Mål och önskningar
2017

* Resa
Många av mina kompisar blir 18 i år och har alltid tänkt att det är då man börjar resa och utforska världen (i'm i wrong?) Även så ska jag och min klass åka på student resa till Berlin i April, om jag minns rätt månad .. Men vill gärna resa under detta året, det är något jag typ aldrig har gjort innan.

* Testa mer
Förutom att testa på resandet så vill jag testa på små saker, typ som att börja lägga upp videos på youtube (!?!), skaffa någon ny piercing eller tatuering o även göra mina naglar på salong, nej har aldrig fått tummen ur till att göra det.

* Maysi 18 år
Själv så blir man ju 18 år och får börja det lilla såkallade vuxenlivet .. Jag har redan börjat plugga till körkort så att jag kan ta det snabbt efter att jag fyllt år, sen så får man ju även börja kroga. Vet inte om det är så hype men man får väl ändå testa när man har åldern inne.

* Träningen

Hehehe, vilken person har inte tänkt att bli störst, bäst och starkast 2000-alla år. Ska absolut inte börja att hets träna bah för att jag säger det utan jag vill bara fortsätta att vara aktiv i t.ex. dans, gym emellanåt.

* Leva ut
Vill inte stressa dagarna, vill inte vänta tills rätt dag kommer. Kändes som att jag var så stressad över att få de rätta stunderna perfekta istället för att få varje dag speciell. Detta året vill jag fokusera på vad som gör min lycklig och vad jag kan göra för att uppnå en god hälsa.

Likes

Comments

2017
NYÅR
2017

Heej på er allihopa! Förlåt om bloggbilderna på bloggen är lite snea för tillfället Nouw teamet är påväg att fixa det, tydligen var det inte bara jag med det problemet..

Det övergick ifrån 2016 till 2017 för några dagar sedan ju! Har inte uppdaterat så bra på bloggen om vad jag har haft för mig men tänke väl dra det nudå.
Kristian åkte till mig på fredagen och åkte igår (måndag). Vi var hos en kompis och festade, vi gick med Olivia och hennes pojkvän dit och träffades även lite innan och umgicks lite, haha vi kollade på nemo som gick på TV'n nu när jag tänker lite nogrannare!

Kvällen rullade på och jag träffade lite nya personer som jag klickade väldigt bra med, hade det skit kul! Kristian träffade även också några där som han började snacka med, men övrigt så var alla med varandra (Bc det var fest och det händer, duuh)

Vid 00.00 slaget så kysstes jag och Kristian vilket är andra året i rad nu (yeyye).
Ska göra ett eget inlägg om mina mål/önskemål under 2017

Gott nytt år loviies

Likes

Comments

Väskan är ifrån Accent.

Hej på er igen, kom ungefär precis tillbaka från stan efter en fika med Helan. Vi invigde lovet tillsammans. Vill tillägga att jag har gått halva gymnasiet nu 3 av 6 terminer, det är sjukt så fort det har gått!

I alla fall så snackade jag och Helan lite om vad vi hade för planer inför nyår och de kommande året. Känner just nu att allt är lite för stressigt för att hinna njuta utav stunden, hela 2016 var väldigt stressigt och var lite besviken på detta året.. Men jag taggar för ett bättre år med mer möjligheter och fler saker att längta till!

Vad ska jag göra på nyår då? Vet inte om jag är så festsugen som alla verkar vara utan jag är mest ute efter att hitta på något! T.ex. fest, kompisar, middag eller en go kombination! Kan skriva upp vad jag har för mål inom 2017 i ett nytt inlägg. Kan ni förstå att året är slut om någon vecka bara? Det har gått fort men vet att jag har klagat på att det har vart för segt sedan i februari typ, hehe.. Men dags för nya tag och nya möjligheter!

