View tracker

I Spanien

Hola, todos! Idag har jag och Anna från AFS varit på ett katt cafe! Vi saknar våra kissar så mycket så vi bestämde oss för att hälsa på dem. Man kunde adoptera dem men vissa var där för att tillfriskna och man fick inte lyfta upp de tyvärr. Men det gick bra när jag skulle ta en bild med en katt så satte sig en i mitt knä. Ja, det var mysigt men hon ville inte bli klappad utan bara ligga där. Hon bett i mig i tröjan och när jag försökte resa mig la hon sig bättre bara. En som jobbade där vi fick ta bort henne för jag ville inte eftersom jag inte vill bli attackerad mer, haha. Hon kände volontären bättre också så hon visade bara tänderna och fräste. Men men, det var mysigt då! Sen fanns det ett hjul där de kunde springa som ett hamster hjul! Det var super kul att se och jag skulle gärna ha en sån till min katt, haha. Då kan han motionera han är rätt lat så vet inte om han skulle vilja då... Sen åt vi mat och jag tog en hamburgare med avocado och philadelphia ost och det var gott men var proppmätt efter!! Vi åt nachos innan som var super, super goda! Men vi var också vrålhungriga så vi proppade i oss allt super snabbt, haha. Hm, det är helt okej här jag måste vänja mig bara vid hur det är. Skolan är också helt okej men jag får ge allt tid innan jag ger mer av mina tanker om stället ;). Imorgon kanske jag går ut med Anna som går i min skola (hon är från finland) men det beror på om jag inte gör något med mina kompisar. Vi får se men det skulle nog vara kul då... :) Det var allt för mig idag och nu i veckan som kommer har jag bara skola måndag och fredag. Jag vet inte varför jag inte har de andra dagar... Det var något med "punto" men har inte förstått var det är.


Här är några av katterna! Man fick låta dem komma fram till en och inte tränga sig på eftersom att de ärkatter som dem har räddat och nu ska placeras om.

Här är jag och Andrea som jag tror att hon hette. Vilken attityd hon hade! Det är inte samma bilder av henne men, haha hon är ju söt!

Sen åt vi mat och vi var somsagt super hungriga!

Vi hörs i alla fall någon annan dag! Hoppas ni har det bra julen närmar sig och nyår! Nyår är jag mest taggad för om jag får göra vindruvorna i sol!! Det är en speciell grej de gör liksom och vore super kul att göra tillsammans där med kompisar och dem då, haha.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I Spanien

Hej, hörni igår så var jag ute med mina kompisar från Mostoles! Jag tog med dem till Sol för att hänga med de andra utbytesstudenterna också men det slutade med att det bara var vi... Vilket var väldigt kul och händelserikt ;). Kommer sakna att gå i samma klass med dem men jag hoppas vi kan ses och gå ut tillsammans. Hm, är också nervös inför skolan på måndag!! Men det kanske går bra :) sen så hinner jag nog inte köpa en julkalender innan första december :(. Jag tror inte det för jag tänker mig att Galapagar är en liten håla där det inte finns någonting, haha... Men kanske har jag fel! Men nu åker jag snart i alla fall så det blir nog bra, vi hörs om ett tag!

Kram Maya

Likes

Comments

View tracker

I Spanien

Hej, det var inte så länge sen ni hörde från mig! Igår så gick jag min sista skoldag (trodde jag) och jag sa hejdå till mina vänner. Jag var väldigt glad över att få slippa mitt historia prov och religions prov men så var min nya värd mamma med om en olycka. Hon mår bra då och det var inget allvarligt men hon kan inte hämta upp mig imorgon så jag behöver nog gå till skolan... Historia läraren hade frågat hur vi skulle göra med provet (för det har gått extremt dåligt på de andra) och jag sa bara att jag ska byta nu på fredag... Men det blev inte riktigt så då. Kanske jag får stanna hemma ändå men vi får väl se. I alla fall åker jag till den nya familjen på lördag antagligen och aa, det blir nog bra det! Hoppas v-mamman inte mår allt för dåligt och att hon mår bättre snart.

