HELLO SUNSHINE

Fick med mig en ny favorti hem ifrån Göteborg nu i helgen, jag var först skeptiskt mot denna skjortan eftersom jag var tveksam på texten, jag har letat efter en blå randig skjorta men inte hittat en jag gillade men jag testade denna i butiken och det ödet haha. Den är köpt på BikBok och kostade 199 när jag köpte den. Jag tror broderade texter kommer bli stort inom modet snart. Få se om jag har rätt?

Likes

Comments

FAVORIT

Brun utan sol har räddat mig genom riktigt bleka dagar och står i tacksamhet för mig själv som vågade testa.

Jag vågade inte testa brun utan sol först för att jag var rädd för att bli orange, fläckig och ja ni vet hela baletten. Men så köpte min kompis denna som jag funderade på att testa och reslutatet blev skit snyggt, men hennes hudton är gul/grön och min är blek haha så var fortfarande rädd men vad är det värsta som skulle kunna hända?? Så jag testade den och detta är min andra tub.

Det jag gillar med Coco brown är att den har en mousse konsistent och syns direkt på huden så att du inte missar att smörja produkten på något ställe. Man blir brun och inte orange, om ni var som mig o inte vågade B.U.S så tycker jag verkligen att ni ska testa denna innan ni köper något annat haha. GLÖM INTE ATT KÖPA EN HANDSKE ATT SMÖRJA IN MED!!

Likes

Comments

Min underbara helg

Jag skrev på min fredagslista att min kväll skulle bestå utav plugg och chill, men åkte till en restaurang direkt efter skolan för att möta upp mina föräldrar. Vi var där någon timme tills det var dags att åka hem, K skulle egentligen till mig på fredagen men hans kompis fyllde 18 så det får man förlåta. Han skulle komma tidigt på lördagen vid klockan 10 men överraskade mig och kom vid 8, dock så sov jag tungt men vaknade när han kom in i rummet.

Under helgen så passade vi på att vila och umgås med varandra, vi bokade bord till denna helgen som kommer. Eftersom alla hjärtans dag är på en tisdag så kanske vi inte kan vara med varandra.

Likes

Comments

Fredagslistan

Vad hände förra fredagen - Var väldigt sjuk och saknade K jätte jätte mycket.

Vad är det roligaste som hänt under veckan - Postkodsmiljonärenrna

Dagens fredgas humör - Vääldigt trött men det är ju trots allt fredag.

Vad gör du helst ikväll - Krama K men det får vänta tills imorgon.

Fredagslåten - All i wanna do -Martin Jensen

Kvällens outfit - Mysis

Vad ska du göra ikväll - Ska ju träffa tjejerna, åka buss och sedan mysa med familjen

Vad händer imorgon - K kommer förhoppningsvis tidigt (!!!)❤


Likes

Comments

Uppdatering om livet

Skolan rullar på i vanlig ordning, lite stressigt när man var sjuk i en vecka o missade ganska mycket, eller inte har hunnit plugga i kapp. Försökte verkligen plugga medan jag var sjuk men blev helt yr i huvudet så det var lika bra att vila.

Kristian kommer imorgon tidigt för hoppningsvis, längtar dock mest till nästa helg då vi för hoppningsvis ska boka bord på pinchos och hitta en bra film på bio❤. Alla hjärtans dag är ju på en tisdag i år, han har dock lov den veckan men jag har det veckan efter .. Vi får se hur vi löser det, det är ju ett tag kvar.

Min dyskalkyli har inte sagt klick än, så ursäkta er alla lärare jag har haft under mina 11 år 😊 Det är inte över och ni har inte botat mig. Ska ha ett litet möte om hur vi ska gå till väga med utredndingen, har alla papper och intyg så behöver bara ett bra möte, kommer bli vädigt spännande om vad de har att säga. Kanske ger dom mig godkänt efter allt envisande eller ger mig underkänt pga att de inte har fler argument till mina läkar skrivna papper samt intyg, hmm.

Ska även träffa Helan och förhoppningsvis Zeynab om hon inte jobbar så länge.. Vi träffades i onsdags för lite shopping men det var så länge sedan vi träffades så vill ta vara på varje ögonblick att hitta på något med dom.

En sak jag inte har tagit upp på bloggen så mycket det är att jag och klassen ska till Berlin i April typ och jag åker med delvis för att det är kul men majoritet på att jag ska får träffa min bästa vän Carmen som jag inte sätt sedan 2014 då hon flyttade drastiskt ifrån mig och jag blev lämnad halvtom. Tänk ifall det händer, omg blir helt känslosam när jag tänker på det, ifall du läser detta i miss uu soooo!💗

Alla fyller 18, någon varje månad utav personer jag känner fyller 18 och jag får vänta tills efter sommaren.. hade inga problem med att vara 17 denna sommaren egentligen men vill också ha åldern inne. Man känner ju sig lite begränsad.

Likes

Comments

POSTKODSMILJONÄREN

I tisdags så åkte jag med klassen till Göteborg o satt i publiken till postkodsmiljonärerna! Jag har varit där en gång förut med klassen i 1'an. Rickard Sjöberg (programledaren) var trevlig och rycktet om hans längd stämmer, han är runt 2 meter! Programmet som vi deltog kommer sändas 18 februari (lördag) men tror vi är med i fredagens avsnitt lite granna med.

Jag snackade med både Rolf och Rickard, Rolf är en man som jobbade på "golvet" och såg till att allt funkade och var som Rickards högra hand. Verkade som en väldigt rolig arbetsmiljö!

Kommer inte skvallra på bloggen om hur det gick för deltagarna men jag kan rekomendera att titta på showen den 17-18 februari!

Likes

Comments

Min vardagliga vy

Hej på er kära läsare! Näe jag mår inte bättre, kan svälja igen men känner att det skaver lite fortfarande men ett nytt problem uppstod! Mitt högra öra gör jätte ont (???) vaknade upp 4 imorse och kände efter lite o hade världens inflammation i örat, kändes som en vätska skulle flyta ut (förlåt ifall det lät för äckligt). Men under dagen har det vart svullet och hör knappt på det, kan beskriva det som att det låter som man är under vattnet men andra örat är friskt som tur är! Jag som var så nära på att bli frisk ..

Vad händer annars idag? Inte mer än vad jag har fått plåga mig igenom denna veckan, har inte kunnat plugga alls för mitt huvud började snurra jätte mycket när jag försökte konsentrera mig. Vill göra i ordning så mycket för tillfället men jag ligger förlamad och sjukare än någonsin i min säng o pendlar till soffan. Jag har knappt ätit i veckan heller, på grund utav att jag fick ont när jag skulle svälja i början på veckan och nu har jag för ont i örat att ens tänka på att äta...

Skicka gärna era bästa hemma kurer nere i kommentarerna

Likes

Comments

Instagram@mayagustafson17