Livet atm

Just nu går jag i skolan andra året och har lagom med läxor att göra. Har inte upplevt så mycket stress övrigt förutom i matten. Vill bara bli klar i den så jag slipper den. Får ju gå extra matte på grund utav att jag har dyskalyli och har lite svårare än de andra gällande det.

Kompisarna träffar jag under dagarna, de som går i min klass men sedan mina gäris utanför. Vi brukar ta fikor och prata om vad som hänt sedan sist och iblan brukar vi dra o shoppa ihop.
Jag träffar vissa mer eller mindre, ibland krockar schemat och skolan. Vid träningar, förhållanden, plugg. Det får man acceptera vissa gånger men jag saknar väldigt många jag inte brukar träffa så ofta ..

Kärleken kunde nog inte gå bättre? I ett långdistans förhållande så träffas jag och min pojkvän varje helg och myser. Vi tar vara på den tiden vi är tillsammans, vi går ut på middagar, shoppar, fikar eller går runt på stan. Staden där jag bor i är väldigt död så då passar vi på att mysa extra mycket hemma istället. Vi har en bra relation till varandra både kärleksmässigt och att vi kommer bra överrens med varandra. Jag är väldigt lycklig runt honom❤

Familjen är väldigt viktig den med, jag umgås så mycket jag kan när jag inte är upptagen med plugg o allt annat som jag nämt. Jag har fullt upp hela tiden fast det kanske inte märks. När jag sitter med familjen i soffan eller matbordet så ör aldrig mobilen med som ett störningsmoment. Jag flyttar ju troligtvis om 2-3 år så då har man ju inte lika mycket möjligheter som innan gällande familj.

Träningen går oftast bra. Jag dansar 3 gånger i veckan och har idrott en gång. Jag har ett gymkort men jag har inte använt det på väldigt länge och ska snart säga upp det. Jag hinner inte att prioritera träningen när jag pendlar fram o tillbaka från skolan och ska hinna med allt annat. Men jag tänker nog att jag ska börja med tröningen senare om något år kanske? Till sommaren då jag inte har dans överhuvudtaget!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Idag hade jag en ledig dag ifrån skolan, jag hade tänkt att gå men första lektionen var inställd så jag skulle inte hinna vara kvar på hela andra lektionen för att jag skulle till sjukhuset vid 2. I alla fall så var jag ju på sjukhuset för att kolla upp allergier och astma. Jag gjorde spirumetri testet och ett blodprov. För de som inte känner mig så har jag i alla fall en väldigt stor fobi för blod, ådror, nerver och nålar .. Jag hade bedövning, mamma höll mig och hade musik i öronen. Vill aldrig göra om de!

Spirumetri testet gick till att jag fick blåsa 3 gånger i en plast behållare så de ungefär såg hur bra min andning var. Sen så gav dom mig astma medicinen och skulle göra samma sak igen efter 20 minuter ungrfär. Då var min andning betydligt bättre och hon sa att vi skulle testa med astma medicinen i 3 månader innan jag blev innkallad på återbesök. Ska hämta ut min medicin imorgon och ta den morgon och kväll och en till medicin som jag ska använda vid behov.

Likes

Comments

​På dagens schema står det skola och plugg. Dagen började med att man blev ungefär en kvart sen till skolan men missade inte mycket. Första lektionen var dans så jag missade halva uppvärmningen men nu i efterhand så känner jag att svetten och träningen har tagit på mig ändå.

Kristian kommer till mig senare mot eftermiddagen/kvällen och stannar hos mig under helgen❤ Träffar honom varje helg men jag längtar efter honom så fort jag eller han sätter sig på bussen för att åka hemåt.

Tänkte kanske gå till en piercing studio för att köpa en ny helix och navel piercing, börjar bli trött på mina gamla + att navelpiercingen har börjat att tappa diamanter ..

Likes

Comments

​Klänningen i det tidigare inlägget kommer ifrån Nelly.com och kan tyvärr inte hitta den just nu ..
Jag som modell är 170 och bär storleken Small!
Färgen är beige

Likes

Comments

HEY!
Ni har väl inte missat att följa mig på nouw.com och blogkeen?
En deal är att följer du mig följer jag tillbaka!

Puss och kram bloggisar!

Likes

Comments

Instagram @mayagustafson17