Men igår gjorde jag och Amelia sushi rullar! De var väldigt goda men vi hade för mycket fyllning så de föll isär nästan. Dem ser rätt fina ut på bilderna men det viktigaste är ju inte utseendet utan att dem är goda, vilket de var. Jag förstod inte riktigt vad hon menade med "finitos" men nu i efterhand förstår jag att det betyder att man skulle göra gurkan så smal som möjligt. Om hon ens sa "finitos" men jag tror det var det ordet hon använde. Jag får beröm för min spanska i alla fall de tycker jag pratar bra. Jag menar jag har förbättrats väldigt mycket men jag kan inte prata så fort än, haha. Men det kommer väl när jag inte behöver tänka så mycket på vilka ord jag ska använda osv. Sen idag skulle jag på en demonstration (huelga) men jag gick upp försent. Jag trodde klockan var 9 men den var 10 och jag skulle inte hinna. Jag satt i pyjamas och åt frukost liksom för man måste också resa dit vet ni. Men i alla fall så skulle jag gått med Max men så blev det sådär. Jag ville så gärna gå och träffa hans vänner :(. Jag fick skuldkänslor men vi kanske ses nu ikväll istället. Jag ska träffa Lea som bara är här i tre månader och ta en fika tror jag. Min espresso house craving har inte gått över om någon snäll person vill skicka deras chai pulver vore det snällt. Jag ser föresten på instagram alla dricka deras tomtelatte och jag vill bara ha, haha. Jag har aldrig smakat den men jag blir sugen nu. Är det kaffe? För då kanske inte jag gillar den men tänker att det är varm chocklad?? Aja, jag får smaka den nästa år, för den kommer väl tillbaka varje år? Jag har i alla fall inte fått någon julkänsla här alls. Annars brukar jag få det nu men det är ju varmt och finns ingen snö här så kanske är därför. Gör man föresten första advent här ens? Hm, jag ska fråga annars ska jag försöka göra den med min nya familj här. Jag hade också tänkt köpa en julkalender till mig själv med chocklad eller smink i. Vad jag en hittar får duga, hihi men än har jag inte sett något sånt... Men kanske kommer det snart... :)

En bild på medan vi gjorde dem! Sen lite bilder på bordet och rullarna då.. Dem blev väldigt stora jag glömde skriva det och eftersom att vi inte fick in allt så gjorde vi en sallad! Den var god men jag blev väldigt mätt av rullarna så det blev ingen etterätt.. Men det brukar jag för det mesta inte ta heller :)

Det här var allt från mig nu i alla fall! Imorgon kanske jag går ut med mina kompisar från Mostoles! Det vore väldigt kul :). Men vi hörs! Vi får se om jag kommer fortsätta uppdatera såhär ofta, haha... Men om någon av er har frågar eller så om hur det är att vara utbytesstudent, hur Spanien är osv så är det bara att ställa dem i kommentarerna! Jag svarar gärna

Likes

Comments

I Spanien

Hola! Jag vet nu vart jag hamnar och det är i galapagar och där ska några andra utbytesstudenter också vara. Jag åker på fredag klockan 12-13 från Luis och Amelia som har varit så snälla med att få låtit mig bo här. Jag har verkligen stor trivts och förhoppningsvis gör dem det med mig med! Jag är nervös för skolbytet faktiskt. Jag har inte velat erkänna det här för mig själv tidigare men jag är lite blyg då... Så jag är nervös för att jag ska bli super blyg i skolan och i familjen då. Jag hoppas jag får reda mer om dem innan jag åker. Skulle kännas skönt att veta lite om vilka jag bor med... Har de barn? Djur? Hur är det liksom.

