Nu kanske det har gått någon vecka sen jag sitt bloggade, eftersom har varit helt inne i att plugga och plugga.
Sista veckan på fredagen så hade jag omprov i matte och jag klarade det bättre än godkänt och det känns så skönt att ha det bekräftat.
Nu i veckan så är det näst sista veckan innan lovet eftersom vårt gymnasiet går halv veckan efter det och slutar den 20december. Då det återstår två stora prov ett i matte och ett i företagsekonomi vilket är den svåraste delen och det är Bokföring, men det känns som ja har koll på det.
20december så kommer julavslutningen vara i tegelbruket då klasserna kommer fika tillsammans och sedan spela en turnering i Dodgeball och tema för bäst klädsel i hela klassen.

Kram este💕🌹

❄️DECEMBER❄️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I torsdag så ringde lek och buss till mig och ville att jag skulle komma in och prov jobba på fredag.

Nu är det äntligen fredag och jag har precis jobbat klart mitt första pass på mitt nya jobb i lek och buss från 15.30-19.00. Det första som hände var att jag och en kille som va nya fick lära oss allt vi behövde och sedan 1tim sedan så fick vi vissa va vi kunde och fick ha ett eget kalas. När passet var slut så frågade chefen mig om jag ville jobba imorgon och jag tack, ja såklart. Det här jobbet är inte det första jobbet jag tänkte på, men allt för lite mer extra pengar.

Lördag så ska jag jobba från 12.15-15.15 och sedan efter det så ska jag gymma tillsammans med en kompis och senare på kvällen ska jag fika med en annan kompis.

Söndag tror jag bara att jag ska vara hemma och plugg och softa hemma bara, kanske ta ett gympass.

Puss & kram💕

Likes

Comments

I tisdags så var jag och pappa i Marieberg hos Telenor och beställde en ny mobil till mig och jag ville inte ha någon av dom nya, utan 6s i silver. Eftersom det jag inte gillar med 7an är att jag inte kan lyssna på musik och ladda mobilen samtidigt och det stör mig.
Det jag älskar med ny mobil är att man får allting nytt och nya hörlurar och laddare, finns inger bättre hahah
Kram & puss💕

Likes

Comments

Nu så är vintern nästan här och det är absolut inte min favorit månad. Eftersom att det är den kallaste tiden på månaderna och då vill jag bara hålla mig inne och ligga under mitt tänker och kolla på någon film.
I Örebro så börjar det komma mer och mer snö, sedan så blir det bara kallare och kallare och det kallaste hittills har varit 6- och det kändes som 10- Grader haha, vet inte riktigt hur jag ska klara av vintern.
24 december och 29 december är dom två dagarna i december som jag gillar. Eftersom att 24dec så är det julafton då hela släkten samlas och firar julafton tillsammans. Den 29dec så fyller min bästa vän år då vi kommer fira henne och bara ha en bra stund tillsammans.

Kram & puss💕

Likes

Comments

Skolan rullar på som vanligt och det känns jätte skönt, sen så har man självklart hinder på vägen, men då är det bara att fortsätta och inte ge upp.🔝

I fredag så var det lite rörigt i skolan med mig och då menar jag inte skolan, utan mellan mig och några killar och tjejer. Men det håller på att lösas ut fint, men ändå så bryr jag mig inte så mycket om det som hände eftersom vill inte ha något med dom personerna att göra och då släpper jag det snabbare.

Måndag och tisdag har varit fett Lugnt i skolan med både plugg och det som hände. Det ända negativa som har hänt är mitt knä som hindrar mig ifrån att göra det jag älskar och det är att spela fotboll:/ Jag hoppas verkligen att mitt knä blir bra snabbt så jag kan vara tillbaka på plan så snabbt som möjligt.

Resten av vecka ser ut som vanligt med lektioner, inlämningar och personlig träning som jag gillar. Sedan så har jag match i helgen som jag måste hoppa över... men det kommer snart flera möjligheter och då är jag återställd förhoppningsvis.

Pusss & kram M💕

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka och kommer försöka hålla i det ett tag, eftersom skulle ha uppdaterat mycket i Turkiet men tyvär så fungerade inte mitt internet som jag ville. Sedan veckan när jag kom hem var det mycket i skolan och så började min fotboll igen.

Idag så har det varit fullt upp från jag vakna, då jag och min kompis åkte till gymmet och gymma ca. 2-3tim sen hem och direkt ut för att äta på resturang med min släkt eftersom att min morfar och mormor har fyllt år och sedan för att det är farsdag. Sen var det dags vid 15 att åka till min fotbollsträning och Sen hem duscha och nu är jag hos Belma för att ha en mys kväll och plugga lite kanske.💕

Hoppas ni har haft en bra helg❤️

Likes

Comments

Idag är det andra dagen i Turkiet med skönaste vädret.
Vi kom till Turkiet söndag natt då vi checka in och sov direkt. Lördagen var inte så rolig eftersom det spöregna verkligen, så vi kunde inte göra så mycket utan vi åkte till ett shopping center och kollade runt lite.

Just nu så sitter jag och mamma och äter lunch på hotellet, Såå gott. Sen ska vi ner till stranden igen och bada, senare på kvällen så tror ja vi ska in till själva centret i Alayna.🔥🌟💞

  • Resor

Likes

Comments

Imorgon så åker jag till värmen, Gud vad ja längtar till att vakna upp på det 5🌟🌟🌟🌟🌟 hotel med all inclusive!!!

Vi är framme 01 på natten, då vi kommer gå lägga oss direkt och sedan vakna upp till värmen, frukosten, polerna, stränder och allt annat. Vilken tur att jag åker nu eftersom ju nu är det så kallt & mörkt väder.
Jag & mamma åker själva & vi kommer att vara borta 1 vecka exakt. Eftersom att jag kände vill inte vara borta två veckor, för då kommer jag att missa en vecka i gymnasiet vilket jag inte vill.
Ni kommer få många härliga bilder🌟🌊

Likes

Comments

Idag så fick jag hem de två sista paketen som ja vänta på och jag blev jätte nöjd med byxorna och tröjan.🌹❤️

Denna vecka har gått väldigt snabbt och har fått mycket gjort i skolan och det känns skönt, 1prov avklarat och det kändes helt okej. Äntligen så är det torsdag och imorgon Fredag yesss. ❤️🙌🏾

Likes

Comments

Idag så fixade jag mina fransar runt 11 och var klar vid 13, blev som vanligt väldigt nöjd med hur hon gjorde dom. Eftersom jag har fixat mina fransar innan hos henne, men denna gång testade jag med volym singel och blev väldigt nöjd med dom.

Sedan så ringde två av mina vänner mig och då åkte vi upp till stan till Espresso house och fikade och plugga tillsammans. Vi var där ca. 2timmar sen var vi alla tvungna att gå hemma och just nu sitter jag och pluggar med mamma, tror inte jag kommer göra så mycket mer idag Såå ni får ha det en skön lördagskväll
🍂

Likes

Comments