Header

Helt slut efter dagen, shit. Och jag som skulle vara ledig, men det är ju omöjligt för mig att ta det lugnt. Så idag åkte jag till Valbo m mamma & Molly på EM innan jag åkte på träning. Just precis nu har jag lagt mig i sängen efter att ha käkat ägg haha.
Imorgon har jag en akuttid hos tandläkaren för att jag har haft problem med käken sen jag slog den ur med för ett par år sedan, så vi får se vad som sägs imorgon!

Likes

Comments

efter att ha jobbar alldeles för många dagar på rad så är jag ledig idag och imorgon, fast jag ska ut natt imorgon så jag är iaf ledig på dagen. Välbehövligt så at jag har tid att återhämta hjärnan lite. Jag har även börjat jobba på ett till jobb i Sandviken. Det är också et äldreboende så det är ju typ samma sak.

jag ska ner i tvättstugan en sista vända nu, laga klart mina matlådor och dammsuga samt moppa lägenheten, sen är jag nöjd haha. ska gå till stallet för det blir inge rida idag heller för igår slog Chaf av en sko i hagen. Boxning ikväll igen tjoho. så öm efter igår men satans så kul det är.

Likes

Comments

För mig i dagsläget är min häst & hund mitt liv. Jag trivs otroligt bra med det!

Likes

Comments

Shit varför kommer vintern nu?? 

Var ut och gick m Sessan nu på morgonen och det var iskallt ute. Jag som är en sån fryslort. Idag är jag ledig (än så länge) men har tvättstuga så ska tvätta hela dagen, skönt att få undan lite! Sen ska jag bara mysa runt hemma men ska åka en sväng till Hofors m Josefine också!

Likes

Comments

Jag blev hastigt & lustigt utringd på nattjobb igår kväll. Och kan säga att det var inte en enkel natt, shit.
Men nu är jag nyvaken och Sessan har fått varit ute och kissat. Har dock lagt mig i sängen igen och här tänker jag ligga minst en timme till.

Idag- inget planerat alls, skönt faktiskt. Vi ska till stallet nu på EM medan det är lite ljust. Det är bara det. Tanken finns att åka ut till kungsgården ikväll och mys lite. Men vi får se vart dagen tar oss!

Likes

Comments

Första måndagen på nya året, wiho. Vaknade imorse av att mamma stampade in och hämtade sina jobbnycklar haha.
Åkte till Gävle på förmiddagen för att luncha med Isabel & följa med när hon skulle prova sin balklänning. Åh saknar balen lite faktiskt, skulle vilja göra om och försöka känna mig bekväm. Menmen!

Jag hade planerat en chill & plugg kväll idag när jag var klar i stallet, men nejnej. Då ringer jobbet och behöver mig inatt. Så nu sitter jag på jobbet.

Imorgon får jag en hemleverans av Nocco, ska träna & fixa ridhuskort 😍

Likes

Comments

Jag har haft en fruktansvärt lång bloggpaus, motivationen till det har bara inte funnits där när allt sket sig totalt. Men 2017 ska bli mitt år och de vill jag gärna föreviga. Kunna rensa tankarna lite. Jaja ni vet.

Tack 2016 & vi ses aldrig igen. Allt från mönstring,student, bal, Rhodos, bryta foten och planperioden festival i rullstol(?!), till att börja plugga, ta hem Chaf, träna boxning & SKAFFAT HUND!

Jag har även fått massvis med nya vänner och blivit av med en del också.

Likes

Comments

Sitter här på jobbet en torsdagsmorgon?! Funderar över livet, Vilka vändningar man kan ha! I måndags förmiddag låg jag i sängen och planerade träningspasset jag skulle göra på eftermiddagen.
Men innan jag skulle träna så bestämmer jag mig hastigt och lustigt att åka in på ett informationsmöte som omsorgsförvaltningen höll i ang att börja plugga till undersköterska osvosvosv. Så vad gör jag jo jag anmäler ju mig till kursen som startar nu 1/12.. Tänkte gjorde jag inte utan det bara blev.. ups.

Blablabla

Min måndag slutade iaf med att jag INTE ska flytta till Stockholm & göra GMU. Jag ska plugga till undersköterska. Så är det.

Och inte bara det, Jag ska få hem min älskade & saknade Chaf som har varit utlånad ett helt år på foder. Det funkade inte så nu får han flytta hem igen!

Vilket resulterar i att min tid kommer att bli begränsad. Så jag har valt att välja bort konståkningen nästan helt, jag kommer att vara där två timmar på onsdagar. Känns lite jobbigt men det kommer att bli bäst!

Men så som jag har längtat efter min prins!

Likes

Comments

Det är fredag, jag var haft sovmorgon som typ oftast. Ett benpass står på schemat samt ishall & nattjobb inatt. Just precis nu ligger jag i sängen och väntar på att min gröt ska svalna så jag får lite i min hungriga mage. Ett paket ska även glida in på posten och ikväll ska jag götta på jobbet med en påse Polly för det är jag värd.
Trevlig fredag & trevlig helg!

Likes

Comments

Åhh har jobbat hela eftermiddagen & kvällen på favorit avdelningen med favoritkolegorna. Det behövde jag verkligen. Men jag har faktiskt varot på gymmet tillsammans med min älskade mamma idag på förmiddagen också! Imorgon är det fredag och det betyder LEGDAY tjoho!
Och lite kvällsfika i form av kvarg & nocco sitter aldrig fel. Aldrig!

Likes

Comments