Igår var vi hos Mantas pappa en stund. Och med oss hem fick vi en hel massa!! Båda flick- & pojkkläder bland annat. Herregud två byrolådor redan fulla med bebiskläder i storlek 56,62,74 har jag för mig. Har endast köpt ett enda plagg själv än så länge. Kommer såklart ta bort flick/pojkkläderna när vi vet vilket kön det blir. Mamma är lite skeptisk mot att ha såhär mycket saker innan barnet ens kommit, och det förstår jag då en av hennes graviditeter inte slutade med att hon fick lilla bebisen vid liv... Men jag är så himla glad av att få så mycket fina saker av alla😍 och jag ska njuta vart enda sekund att få vara gravid. Tiden går så snabbt.

Tack Renata för allt fint
😘


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var vi en vända på maxi, behövde en ny laddare till mobilen och ett skal. Hittade detta marmorskal för endast 79:- så jag satsade på det. Jättefint tycker jag. Fanns i Svart och grön marmor också, tips till er!!Likes

Comments

Jag kan ha obäddad säng hela dagen men när jag ska gå och lägga mig måste jag bädda den, skaka lakanen och allt. Konstigt va?

Förut kunde jag sitta i en timme och ta bilder på mig själv, usch va hemskt det låter. Men nu hatar jag att ta bilder på mig, det blir ju aldrig bra??

När jag var liten var jag helt galen i glass. Tillslut fick familjen säga glass på engelska, men så småningom jag lärde mig det med. Är inte lika förtjust i glass nu när jag är äldre haha.

Jag började dansa när jag var 4år. Och höll på tills jag började 7an. Jag ångrar SÅ mycket att jag slutade. Det är ju då man börjar utvecklas som dansare och blir duktig... om jag får en flicka ska hon få gå och dansa eller på balett.

Jag började på fotboll när jag var liten, men jag slutade samma dag då jag fick en boll på benet. Hahah bollsporter har aldrig varit något för mig.

Jag har "känt" Mantas sen jag var liten. Jag var jätteofta hos min granne, Mantas familj kände (känner) dem väldigt bra och var där ofta så vi lekte faktiskt när vi var små och det finns bilder på oss två haha. Dock kommer han inte ihåg mig alls, utan jag var bara någon grannflicka som var där och lekte. Gjorde inte så mycket avtryck 😂

Blev mest saker om mig från när jag var liten, kan göra en del två om ni är intresserade!

  • 112 readers

Likes

Comments

Jag har opererat bort ett födelsemärke på mitt ben. Det var inget farligt men jag mådde så dåligt över det så jag önskade att få ta bort födelsemärket flera år i rad och tillslut var jag och mamma på en privat klinik och fick det bortopererat.

Jag var väldigt ensam i grundskolan i låg och mellanstadiet pratade jag knappt. Jag var väldigt blyg och osäker.
I gymnasiet förändrades jag väldigt mycket då jag hängde med min kompis Frida, hon gjorde att jag kände mig mycket mer självsäker.
Från att inte ens våga svara på en fråga som fröken ställde till mig - till att få A på alla muntliga redovisningar i skolan. Det var helt chockerande. Jag vågade också stå upp för mig själv och säga till om jag tyckte någon behandlade mig fel.

Jag har läs och skrivsvårigheter vilket gjort att jag fått kämpa som en jävla idiot i skolan. Att få ett godkänt krävdes dubbelt så mycket tid och energi från mig än vad det gjorde för resten av mina klasskamrater. Men mycket slit och mycket tårar lönade sig tillslut.

Detta är kanske inte om mig specifikt men min pappa jobbar utomlands och är borta extremt mycket och väldigt länge vissa perioder. Jag är van eftersom det varit så hela mitt liv och jag vet inget annat, men när jag tänker på det så blir jag jätteledsen.

  • 268 readers

Likes

Comments

Åhh hej på er. Jag är så himla glad idag för igår fick jag låna Lines ultraljudsmonitor så jag och Mantas kunde lyssna på lillens hjärta❤️ det var lite svårt att hitta till en början då jag inte visste vad jag letade efter riktigt men med hjälp av Line gick det till slut. Det var jättekul att få höra😍
Idag går vi in i vecka 16! Ska se om jag kan få en bild på magen idag. Kan ju vara kul att jämföra vecka till vecka. Vissa tror jag har tvillingar för de tycker jag är så tjock...

Likes

Comments

Hej! Idag är jag hemma och ska försöka ordna lite inlägg här och annat. Måste städa mitt rum och lite så med. Ikväll ska jag och Mantas till Line och Linus, vi ska titta på idol och äta lite gött.

