Header
View tracker

Sitter här på jobbet en torsdagsmorgon?! Funderar över livet, Vilka vändningar man kan ha! I måndags förmiddag låg jag i sängen och planerade träningspasset jag skulle göra på eftermiddagen.
Men innan jag skulle träna så bestämmer jag mig hastigt och lustigt att åka in på ett informationsmöte som omsorgsförvaltningen höll i ang att börja plugga till undersköterska osvosvosv. Så vad gör jag jo jag anmäler ju mig till kursen som startar nu 1/12.. Tänkte gjorde jag inte utan det bara blev.. ups.

Blablabla

Min måndag slutade iaf med att jag INTE ska flytta till Stockholm & göra GMU. Jag ska plugga till undersköterska. Så är det.

Och inte bara det, Jag ska få hem min älskade & saknade Chaf som har varit utlånad ett helt år på foder. Det funkade inte så nu får han flytta hem igen!

Vilket resulterar i att min tid kommer att bli begränsad. Så jag har valt att välja bort konståkningen nästan helt, jag kommer att vara där två timmar på onsdagar. Känns lite jobbigt men det kommer att bli bäst!

Men så som jag har längtat efter min prins!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det är fredag, jag var haft sovmorgon som typ oftast. Ett benpass står på schemat samt ishall & nattjobb inatt. Just precis nu ligger jag i sängen och väntar på att min gröt ska svalna så jag får lite i min hungriga mage. Ett paket ska även glida in på posten och ikväll ska jag götta på jobbet med en påse Polly för det är jag värd.
Trevlig fredag & trevlig helg!

Likes

Comments

View tracker

Åhh har jobbat hela eftermiddagen & kvällen på favorit avdelningen med favoritkolegorna. Det behövde jag verkligen. Men jag har faktiskt varot på gymmet tillsammans med min älskade mamma idag på förmiddagen också! Imorgon är det fredag och det betyder LEGDAY tjoho!
Och lite kvällsfika i form av kvarg & nocco sitter aldrig fel. Aldrig!

Likes

Comments

Jobbade natt inatt igen, Natten som var alltså. Men kunde inte koppla av och sova när jag kom hem, Stressad & orolig i kroppen. Men lyckades somna lite iaf men klockan ringde redan 13 för då skulle jag åka till ishallen. Sen har jag varit där ett par timmar. Efter så skulle jag åka till gymmet men jag lärare lösa lite grejer med mamma så jag åkte dit. Men det slutade faktiskt med att vi hade spelkväll på Wii & att jag tog med Molly hem för en sleep over. Då får bli ett extra hårt pass imorgon haha.

Likes

Comments

Äntligen nerkrupen i min varma säng men vidrig träningsvärk från gårdagens benpass. Avslutade passet med 200utfallssteg & 200squats
100 utfalls med kroppsvikt
100x1 +5kg
50x1 3kg 50x1 5kg 50x1 7kg & 50x1 9kg

Men nu säger jag godnatt!

Likes

Comments

Ny vecka & nya möjligheter. Men jag vakande med ont i halsen!
Hoppas ni får en fin vecka allihopa & jag hoppas att snön stannar ☃️

Likes

Comments

Kom precis innan för dörren hemma och dykt i sängen. Jag & Josefine har spenderat helgen i Stockholm för det var Rhodos Reunion igår. Hon jobbade där hela sommaren & jag var där en vecka i början av sommaren bara. Men vi hade otroligt roligt & jag har träffat massor med skönt folk. En helg att minnas!

Likes

Comments

Vintern kom tidigt iår & lika så tomten från Nocco!
Snön ligger på backen & det är SVINKALLT UTE.men snön är fin att kolla på iaf.
Jag är iaf påväg till Sthlm för att åka på kryssning med mamma & några jobbarkompisar samt deras döttrar. Mysigt att få komma iväg på lite ledigt & god mat.

Likes

Comments

Sitter i omklädningsrummet på gymmet just nu för att få upp lite värme. Fruktansvärt kallt ute. Det är inte ens mysigt. Eller jo ja det är mysigt att ligga i soffan under en filt med tända ljus och en kopp te. Men jag tycker det mysigaste som finns är att svettas sönder på gymmet. På förmiddagen var det löpning som gällde. Nu blir det ett benpass kvällen till ära!
Jag har också spenderat hela dagen på ishallen. Det var mysigt

Likes

Comments