Men i skolan idag så är det mycket om proven och la la la. Jag fick tillbaka mitt engelska prov och det var förfärligt, haha. Jag har tappat engelskan medan jag är här tyvärr. Känns rätt trist men ska försöka jobba upp den med spanskan. Jag fick 6,44 poäng som är som ett E-D i svenska systemet. Men i tico idag skulle vi svara på frågor så det har jag nu gjort klart... Tills jag insåg att det inte har någon betydelse alls?? Jag byter ju skola så egentligen är ju mitt pluggande rätt onödigt nu. Men men jag har inget annat för mig hörni! Jag ville åka till starbucks men att dra ditt själv nu känns rätt ensamt då och lite sent kanske. Tar mig 30-40 min att åka dit tror jag, hehe. Men jag saknar espresso house så så så mycket! Därför ville jag gå så gärna kanske finns någon dryck som påminner... Starbucks är också billigare här som det mesta är! Nike skor har jag hittat för 600-800 kr!? Jag ska köpa innan jag åker helt klart! Dem där svarta som alla har, haha.

Detta bjöd Luis på! Kastanjer!!! Visste ni att man kunde äta det?? Speciella kastanjer kan man äta i alla fall och de här var goda! Lite söta och mjuka är dem men rätt gott! Viktigt var det att få bort skalet plus skinnet som är inuti skalet som kunde fastna på innehållet då.

Vi hörs i alla fall! Kanske innan fredag eller så blir det efter... Vi får se men rätt nervös är jag.. Men i min röriga blogg tänkte jag få in nu att jag nyss fick reda mer om familjen. Så jag har två systrar en som är 20 och en som är 15 år. Båda bor hemma och hon som har varit och kollat in familjen verkar älska dem! Encantadas, sa hon hela tiden i telefonen. Hoppas, hoppas, hoppas på hela mitt hjärta att vi klickar och att det kommer gå bra i skolan. Är otroligt nervös men det blir nog bra! Nu blir det lite av min serie och mys här då. Hmm, ja det är nog allt för nu! Vi hörs,

Massa pussar och kramar Maya

Likes

Comments

I Spanien

Hej! Igår gick jag Luis och Amelia till Aranjuez med några andra från AFS! Vi var runt 30 personer tror jag och vi promenerade där i timmar... Men fint var det! Vi lyssnade på ljudinspelningar om platsen (på spanska, förstod halvt) och det var kul och intressant. Jag åkte i bil med Thea från Norge och det var kul att träffa henne det var ett tag sen. Det var också sista mötet med de som är här på trimester programmet som är i 3 månader. Laura, min kompis kommer åka nästa vecka och det är ju sorgligt :(. Men vi får åka till varandra länder och ses igen!! Men i alla fall så ångrar vissa av dom att de bara tog 3 månader och inte ett helt skolår. Så om någon tänker på att välja trimester programmet kan ni tänka på att man kan vilja stanna längre pga kompisar, familj, skola och hela landet i helhet. Men såklart så får många av dem fortsätta sitt skolår och det är som om de varit på semester bara.


Det var väldigt fint där! Den till höger är vid någon fontän och det fanns flera men jag glömde ta bilder, hehe. Resten är bilder på där vi promenerade, visst påminner det lite om Sverige?? I alla fall träden tycker jag och jag fick lite höstkänsla liksom.. Såklart, det var inte lika kallt som det skulle vart där ;)

Vi såg några fåglar också!! Aaaah, så söta tycker jag. Men sen såg vi svanar och på en var fjädrarna på vingarna borta och där bak var den lite rosa :(. Det gjorde ont i mig att se den så för jag ville bara hjälpa den men jag hoppas den klarar sig och att det går bra för den. Jag gillar djur men det har ni kanske redan märkt, hihi.

