Hej!:)  tänkte uppdatera lite för det var typ år sen jag bloggade sist. Sitter i musiken med Maja & spelar piano.. Elevens val.. Jag längtar hem till min säng,  jag sov typ inte alls inatt.. Ska försöka skriva något annat än att bara klaga, haha. Jag tänkte bara uppdatera om att jag har fått min skol laptop nu vilket gör att jag kommer kunna uppdatera oftare. Nu kommer säkert  min musik lärare när som helst, ha en bra dag.;)  Puss!

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kände för något nytt , jag bloggar som vanligt , fast mer om kläder o.s.v  Ska provblogga på blogg.se men kanske byter tillbaka , men jag älskar designen på blogg.se så stannar nog där ett tag! 

CHECKA!!!:  http://maayablack.blogg.se/ http://maayablack.blogg.se/http://maayablack.blogg.se/http://maayablack.blogg.se/http://maayablack.blogg.se/http://maayablack.blogg.se/http://maayablack.blogg.se/http://maayablack.blogg.se/http://maayablack.blogg.se/http://maayablack.blogg.se/ 

Puss och hejdå ! noEfter danstävling/show såå ni fattar varför jag har ränder i ansiktet , hahah! <3

Likes

Comments

Heeeeej!
Nu är jag äntligen ägare av ett par Jeffrey cambells! så nöjd! Men iallafall sååå är min familj störd så vi målade oss som kaniner och gick för att hämta "påskris" hela vägen tänkte jag typ "vafan gör jag" hahah! Alla som körde förbi ba wtf, men det blev lyckat och sånt , nu ska jag mysa ner med mig i soffan. Har ganska ont i fötterna och är ganska trött. Hahah alla bilder är tagna med funcam eller whatever Såå ni vet , vi ser inte så störda ut i verkligheten. Haha!
Puss!

BILDERNA ÄR TAGNA MED ''FUNCAM'' SÅÅÅÅ MOBBA INTE!!!! HAHAHAHA!!

 

  

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Kan ni gissa vad? JAG är ägare till ett par Jeffrey cambells . Okej nej , men nästan! Provade ett par i Allum och frölunda idag och jag blev förälskad. Men jag skulle tänka på det. Men ska dit på lovet med nån kompis och köpa dem! Yay! . Ja idag är det min födelsedag! Jag fick 2 iphoneskal , 1000kr , 4par tröjor , hörlurar , halsband , nagellack , örhängen & ett smycke "träd". Skit nöjd ! Och tack för alla grattis!! ❤
Haha ångrar jätte mycket att jag inte köpte skorna !! Hahah vafan vadå tänka? Tänka på vad? Hahah , nej men Aja.
Nu kommer Maja , men ha det bäst!

Puss !

Likes

Comments


Likes

Comments

Hej!
Tänkte på att jag har absolut INGA idéer på va jag ska blogga om. Så det skulle vara sjukt gulligt att lämna en kommentar om
Vad ni vill veta om mig /vad jag ska blogga om!! (;
 

Bildbrist.. ska dock fota massa på lovet , fixa header och kanske byta portal. Vet inte riktigt. Dagens ovan 
fast jag bytte om när jag kom hem , hehe. Imorgon slutar man 1. fan va chill!
 

 

 

Likes

Comments

Hej!
Kom att tänka på en sak , och det är personer som lägger upp bilder/ inlägg på t.ex facebook och skriver ''Jag skär mig så det rinner blod'' o.s.v aså det är sjukt. Bläddrade genom fb och hittade typ ett/två sånna inlägg *facepalm* . Jag fattar att man kan må riktigt dåligt. Men jag menar , vilken uppmärksamhet vill man ha egentligen om ni förstår. För jag vet en tjej/kille/anonym som skriver såna inlägg på fb och det är sjukt irriterande. Och det är inte sant , den har skrivit att den har skärt upp hela armarna när den inte ens har ett ända sår på armen.. Vem ljuger om något sånt!?!?. Alltså  jag orkar inte. Tjejer ! det är bra att vara egoistisk eller whatever bra självförtroende är bra.. Men det var inte det jag ville skriva om. ALLT handlar om bekräftelse nu på internet ''fin/ful?'' ja ni fattar... Hahah var tvungen att skriva av mig lite. 

Vet inte ens vad jag har skrivit , men ja pallar inte med sånt här.

Puss!

Hahha inget illa menat till er som nånsin gjort nått sånt. Men jag blir lite ''deprimerad'' när alla ska ''skryta'' om sina dåliga sidor eller att man skär sig själv. USCH . nej . 

Likes

Comments

Heeej ! ❤
Stod och väntade på maja och Mosens buss , sen gick jag hem. Men snart ska jag skypa med dem!
Jag ska snart byta om till mjukisar och städa mitt rum. Har ingen lust egentligen . Tänkte göra en hiss/diss eller en inne/ute! Idag om jag har tid. Aså Fyfan vad jag längtar till England , ahah inget datum bestämt men vi åker i sommar , taggad. Fyller förresten år på fredag!
Puss!Likes

Comments