Postad i: Om mig, Vardag

Wow vilken kvinna, inte förens nu jag upptäckt vilken resa hon gjort genom livet.


Demi Lovato, vad ska jag säga. Efter att ha sett hennes nyligen släppta youtube dokumentär "simply complicated" har jag verkligen fått mig en tankeställare. För det första, vilken otroligt stark person hon är och vilken kraftfull musik hon skapar utifrån det.

För det andra, känner jag igen mig i så många känslor hon beskriver i filmen. Vi har inte samma utlopp för våra känslor då hennes resulterade i drog och alkoholmissbruk osv... Men hon kunde verkligen sätta ord på hur jag känt mycket under min uppväxt, och under saker som jag under de senaste två-tre åren har gått igenom. Tack Demi för denna underbara dokumentär, den var så simpel och så skärande vacker. Ni borde alla in och titta, länken har ni här // https://m.youtube.com/watch?v=ZWTlL_w8cRA

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Som ni förmodligen har märkt, om ni läser denna blogg, är att alla mina inlägg är borttagna. Varför kanske ni tänker då, jo, det är så simpelt som att jag bara behöver en nystart. Inte mer eller mindre komplicerat än så haha.

Dom senaste dagarna har gett mig mer tid att tänka, över mig själv och min livssituation som pågår just nu. Jag behöver en nystart, jag behöver komma ur gamla tankespår och bara öppna upp mig för nya möjligheter och vad framtiden har att ge. Detta låter förmodligen så otroligt klyschigt, men ibland är det vad som krävs för att man ska gå vidare haha. Efter allt som hänt detta år behöver jag bara släppa det och komma ur det starkare på andra sidan, det tar ju tid såklart, men detta är en bra början. Det är inte så att det bara hänt dåliga saker detta år, snarare fler fantastiska. Men de jobbiga händelserna har pågått under en så lång tid och de har varit otroligt påverkande på mitt liv, de saker jag främst pratar om är min mammas bröstcancer och genen som går inom min familj samt att jag för inte allt för längesedan inte hade några vänner knappt. Nu står jag med en mamma som besegrat cancer och med alldeles underbara vänner som jag älskar och uppskattar mer än något annat. Jag är lycklig. Men dessa saker tar tid, min resa är långt ifrån över men jag kommer att tackla den med ett leende och tacksamhet för det jag faktiskt har och inte tänka på vad jag förlorat eller gått igenom tidigare. Jag är stark. Det är ni också.

Likes

Comments