Hoppas ni har haft o en bra helg.

Denna helg har jag inte gjort något speciellt, förutom att plugga och legat o kollat på film.
Eftersom jag inte har mått på topp de senaste dagarna och då är det bra att vila o ta igen sig så att man inte tröttar ut sig helt.

Sedan så har jag Ägnat mycket åt mitt plugg eftersom vill absolut Inte komma efter i gymnasiet. Nu i veckan som kommer så har ja två vlogg in lämningar så måste in och en redovisning som jag ska göra på Power Point med en kompis.

Ett tips för er som ska börja första ring, plugg och hamna inte efter i gymnasiet och slös inte bort er tid på lektionerna🙌🏾❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så fick jag hem tydligare 3packet och nu är det bara 3 saker kvar🙌🏾

Längtade efter mina nya skor och älskar den modellen på skorna. Eftersom alla modeller passar inte så bra på min fot och får ont av vissa skor. Det känns sköt att beställa skor som jag vet passar och är bekväma på fötterna.

Sedan kom min eyeliner och glittriga chocker. Jag brukar ej sminka mig så ofta men då och då, plus så älskar jag att sminka mer när jag Är hemma och tar bilder då en chocker skulle göra det lilla extra. Men skulle inte går runt ute med det.
💥💙🔥

Likes

Comments

Nu börjar man verkligen att se och känna att hösten är på gång. 🍂🍁

Idag när jag vaknade och gick ut ifrån dörren så kände jag kylan i kroppen. Sedan när jag kom mot parken där jag bor så såg man alla olika fina färger på bladen i träden och vissa som hade ramlar ner.🍁

Hösten är inte min bästa säsong, för det händer inget speciellt och dom flesta håller sig inne eftersom kylan blir bara värre och värre. Det ända som kommer snart är höstlovet som är 1vecka då jag kanske ska på semester hoppas jag🙌🏾, annars är det bara halloween vilken jag och mina vänner kanske ska fixa en fest.🍁🍂🎃🎊

Likes

Comments

Dom här senaste dagarna har varit lite upp och ner, jag Tror alla har sina dagar då det är så och när man tänker Lite extra mycket?¿

Jag började tänka på några saker och jag tänker alltid Örebro är så himla lite och här är det svårt att göra misstag som ungdom och speciellt tjej eftersom att du blir döm direkt utan att man vet din hela story bakom vad som egentligen hände.

Det är helt fel tycker jag, men vi har ju själva byggt upp samhället som det ser ut och är bland oss ungdomar, inte alla men de flesta. Då killar blir till kungar om de ligger med tjejer, medan tjejerna blir kallade hora, slampa osv om de ligger med någon kille. Det är sjukt båda borde få ligga hur mycket dom vill, utan att andra ska bry sig.

Rykten i dom här orten områdena är något som alltid kommer hänga kvar även om dom är falska. Men jag tycker alla borde tänka till är det så här vi vill det ska vara bland oss?
Vill du sitta och tro på rykten hela ditt liv och bry dig om andras liv nej ja tror inte det... eftersom när det väl handlar om dig själv vill du inte någon ska bry sig.

Likes

Comments

Detta är några bilder på det jag fick hem idag av min beställning men jag väntar på 6saker till som jag självklart sedan kommer lägga upp på bloggen.
Jag vill bara säga till alla er som också älskar att shoppa online att vara försiktiga så ni inte blir lurade att sidan tar mer pengar än vad dom sak eller att ni inte får hem varan som ni beställde. Så kolla alltid en extra gång så sidan ser trovärdig ut.

Kram este❤️

Likes

Comments

Tänk va skönt det skulle vara om man bara kunde packa sin resväska och hoppa på ett plan till 30+ grader, bad och god mat, vilken dröm.

Men så klart kommer det inte hända på ett tag, speciellt nu när jag har börjat gymnasiet då är det viktigt att absolut inte vara borta länge eftersom det kommer vara som du missar en hel termin sorgligt nog.

Såklart kan man ju drömma och kolla på bilder på ställen man vill åka till eller redan har varit i, man får bara sån längtan ibland speciellt av vädret och när man känner hösten börja närma sig sakta men säkert:/

Tänk att vakna upp till helt klarblå Himmel inte ett målen, värmen i luften och sedan gå upp kolla ut och se poolen och se att man inte är hemma i Örebros trista väder och till slut gå och äta hotellets frukost.
😊😋

Kram este

Likes

Comments

Detta är en bild från igår dagen eftersom inlägget inte ville ladda upp av någon konstig anledning, men iallafall Såå..

Igår var jag och pappa åt lunch tillsammans när jag vaknade och han slutade jobbet. Jag tycker det är väldigt viktiga att ha en bra relation till sina föräldrar som barn. Dom jag känner som är äldre säger alltid ta din tid med dina föräldrar och umgås med dom. Eftersom när du väl blir äldre och inte tog den tiden och möjligheten, så kommer du ångra dig när du blir äldre.

När jag väl får barn det är klart att jag vill mina barn ska kunna ha en bra relation till mig och våga/ kunna berätta saker till mig.

Familjen är allt du har i slutändan det är dom som aldrig kommer ge upp om dig och inte kommer hugga dig i ryggen, det är dom som vill ditt allra bästa och kommer hjälpa dig nå dina mål.

Kram este✨

Likes

Comments

Just nu så rullar allt bara på jätte bra och nu är helt frisk och det känns bra. Hoppas alla ni mår bra!!

Skolans gång kan inte ha blivit bättre efter jag byte linje. Nu känner jag att detta var linjen för mig och det kan inte bli bättre med den klassen jag har älskar verkligen den, men sen finns det ju alltid vissa personer man inte gillar och inte klickar med men så kommer det alltid vara i livet. Sedan så har vi kört hårt igång med pt i skolan och det är något jag älskar och brinner för...🔥💥

Äntligen så är jag frisk också och kan börja köra fotboll med laget efter två veckor vila, för er så kanske det inte låter så mycket men inom fotboll så är det mycket. Igår så fick vi beskedet om att vi 01:or i laget kommer får vara med på Örebro cupen i december och det är något jag verkligen ser framemot.⚽️🙌🏾

Min bilkörning har blivit mycket bättre efter hur mycket jag har Övningkört med min pappa och det känns skönt att äntligen få börja köra i lite mer trafik eftersom jag tröttnade på början att krypkörda. Jag kommer fortsätta att körs så mycket som möjligt eftersom att jag vill vara så säker som möjligt. Eftersom att jag vill verkligen ta mitt körkort direkt när jag fyller 18år och det är inte jätte långtid kvar.🚦🚘

Kram este😘

Likes

Comments