det jag gör också typ.idag är jag ledig men har massor att göra. Men först av allt ska jag skriva klart det här inlägget och äta upp min frukost. Sen ska jag faktiskt gå till jobbet och kolla om jag kan få semester på lördag, Det är nämligen en Pay and Jump som jag både vill och behöver vara med på. Så jag tycker faktiskt att jag förtjänar en semesterdag för det.

Jag ska sedan upp till Fanny och gå ut med hennes hund Rudolf för att hon jobbar sent idag.Så skönt att vi bor så nära varandra. det blir så bekvämt.

Chaffen idag har jag inte riiiiktigt bestämt än, Det beror på om Molly vill följa med till stallet efter att vi har varit i valbo så jag kan hoppa. annars får jag hoppa imorgon. jag vill att någon ska vara med ifall det hände något, Och främst bygga hinder heeee.och såklart filma och knäppa kort.
ALLLTSÅ KOLLA IN min utsikt ifrån balkongen. men bortse från järnvägen haha. men älskar detta. Det är fantastiskt att vakna till detta varje morgon (om det är fint väder såklart.)

Likes

Comments

solen lyser så fint och frosten glittrar i gräset. jag sitter i soffan i ridkläder.hmmm. och är egentligen påväg till stallet. men jag ska göra klart i tvätt stugan och sälja två täcken innan. så skönt att bli av med lite saker. kameran blir idag med till stallet.

idag står det markarbete på schemat för chaffen. det behöver båda han och jag. lite styrka och känsla.


hoppas ni får en fin fredag och en trevlig helg.

Likes

Comments

Åh idag rensade jag äntligen i skåpet/skåpen i sadelkammaren. Det behövdes verkligen. Det blir så stökigt fort, Undrar vad det kan bero på.

Men imorgon ska jag fota lite och uppdatera Bloppisen. Har så mycket jag inte har användning för och behöver ju pengar så jag kan köpa nytt heheh.

Men nu ska jag fortsätta jobba så får ni ha en trevlig kväll.

Likes

Comments