Likes

Comments

Ett ämne jag tog upp på bloggen för ett tag sedan vara att jag skulle skriva om min dyskalkyli. Jag har påbörjat en krönika som jag kanske vill lägga ut på någon social medie, har inte valt ut vilken än men ju fler som vet om det desto mer kan detta funktionshinder spridas. Jag kom tänkta på detta nu eftersom att jag ska till läkaren om några timmar för att påbörja en utredning om mitt lilla hinder. Men när mamma ringde läkarhuset för några frågor förut visste inte läkarna vad dom heller skulle göra. Dom har alltså ingen aning hur man går tillväga för dyskalkylin, det är en fruktansvärt stor procent utav personer om är okunniga inom ämnet och jag vill absolut hjälpa till att delta i de stora frågorna. För jag har dyskalkyli och det är jag inte ensam om.

Jag tänker fortsätta prata om detta på bloggen för det kommer bli en stor aktuell del utav mitt liv framöver och jag vill hjälpa till att bidra till att fler personer inte bara vet vad dyslexi är utan vad systersjukdommen dyskalkyli är.

Likes

Comments

FIRST IMPRESSION

Köpte en MAC concealer sist gång jag var i Göteborg, den kostade 185 om jag minns exakt.
Jag testade den först idag och den gav bra täckning direkt och kändes inte jobbig på huden, mitt prolem med sminket nu förtiden är att jag är så torr i ansiktet så man ser att jag flagnar om man kollar noga..

Kvinnan i kassan sa åt mig att jag skulle ta den allra ljusaste färgen dom hade men jag såg direkt att den är lite för ljus för min hy + att jag använder brun utan sol. Men valde en färg som var lite mörkare så att den passar på både vintern och sommaren.

Man fick ut väldigt mycket produkt ifrån flaskan (gjord av glas) vid ett pump. Applicerade med en beauty blender och fick en fin jämn yta. Som sagt så skulle jag nog tagit hudkräm i ansiktet innan jag sminkade mig för jag är väldigt torr nu..

Likes

Comments

Kan ni förstå att julen är inom 3 dagar? Har inte detta året gått väldigt fort .. Jag klagar inte egentligen för jag är så trött på 2016, vilket jag var typ sedan i februari men hoppas på att 2017 blir ett mycket bättre o händelsefullare år.

Vad händer på jul då? Jo Kristian kommer vara med, är så taggad ❤
Men jag behöver er hjälp (läsare), vart kan jag hitta snygga klänningar eller byxdressar? Har jätte mycket kli i fingrarna utav att ha ett nytt snyggt plagg, borde rensa garderoben för att uppgradera till nya snygga kläder. Ska köpa massa tröjor på mellandagars rean tror jag, använder samma tröjor hela tiden känns det som.

Likes

Comments

Mitt 2016 del 1

14/2-16
Kristian var min valentin på alla hjärtansdag! Har personligen aldrig haft en valentin tidigare år .. Vi hade bokat ett bord på en restaurang som hette Cyrano senare på kvällen, när vi kom dit möttes vi utav en jätte trevlig personal som delade ut rosor till damerna på restaurangen vid dörren❤ Väldigt romantiskt tema och väldigt god mat!

Sinclairs egna olympiska spel! Haha kommer inte ihåg datumet på detta men jag kommer ihåg dagen väldigt bra! Vi hade något på våran skola (som alla 1'or hade) som kallades estetisk kommunikation. I slutet på terminen så var det dags för olympiska spelen. Tyckte att estetisk kommunikation var en onödig lektion för den hörde liksom inte till själva kursen haha..

Midsommarafton!
Kommer ihåg den som en lyckad dag, hela släkten var samlade och det var go stämning hela dagen. Kristian kom lite senare och var med oss också❤ Och ytligare senare en gång så kom min barndomsvän (fortfarande vän ofc) Olivia med sin pojkvän också! Så det kändes ju ännu roligare att fira midsommar med folk i sin egen ålder.

Tänkte avsluta denna tillbaka blick på året med cruisingen i Lysekil, det är dagen efter midsommar och massa veteran bilar rullar in i staden. På högerbilden ser man att jag står med en enorm affisch på filmen ingen sommar utan krom som är en dokumentärfilm om cruisingen i lysekil där jag och min familj medverkade.

Likes

Comments

Instagram@mayagustafson17