Den här bilden tog jag i bilen när vi var påväg hem.. Men jag kände att det behövdes en liten selfie här i bloggen. Idag ska vi till Luis föräldrar men just nu pratar de i telefon med deras son som är i Finland. Jag ska köpa gummistövlar för det behövs här! Jag hade tänkt köpa de från hunter får dem kan man ha som vinterskor också?? Jag såg att de var billigare här och jag har alltid velat ha såna skor så jag kanske kör. Men vi får se nu hade jag tänkt kolla lite på "Jane the virgin" haha, den är super rolig och jag rekommenderar den. Jag tittar med spansk undertext och att de pratar engelska... Men tror jag ska byta så att de pratar spanska och jag läser undertexten på engelska. Kanske lär mig mer spanska då men tycker det är jobbigt att se när det är dubbat. Munnarna rör sig annorlunda och jag började kolla på engelska så det är jobbigt att byta. Men men vi får se hur det blir! Hoppas ni har det bra jag kämpar på här och hoppas jag får hamna i min värdfamilj snart!

Skickar i alla fall massa kramar och pussar till er! Hoppas det snöar mer i Sverige, hihi

Likes

Comments

I Spanien

Hej, igår kom jag hem från skolan och mamman säger i dörröppningen att jag ska flytta till min andra familj medan jag väntar på min permanenta. Det var ju bara att packa sina väskor och åka iväg sen på kvällen. Jag tyckte det var rätt jobbigt och sorgligt så höll på att börja gråta där framför allihopa. Men jag hann inte för allt gick så fort och så hade jag och han jag ska bo med börjat gå mot dörröppningen. Men jag slängde iväg en slängkyss som jag sen fick ett tack-sms för. Jag kände mig som en i familjen och jag kommer sakna dem! Men inte är det sista gången vi träffas eller hörs hoppas jag.

I alla fall så kände jag mig sjuk idag men gick till skolan ändå! Men det blev inte som jag hade tänkt mig för jag gick fel och det tog mig 2 timmar att komma fram. "Menos mal" som mamman brukar säga är att jag fick köpa goda mackor medan jag väntade på bussen i Principe Pio. Sen med min tur fick jag köra min "presentation" av paradigm... Drömmen sådär. Alla ba "kan hon inte göra bara för dig då" "hon är ju från Sverige det är väl inte kul att göra på spanska när man nästan inte förstår något" vilket är helt sant. Däremot tog inte läraren det så antingen körde jag eller så blev det 0=F. Jag sa bara "nej, nej, nej" för alla som känner mig vet att jag har svårt för presentationer det går bara inte. Men jag gjorde det fast jag vägrade ställa mig där framme där gick min gräns. Då hade jag nog svimmat. Men de förstod nog inte men jag försökte och jag fick en stor applåd efteråt och några sa "esta bien" vilket betyder, det är bra. Men fick hjälp att skriva den så, haha det är inte jag som är sådär duktig.. Men i alla fall jag gillar min klass men lärarna är inte favoriterna. Men men, idag ska jag kanske ut vi får se. Ville uppdatera er för min mobil var död imorse men lever nu efter ett långt tag. Vet inte när min permanenta familj blir klar med papprerna men hoppas på snart! Lycka till med allt och vi hörs kanske snart igen (ursäkta mina röriga inlägg föresten).Likes

Comments

I Spanien

Hej, allihopa jag har inte haft den enklaste starten här i Spanien och det blev tuffare än vad jag trodde. Som det ser ut nu ska jag byta familj. För mig känns det otroligt trist och synd för vi som personer klickar otroligt bra och jag trivs med dem så otroligt. Men pågrund utav situationen vi hamnade i så hade de inte tid för mig och jag blev väldigt stressad för allting. Det var ingenting de menade och göra och jag skyller ingenting på dem det är bara så det blev. De har försökt vara med mig trots att de själva har varit trötta och helst velat vara hemma och sova. Jag har inte kommit nära dottern, tyvärr men hon är super gullig och jag tycker vi är rätt lika! Men jag tror inte detta är sista gången jag träffar den här familjen utan jag tror vi kommer hålla kontakten :). Jag hoppas det i alla fall för jag känner mig som en i familjen. Jag har inte velat skriva om det här jobbiga för det blir nog rätt tråkigt att läsa för det har varit såhär ett tag, haha. Men man får försöka se det bra i vardagen och som ni har läst har jag ju faktiskt gjort saker och försökt underhålla mig. Jag skulle säga om ni får problem med eran värdfamilj så ta upp det med eran tutor och familjen. Det är lite läskigt men för mig gjorde det att jag kom min familj närmare och nu när jag ska lämna så vet jag att jag alltid kan komma tillbaka. Jag kanske hade tur med hur det blev för mig men ni kanske också får det.

