Header

00.22

Klokken er mye, jeg er ferdig på jobb for kvelden og jeg sitter bare å slapper av egentlig.
Tven er skrudd på lydløs og jeg sitter egentlig bare å lar fingrene styre fritt rundt på tastaturet. Det er så godt å skrive. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid elsket det. Jeg har aldri vært noe særlig skole flink, men var det noe jeg fikk til så var det å skrive. Jeg elsket norsk og engelsk tentamen for da kunne jeg som oftest skrive.
Tankene mine får liksom slippe løs og ikke bare grave seg langt inn i sjela mi.

Hvordan har jeg det for tiden? Jo, ganske blanda.
Egentlig har jeg det bra, jeg har en leilighet og en jobb jeg trives i. Jeg har gode venner rundt meg, men jeg føler meg ofte alene selvom jeg nesten aldri er alene. Det er noe som mangler, men hva? Det vet ikke jeg, eller jeg vil ikke tenke på det.

Samtidig som jeg egentlig begynner å få det stabilt, så er jeg så rastløs. Jeg vil være spontan, jeg vil reise og flytte nå som jeg er ung. En stor del av meg vil tilbake til Oslo, men hva holder meg igjen? Jeg vet ikke.
Hvorfor sitter jeg bare her? Venter på at jeg kan gjøre ting?
Tiden går, jeg blir eldre. Det er nå det er gøy. Jeg snakket for ikke så lenge siden med en svenske, han sa han bare flyttet hit for morroskyld. Ingen baktanke, ingen planer, bare han selv og nye opplevelser. Fy søren så misunnelig jeg ble, jeg skulle ønske jeg også bare gjorde det. Hvorfor gjør jeg det bare ikke?

SÅ MANGE SPØRSMÅL.

Jeg føler jeg har vært dum. Etter første året på vgs så sluttet jeg for å gå frisørskole noe jeg måtte gi meg med på grunn av en betennelse. Hva sitter jeg igjen med? En liten erfaring, men ingen skole. Bare jeg hadde fortsatt med vgs så kunne jeg også dratt rundt og studert som alle andre gjør.. Jeg føler jeg har feilet.
Samtidig så må jeg følge hva jeg vil, jeg må være spontan. Det er faktisk bare å gjøre det.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei alle sammen! Fy søren nå er det lenge siden jeg har droppet innom dere for å skrive litt. Grunnen til det skal jeg ikke gå inn på akkurat nå men kanskje jeg heller kan fortelle dere litt mer om det i et annet innlegg.

Fortiden så bor jeg ikke i Oslo lenger men jeg har flyttet hjem til Mamma på Kongsberg. Jeg er sykemeldt fra jobben og prøver egentlig å stable den ene foten forran den andre nå.
Dagene mine går for det meste til å trene siden det hjelper meg veldig, jeg er mye med familie og venner.
Det har allerede rukket å bli 16. desember og det er snart jul, fy søren så fort tiden flyr!!

Jeg tenkte jeg bare skulle stikke innom for å si at jeg lever, jeg kommer til å blogge fast for dere igjen nå som jeg kanskje har litt mer overskudd til det.


​Nå skal jeg komme meg opp av senga og rett i dusjen for jeg skal dra å besøke broren min før jeg drar å trener etterpå!

Likes

Comments

/I samarbeid med Sol Elise

Hei alle sammen! På mandagen så var jeg på Beauty Norway her i Oslo å fikk fikset leppene mine hos kjempe søte Sol Elise. Mange vil nok spørre meg om hvorfor jeg gjorde det? Grunnen til det er vel fordi jeg har hatt kjempe lyst til å gjøre det lenge og jeg har også hatt lyst til å ha en litt mer synlig overleppe enn det jeg har hatt tidligere. Jeg fikk lagt inn 1ml dermafill hvor jeg sa jeg ønsket et naturlig resultat!
Jeg er selv kjempe fornøyd med både servicen og resultatet selvom jeg fortsatt er ganske hoven!
Jeg vil anbefale alle å sjekke ut siden til Sol Elise her, også ta kontakt med henne hvis det er noe du lurer på eller om du ønsker en time! Hun er kjempe søt og hun er flink til å berolige deg hvis du er litt nervøs (noe jeg helt klart kan skrive under på). Lokalet var ryddig, rent og pent så du ser fort at de tar alt veldig seriøst der.