Förstår att det är många som undrar hur vi har tänkt gällande vart vi ska ta vägen när lilla bebisen kommer. Både jag och Mantas bor hemma för tillfället, Mantas är hos mig 98% så man kan säga att han bor hos mig. Vi vill ju gärna ha något eget där vi får ha våra egna rutiner och vara ensamma med vårat barn men att hitta en lägenhet eller litet hus att hyra är inte det enklaste. Jag är tyvärr lite kräsen då jag inte vill bo i en lägenhet som inte är på nedersta våningen. Helst vill jag ha en liten trädgård också, en marklägenhet hade varit perfekt. Jag vill helst hålla mig inom Sölvesborg för det är här jag känner mig hemma. Vi hittade en marklägenhet (3a) inne i stan som var perfekt men tyvärr var det redan uthyrd när vi ringde...
vi är varmt välkomna att stanna här hos min mamma tills vi hittar något som passar oss. Vi bor i ett väldigt stort hus så det får plats haha.
Men herregud sen jag hittade den lägenheten har jag varit så himla sugen på att flytta nu!!! Men finns det inget ledigt så finns det ju inte, och vi sitter ju inte i sjön precis.
Nu vet ni lite hur vi tänker. Har ni andra frågor som ni vill att jag tar upp så får ni gärna skriva dom här nedan👇🏽

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det en dålig dag för mig. Ont i magen och mår illa.... Inte kul alls. Snart kommer Mantas och då ska vi börja laga mat. Hoppas på att må bättre efter jag ätit när blodsockret blivit lite bättre.

Till något annat, hur var eran hy under graviditeten? Jag vet att det kan skiljas så mycket från person till person men ni som hade väldigt dålig hy blev den bättre i slutet av graviditeten eller när ni fick erat barn? Och kan ni tipsa mig och bra hudvårdserie till ansiktet? Jag använde mig av exuviance innan men de var något i dem som man helst inte skulle använda när man är gravid och sen tyckte jag inte att det funkade så bra längre heller för den delen. Ge mig tips tips tips!

Jag sminkar mig knappt alls för att jag vill spara på huden och låta den andas men det händer ju att jag gör det ibland och jag tycker det är så kul. Hade verkligen velat gå en liten makeup-kurs någon gång i mitt liv.

Bilder från när jag gjorde mig i ordning för Mantas lillebrors dop!


Likes

Comments

Igår mötte jag och Mantas upp Line, Linus och lilla Elliot bland pumporna. Dom skulle välja ut några pumpor och jag o Mantas hänger bara på. Efter det följde vi med dom hem och skar i pumporna, blev jättebra, eller vad tycker ni?
När köper ni pumpor? Jag och Mantas kommer sitta på en flygplats på alla Helgona så jag tror inte vi ska ha någon pumpa i år.

Bilder från snapchat. Kan ju inte ha kameran med mig överallt😉

  • 473 readers

Likes

Comments

För er som bara hittat mig här så kan ni följa mig även på instagram. Där heter jag mayahauguth 😄

  • 469 readers

Likes

Comments

Detta är ju en fråga som dyker upp hela tiden. Bara för att jag och Mantas är unga så fråga alla eller i alla fall de flesta hur våra föräldrar, syskon och annat reagerade när vi berättade att vi valt att behålla barnet. Och för det första så var det inte ett val att behålla barnet, det var en självklarhet. Jag är emot abort, skulle aldrig kunna döda ett liv som växer inuti mig, skapat av två personer som älskar varandra mer än något annat.
Jag fick inte berätta det för så många då det spreds innan jag hann berätta det själv men när jag skulle berätta för min mamma var jag så rädd för hur hon skulle reagera. Jag som alltid varit det där duktiga barnet som inte gjorde något fel. Klarade skola och körkort med bravur, och som hon har varit stolt över mig. Ställer upp för familjen, sköter hemmet när hon jobbar hade allt planerat för framtiden. Jag såg framför mig att hon skulle bli så himla besviken. Jag vågade helt enkelt inte titta henne i ögonen så jag tog den enkla vägen och skickade ett sms exakt när hon slutat jobbet för jag ville inte att det skulle förstöra hennes jobbdag på något sätt. Jag skrev något i stil med att "om allt går som det ska kommer du bli mormor i april nästa år"
Jag hörde när hon kom hem efter jobbet, satt på mitt rum och väntade på att hon skulle komma upp. Det tog en timme innan hon kom o knackade på min dörr. Både jag och Mantas låg i sängen och tittade på tv. Hon var inte alls arg som jag hade trott, visst sken det en oro över henne, hur skulle det gå ekonomiskt osv men hon sa flera gånger att detta fixar vi och att det lilla knytet var så välkommet så. Jag blev så glad❤️ mamma sa också att hon hade känner det på sig ett tag och bara väntade på att jag skulle öppna munnen och tala om det haha mammor känner deras barn så väl!

Min syster fick också ett sms, hon bor i Lund så det var ju inte så att jag kunde gå o knacka på hennes dörr. Hon skrev ett fint sms tillbaka bland annat om att var det någon som skulle fixa ett litet barn i denna åldern så var det jag (och Mantas såklart haha)! Hon sa också att det inte var någon chock för henne, tror min kära mamma hade delat med sig av sina aningar. Nu är hon jätteexalterad och syr fina bebiskläder till mig😍 kommer berätta mer om allt hon syr och säljer senare.

Resten av familjen berättade mamma det för. De har inte riktigt sagt något till mig men det tar väll tid att smälta, de hade ju inte haft tid att smälta det som mamma och syster innan jag ens berättat något. De säger väll när det känns rätt för dem😊

Jag och mammis på min student. Som jag älskar henne❤️

Mamma, jag och syster Martina på min bal❤️

Likes

Comments