Header

I helgen har jag varit i Leksand på tränarutbildning 2B. Otroligt kul och lärorikt. Men såklart bäst var det att träffa världens bästa tjejer igen! Ni är fantastiska!
Oooooch VI KLARADE DET WIHO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Känslan i kroppen imorse skrämde mig verkligen, usch va kasst jag mådde & hade ont i hela kroppen. Tanken fanns att sjukskriva sig idag men tanken på lönen övervägde. Jag tog faktiskt bilen till jobbet, knappt 1km..
Nu är klockan snart 10. Och jag har skrattar gott hela fm, Shit vad fantastiska kollegor jag har.

Likes

Comments

Nu är jag påväg in i en sånthär period där allt bara är stress... jobb idag 7-13 & ishall 14-20... och allt de administrativa där emellan. Samma sak gäller både imorgon och fredag. Jobb först & iväg direkt till nästa jobb. Men idag har gått bra!
Natti

Likes

Comments

Idag blev det en mysprommis i höstvädret, kasst m mobilbilder menmen. Man lär ju passa på i finvädret.det börjar luta mer mot hösten och det blåser jäkligt kallt. Men lite mat i magen och em jobb på dagens schema!
Härlig måndag på er vänner!

Likes

Comments

Sovit exakt hela dagen... jobbat två nätter i rad så känner mig sliten. Ikväll är det soffläge & Johan Falk som gäller!

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen sitter den där! -Born to Lose, Live to Win.
Är så fruktansvärt nöjd!

Likes

Comments

Snabb lunchgröt & Nocco innan jag ska åka till mormor för en kopp kaffe innan jag ska iväg och tatuera mig. Wihoo! Äntligen. Resten av kvällen kommer att spenderas på ishallen, såklart!

Likes

Comments

Idag har jag hört mer om kanelbullens dag än om något annat. Och självklart så var det första jag gjorde när jag vaknade att gå till Coop och köpa kanelbullar. Jag bjöd hem Mamma & Mirina på förmiddagarna medan jag själv åt frukost innan jag skulle iväg till jobbet för ett dagspass. Skönt så man har tid på morgonen & att man kommer hem itid på kvällen. Det har också blivit en spontant taco-kväll m Oda & Emelie.

Likes

Comments