Idag har jag prokrastinerat och sovit, sett den söta söta gulliga dokumentären om unge Zlatan, velat och stressat lite över framtiden. Var på ett pass imorse för första gången, konceptet får bra betyg. Uppskattade att gå upp och komma iväg, kul att kliva in där och genast vara i ett sammanhang. Hade jag inte haft tex min syrra en sekund bort dygnet runt tack vare www så skulle jag inte alls må bra av min vardag som är just nu, där jag nästan befinner mig som i ett vakuum? Har ingen vidare utveckling på det just nu men. Hejs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skrev precis en extremt utförlig dagsplanering för imorgon och veckan som kommer, det kändes stressande under processen men såå skönt nu. Jag är bra på att hålla allt jag behöver i huvet och sådär, men tror det gynnar mig att ha det lite mer fastställt också? Har mycket jag måste se till att hinna med och liksom prestera på nu närmsta veckorna men hoppas på att klara av det väl. Igår tecknade jag medlemsskap på ett gym, främst för att komma åt mer struktur i vardagen typ? Alltså att ha tider och sammanhang att förhålla mig till. Kommer förhoppningsvis underlätta för att dela upp min dag så jag inte går in i ett slags slentrianläge, och framförallt för få upp mig på morgonen. Kan verkligen gå upp hur tidigt som helst utan svårigheter om jag har nånstans att vara, men är expert på att snooza när jag "kan" ta sovmorgon. Får ångest av att gå upp och starta dagen när jag inte har en klar agenda förrän framåt förmiddagen? Lamslås också lite när jag halvsovandes märker att jag än en gång somnat om fastän jag kunde eller känner att jag borde ha gått upp, vilket jag hanterar genom att kasta mig djupare in i sömnen för att slippa konfronteras med faktumet haha. Blir ändå inte utvilad såklart? Stora förhoppningar om att nämnda gymkort ska föra med sig förändring och tjäna som nåt slags stöd, men vi får väl se imr bitti på "bodypump". Tja.

Likes

Comments

​hallå, tja

reggade ett konto på nouw för typ två veckor sen å ba 'nuuu ska jag ba kolla insta sen reka och skriva nåt!'. d blev ju inte. iaf, jag tror att jag behöver ett sammanhang där jag tvingas till att göra nåt konkret, för att öva på komma förbi hinder i min produktivitet och sådär. obs ej typ "få utlopp för min kreativitet" haha, fick det va ens problem...,,, men jag är liksom så oföretagsam ofta, jag älskar att göra ingenting och skjuta upp själva steget att komma igång med saker. har en idé om att jag därför ska återkoppla i någon form dagligen, förhoppningsvis också kombinerat med att det kan bidra till att jag gör nåt ordentligt varje dag pga nödgad att dokumentera det? aja, nu e detta lite osammanhängande och plottrigt redan men vi får se hur det artar sig helt enkelt. hej!

Likes

Comments