Men för att göra bloggen lite roligare så var jag faktiskt på Thanksgiving i helgen! Jag har aldrig varit på det och det var med några från AFS. Vi var runt 10-15 stycken tror jag eller så var vi fler! För mig som har mått rätt dåligt så känner jag att det var bra att jag gick. Jag rekommenderar att ni går ut och gör saker om ni får hemlängtan, har problem med värdfamiljen eller kompisarna här. För det gör att man inte bara kan tänka på allt dåligt och kan komma ifrån det litegrann i alla fall. För mig har det fungerat rätt bra men också att vara hemma och ta det lugnt är rätt skönt ibland. I alla fall så var maten väldigt god och jag gillade "pumpkin pie" som jag inte trodde skulle vara god! Men det var det. Sen också fyllningen till kalkonen och östpotatisen som var gjord på något speciellt sätt. Gick hem väldigt mätt men gott var det.

Här är maten och ingen av bilderna är mina.. Men jag hoppas jag får låna (please please) och längst upp till vänster sötpotatis grejen. Bredvid fyllaningen till kalkonen, lingon sylt?? (cranberry), pumpkin pie (!!) och någon grönsak.. Den var god men kan inte namnet på den.

Igen inte min bild men såhär såg ungefär min ut men lite mindre mat bara. De kunde inte göra kalkonen som man brukar men vet ni vad?? Det var super gott ändå.

Innan jag lämnar er vill jag bara berätta att min familj har sagt såhär idag "du kanske får byta redan imorgon, då slipper du skolan" ;) ;). Nu är det såhär jag har varit borta mer än vanligt men det är bara för allt som hänt så jag har blivit oftare sjuk. Jag tror de har trott att allt dåligt har hänt där! Att jag blivit mobbad (vilket jag inte har och jag har förklarat för dem) men det är för att jag mått så dåligt. Men mina fina läsare och om ni är utbytesstudent eller ska bli var i skolan så mycket som möjligt. Ta det lugnt i skolan och ta allt med en nypa salt. Jag har känt en sån stor press från skolan också som inte har gjort min situation bättre direkt. När jag varit hemma sjuk då har jag haft ångest och det blev en ond cirkel. Vad jag försöker säga: ha en måttlig stress men för det mesta behöver du inte klara av året. Satsa på att lära dig språket och skaffa vänner :). Så kan du också försöka få godkänt men att få högsta betyget är inte det viktigaste, enligt mig...


Ha det bra i alla fall! Det kommer komma ett inlägg från 9de september men som jag aldrig la upp men men.. Bättre sent än aldrig, eller vad säger ni? Ha det bra i alla fall

Puss puss Maya

Likes

Comments

I Spanien

Hej, allihopa! Det är rätt mycket som händer för mig just nu och det har verkligen blivit lite svårt och så. Men jag kan förklara mer och så senare men för nu måste jag berätta att jag lyckats spärra mig från engelska sidan... Jag har glömt mitt användarnamn plus lösenordet och när jag skriver in mejlen kommer det aldrig fram. Jag har försökt 3-5 gånger nu och det känns väldigt pinsamt, haha. I alla fall så kommer jag inte blogga på några dagar men jag bloggar när det lugnat ner sig. Något som jag dock vill säga är att kommunikation är så viktigt och att ni vågar kommunicera med eran värdfamilj och tutor är så viktigt. I början är det rätt jobbigt men att ni tar det där steget och förklarar hur ni känner och så är så otroligt bra. Jag själv är inte en sån person som delar med mig och vågar ta upp jobbiga ämnen men när man väl gjort det känns det så skönt. Aja, detta var en snabb uppdatering från mig och vi får se när vi hörs, puss puss.