Hadde visst ikke tatt noe før bilde så da ble det bare ett gammelt bilde, men etterbildet ble tatt rett etterpå så er selvfølgelig hoven på bildet 💋

Likes

Comments

Jeg har sittet å stirret ned i tastaturet i over en time nå og jeg har prøvet å skrive et innlegg til dere. Jeg har mange utkast som jeg har sett igjennom men som jeg ikke klarer å publisere for jeg føler ikke det er godt nok. Jeg sendte snap til noen folk på snap hvor jeg spurte om tips til blogginnlegg og de fleste sa at jeg var flink på personligeinnlegg og at det er det som var morsomst å lese.
Det kan jeg skjønne, for jeg elsker det selv når det ikke er jeg som skriver. Det er skummelt og vanskelig å dele personlige innlegg men jeg har lenge tenkt på å dele hvordan jeg egentlig har det for tiden.

Jeg prøver hele tiden å fremstå som om jeg har det så bra og at jeg er så lykkelig. Jeg prøver så godt jeg kan å smile til alle jeg ser, smile og være positiv til alle rundt meg. Jeg elsker når jeg får andre til å smile og jeg elsker å få andre til å le.
Den siste tiden har det vært veldig vanskelig for meg, jeg har prøvd men det er ofte jeg ikke har klart å sette på meg smilet når jeg kommer ut blandt folk eller når jeg trasker inn på jobben. Uansett hvor hardt jeg virkelig prøver så har det vært så vanskelig. Det er faktisk fler ganger jeg har låst meg inne på doen på jobb fordi tårene har presset seg på. Det er noe jeg ikke har hatt lyst til å fortelle fordi jeg vil ikke virke som den negative jenta eller den som sluntrer unna..
Jeg er redd for at det skal være meg som trekker ned miljøet rundt meg eller at det er meg som lager dårlig stemning.


Jeg har alltid vært flink til å skjule hva jeg føler og hva jeg tenker. Jeg tror det må være noe av det jeg er flinkest til. Det er kjempe dumt men det kan også være bra på noen måter. Jeg er ikke flink til å snakke ut med folk for jeg syntes det kan være flaut eller til bry for andre. Jeg har derfor mye brukt blogg som en veldig åpen dagbok. Når jeg var mindre så skrev jeg også dagbøker hver eneste dag. Jeg har fortsatt noen av kladdbøkene mine fra ungdomsskolen og videregående, jeg kan trygt si at det er ikke mye fint som står i de bøkene.. Det er veldig trist å se tilbake på men veldig godt å se hvor mye jeg har vokst.

Den siste tiden har jeg vært mye sliten. Jeg har sovet mye.
Hvorfor?
Nei, jeg vet helt ærlig ikke. Kanskje det er fordi jeg ikke vil innse noe? Kanskje kroppen min sier stopp? Kanskje jeg har panikk fordi jeg føler meg alene? Det er så mye jeg kan sitte å spekulere på men det er kun jeg som kan finne det ut.
På torsdagen så sa kroppen min stopp. Jeg besvimte på jobb og jeg ble sendt til legevakta hvor jeg var i to timer for å bli tatt masse tester av. Selvfølgelig ble jeg sendt hjem og fikk beskjed om at jeg må ta kontakt med fastlegen dagen etter. Jeg fikk time der på fredagen men det er ingenting feil på prøvene mine. Kanskje det er et hint til meg selv? Kanskje jeg trenger en pause? Kanskje savnet jeg bærer tar over? Det tar på alt sammen.

Jeg vet at alle har sine oppturer og nedturer. Hele livet er sånn.
Dette er en av mine nedturer, men jeg vet at en dag så skal jeg smile fra jeg står opp til jeg legger meg om kvelden.

