Idag är molly 4 veckor gammal och igår var vi på 4 fyra veckors kontrollen på bvc. Allt var bra och det firade vi med att köpa en ny solhatt 👒

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har vi inte uppdaterat här inne på ett tag. Men vi har det bra. Vi hade en natt då molly skrek och var ledsen hela natten och hela förmiddagen efter. Men efter det har allt varit bra. Vi kör med lite ersättning under dagarna då min mjölk inte räcker till men det går superbra! Hon tog flaskan direkt, inga problem alls, och jag tycker det är mycket mysigare att mata med flaska också för den delen.
Besöket på bvc denna veckan gick utmärkt då hon hade gått upp exakt 300g och ligger nu på 3340g. Har också hunnit med att köra bil själv med henne vilket var lite läskigt då jag har henne där bak och har ingen spegel så jag ser inte henne men det gick också bra!!
Vi är bra vi💃🏼
Hon passar äntligen lite fler kläder, och här är bild från när hon hade en lite dress som jag hade när jag var liten.

Och här har vi varit på BVC

Igår var Emilia och Signe här och vi var ju tvungna att fånga en bild på deras matchande pyjamaser innan de blir försmå.

Likes

Comments

Igår var det dags att fira min lillebror Tim som fyllde 17. Såklart ville jag göra Molly lite kalasfin och klädde henne i klänning och strumpbyxor. Det är speciellt att ta på sin dotter hennes allra första klänning. Så fin💜

Lite stort men vad gör det💜 storlek 56

Likes

Comments

Har glömt att visa er våran nya bil som vi hämtade helgen innan molly föddes. Vi är jättenöjda än sålänge!

Likes

Comments

3040g väger denna tjejen nu, liten men följer sin kurva. 52cm lång.
Idag har vi faktiskt fått lite mera gjort vilket känns skönt.
Igår beställde vi möbler med det var tre veckors leverans😩 vi får leva i kaoset några veckor till helt enkelt...

Likes

Comments

Hej Onsdag! Idag ska vi skriva på faderskapsbeviset på stadshuset. Innan dess hoppas jag att jag har hunnit med lite tvätt, den lilla donnan är duktig på att få alla handdukar smutsiga samtidigt😅
Imorgon ska vi till BVC och mäta o väga.

Likes

Comments

TVÅ VECKOR GAMMAL.
Har inte riktigt reflekterar över hur många dagar molly är men hon är ju faktiskt 2 veckor idag.
Hon lyfter redan huvudet när hon ligger på magen och kikar en stund sen bam ner igen. Hon är så med och följer en med blicken och kollar verkligen på en. Duktiga tjejen!

Vi har fortfarande storlek 50 på henne men jag längtar tills hon passar 56 då vi har massa fina kläder i den storleken😍

Likes

Comments

Idag har Frida varit här och hon fick minsann följa med till möbelaffären för vi skulle titta på lite möbler. Efter det åkte vi till glassbåten och åt glass men hy vad kallt det var.
Nu ligger jag och molly i soffan och tränar nacken, herregud så duktig hon är! ⭐️

Brallorna är från newbie😄

Likes

Comments

Hur söt är hon inte??💗

Likes

Comments

I förmiddags var bvc här på besök. Molly vägdes och väl på vågen kissar hon en fontän över hela vågen, hahah!! Hon hade gått upp i vikt precis som hon skulle, hon är fortfarande liten men sålänge hon följer sin egen kurva är det ingen fara😄

Nu ligger hon och sover och jag har packat ihop våra saker som ska flyttas idag. Antingen flyttar vi idag eller imorgon, vi får se hur mycket de hinner med.

Surisen 💗💗

Likes

Comments