En bild på mig och mina fina lilla katt... Jag tror nog alla har förstått att jag saknar han lite för mycket kanske, haha. När jag kommer hem kanske jag gör en katt blogg istället... Skämt å sido blir ingen katt blogg från min sida.


Likes

Comments

Hejhej! Inlägg idag igen då :). Idag gick jag till första lektionen vilket var lengua! Där var det inte så många eftersom att de skulle på utflykt. Men jag hade inte betalat för det och som jag förstod ska man ha prov sen på teatern de såg... Jag skulle verkligen inte fattat någonting, haha. Spanjor pratar så fort och det är svårt att hänga med och höra vad de säger ibland. Men i alla fall så drog jag till min kompis hus där vi åt popcorn, doritos och pringles framför The Purge. Jag har sett alla nu och jag tycker personligen de blir grövre och grövre. Jag gick på bio med mamma och såg den tredje the purge och jag mådde nästan illa för vissa scener... Hon kallade det "la purga" så rätt likt original namnet!

Men en sak jag har märkt är att min svenska blivit sämre.. Läste igenom mitt inlägg från igår och "ett mataffär"? Skämtar, jag med mig själv det ska ju vara "en mataffär". Aja, jag ska börja läsa igenom mina inlägg noggrannare och fixa till mina fel, hihi. Idag hinner jag tyvärr inte till gymmet för jag ska träffa min tutor vid 19.15 och kompisen slutade svara. Men imorgon går vi på morgonen vilket blir intressant! När man är lite trött och inte riktigt hunnit vakna. Men det blir nog kul också!

Dessa bilder fick jag skickade till mig! Haha, min söta lilla katt har fått mer hår! Körde en lejonklippning innan jag åkte men nu verkar håret vara tillbaka :)

Lämnade han när han såg ut såhär.. En ganska stor skillnad? Det tycker jag i alla fall.

Men vi får höras snart igen! Skickar massa kramar från mig

Likes

Comments

I Spanien

Hej, allihopa! På fredag så stress packade jag väskan för att kunna sova över hos Gina till tisdags! Utbytesstudenten från Norge. Min familj åkte till Ferrol igen och jag åkte till Alpedrete. Det var väldigt kul och mysigt att vara hos henne och hennes familj är super trevliga! På lördagen skulle vi på ett disco men det blev inte så eftersom att ingen hon kände skulle dit. Men vi hade det mysigt hemma hos henne framför en film! Med popcorn och goda kakor? Oreos och jag gillar egentligen inte det men jag gjorde det där i alla fall. Men om jag köpte det själv skulle jag säkert inte tycka det var så gott.... Ni vet hur det kan bli, eller?

På söndagen så gick vi på Hike i bergen! Jag kommer inte ihåg vad stället hette men det var fint och jag tog en bild. Jag inser att jag fått bättre kondition efter att jag börjat på gymmet här. Om jag hade gått i formen jag var i för några veckor sedan hade jag helt klart svimmat, haha. Det är ju rätt varmt här fortfarande så det är verkligen inte som i Sverige där det har snöat?? Jag saknar faktiskt kylan hur konstigt det än kan vara men sen när jag är tillbaka kommer jag säkert vilja ha värmen igen. Men vet ni, de har vinterjackor nu?? Det är kanske 16 grader eller ibland 12 och de har liksom dunjackor... Det är kanske 5-10 grader på morgonen och kvällen men i mitten av dagen kan det bli 20 och jag förstår inte hur de överlever helt ärligt. Men men tur att jag har med mig min "skinnjacka" från Sverige som jag kan ha. I söndags skulle vi i alla fall på fest men det blev inte riktigt så för han som skulle ha det fick inte längre för hans föräldrar. Så vi drog ut med systerns pojkvän och kompisarna till dem. Jag tycker inte det var så kul för de pratade inte så mycket men så är det ibland.