JEG ER STERK ❤

Likes

Comments

Endelig er vi inne i November og mange har nok festet seg inn i den kalde måneden! Jeg håper alle hadde en fin kveld igår og at alle kledde seg ut som noe morsomt. Jeg dro på en fest hvor det var mange gamle kjente og det var så koselig å treffe igjen folk. Tenkte jeg skulle stikke innom og si at jeg lever siden jeg ikke har vært så aktiv de siste dagene! Nå har jeg blitt sykemeldt frem til onsdag så det skal jeg kun bruke til å slappe av for fult.
Jeg håper alle har hatt en kjempe fin helg og at søndagen fortsetter å være bra 😊

Likes

Comments

Enda en lang dag er over og jeg sitter her i hybelen sammen med Jetta 💘
Føles ut som om hun har flyttet inn, og det er så godt for da slipper jeg å bare legge meg ned for å sove hele kvelden!
Idag så har jeg vært på jobb, vi fikk gå et par timer før idag siden det var mange avbestillinger og vi hadde lite å gjøre så da tok jeg like så godt med meg Jetta til Sandvika for å se på halloween kostyme. Vi endte selvfølgelig ikke opp med noe kostyme siden vi ikke er så gira på å ende opp med et "trashy" kostyme i år.

Jeg har en ganske stor prøve imorgen i teori på produkter, farge og klipp så akkurat nå sitter jeg planet ned med permen min og prøver så godt jeg kan å øve selvom det er noe av det vanskeligste jeg vet..
INSPIRATION

Håper alle får en fin tirsdagskveld videre :-)

Likes

Comments

Innlegget er i samarbeid med SofiaMoore.no

Hei alle sammen!
Straks er oktober over og vi nærmer oss jul med stormskritt! Jeg vet jeg har mange lesere som går på ungdomsskolen og videregående, jeg vet at hvertfall mange har juleball nå som det nærmer seg og da tenkte jeg å gi ut en rabattkode til dere på ballkjoler fra sofiamoore 😃
For de som ikke har hørt om Sofiamoore så er det en svensk kjede som lager skreddersydde kjoler av din bestilling på nett. De har utrolig mye fint til både ball og til bryllup. Jeg anbefaler alle å ta en titt innom for å drømme seg litt vekk i de utrolig fine prinsessekjolene dems.

Super fine ballkjoler 🎀

Veldig fin og enkel nettside som er lett å forstå og finne frem på.

Hvis du bestiller en skreddersydd kjole nå og bruker "mayablogg" som kode så får du 20% avslag på kjøpet! Koden varer ut hele november så du har god tid på å bestille

Likes

Comments

Denne helgen har jeg tilbringa i Kongsberg med familien og jeg har hatt en skikkelig koselig dag i dag med tanteungene mine og broren min. Vi har bare vært ute i det super fine høstværet og vi har bare kost oss masse idag. Vi fikk tatt masse fine bilder også som jeg tenkte å dele med dere nå :-)

Jeg har hvertfall kost meg masse masse med familien idag og det trengte jeg virkelig.

Nå så sitter jeg i Oslo igjen og Jetta har heldigvis blitt meg så vi sitter å koser oss, snakker og vi driver å lager noe utrolig morsomt som dere kanskje får se etterhvert. Uansett så deler jeg det med dere senere!
Vi skal snart legge oss for imorgen er det tilbake på jobb, det skal bli godt også. Denne uken kommer til å være ganske fullbooket og jeg er faktisk utrolig klar for en ny uke. Det skal bli en god blogguke også :-)

Likes

Comments

Hei dere og god morgen!

Nå er det endelig mandag igjen og jeg har fri idag noe jeg virkelig trengte etter jobbhelg og en tur til Sverige igår. Siden sist har det ikke skjedd så mye uten om jobb egentlig. Jeg har operert tåa mi, men det er vel det eneste også haha.

Som sakt så var jeg på tur til Sweeden igår med to venninner som jeg jobber med og vi kan vel trygt si at vi brant av noen tusen igår hahah. Gøy var det uansett og kjøleskapet er nå fylt opp av bacon og salami.

Dette er da en av to stappfulle vogner og det var nesten umulig å trille den fordi det var så tungt. Vi hamstra inn Pepsimax på pepsimax og jeg kan vel trygt si at jeg begynner å få folk avhengig på jobben (hahah).

Nå skal jeg straks komme meg opp av senga, rydde hybelen ferdig også skal jeg løpe på butikken å kjøpe meg brød og egg så jeg kan lage meg en good frokost med egg og bacon. Håper alle får en kjempe fin dag så snakkes vi kanskje senere :-)


Likes

Comments