Så sjukt fina videos! Älskar denna typen utav redigering och videotyp. Jag ska filma i Berlin så jag kollar upp många olika sätt att filma på, kommer nog lägga upp filmen här på bloggen sen också!

Likes

Comments

GODMORGON BABES

Jag vaknar upp och inser att det inte bara är lördag utan det är äntligen påsklov! Jag inledde det inte på något speciellt sätt utan jag gjorde det jag har längtat efter, jag tog det bara lugnt! Men idag ska jag hitta på något med tjejerna, det vaknas grillning och det ser jag fram emot! K kommer på måndag och stannar här i några dagar vilket kommer att bli jätte mysigt!

Nu räknas dagarna ner till när jag ska till Berlin! Det är en klass resa så det blir inte lika mycket fritid som jag hade hoppats på, jag tänker äntligen träffa min bästa vän Carmen som flyttade till Tyskland för ca 3 år sedan, vi har haft kontakt sedan hon åkte men nu känns det helt overkligt att jag äntligen ska få träffa henne fysiskt efter så lång tid! Gråtkalas eehh ja? Kommer vara såå känsloladdad och jag kommer inte vilja säga hejdå till henne när vi behöver lämna för att förra gången jag gav henne en kram och sa hejdå så var det den sista kramen jag fick på 3 år .. Ska inte låta detta inläggt bli ett känslovrak men jag kan skriva mer om händelsen sen när jag får tid över!

Hoppas ni har en fin start på erat påsklov
Berätta vad ni tänker hitta på!

Likes

Comments

ATM

Började vid 11 idag och inledde dagen med ett utvecklingssamtal, det gick bra men det var inte så mycket skillnad sen förra terminen, men jag låg bra till i mina ämnen och var inte underkänt i något (matten jobbar jag på).

Sen så ska jag åka till Gbg och vara hos K hela helgen, vi ska på födelsedags fest ikväll så det ser vi fram emot. Vet inte vad som händer mer denna helgen, jag går från att jag vill ner på stan & ta en fika till att stanna hemma och kolla på film hela gråa dagarna långa.

Naturkunskap och digitalt skapande står på schemat och jag är sen med en inlämning, vi ska börja med att göra hemsidor vilket jag taggar inför att göra!

Likes

Comments

NEW IN

Beställde hem nytt schampo och ett balsam ifrån cocopanda för det jag hade från bed head tog slut, men vill testa något nytt så detta fick det bli till mitt blonda svall!

Likes

Comments

Mobil blogg!

Här är en snabb bild ifrån imorse när man ser skymten utav mina nya byxor ❤️❤️ Dom är köpta på Vero Moda som sagt och är lite utanför min comfort zone, en modern byxa med disco känsla 😜

Likes

Comments

INGEN SORG I GÖTEBORG

Efter en lång dag i skolan med de längsta lektionerna på hela veckan så ringde skolklockorna ut (estetiskt). Jag var kluven ifall jag skulle ta tåget eller bussen men märkte att jag missade tåget med 2 minuter efter lektionens slut så jag åkte sällskap med Alison ifrån min klass!

Jag kom fram till centralen där mitt hjärta stod o väntade vid hållplatsen och välkomnade mig med massa kramar o pussar ❤❤ Sen åkte vi direkt hem och började fixa lite mat o bytte om till myskläder! (standard haha)

Under dejt lördagen

Jag och K firade i & 1/2 år under lördagen! Vi åt på en restaurang (kommer ej ihåg namnet) men maten var god haha. Vi gick på en shopping runda sen efter maten, fick med mig ett par byxor från vero moda! <33 Senare på kvällen gick vi på bio och ni kan ju gissa vilken film .. Skönheten och odjuret! Älskade den men har mycket att kommentera om det med .. Jag skulle ändå ge den 9/10 eftersom jag älskar disney och skönheten & odjuret + att dom gjorde filme väldigt vacker! och K sa att han tyckte att den var 7/10 så det är också höga poäng. Det blev tårar och skratt ifrån min sida dock K är lite tuffare o inte fällde en tår 😜

Likes

Comments

Instagram@mayagustafson17