På måndag i alla fall så var det halloween fest inplanerat! Vi började dagen med skam tror jag och det är en norsk serie som verkligen är superbra! Vi såg 2 säsonger när jag var där och jag såg klart här hemma och väntar nu på nästa avsnitt som kanske kommer på fredag. Det finns då 3 säsonger och varje säsong har en ny huvudperson! Super kul! I alla fall så fixade vi oss sen för festen men jag hade ju inte med mig någon utklädnad så fick låna kattöron av systern. Gina hade sminkat halva ansiktet som en döskalle super häftigt! Festen var sådär de pratade inte så mycket med oss så vi drog vidare till mina kompisar som var i Madrid. Jag hade bjudit dem men så visade det sig att man behövde ha skrivit in sig för det var en privat fest. I alla fall så åt vi med dem och gick runt sen i "sol" och mitt i gatan körde vi lite dans jag och Gina. Jag skulle visa hur man dansar i Sverige på fest men det blev en blandning mellan norsk och svensk fest dans. Men tror egentligen det typ är samma så då.. Men de tycker inte vi kan dansa så de ska lära oss, haha. Men spanjorer kan verkligen dansa!

I tisdags så var vi rätt trötta för vi kom hem vid 2 så vi tittade lite mer på skam! Jag var så extremt hungrig hemma hos Gina av någon anledning. Känns som om jag åt konstant där, haha. Men sen bjöd de på paella och de skämtade med mig om att det var ägg i den för jag hade trott det! Men jag hade blandat ihop den med någon annan maträtt då. Hoppas det hette paella nu men i alla fall var det helt okej. Inte min favorit rätt direkt men godare än den som jag trodde de skulle göra, haha. Sen lämnade vi av dottern på hennes rep för hon ska vara med i en musikal! Sen blev jag avlämnad i principe pio och från där begav jag mig hem. Där träffade jag familjen min, haha. Sen i onsdags var det ju skola och efter det gick jag och min kompis och gymma. Vi körde body bombat och jag tyckte det var sjukt kul!! Jag gillar när det är intensivt men hon gillade det inte så mycket. Vill också gå på pilates där men idag sak vi nog också till gymmet. Blir kanske zumba men vi får se, vi är inte på topp så vi kör kanske lugnare pass.

Hade också prov i engelska idag och det är inte svårt men jag kan inte göra det skriftliga som hon vill. Sen skrev jag med blyerts och läraren ba "Maya, du kan inte skriva med blyerts. Hur tänker du nu? Hur ska du hinna skriva med bläck?" och jag sa att jag inte visste då men hon var super otrevlig. Aja, jag kan bara bli så irriterad för hon vill att man säger och skriver som hon vill. Det jag säger kan vara rätt men jag säger det bara på ett annat sätt och då blir hon upprörd nästan. Man får bara försöka bita ihop och fortsätta.

Hoppas ni annars har haft det bra! Jag vet att mina inlägg blir ganska långa men det är svårt att blogga varje dag och när jag väl skriver kommer jag på så mycket.


Bild från utsikten och bilder på oss två från festen! Inte så bra ljus då men visst var Ginas sminkning cool??

Så som ni ser på bilden till vänster är det en bild på en japp som ma och pa skicka! Jag har letat över hela huset efter den här! Men tror ni inte den låg bakom lådorna som man drar ut och in?? Den hade alltså trillat där medan jag har haft stora cravings. Åt halva idag och väntar med andra delen för kris situationer! Haha, sen bilden i mitten är från lunchen jag fick idag. Jag blev proppmätt men chockladan kämpade jag i mig och sen mådde jag illa, haha. Bilden längst är från mig och Gina när vi fick gratis kakor från ett mataffär :)

Det här var då allt för mig nu! Så vi hörs,

puss och kram Maya

Likes

Comments